182274
  • Máté94
    Szép volt Rosberg!:D
  • Black Ghost
    Ahogy Palik mondaná "Úúúúúúúrrrrr isten, itt nem volt kérdés" :)
  • Laceee
    Szépen rajtolt Kimi....
  • Black Ghost
    Nem ferdítettem, de nem akarlak meggyőzni, jó versenyt mindenkinek.
  • passatgt
    valaki streamet?
  • Laceee
    2008 Monacó Kimi eksön
  • chalezlopez
  • Alexease
    Megusztuk:P
  • Alexease
    O az;) Kicsit most idegesito:) Remelem nem O fog szakerto-kommentalni:D
  • Laceee
    És az ilyen baromságokkal vezetik félre a tizenéves vérpistikéket akik utána kükönbőző fórumokon osztják az észt.
  • chalezlopez
    Dávid Sanya? Mondott 1-2 baromságot megint...
  • Laceee
    Valaki szólhatna az öregnek, hogy az autóknak a pilótákkal együtt kell 605 kg-nak lennie erre jön a benzin súlya. lol
  • Alexease
    Elhiszem, hogy az oreg profi, de jo lenne, ha most mar inkabb a TV-bol nezne a musort...
  • Gabor_(HSF)
    Áhhh hadjuk.. Te azt nevezed Kimi nagy versenyének,ami valójában a hibája! SPA, Hát pont itt is, ő nem nőtt fel a feladathoz..
    Mig Massa annyit autozott amire szükség volt,Kimi itt is ugy viselkedett mint a tizenévesek a kissebb kategoriákban..dir-dur aztán lesz ami lesz és a lényeg,amikor tényleg gyorsan kellene menni akkor nem tud,vagy falhoz vágja..
    Még mindig egy forrófejü tini,vagy elalszik vagy pepörög és ebből már nem is tud kinőni..
    Nincs jövöje már az F1 ben,igaz az F1 nek sincs..
  • Kit--Kat
    Emeld ki hol írtam, hogy 2008ban harcban volt a VB-ért és 2 ponttal maradt le róla és minden pályán alázta MAssát, főleg az újakon^^
  • Gabor_(HSF)
    Ez egy qrva jó reklám,még akkor is,ha nem csipázom az audit
  • Kit--Kat
    Csapathiba vagy nem csapathiba kb 20 pontot Massa dobott el magától 2008-ban, ilyet nem lehet csinálni, mert ez lesz a vége. De még így is volt esélye, mert Hamilton is szórta a pontokat.

Massát hogy jellemezném Belgiumban akit az első körben leelőzött Kimi?
    Nos egy nagy homály volt, amíg Kimi és Hamilton egymással csatázott Massa elkocsikázott mamis tempóban kilóméterekre mögöttük.

Attól függetlenül, hogy Hamilton levágta a kanyart és Kimi kiesett végül, nekem nagyon tetszett az a verseny, egy férfias csaat volt az utolsó körökben az első helyért mindent egy lapra téve.
    És ebbe nem szólt bele Massa, szóval úgy jellemezném azt a futamát, hogy egy nagy 0 homály volt egy VB aspiránstól.
  • StephenKing
    A futamot lehet valahol nézni a neten? Beszart a kábeltv a házban és csak holnap jönnek megjavítani.
  • Gabor_(HSF)
    Ennyi zöldség a piacon sincs..Én tudom,hogy imádod Kimit,de akkor szeresd a hibáit is..
    Tavaly semmi köze nem volt a vb-hez,ez nem is lehet kérdés,Minden új pályán Massa uralkodott,szinte mindig ő volt jobb,nem is értem miről beszélsz..
  • a.carkey
    "célbaért, Kimi meg összetörte a gépet"

Kimi összetörte, mert - elég ritka volt - az első helyért csatázott Hamiltonnal.
    Massa meg mit csinált? Elvolt hátul?

Amikor Massa egy-egy kvalifikáción a csapat hibájából nem jutott be a 2. körbe, ugyanúgy szidta a Ferrarit.
  • fulopzizou
    lol... Kimi nekem meg azé nem mert kisebb az orra mint nekem xD, ez kb. olyan mint amilyet te irtál:D
  • ScarY MAN
    bocsi az OFF ért...

...de nekem Massa azért nem szimpatikus mert a szomszédomra hasonlít és még a koruk is egyezik nagyon ostoba és nagyon rühellem :D ... de csak ez miatt xD

na ON
  • Laceee
    Gondolom a csapat bénázásait csak akkor veszed vigyelembe ha Kiminél történik valami, ha Massa-nál akkor mélyen hallgatsz.
    Lol ha Belgiumban Kimi kiválóan vezetett akkor Massa-t hogy jellemeznéd (célbaért, Kimi meg összetörte a gépet)
  • a.carkey
    Csak azt nézzük, ha Kimi csak 2. Spaban (nem kiesik), és a végén simán behúzza azokat az apró pontokat szar helyekért (nem kockáztat), akkor nagyon, nagyon, nagyon szoros a vége ...
  • Kit--Kat
    Hát 2008-ban Kiminek még azok a versenyek sem jöttek össze ahol kiválóan hiba nélkül vezetett. Kanada, Franciaország, Belgium.

