FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

? te még alszol tesó?

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

komolyan mondom megijesztesz. ennyire nem érted amit mondok?

Kit--Kat
Te bajod, hogy értelmezési zavarban vagy.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

minimize
Emellett léteznek gyönyörû,gyors, és elérhetetlen autók, nyugodj bele.
Szerencsére egy magadfajta soha nem tapasztalja meg a Zsigulin kívüli világot! Alásszolgája!
Jujj, most látom, ez a kedvencem, vághatod a témát erõsen, ha szerinted :
"Egyszériás márkát összehasonlítani a Ferrarival..."
Ezen azért gondolkodj el szerintem. Az elsõ típusig volt "egyszériás", de igazán jó lenne, ha inkább utána néznél, mielõtt butaságokat írsz.<#taps>

No one can stop Death!

minimize
A Zonda-fröcsögést itt szüntesd be, ez az FORMA1-topik, sajnálom, hogy nincs Ferrari-guminõm, akit rakjak, de a Ferrari csak mint F1-es kedvencem, ha nem jött volna le élbõl.
<#lama>

No one can stop Death!

Istencsászár
Erre kiváncsi vagyok😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
Haminak akkor csak besikerült véletlenül az az elsõ hely?
Vagy,hogyhogy nincs keresnivalója ott?
HAli...
Ez teljesen korrekt lenne..XD
Sajna elaludtam f1 közbe, és lemaradtam...😞
NA 8..Megnéztem a végeredményt..
A lényeg, hogy hamiltonnak semmi keresni valója ott elõl..
De Vettel nagyon komolyat ment azzal a fostalicskával.😉

desigo
de így legalább tanult is valamit😊
Istencsászár
Nekem is hidd el, mivel Loebnak szurkolok mióta a Rallyba van, de ez az alábbi írásokon nem változtat.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Mindez meglepetésre az F1.com fõlapján jobb oldalon megtalálható, 2 kattintásra átdobja a mi idõzónánkra hogy 6:30😊. Sose értem meg miért nem lehet megnézni, és max utána kérdezni h nem tudja mik azok a számok😊

Olvass picit vissza, rájösz 😊

Igen a Fordnak az a fontos. Nekem meg hogy Loeb nyerje a vb-t (például), nem az hogy a Ford.

desigo
helyi idõ szerint Race --> 13:30

japán hozzánk képest + 8 óra

Ezért 13:30-8 óra az 5:30 de ehhez még hozzájön a +1 óra a nyári idõszámítás miatt.

Szal 6:30 <#nezze>
Istencsászár
Mindenhol ahol több gyár jelen van ott a gyárak versenygenek elsõsorban, és nekik a bajnoki cím a legfontosabb, ebbõl jön a több pénz több eladás stb... a pilóta vb kapcsolódik ehhez de nem oly fontos a gyárak számára. Rally-ban csekély 10 pont a különbség Grönholm és Loeb mögött, és ez még fordulhat, de a Ford nagy valószínüséggel idén Vb és nekik ez nagyon fontos ha nem a leg fontosabb.

Én csak mondtam neked h a Air Race példa sántít mert ott lényegében 1 géptípus amit használak a pilóták 80%a.

Az adatlapomat nyugodtan nézegetheted mert semmi titok sincs, bár nemtudom neked h jött ez, de legyen😊

Arnoux
Hello! A futam pontosan mikor kezdõdik? A sporthírek annyira nem érdekelnek reggel 6kor. Inkább csak a futamot nézném meg.

na te vagy, akinél például megnéztem, hogy hány éves......
wrc-t is mondhattam volna...elégedett vagy?

Téma lezárva.

Istencsászár
Rossz példa, mivel sok az egyforma gép ( 3 pilótától eltekintve mindeki Edge 540-el repül ) és a pilóta tudása jön ki, ahogy a széria kupálban is meg a többi sportágban. Rally, Wtcc, Gt, F1 ahol gyárak márkák versengenek ott vannak akik ennek vagy annak szurkolnak.

Oké, értem én, igazándiból, vagy hülyeséget írtam, vagy nagyon nem voltam érthetõ. Ha te nézed a mûrepülõ VB-t (csak egy példa, ezer mást felhozhatnék), akkor szurkolsz a repülõgép-csapatnak //istállónak//?

