FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
Amennyiben a rönó élcsapat, akkor a BMW-re is várhat(na...)
Alfonz NE JÖJJÖN a Ferrari-hoz.<#kocsog>

No one can stop Death!

Istencsászár
Õ is Alonsóra vár, mert neki csak a Ferka, Meki, Rönó jöhet szóba😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DannyL
"Jelenleg mindenki tárgyal mindenkivel." – jelentette ki Schumacher.

Fordítok: Tehát senki sem kiváncsi rá. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

M@TriX
szerintem az év viccére is pályázhat... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nagyon egyszeru.. Europaban, es az amcsiknal nem lehet cigerettat hirdetni, illetve telitett az altalanos reklam piac, illetve a meg elerheto plusz vasarlok szama viszonylag korlatozott.. Azsiaban, es az egyeb ilyen fejlodo piacokon cigeretta reklam szempontjabol total szabad, illetve a folyamatosan bovulo fizetokepes kereslet miatt, a reklamozoknak is ez nagyobb uzletet jelent.. Lasd. Kina, ahol a gazdasagi felfutas kovetkezteben mindent megvesznek ami mozog, es ami nem azt is... Vagyis adott reklam koltseggel, nagyobb piaci szegmens foghato at, es tobb vevo erheto el, igy nagyobb lesz az F1 reklamerteke, igy bevetelei is...

desigo
a.carkey
"Ez hatalmas teher a sport számára, amelynek fõ irányítója, Bernie Ecclestone Európán kívüli helyszínek után néz a költségek csökkentése érdekében."

😊

Inkább igaz az, hogy kevesebb a nyereségük.

A medve nem játék.

DjDano
Ezek nem Alonso szavai? Õ pont így sír mint Losertoya 😄

Istencsászár
tudjuk

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Montoya: Alonso egy senki Ron Dennis számára

Juan Pablo Montoya attól a pillanattól fogva sajnálja Fernando Alonsót, hogy meghallotta, Lewis Hamilton lesz a spanyol csapattársa.

Juan Pablo Montoyának nem volt elég, hogy beolvasott egykori csapatának, a McLarennek, Ron Dennist kritizálva futott egy tiszteletkört a kétszeres világbajnok Fernando Alonso körül is. "Fernando kedves fickó, de a Renault-nál elsõ számú pilóta volt, hozzászokott a gyõzelmekhez és hogy megkap mindent" - mondta Montoya. "Mikor feleségemmel, Connie-val meghallottuk, hogy Hamilton lesz a csapattársa, csak annyit tudtam kinyögni, hogy 'ó, istenem'. Azonnal sajnáltuk Fernandót, mert köztudott, hogy Lewis Ron Dennis embere."

"Õ fizette az egész karrierjét, úgyhogy Ron egyértelmûen azt szeretné, hogy Lewis nyerjen, ne pedig Fernando. Lewis szinte a fia, Fernando viszont egy senki számára."

Én nem Ron Dennis vagyok, de számomra szintén egy senki...

http://gaborszantai.co.uk/

A nyereség visszaesése arra készteti a Forma 1-et, hogy kivonuljon Európából, sõt az Egyesült Államok-beli grand prix is végleg befejezõdhet. A Daily Telegraph szerint a magas visszatérítések miatt 306,7 millió dollárról 6 millióra esett a nyereség 2005 óta, amióta a reklámjogokat a CVC birtokolja.

Ez hatalmas teher a sport számára, amelynek fõ irányítója, Bernie Ecclestone Európán kívüli helyszínek után néz a költségek csökkentése érdekében. Ázsia és a közel-kelet országai magasabb díjakat hajlandók fizetni.

Indianapolis nyolc futam utáni elvetése, az elsõ látványos jele volt a költségproblémáknak, amely elõre vetítheti a megszokott helyszínek egy része helyett Dél-Koreában, Indiában, Abu Dhabiban és Szingapúrban rendezett Forma 1 futamok képét.

minimize
itt a fair küzdelem domináljon, ne a nyers "erõszak".
nem egy labdáért ugranak fel fejelni, hanem 300-nál "elõzgetnek".nem teljesen ugyan az, valahol kell legyen ésszerûség benne...

No one can stop Death!

