FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
jah, én is azt hittem, hogy tovább lesz szorongatva..lehet nem bíztak Börni hosszútávú szinészi képességeiben :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

b-type
Bernie-nek gondolom ezer euro-ban mérik a perceit, szal sokáig nem lehetett poénkodni :DD

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
igen
kár hogy hamar lelõtték a poént:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
Jó volt a kész átverés :)

Palik agyát lehetett volna még húzni egy ideig...
Kit--Kat
A Ferrari Licence díja:D

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dehogyis. Jövõre Mosley-nak személyesen el kellene lopnia a teszteredményeiket, beállításaikat, taktikáikat, egyebeiket, majd átadni a Ferrarinak. Biztos legyintene erre az összes McLaren-fan, elvégre ez a Formula-1 része.
Kit--Kat
hehhe:D

Punker
rájöttem mi lett volna a jó bünti, a 100 millát a ferrárinak kelljen átutalniuk :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Mivel a témához tartozik, talán egy-két mankóul szolgáló link talán ideférne a topikba, alátámasztás nélkül viszont csak sokat ismételgetett frázisnak tûnik.
Istencsászár
Jaja, hidd azt:), Kimit leírod? vagymi??

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Nem tudonk? olvasgass kicsit.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

azzal a pénzzel a McLaren megvásárolta az egyéni VB-t...

http://gaborszantai.co.uk/

Kémkedés és kémkedés között is van különbség, a fotózgatás, rádiózás nem egy kategória ezzel. Nyílván a szakemberek sem a memóriájuk törlése után szoktak távozni, de most azért sikerült túllépni bizonyos határt. Az a tény, hogy hasonló súlyú esetrõl eddig nemigen tudunk. Aki mégis, az sorolja nyugodtan.
b-type
szvsz igen.
De ugye most már nem, hiszen ha a McLaren-t így büntették akkor a Renault miért zárnák ki? :)
Én kicsapnám õket a hátralevõ futamról az ziher...meg még akirõl kiderül uez.
Na nehogy már gúzsba kössék a döntéshozást, csak azért mert nagy csapatok.
Véget kellene vetni, vagy de legalább besz@ratni a kémkedni szándékozó csapatokat.
Mert elég sok pénzt meg lehet spórolni, és elég nagy elõnyt lehet azzal szerezni, ha simán ellopjuk az ellenfél ötleteit mind a fejlesztésre vonatkozóan, mind a versenyre vonatkozóan. :)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

DjDano
Már egyzer le lett írva, hogy a kémkedés mindig is része volt a Forma 1-nek... ilyen alapon az összes csapatot kizárhatnák.

A te logikád szerint ha bebizonyosidik, hogy a Renault birtokolta a McLarenes adatokat (függetlenül mindentõl) , akkor õket is ki kell zárni.

chalezlopez
...azaz Börni bácsi Palikot szopatja be...

Vamos Argentina!

M@TriX
A McLaren pénteken öt óráig fellebbezhet

"Nem tudom, mi az, amit látott, én csak annyit tudok, hogy Bernie azt mondta arról a valamirõl, hogy spanyolul van. Azt sem tudom, hogyan jutott ez az anyag az FIA tudomására- tette hozzá a csapatfõnök Ecclestone jelenlétében."

egyre jobb...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

chalezlopez
Ma nézzétek a kész átverést, Szujót nagyon durván beszopatja Palik, Börni bácsi közremûködésével...

Vamos Argentina!

b-type
de biztos hogy tettek az ellenfelei. :)
A nem biztos az az, hogy lehet hogy gyors lett volna a Merga adatlopás nélkül is.
Ahoz hogy felhasználták az adatokat, ahoz már kétség nem fér, hiszen még le is szimulálták a gépükben.

Istencsászár
Mit kell siránkozni? Ferrari csapat Vb, megkapták azt amit nem biztos h tettek az ellenfélnél, na és a pénz megkapták a mellébeszélésért. Tudom egyesek kizárnák 10 évre is a csapatot HA alapon, ezvan.

Nem biztos tehát igaz lehet:), tényleg az egész feltételezéseken alapul, vagy belemayarázásokon, a tényekért megkapták amit kaptak, a többi spekuláció, kinek igy kinek ugy...

Nem érted hogy k*rvára nem érdekes van-e ebbõl elõnyük? Szabálytalan, kész. Elmulasztasz egy doppingtesztet, 1 évre úgy elmeszelnek, hogy köpni nyelni nem tudsz... Ehhez képest Mekisek élnek mint hal a vízben

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

pontosan mit is kaptak?
mert kezdem azt hinni, hogy semmit...

Istencsászár
Nem biztos tehát igaz lehet:), tényleg az egész feltételezéseken alapul, vagy belemayarázásokon, a tényekért megkapták amit kaptak, a többi spekuláció, kinek igy kinek ugy...