Massa 2008-ban csak kapott, kedvező taktikákat a csapattársa kárára és ráfejlesztett autót, 2 potya győzelmet, na jó kettőt el is vett a sors tőle, de ha nem követ el 2 primitív hibát az első 2 versenyen, mert azért azok eléggé kínosak voltak na és nem keringőzik Silverstoneban akkor meglehetett volna a VB cím Hamilton szintén mérsékelt és ingadozó teljesítménye mellett.
    Na meg azért az a monzai nagydíja is nagy 0 volt, egy Vb aspiránsnak nem ilyen teljesítményt kellett volna nyújtania közel a végéhez.

Úgy, hogy Massa vastagon benne volt a tavalyi 2. helyében.

• a.carkey
    "Ugyanúgy" "Ott is" a lényeg. Qurvára védem Kimit, mi? Meg elfogult vagyok ...
  • a.carkey
    Láttad te Massa apjának arcát? Na ennyi a különbség egy vébé cím és egy második hely között ...

Miért? Szerinted, ha Massa nem kapja meg Belgiumban a pontokat, akkor számított volna, hogy Glock elengedi Hamiltont?

Azonkívül ne ferdíts és olvasgass tovább!
    "Kb., bár már az kincs volt, hogy az utolsó nagydíjig maradt a döntés. Ugyanúgy, mint Kimi esetében egy évvel előtte. Ott is az égieknek köszönhetik - meg a McLaren vezetésének -, hogy eljutottak odáig, hogy egyáltalán küzdhettek. 2007ben behúzták, 2008ban nem. Ennyi."
  • desigo
    Az nem lehet,hogy már megint Button legyen az első

1-Vettel
    2-Barrichello
    3-Rosberg

Ferrarik szokásukhoz méltóan széthullanak
  • Black Ghost
    Pl:
    - Aztán mikor jött a nagy ász Kimi valahogy nem volt olyan észveszejtően nagy különbség."
    Csak egy vébécím. A különbségről kérdezd Massa apját! ...

- Kimire rájárt a rúd. Rengeteg pontot pazarolt el a semmiért, míg Massahoz az égiek is könyörületesek voltak (ls. Belgium), persze a végén cserbenhagyták (Glock). Ennek ellenére, ha csak egy tucat pontot hozott volna a saját baromságai miatt, amit el-el szórt, ha csak egy picit mákosabb, akkor minimum lazán 2. a tabellán ...

- Kb., bár már az kincs volt, hogy az utolsó nagydíjig maradt a döntés. Ugyanúgy, mint Kimi esetében egy évvel előtte. Ott is az égieknek köszönhetik - meg a McLaren vezetésének -, hogy eljutottak odáig, hogy egyáltalán küzdhettek. 2007ben behúzták, 2008ban nem. Ennyi.
  • Laceee
    Majd ha nem ilyen sportgeza szintű hp-n lesz lehozva a hír akkor talán biztosabb lesz.
  • a.carkey
    Most milyen Massa iránti megvetésről beszélsz?
  • Istencsászár
  • fulopzizou
    Hát majd meglátjuk! Ha bevezetik a költségvetés limitet és a Ferrari kiszáll akkor én nem is nézem tovább! Egyszerűen undoritó lenne..
  • G_ArchAngel #81842
    kicsit OFF

• desigo
    A Ferrari jövőre is a Forma-1-ben marad
  • fulopzizou
    Tulajdonképpen egyetértek veled! Kimivel az a baj h sokat hibázik, nem nyújt egyenletes teljesítmányt..Egyszerűen rohadtul hullámző.
  • passatgt
    Az indiai Vijay Mallya által tulajdonolt csapat történetében még nem volt arra példa, hogy mindkét autójukkal bekerültek volna a kvalifikáció második fordulójába. Márpedig a Force India versenyzői az idei Monacói Nagydíjat a 13. és a 15. rajthelyről kezdhetik meg.
  • passatgt
    mintha most előrébb lenne mint a mekik:)
  • Gabor_(HSF)
    Két út is vezet a sikerhez..
    Ha Kimi vs Massa esetét nézzük,itt valóban az a helyzet,mig előbbi egy született tehetség,a másik ugyan odáig jutott megtanulva..Volt már ilyen nem 1x,akár Mansel vagy Hill esetében is..
    Egy dolog biztos csak..Klasszis versenyzőnek nem lehet megtanulni,arra születni kell,ami viszont meg önmagában még nem elég..
    Összefoglalva..Kimiből lehetett volna F1 zseni,de Massaból soha
  • dav1d
    (Életkor: 14-18 között)
    3 felkiáltójeledel nem ugrálnék