182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kova rendesen összeszedte magát két hét alatt... -
barmi #81714 BMW 

-
háháhá hamilton :D, go Ferka -
bari is lekoccolta a falat (legalábbis én úgy láttam) -
A BMW mit csinál idén?
Botrányos ez már... -
hehe, fisco, sutil ftw -
barmi #81709 Lajos 16. ____ Kubica 18. ... -
Laceee #81708 Szerintem túl gyorsan váltott vissza és blokkoltak a hátsó
kerekek egy pillanatra, ezért csúszott meg Hami. -
Alig várom hogy Button vagy Bari is a falhoz csapja a kocsiját
-
barmi #81706 Masszának is mázlija volt hogy nem járt úgy mint szegény Lajcsi. -
barmi #81705 LoLL
-
Felső kamerából olyan mintha driftelni akart volna, se baj egy marhával kevesebb:D -
nane -
barmi #81702 Lajos bal hátsó kereke kitörött
Időmérő edzés megállítva (red flag)
-
Hamiltonnak a kocsiján lesz mit szerelni... -
Jó kis régi beállítású (értsd: Nakajima korabeli) belsős kamera a Ferrarin. :) -
nagyon kössz!!!:DDD -
pff jól kezdik. -
ratyi klub live stream -
DC felcsapott kommentatornak emberek...
Epp mutattak hogy nullazta le tavaly a Red Bulljat.
-
Néger cicis lány mekkora volt :) -
Érdekes hogy pont Dávid Sándor nem tudja hogy az a hogyishívják micsoda izé az már nem Camp Car hanem Indycar, persze ez nem számít, csak olyan flegmán mondta mint ha valami noname szar lenne... -
Hali, tudtok abban segíteni, hogy hogyan tudnám online nézni élőben az időmérőt? köszi. -
-
:DDDDDDDDD -
elvileg ma esni fog...
de holnap nem, bár nyomát sem láttam a felhőknek :D -
...de nem biztos hogy, sőt sztem tuti nem, futotta ki midenki a puhákat. LT-n néztem Hamilton és Kimi is inkább csak bekoptatta qual-ra, míg Kovalainen elküdte neki és felröpült vele a 3. helyre pedig 'keményen' le volt maradva 8-9 tizeddel Kimi keménygumis ideiglenes első idejétől..
szal nem éreztem annyira erősorrendnek a végét.
..de azért gyönyörű stílusban vezet Alonso, bírom a lassításait. :) -
barmi #81688 nyahh... Alonso nyerte a harmadik szabadot. -
Kanyarról kanyarra Timo Glockkal
Ste Dévote: Második fokozat, 69 km per órás sebesség
"A megközelítése trükkös, és könnyű lemaradni a fékezési pontról a hepehupák miatt. A kijáratnál az egész pályát használjuk, és olyan közel mész a külső korláthoz, amennyire csak mersz."
Kaszinó-tér: Harmadik fokozat, 78 km per órás sebesség
"A pálya összeszűkül a csúcspontnál, ami azt eredményezi, hogy belül az első kerék nem ér hozzá a talajhoz. Aztán átmész a csúcson és a hepehupán, amelyek miatt nagyon mozgolódhat az autó hátulja."
Mirabeau: Egyes fokozat, 45 km per órás sebesség
"Fékezés közben nagyon könnyen blokkolhatnak a kerekek, mivel lejtőn közelítjük meg. Továbbá a pálya a kanyar csúcspontjánál összeszűkül, ezért az autó hajlamos az alulkormányzottságra. Mindezek mellett még ez a rész is nagyon hepehupás."
Alagút: Hetedik fokozat, 180 km per órás sebesség
"Könnyedén veszed padlógázzal, ezért ez inkább egy egyenes, mint kanyar. Eléggé ki van világítva, ezért a látási viszonyok nem túl rosszak, még akkor sem, ha sötétített napellenzőt használsz."
Sikán: Első fokozat, 35 km per órás sebesség
"Rálépsz a fékre, amint eléred a csúcsát. A sikán közepénél nagyon gyorsan változik meg az irány, és az autó átugrik a kerékvetőkön, ezért nehéz lassítani."
Uszoda: Hatodik fokozat, 129 km per órás sebesség
"Ez egy látványos rész a gyors irányváltoztatás miatt. Használnod kell a kerékvetőket, hogy gyors legyél, de azért nem túlzottan, mert kívülről nekicsaphatnak a falnak."
Hajtűkanyar: Egyes fokozat, 29 km per órás sebesség
"Az egész szezon leglassabb kanyarja ez. Beveheted úgy, hogy blokkol az egyik kerék, de csak az egyik! A kijárata trükkös, mert nagyon kipörög a kerék."
A rovat cikkei az F1 Racing Magyarország újság engedélyével jelennek meg az [origo] F1hírek oldalain. -
Várhegyi volt az, aki azt mondta, hogy: (olvasd ahogy írtam!)
"katajama"
"ferrari"
"mikkael shumakker"
"hákinnen"
:D -
SL #81685 de mi a rák? a francia Eurosporton közvetítik a szabadedzést ezen a szar magyar Eurosporton meg nem. -
Én nem akarom védeni Palikot, de ha valaki nem elfogult, akkor ő nem az, gyula annál inkább Alonso buzi, de én nem vettem észre, hogy Palik hami seggét nyalná.. -
5m0k3sh0w #81683 ja mint most a palik-hamilton -
Ti láttátok régen Várhegyi f1-es közvetítéseit?
Még nagyobb ökörségeket beszélt, mint a palik-gyula páros, ráadásul annyira elfogult volt a versenyzőkkel szemben, hogy az már undorító volt.
Sumit utálta, Hillt viszont bármikor leszopta volna és ezt nem is tagadta meg a közvetítései során...
Közvetítés? Inkább aludni lehet a monoton megnyilvánulásaival, de a Hill egyet véletlenül előzött, rögtön beleélvezett a gatyájába!! -
bodajoci #81681 Várhegyi kommenteljen inkább bírkózást, ahoz talán ért, mert a motorsporthoz egy nulla. -
barmi #81680 Mi újság? Milyen az idő Monakóban? Lesz eső?? -
Így van Várhegyi egy igazi szakkommentátor, lehet hogy nem üvölt meg nem mond orbitálisan béna poénokat, de nekem pont ez tetszik, az hogy a versenyre koncentrál nem a mellette ülőre. Ha röhögni akarok akkor megnézem a soder clubot, mert ők meg ahhoz értenek.
A mi kis versenyautó vezetőnk (nem autóversenyző) meg csak vergődik. -
gyözike is "showman"
-
paj01 #81677 palik az showman.. nem kommentator..:)
en birom.. mondjuk rajta nottem fel:D
en neztem mar nemet kozvetitest.. nem nagyon ertettem de annyira emociomentes volt h mar fajt..:)
en birom mikor ordit ossze vissza meg neha mond jo poenokat is.. neha..:)
aki figyelemmel kiseri a sportot ugy is tudja mi tortenik.. mellesleg a radio beszelgetest h ha nem megy a kommentatoroknak odadobjak a szinkrontolmacsnak es az fordit.. es volt egyszer ketszer h a hatterbol lehetett hallani szujo hangjat ahogy nyomja az infokat amirol lehet beszelni..
inkabb a buzerans gyulai balazstol okadok...
weber kellene meg palik ugy aranylag balansz lenne -
Az Eurosporton jó kommentátorok vannak, onnan kéne az RTL felvegyen valakit. Nekem személy szerint kedvencem Várhegyi Ferenc, még nem hallottam hibázni és érződik rajta hogy szereti amit csinál és jól is csinálja.