182274
  • Gabor_(HSF)
    Akkor még rosszabb!Arra vered a melled,hogy kanyarba befelé váltogatsz vissza?Ebből gondoltam,hogy aut vátóval mész,mert ilyen birkaságot az tud müvelni,ill az is csak akkor ha rosszul választod meg a sebességet..
    De nem akarok én meccsbe szállni veled,mert látom,hogy már, pc guru vagy.
    Viszont,ha egy technikailag ilyen szarul összerakott körrel dicsekszel,ne csodákozz,ha megszólnak..
  • Kit--Kat
    Hát bajosan. CSak 2007re menjünk vissza.
    Kimi 1x a monacoi időmérő Q2jében hibázott, ennyi.
    Ha tele hibázta volna nem ő lennne most 2007 világbajnoka, de ő abban az évben hiba nélkül vezetett.
  • Black Ghost
    Ezt hívják autóversenyzésnek, amit leírtál 1990-ig visszamenőleg rá lehetne fogni szinte mindegyik szezonra csak a nevek változnának.
  • Black Ghost
    Már nagyon sok hsz-t elolvastam tőled, és nekem az jött le hogy figyeled is az F1-t nem csak nézed, valamint hogy érvekkel meg lehet győzni, de ezt a fajta Kimis elfogultságot, valamint Massa iránti megvetést nem tudom hova tenni.
    Érvelhetünk bármivel itt Kimi az isten, aki meg mást mond azt tarkón kell lőni.
  • BaliBoy
    Na erre álmomban sem gondoltam volna, hogy tőled ilyet olvashatok.
    Példát vehetnének a többiek.

Egyébként a mezőnyben sztem. egyértelműen Vettel a legtehetségesebb. (Igaz, már 2 évvel ezelőtt is ezt mondtam.)
  • G_ArchAngel #81830
    Ha emlekszel, akkor sokaig vedtem Bourdais-t, szerintem nem neki valo az F1...
    Vagy a csapat, vagy az auto, vagy nem tudja megszokni az egesz kornyezetet - ez olyan, hogy en is valamiben jo vagyok a szakmaim egyes teruletein, a tobbievel pedig nem boldogulok, pedig nincs nagy kulonbseg...(hiaba szeretek embereket fotozni, eskuvot es gyerekeket keptelen vagyok, hiaba tudok mindent rola elmeletileg, gyakorlatban nem tudom alkalmazni)
  • a.carkey
    Kb., bár már az kincs volt, hogy az utolsó nagydíjig maradt a döntés. Ugyanúgy, mint Kimi esetében egy évvel előtte. Ott is az égieknek köszönhetik - meg a McLaren vezetésének -, hogy eljutottak odáig, hogy egyáltalán küzdhettek. 2007ben behúzták, 2008ban nem. Ennyi.
  • Kit--Kat
    Szerintem a tavayli év teljesítménye szánalmasak voltak minden oldalról, azon kívül, hogy Kiminek a csapata is jól keresztbetett öszességében ő is hibázott sokat, Hamilton is 0át mutatott a 2007es teljesítményéhez, Massa hozta az előző évi formáját pontokba, viszont nagyon sokat elszórt az is csoda, hogy így is maradte séyle a végére. Alonso alatt meg nem volt olyan vas az év nagy részében amivel értékelhetőt tudott volna összehozni.
  • Laceee
    A csapat is hozzájárult Massa világbajnoki címének az elbukásához, de kár ezen már rágódni.
  • kifli
    szerintem kimi arra gondol hogy vajon van-e még jégkrém a hűtőbe :)
  • a.carkey
    Kimire rájárt a rúd. Rengeteg pontot pazarolt el a semmiért, míg Massahoz az égiek is könyörületesek voltak (ls. Belgium), persze a végén cserbenhagyták (Glock). Ennek ellenére, ha csak egy tucat pontot hozott volna a saját baromságai miatt, amit el-el szórt, ha csak egy picit mákosabb, akkor minimum lazán 2. a tabellán ...
  • Kit--Kat
    Főleg a Ferrarinak volt köszönhető, de ezt már ezerszer kitárgyaltuk.
  • a.carkey
    Egy átlagos pilóta addig tud egy jó autót kihasználni, míg:
    1. be nem érik a pontversenyben vagy nem csökken minimálisra a hátránya, és nem nehezedik rá nyomás
    2. nem jön zsinórban két-három meghibásodás
    3. vagy nem döl el a NO1 NO2 pozíció csapaton belül.