Rettentõ jó hogy a két csapat kvalikon ezeredre vannak egymástól, versenyeken meg másodpercekre, annyira vicc az egész igy hogy unalmas, az izgalom max a pontversenybe jön elõ... rá kellene ébredni h ahogy a technika fejlõdik ugy a pénzesek hihetetlen elõnybe vannak, nem ezt kellene korlátozni mert semmit nem ér hanem valami versenyt átszervezõ rendszeren, azt h mi nem az én folgo, más szériákban bevált dolgok itt is mûködnének, hamár megy a nagy reformálás. Mondjuk azt h év közbe nem tudnak vagy nem akarnak azon változtatni h a kvali 3. része 10 percig ne unalom legyen akkor mit is vár az ember? mert ezt nem lenne nagy dolog áthidalni, de inkább várnak vele fél évet... hihetetlen.

Punker
most már mindegy nem? megúszták és kész.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

szabálytalanság esetén nem kell bizonyítani, hogy abból az illetõ valóban hasznot húzott: aki doppingolt, azt megbüntetik, és kész. Az egészben az a tragikus, hogy az MP4-22 nyilvánvalóan születésétõl fogva gyors autó volt, és könnyen lehet, hogy Stepney közremûködése nélkül is megnyerte volna a világbajnokságot. Lehet - de sajnos nem biztos.

Itt a lényeg Meki védõk. Szabálytalan volt, onnantól ki nem szarja le egyéni szoc problémáit?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ez persze sohasem fog kiderülni, a WMSC azonban nyíltan megkérdõjelezte, hogy csak Coughlan és a versenyzõk tudtak a Stepney-tõl érkezõ adatokról, hiszen de la Rosa többször tett említést róla, hogy tesztelni akarják a Ferraritól ellesett beállításokat illetve alkatrészeket. Vajon õ maga állította volna be a szimulátort, ha végül ki akarja próbálni a Ferrari súlyelosztását, ahogy ígérte? Lowe megerõsítette, hogy ez nem lehetséges. Egyedül õ tervezte meg a Ferraritól ellesett hátsó vezetõszárnyat, és õ is gyártotta le? Hiába no, igazi polihisztor ez az egyébként tényleg szimpatikus Pedro, nem vitás.

:DDDDDD De görény egy banda ...

de a menedzsere mi a faxnak van ott? vagy a menedzser is önuralmát vesztette?

Egyszerûen buta, hát egy pilóta csak motorokhoz ért, nem értelmiségi...

b-type
Hát komolyan b@sszus vicc az egész :))
Az egyetlen felvonultatott és valóban erõs védekezés, az az hogy káros hatással lenne...na nem a sportra mert arra éppenséggel hasznos, hanem a nézettségre.

a.carkey
Floppyt?

Ron nem mondta mikor volt ez?
Még 1983-ban? :)

A medve nem játék.

Jók a régi képek <#eljen>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

desigo
Nah mehet a bünti a FIAnak...
a_n_d_r_e_w
Jaj ne már, szegény Ferrari, eddig csak a McLaren tudott mindent, most meg már mindenki! :S
Aztán jövõre majd látjuk hírtelen felgyorsulni a kiscsapatokat is

One Vision. One Purpose.

áááááádekomoly......

MOst az összes csapatot beperelik kémkedésért!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BaliBoy
Csipesszel? Te túl rendes vagy. :D
Inkább egy pofásabb kombinált fogóval. :D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a szemöldökét szedné ki....

csipesszel..

mindet...

BaliBoy
Átvitt néhány fotót amin rd kélyes vigyorral vágja le alonso haját. :D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Count Adyn
Azért érzitek, csúcstechnológia mindenhol, erre fénymásoló meg floppy ehh:DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ron Dennis és Fernando Alonso között "hûvös" viszony uralkodik.

"Nem beszélünk egymással, de ez nem tesz semmit. A Magyar Nagydíj óta nem beszéltünk. Hûvös a kapcsolatom Fernandoval." – olvasható a jegyzõkönyvben, amelybõl az is kiderül, hogy Alonso meggyõzõdése, hogy a McLaren alapelve, - miszerint mindkét versenyzõ egyenlõ - nem megfelelõ bánásmód egy bajnokkal szemben. A címvédõ arra alapozza állítását, hogy eddigi munkája során már kiharcolta a jogot arra, hogy elõnyben legyen. (MIVEL?? VEZETI TALÁN A BAJNOKSÁGOT??)

A viszály a Magyar Nagydíj idõmérõ edzése után hágott a tetõfokára. "Olyan dolgokat mondott, amelyeket késõbb visszavont. Felhívta a figyelmemet a mérnökkel folytatott levelezésére. Akkor azt mondtam neki: 'Megálljunk!' Kimentem és behívtam Martint (Whitmarsh). Fernando a menedzsere jelenlétében elismételte amit mondott."

