182274
  • barmi
    pfff... szegény Lajos. Túlságosan akarta azt az első rajtkockát
  • desigo
    hát ezt durván megszívta...

legalább nem fogják annyit mutogatni aput
    hálisten
  • passatgt
    Lewis Hamilton csak a 20. helyről indulat a vasárnapi Monacói Nagydíjon miután váltócsere miatt megbüntették.
  • Black Ghost
    Megdönthetetlen érveid vannak.

Mondj a jelenlegi mezőnyből egy olyan pilótát aki gyenge autóval hozott kiemelkedő eredmény.

Tehát szerinted a Sumi-Massa párharc ugyan olyan szoros volt mint a Kimi-Massa, meg ugye tavaly is olyan fergetegeset alakított Kimi.

Félreértés ne essék elismerem Kimi-t fantasztikus pilóta, talán 10 évente születik egy hozzá hasonló, de a jelenlegi mezőnyben több ilyen kvalitású pilóta is van, és szerintem Button is idetartozik.
  • nearo
    Kimi hogy örül... :D
  • desigo
    jó képek
    elnézegetném a versenyt valamelyik teraszról holnap...
    na majd jun 1-én megnézem maradt-e valami törmelék
  • barmi
    Néhány kép a szombati időmérőről:

Forrás: a5.hu
  • a.carkey
    "Button. Sajnos. Ő egy Jacques Villeneuve klón. Semmi több."
    Ezalatt azt értem, hogy:
    jó autóban jó, gyenge autóban semmi különös, mint Jacques (bár Jacqueshez jelenleg leginkább Hamilton karrierje hasonlít).

"Aztán mikor jött a nagy ász Kimi valahogy nem volt olyan észveszejtően nagy különbség."
    Csak egy vébécím. A különbségről kérdezd Massa apját! ...

• passatgt
    pici a hely, nem fognak kerset nyomni szvsz
  • barmi
    Szeréntem sanszosabb hogy Massa leautózza a mellőle (picit előle)induló Vettelt és talán még Barrichellot is meg tudja támadni a kersnek köszönhetően (és Kimi védekező, lágyan feltartó magatartásának köszönhetően). Viszont ez még nem zárja ki azt az eshetőséget hogy Vettel maga mögé utasíthatja Barrichellot a rajt után közvetlenül :D
    Majd holnap kiderül mit alkotnak a élen autózók :D Győzzön a jobb csomag!
  • Black Ghost
    Mit látunk meg jövőre, hogy a Ferrari jobb lesz a Brawn meg lemarad?
    Lehet, sőt erre komoly esély van, csak hogy én nem erről beszéltem.

hanem erre válaszoltam:

"Button. Sajnos. Ő egy Jacques Villeneuve klón. Semmi több." ...érted.

Kimit v. Massat - Buttonnal akkor tudnánk összehasonlítani ha egy csapatban lennének és akkor győzzön a jobb.
    Én emlékszem még Massa Sauber-es éveire, meg mikor a ferkához került Sumi alá, mindenki csak másod pilótázta meg Bari2-nek hívta. Aztán mikor jött a nagy ász Kimi valahogy nem volt olyan észveszejtően nagy különbség.

Én azokat tartom top pilótáknak, akik ha lehetőséget kapnak tudnak élni vele. Alonso jó példa erre, már két éve nincs szinte sehol, VB-ről idén sem álmodhat, mégis kétségbe merné vonni valaki hogy tehetséges.

De vannak ellen példák is, mint Barrichello, Truli, Fisichella nekik ugyan úgy megadatott a lehetőség, Barinak 2× is, de nem hiszem hogy valamikor is VB-k lesznek.
  • 5m0k3sh0w
    főleg,hogy az elején látszik hogy csak kuplung help van :)
  • desigo
    Remélem,hogy Vettelnek sikerül egy jó rajt
  • chalezlopez
    Tuti!! Nyugi, te ennek a Gabor HSF-nek 2 körön adnál 3-at...ahogy ismerlek. Jól megállapította az automatát vazz!
  • 5m0k3sh0w
    biztos a v8ba is helpekkel kentem el a szádat
  • chalezlopez
    Ezt megkaptad vazz!! 'Mé nem vallod be, hogy full helppel mész?
  • 5m0k3sh0w
    amit itt lehetne menni ezzel a moddal attól legalább 6-7 másodpercre elmaradtam...
  • icemankimi
    jól nyomod!
    de a körben kb. fél mp benne hagytál:P
  • 5m0k3sh0w
    autómatán? te vakegér. csak kuplung. amúgy mutass már egy videót hogy te hogyan mész.
  • icemankimi
    Bmw tavaly tutira mondták, hogy világbajnokságért fognak küzdeni:D
    ahoz képest jók:D
    Holnap remélem ferrarik pontokat szereznek, Button tuti megnyeri a futamot.
  • barmi
    Tehát akkor holnap ez lesz a rajtsorrend és a súlyok ismeretében mindenki döntse el maga hogy ki hány kiálláson van és hányadik helyre hozhatja be a vasat :P Good Luck!