Fisco azonnal nyert. Majd kiesett 3x. Mire ismét pontot szerzett, Alonso már 30 ponttal többet gyűjtött ...
  • Laceee
    nem, anyit értek el a könnyített kasztnival, hogy jobban tudnak játszani a balaszt súlyokal.
  • Narusco
    egy kérdésem lenne:
    megadták az autók súlyát, de a ferkák elvileg könnyítettek... akkor nem lehet hogy több benzin van bennük mint a többien?
  • a.carkey
    Odavetted Bourdaist, így nem vettem komolyan ...
  • a.carkey
    Igazi iparos Damon Hill volt. Lehet, hogy nem volt egy világklasszis, mindent tanult, de a vérében van/volt az egész F1. Ő is megtanulta a F1et. Az ő mentora Prost volt.
    Viszont a különbség annyi, hogy Hillt 1x nem láttam sírni. Bosszúsnak igen, de sírni, hogy "jajj de szar az autó", "milyen genya volt Villeneuve" meg hasonlók, pedig ő is ült szar autóban.
  • Istencsászár
    a kettő nincs összefüggésben... a jó autót is ki kell használni
  • G_ArchAngel #81817
    Feltunt, hogy egy masik post-ban Fisico-t egy masik kategoriaba soroltam?
  • a.carkey
    "szar autoval ok sem tudnak elismeresre meltot alakitani"
    Ha annyira jó lett volna az a Renault, akkor Fisco folyamatosan dobogós (mint most Bari), nem pedig fele annyi pontot SE szerez, mint Alonso.
  • G_ArchAngel #81815
    Nezd, itt en vagyok talan a legkemenyebb feju Kimi-fan, de Massa tavaly idomerokon es versenyeken is jobb volt - hogy ez MS tanacsainak koszonheto, a tanulasnak, akarasnak, teljesen mindegy...
    Jobb volt es kesz, en sem orultem neki.
  • a.carkey
    "a Sumi-Massa párharc ugyan olyan szoros volt"
    Persze. De esély nem volt egy igazi Schumi-Massa párharcra ...
  • Istencsászár
    Massa van olyan gyors mint bárki más a mezőnybe, nem akkora klasszis mint Kimi, Alonso és Hamilton vagy Vettel, de bármellyikkel feltudja venni a harcot sikeresen, mert akar és mert küzd.

Buttont sajnos én személy szerint nemtudom sehova sem rakni, olyan közömbös, a mai kavli körében sem láttam semmi extrát, még nem is volt tökéletes, de az autó annyira jó hogy így is könnyedén játszadzozik a mezőnnyel, majd ha megnyerte a Vbt, ne adj isten látjuk harcolni érte, de erre nincs sok esély, mert már megint félig a zsebében van a győzelem pedig a verseny el sem kezdődött... :I
  • Kit--Kat
    Aha, tanulással meg a mentor segítségével nem lehet mindent elérni.
    Tavaly a monacoi időmérőn is Schumacher mondta meg hol milyen ívből vegye a kanyarokat, hol fékezzen. Hát most nem volt ott Schumi.

Az a természetesség ami Alonsot kimit és Hamiltont idézi, ezt nem lehet megtanulni.

Na mind 1 rátok hagyom.
  • barmi
    LoooL:DDD

• bardocz
    Ezt minden kurva versenyhétvégén el akarjátok játszani?
  • G_ArchAngel #81809
    Pedig mar nincs nagy kulonbseg koztuk, csak mig Kimi szuletett tehetseg, addig Massa tanulassal jutott a jelenlegi szintre - tavaly mar bizonyitott, hogy akarassal es szorgalommal is lehet valaki az elen, mig Kimi bebizonyitotta, hogy tud dekoncentralt es kozombos lenni...
    Igaz, az ag is huzta, de ettol fuggetlenul nem tett semmit azert, hogy jobb megitelese legyen az olasz sajtoban:-)
  • BaliBoy
    LOOOOL mint mindig.
  • Kit--Kat
    Azért egyesek megint elkövetik azt a hibát, hogy Massát Kimi szinjtére emelik, nem kéne.

Annyira nincs egy szinten Massa Kimivel, ahogy nincs egy szinten Schumival.
  • Black Ghost
    Alonso szar autóval nyert VB-t....mi van?
  • G_ArchAngel #81805
    Fernando milyen szeriaban nyert VB-t szar autoval, merthogy F1-ben nem, az biztos...?
    Szar autoja Raikkonen-nek volt, ezert lett Alonso VB.
  • Black Ghost
    Így lett teljes a mondanivalóm remélem most már mindenki érti.

a.carkey
    Ennél azért több volt Sumi.
  • a.carkey
    Azért Button alatt nem igazán rohadt le az autó. Így nem nehéz hibázni. Úgy vébét nyerni, hogy mondjuk megadja magát a kocsi minden harmadik versenyen, na az a szép.

Buemit bírom nagyon. Valahogy van benne valami. Kiváncsi leszek, lesz-e jó szerződése két éven belül? Mondjuk arra is, hogy lesz-e F1 ...
  • a.carkey
    Fernando Alonso, Keke Rosberg
  • a.carkey
    Schumi-Massa Meg volt határozva, hogy No1 No2
    Kimi-Massa esetében nem ...
  • Fec papa
    Miért szerinted eddig ki volt az aki szar autóval tudott vb-t nyerni?? Alonso most is a maxot hozza ki abból a mozogni nem képes vasdarabból, meg Kimi is maxon autózik, sőt még Fisico sem volt rossz ma. :D
  • passatgt
    neki nincs nagy melle
  • desigo
    buta nagymellű picsákból lesz elég...

• G_ArchAngel #81797
    de Nicole-t sem :-(
  • G_ArchAngel #81796
    en megforditanam: valojaban talan csak Kovalainen, Bourdais, Fisichella, Nakajima aki nem igazan tud 90% felett autozni, Buemi, Sutil, Glock sotet lo, a tobbiek tudnak 90-110% kozott teljesiteni, ki tobbszor, ki kevesebbszer...
    Jelenleg Button aki a legkiegyensulyozottabb, a tobbiek jonnek utana - akarki akarmit mond, nem hibazik a brit, ez reszeben a megfelelo hatternek es autonak is koszonhato. Idealis korulmenyek kellettek Alonso es Kimi VB cimehez is, szar autoval ok sem tudnak elismeresre meltot alakitani...