Dennis a telefonhoz nyúlt és értesítette Max Mosleyt. "Nagyon mérges voltam, de Max megnyugtatott. Azt mondta nem kell semmit tennem. Akkor megnyugodtam. Azt mondta majd értesít. A verseny elõtt Fernando menedzsere felkeresett és elmondta, hogy elveszette az önuralmát és mindent visszavon. A futam után Fernando személyesen is elnézését kért. 26 nappal késõbb a versenyzõk levelet kaptak."

Alonso az FIA rendelkezésére bocsátotta a szükséges adatokat, így a párizsi tárgyaláson nem jelent meg.

(formula.hu)

nem tudjátok hány büntipont után van kizárás...? Csak mert leírnám már a véleményem...

Punker
"A Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Ferraritól kémkedés és szabotázs gyanúja miatt elbocsátott Nigel Stepney máris új állást talált az Aston Martinnál. Véletlen egybeesés, hogy a brit autógyár tulajdonosa, Dave Richards jövõre Prodrive nevû csapatával csatlakozik a Forma-1 mezõnyéhez, méghozzá várhatóan a McLarentõl vásárolt kasztnival. A Richards vezette konzorcium júniusban vásárolta meg a Fordtól az Aston Martint, ahol nyilván nagy hasznát vennék Stepney legendás szervezõkézségének, ami az évtized elsõ felében kulcsszerepet kapott a Ferrari F1-es sikereiben. Az olasz sportlap mindazonáltal hangsúlyozza: Stepney ügyvédje, Sonia Bartolini nem erõsítette meg az értesülést.

Meglehet persze, hogy Stepney megélhetését rövid ideig az olasz állam biztosítja majd egy bentlakásos intézményben, Stepney ellen ugyanis az olasz ügyészség nyomozást folytat, ami valószínûleg vádemeléssel fog zárulni. A Ferrari elõzõ, kisebb súlyú kémügyének gyanúsítottjai nemrég elsõ fokon 9, illetve 16 hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kaptak, amiért 2002-ben elvitték a csapat szélcsatorna-vezérlõszoftverét a Toyotához"

SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!

a.carkey
Nem tudom ki hagyta a szarban anno a Brabham-t?

A medve nem játék.

Lauda: Alonso inkább a gázt nyomja

A korábbi Formula-1-es bajnok, Niki Lauda egy cseppet sem tudja tolerálni Fernando Alonso viselkedését, aki véleménye szerint unfair eszközökhöz folyamodik a bajnoki cím megszerzéséért.

"Számos versenyzõ ellen kellett harcolnom, így tudom, hogy két típusú pilóta létezik: vannak az önzõek, mint én is voltam. Nekik semmi sem fontosabb annál, minthogy õk legyenek a legjobbak a pályán. És vannak az olyanok, akik emellett politikai húzásokkal próbálkoznak a csapaton belül. Alonso ilyen."

"Csak a gyengéknek van szüksége politikai eszközökre. Alain Prost is hasonló volt, de Alonso még rosszabb. Nyafogás és az egyes számú pilótai poszt követelése helyett inkább a gázt nyomja."

<#eljen><#eljen><#eljen>

részben egyetértek Veled...

boxban, idõmérõn, teszteken feleslegesen keménykedik - tényleg "földmûves"...
ellenben versenyben semmivel sem keményebb, mint anno a fiatal MS, Senna, Monty...

[Jakuza]
Mindenki tudja, hogy Alonso ha azon mulik, mindenki testi epseget veszelyezteti, ezt bebizonyitotta mar szamtalanszor.
Ha kell meg a boxutcaban is a falhoz szoritja az ellenfelet.
Lehet takarozni azoknak azzal, hogy ilyen a verseny, de ez nem igaz.
Az mar kimeritti az autoversenyzes fogalmat, ha valaki olyan eszkozokhoz nyul rengetegszer, ami mar atlepi a korrekt versenyzes hatarait.
Remelem senki se fog megserulni miatta, mert boven benne van a versenyzesebe.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

a fiát Joda Heidfeld-nek hívják...

DannyL
Heidfeld a Csuvakka vaze! :)))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Az egy klasszikus adok-kapok buli volt csak a végét rontotta el a "köszönéssel" Alonso.

"Érdekes Kimi miért nem kényszeríti le a pályáról ellenfeleit? Mert õ sportszerû"- azért Kimiben is megvan a zsiványság:)
"Elég tetû dolog kihasználni azt, hogy mások jobban vigyáznak egymásra. Mit gondolsz ha Heidfeld olyan mint Alonso célba érnek mindketten?" - Heidfeldet nem tudom sehova se tenni mert egy munkás aki egy jó kocsiban ül(nekem valahogy mindig a brazíl ajtónyitása marad meg). És a francia esetnél én úgy véltem, hogy abban a pillanatokban csak védekezni akart(vagy próbált), mást nem.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(