Istencsászár
Mintha eddig nem lettek volna ilyen szituk😊, ha az Audi nem csapja be a durcit akkor sima versenybaleset és semmi más. Hibázott Mika, de van ilyen nemjött össze neki, a szándékosságot meg ki lehet zárni, max az Audisoknak nem tetszett a manõver, de az ilyen megesik... Wtccben sem lehet odarakni magát az embernek mert büntetik, DTMbe besértõdik az egyik gyár, F1be meg kiutálják a világból a bevállalósakat... jófele tart a sport😊

A rohadt eletbe, nem neztem a DTM futamot... Elfelejtettem megnezni a hivatalos honlapon, mikor lesz.. Hol egy fal.... Aaaaaaa..... Amugy a a korabbi evek tapasztalatai alapjan, a Mercirol el tudom kepzelni, hogy direket utaztak Ekstromekre..
F1.. Hetvegen az NS-ben volt egy cikk a Alonso->Ferrari, Massa->Toyota, talalgatasokrol.. Hat kb. az volt a cikk vegkicsengese, nagyon csodalkozna a szerzo, ha ez megtortenne.. Es volt benne egy erdekes adat.. Iden Massa nyomta le a legtobb kort, es a legtobb kilometert vezeto pozicioban... Es ugye ha nem rohad annyiszor le a Ferrari, meg hasonlo ostoba dolgok................................

Istencsászár

M@TriX
Átigazolási körkép... 2008

"A maranellóiaknál minden bizonnyal jövõre is a finn Kimi Räikkönen és a brazil Felipe Massa versenyez majd"

"A spanyolt volt csapatával, a Renault-val hozzák egyre inkább kapcsolatba"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

minimize
Reménykedem benne, hogy az aolnso-pletykák nem igazak, 14éves korom óta(18éve)Ferrari-drukker vagyok, soha nem a pilóta, hanem az autó számított nekem. Nem érdekel, hogy Ferrari-ba ül, ezt a nagyarcú spanyolt nem tudom elfogadni a csapatnál, de félek, ez esetben kevés lesz a márkahûségem. Ilyen embert idehozni...ez a Ferrari vége lesz.<#szomoru1>

No one can stop Death!

Kit--Kat
elég uncsi a DTM, hogy már csak 2 márka van😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár

Count Adyn
Meg mert ezek az autók a legszebbek, legalábbis nekem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Mindent nézni kell, ha valaki kedveli a technikai sportokat... nekem tök mind1, lehet salak motor azt is végig izgulom...

Hogy miért? mert F1 azért, talán jobb is lesz és lesz olyan jó mint anno.

Count Adyn
Vállalom😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
szerintem túldramatizálod.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
akkor benne leszel a tvben
mi meg halálra röhögjük magunkat...
ne felejtsd, sajtófotós (is) vagyok😊))

Te nézed a GP2-t és MotoGP-t is - tudod, hogy mi van ott egy futamon...

Miért nézzük az F-1-et, mikor a fentieknek az árnyékába sem léphetnek?

Count Adyn
Hát én körbefutok a Hungaroringen meztelenül kb ha jövõre Alonso a Ferrarihoz szerzõdik😄 Annyi esélye van, mint Del Piero-nak az Interhez kerülni😄DDD

Istencsászár
A remény hal meg utoljára, szerencsére 1-2 merészebb akció van a középmezõnybe, amiért érdemes megnézni.

De hogy nem nézem mert ( pl Sumi visszavonult ) vagy mert Alonso ide vagy oda megy...

Kimi Ferrarihoz ment, az õ drukkerei a Ferrarinak drukkolnak.
Akik a McLarennek drukkolnak azok Haminak és Alonsonak drukkolnak.

Ennyi.

van egy barátom, akinél nagyobb Ferrari drukker nincs, mostanában még ha kocsmában nézzük, akkor is elalszik a futamokon...

nem tudom miért nézem, idõmérõkrõl már leszoktam, de futamokat még kibírom 3-4 kávéval - mindig bizok benne, hogy lesz vmi...

sajnos Gabor_HSF-ek igaza volt, Kimibõl is kihunyt a tûz, a többi meg eddig is nulla volt, legfeljebb mákkal, meg ha kiestek elõle akkor nyertek...
McLaren tönkretette az egész idényt...
tényleg, szerintem HÜLYE VAGYOK, ezért nézem...

Kit--Kat
akkor nem kell nézni, ha nem tetszik

hogy mit néznek?
autóversenyt?
akkor most nem az F-1-rõl beszélsz ugye?
mert az minden, de nem autóverseny...

és ki ment volna MS helyére Okoska törp?
Ralf, hogy a Schumacher név megmaradjon?