• WNW
    Szerintem Massa a multkori utan, mar nem fogyasztani, hanem termelni fogja a benzint, ugy belejott..
  • Laceee
    Remélem a futam közvetítést nem Rosberg szemeltakarós übergagyi mutatványával kezdik, ez gáz neki is, meg nem hiszem, hogy sok embert érdekel ebben a formában.
  • Count Adyn
    1 kör? Massa azt simán meg tudja spórolni:DD
  • bodajoci
    De Vettel autója nagyon lepke:-/
  • bodajoci
    1 kör
  • Laceee
    Azért a 3.5 kg azért nem akkora különbség.
  • passatgt
    és megint elől a legnehezebb a brawn:)

glock omg, idén volt már valaki 700 fölött?:D
  • Istencsászár
  • bardocz
    Lényegtelen,csak egy 1.5sec-el lassabb versenyköröm van meg,azt nincs értelme elemezni.
  • bardocz
    Ha mutatnék valami gyorskört,akkor mondanál róla véleményt?Érdekelne mit mondasz róla.Nem biztos,hogy még megvan a replay,de ha megvan,akkor elküldeném.
  • Gabor_(HSF)
    Automatán megy..amúgy meg úgy rossz ahogy van..
    nagyon kockásan kanyarodik,az ivek se jók,de a legrosszabb a kanyarvétel..lendületből kell autózni,gázon és a kanyar harmadától kigyorsítani,nem pedig beereszteni...
  • WNW
    Ha jol lattam Vettel, Massa mellol indul megint.. Nem lepne meg, ha megint Massa mogott kocsikazna a versenyen...
  • a.carkey
    A Ferrari kb. olyan, mint a német válogatott: lehet, hogy szarok, de ha indulnak a vébén vagy ebén, esélyesként kell őket kezelni.

Most már gyorsak is. Másfél sec hátrányból indultak, ami mára 1 tizeden belülivé vált edzésen, és ki tudja milyen a versenysebességük.

Azért megnézném már egy versenyen, hogy Vettel mit tud, ha neki sem jön közbe semmi ...
  • 5m0k3sh0w
    ezt akkor csináltam, amikor még felraktam a modot, és mentem vele 10percet. most már monaco-n is gond nélkül végig megyek :)
  • a.carkey
    Ok, jövőre meglátjuk.
  • Black Ghost
    Tavaly meg nagyon jó volt a Ferrai. Ennyi.

Ez nem viszonyítási alap, a KERS az autóhoz tartozik nem a pilótához, Button vezetéstechnikailag igen is bent van a top 5-ben, és az alapján megítélni hogy milyen kocsit vezet, elég nagyfokú szűklátókörűségre utal.

• a.carkey
    Nagyon jó a Brawn. Ennyi.

Ha jövőre, KERSel a seggükben is hozzák majd ugyanezt, akkor visszaszívom. Vettel pl. ránézésre is fogja hozni a formáját jövőre is, ahogy már tavaly is dupla annyi pontot szerzett a TRossoval, mint Button és Barrichello. Megkockáztatom, hogy az ideivel sem lenne gyengébb, mint tavaly.
  • bardocz
    Ez melyik hungaroring?Amúgy jópár helyen mehetnél egyel nagyobb sebességfokozatban,mert nagyon elveszed.
  • a.carkey
    Ahol egy Rubens Barrichello 37 évesen ua autóval standart 2. 3. tud lenni, ott azért legyünk óvatosak!