FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ugye tudod, hogy a "nagy" milyen autóban fejezte be a pályafutását?? Ahol a kis tejfölösszájú Schumi elkezdte az igazi sorozatát. Ez az autó a Benetton volt. Errõl már talán hallhattál. A "Mester" kvázi átvette a kedvencem autóját, és mit mondjak, Schumi szurkoló lettem, mert megtetszett nekem a gyorsasága, és a gyõzni akarása. Ugye aztán Schumit "követtem" a Ferkába is, holott akkor még nem volt az a nagy világverõ típus. Aztán tavaly, amikor befejezte a pályafutását keresnem kellett egy új kedvencet. Massa lett az. Vajon miért?? Még nem tett rám akkora benyomást mint az elõzõ kettõ, de jól haladunk. Kimi azért nem, mert ugye õ volt évekig az egyik nagy riválisa az "öregnek". Viszont kezdem egyre jobban megkedvelni õt is. Mivel a Ferrari világbajnoka csak matematikailag lehetne már Massa, ezért én drukkolok, hogy Kiminek segítse begyûjteni a világbajnokságot. Ezért mondtam, hogy: jövünk mi.
Szóval kedves fiatal barátom, mielõtt másokkal személyeskednél, amondó vagyok, ne ítélj elsõre, mert hátha egyszer majd úgy igazán melléfogsz valakivel...<#smile>#smile>
Vamos Argentina!
persze elnézve a hozzáállásod neked elég ha látsz egy nagy piros autót (szürkét is írhattam volna, teljesen mindegy, de neked a pijos ótóóó teccik)<#taps>#taps><#csodalk>#csodalk>
U.i.: nem tudjátok, online lehet nézni valahol a futamot? nem leszek TV mellett.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Nagyon remélem, hogy rajt-cél sorrend ugyanez lesz (tekintve a pole pozíciót)....
Nem gyõzöm eleget hangsúlyozni, szvsz. Hamilton az egyetlen akit szívesen látnék a dobogó tetején, megérdemelné a fiú hogy nyerjen és megmutassa a "nagyoknak", hogy nem arccal kell vezetni a kocsit.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
A másik meg a 10 helyes büntetés. Azt mondta valamelyik közvetítõ, ha Rosberg megnyeri az idõmérõt, akkor a 10. helyrõl kell indulnia. De 1+10=11. Hogy is van ez akkor...?<#conf>#conf>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Lassan mész tovább élsz, most már a verseny felétõl csak spórolás lesz
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Engem ugyan nem zavart, amikor ráhúzta pl. Spa-ban, max. a gyengeségét árulta el (itt is)a "matador", mert tartott egy újonctól...LOL a pali, egy vicc. Miatta fagyott be a pilótapiac??!
Nevetséges.Remélem elkerüli a Ferrarit egy életre.
No one can stop Death!
Holnap is eshet az esõ,legalább lesz mire panaszkodni az esetleges gyenge szereplésre hemiltonnak.<#ravasz1>#ravasz1>
No one can stop Death!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
http://gaborszantai.co.uk/
És akkor jövünk mi...
Vamos Argentina!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A szingapúri futam szervezõi több hónapos egyeztetés után pénteken felfedték a versenypálya tervrajzait, hiszen mint ismeretes, az ország a 2008-as esztendõben láthatja elõször vendégül a száguldó cirkusz világát.
Ennek megfelelõen az aszfaltcsík mintegy 3,15 mérföld (5.067km) hosszúságú lesz és 24 kanyart (14 bal és 10 jobb) tartalmaz majd. Maga a verseny 61 körös lesz, és ha minden a tervek szerint alakul, ez lehet az a helyszín, mely elsõként ad otthont éjszakai versenynek a Formula-1-ben.
Az autók maximális sebessége meghaladhatja a 200 mérföld/órás sebességet is.
"Több hónapos tervezgetés után végre közelebb kerültünk az álmunkhoz" - mondta Colin Syn, a szingapúri pálya elnökhelyettese. "Ünneplésre azonban nincs idõnk, hiszen továbbra is keményen kell dolgoznunk, hogy megrendezhessük versenyünket."
Kíváncsi leszek hány sec alatt szedik majd ki a vízbe pottyant autókat <#buck>#buck>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mise alatt megy a forma1! 😊)
És a csuhás ordít a szószékrõl: HOVA TÛNT DAMON HILL??????
No one can stop Death!
egy katolikus talkshow is izgalmasabb😊
http://gaborszantai.co.uk/
a közvetítés tényleg szar volt..
Kicsit fura volt számomra, hogy Hamiltont annyira ünnepelték a Mekisek, amikor Alonsot (csapitárs) megelõzte egy szir szar idõmérõn.
Amúgy nem tudom mire vág fel a brit?! Amíg esett, a pole közelében sem volt. Ha vasárnap esik, õ is esni-kelni fog ...
Kimi kicsit szopott a 3. sessionben, de hát ez van. Szerintem tök egyforma a taktika mindkét csapatnál. Az esõ még keményen betehet. Egyértelmûen Alonso a gyorsabb, akárhogy is mutatja magát gyorsabbnak Hamilton.
A medve nem játék.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
biztos lehetsz benne nem 2 városban ment csak ki, értelmesebbek visszafeküdtek aludni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szeintem Kimiben is benne volt egy jobb idõ csak keveset próbálkozott!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kivágnáma rákba a csapattól és ültetném Vettelt vagy Nicot a helyére...
esõs pálya+új pálya
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______