Massa hétvégén a menedzserével többször volt a Toyota motorhome-ban

Kit--Kat
Rohadtul nem vágom mért volt sokk Raikkonen.
Nála jobb pilótát nem szerzõdtethettek volna Schumi helyére.

BaliBoy
Az a baj, hogy semmi sem biztos az F1-ben. De nagyon remélem, hogy nem õrültek meg a Ferrarinál. Igaza van Kirolnak. Raikönen is nagy sokk volt. Már lassan kezdünk hozzá szokni.

Egyébként:
Ferrari
2008-as szerzõdéssel rendelkezik: Felipe Massa és Kimi Räikkönen.

Spyker
2008-as szerzõdéssel rendelkezik: Adrian Sutil.

Toyota
2008-as szerzõdéssel rendelkezik: Jarno Trulli.

A Toyota továbbra sem hosszabbította meg Ralf Schumacher szerzõdését, míg Timo Glock jó eséllyel pályázik honfitársa helyére. Többször is felmerült Nico Rosberg átszerzõdtetése, ám a pilóta kijelentette, hogy marad a Williamsnél. A japán érdekeltség miatt nem kizárt, hogy Trulli japán csapattársat kap Kazuki Nakajima személyében.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

gercse
Jó lesz Sutil a mekiben, hisz nem mindegy? a lényeg, hogy legyen a pályán akció...
(csak nálam játszik szerepet a hûség?)

Attila889
nah a végét jól megaszontam...a lnéyeg hogy már akkor eldölt hogy Alonso nem mehet a Ferrarihoz.....

Attila889
én úgy tudom hogy nem mehet a Ferrarihoz mert már 2001-ben a Minardis évében elbaszta az esélyeit a Ferrarihoz meneteléhez.

Istencsászár
Ez jó mert igy lemorzsolódi az a réteg akik nem a verseny miatt nézik az autóversenyt hanem valami sztár miatt😊, nem tök mind1 ki hol hül? a lényeg hogy legyen a pályán akció... Sutilt megnézném a Mekibe, de inkább Rosberg ha választani lehet.

BaliBoy
Nagyon, nagyon remélem, hogy egy szó sem igaz ebbõl. Több mint 10 éves Ferrari rajongóságomat szakítaná meg ez a ........... csalonzó.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kirol
Ne bassz már hogy Alonso a Ferrarihoz tart!
Fel is vágom az ereimet, ha még az a f@sz is idejön.
Elég sokk volt Raikkonen is.

desigo
Massa a Toyotával a sor végén fog kullogni
cserébe jól fog keresni...

Attól még,hogy fikázod Alonso a legjobb pilóta.

Egy dolgot viszont tehetsz akár most is: -fav
ennyi és nem kell folyamatosan sírnod és köpködnöd...
most már komolyabb újságok is írják, hogy Alonso a Ferrarihoz tart, Massa Toyotához, Sutil McLarenhez...

asszem a Ferrarit is tönkreteszi majd ez a p*tkány, így nem fogok Kiminek sem szurkolni - ha ez megtörténik számomra meghalt a Forma-1😞((

reménykedni szabad? 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DjDano
Szerintem nem kéne még tényként kezelni Alonso távozását...

Na igen, valószínûleg úgy kellene érteni. Mondjuk én hirtelen erre az eshetõségre nem is gondoltam, mert én nem németezném le Rosberget, mégiscsak "félvér" 😊
Istencsászár
a német csapattársa, Wurz

Rosberg simán mehetne a Mekibe, Alonso vissza a Rönóba mert felesleges olyan helyen lennie egy pilótának ahol nem jó neki, bár Kova sem egy gyenge ellenfél lenne neki, mert ahogy a Rönó fejlõdött õ kihozta a maxot és pontokat szerzett ami nagyon meggyõzõ volt. Wurz szerintem távozik, mert nem tudja a maxot kihozni a kocsiból, kapott még egy esélyt, szerzett egy szép dobogós helyet, örömmel vonulhat vissza, de tesztelni simán maradhatna még évekig. Fisco talán egy gyenge kocsiba ujra erõre kapna mert nagyon eltünt ebbe az évbe a Rönóba, de ezzel is az a baj hogy annyi fiatal tehetség van a küszöbön hogy nehéz egy ennyi évet lehúzott pilótának helyet találni.

Off
szvsz: német(Rosberg) gondolhatott.

On

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Istencsászár
Sõt ha valaki végig olvassa és túljut az "Alonso kedves" sokkon akkor igen érdekes és hihetõ dolgokat mond, ami triviális szvsz.