Nem hiszem. Számomra pedig a Forma1 ugyanilyen. (Persze mindenki tudja, hogy az istállón NAGYON sok minden múlik!)

DE...nem érdekel ki milyen autóban ül. Nem tettem degradáló megjegyzést, kedves Zó, csak követem a sárga köves utat.

Tudod, csak azért mondtam, mert páran még azzal se foglalkoznának ha Mari néni a szomszédból ülne a kocsiban, csak egy ágaskodó 😊 paci legyen az elején, vagy háromágú jel, kinek mi a keresztje. Az igazi tehetség az autóban ül és nem az asztal mögött. A szaguldó cirkusznak az tenné a legjobbat, ha mindenki egyforma autóban ülne---álom, álom--- Így pedig azt mondom igen! Ez nem csapatsport. Inkább egyéni.

Számomra. Viszont mindenki annak szurkol, akinek vagy aminek akar, szíve joga. Megbántani nem akartam senkit.

Istencsászár
<#eljen>

Ez így mind szép és jó, csak nenm kellett volna a "csapatszurkolókat" degradáló megjegyzést tenni, mert õk máshogyan állnak hozzá ehhez a sportághoz.

Mellesleg ebben az F1-ben nincas olyan, hogy egy pilóta egyedül elér valamit. Egy komoly csapat kell mögé, hogy esélye legyen erõs csomagban szerepelnie. Hiába ül egyedül a kocsiban, ez nem a szó klasszikus értelmében vett egyéni sport. Aki pedig csapatsportágakban kedvenc klubbal rendelkezik, talán fokozottan hajlamos csapatként, klubként tekinteni az istállókra, tudja milyen komoly munka folyik ott, és nem csak a versenypályán, valamint értékelni olyan tulajdonságokat is egy pilótánál, mint a csapathoz való hûség vagy lojalitás. Ettõl még lehet pilótáknak szurkolni - nekem is vannak kedvenceim - de a kettõt nem lehet teljesen elválasztani egymástól.
chalezlopez
<#papakacsint> No problemo!
A hozzászólásod alapján korrekt emberke vagy. Holnap akkor gyõzzön az, akinek gyõznie kell...

Vamos Argentina!

Fiatalság bolondság 😊 Természetesen nem akartalak megsérteni, nem is azt mondtam, hogy "na amennyi eszed van....", mert nem is ezt gondoltam. Mindenkinek van valami mizériája. Egy hozzászólás(od) alapján mondtam amit mondtam és azt még mindig fenn(és a véleményedet tiszteletben)tartom. Nem néztem a korodat, igazándiból nem érdekel, sosem foglalkozok ezzel, legfeljebb ha belefutok egy szemmel láthatóan fiatalba, aki normálatlanul válaszolgat. 23 éves vagyok, nincsen ebben semmi titkolni, avagy szégyellnivaló, úgy gondolom. 1991 óta követem a "cirkuszt", bizony hétévesen szoktatott rá édesapám, mikor még Senna, Isten nyugosztalja, élte a fénykorát. Az azóta eltelt 14 évben mindig megvolt a pilóta, aki szimpatikus volt és akinek szurkoltam, de soha nem volt csapat, amiért szorítottam. Sajnálom, ez van, szerintem a Forma1 a pilóták "harca", nem a csapatoké (számomra).
Idén pedig igen, az elsõ versenytõl kezdve Hamiltonnak szurkolok, nem érdekel, hogy egy összelopott Mercedesben ül, nem a bõrszíne miatt, egész egyszerûen azért mert szimpatikus. Pontosan úgy, ahogy Alonso egyre kevésbé (sõt egyeltalán nem). Régebbi hozzászólásomban kifejtettem, hogy Alonso mellett, aki egyeltalán nem "szimpi" (elnézést a szóismétlésért), az Massa. Elszürkült, motíválatlan versenyzõnek látom, amikor pedig nyilatokozik, vagy hallom beszélni...te Úr Isten...
Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett és remélem nem voltam bántó sem most, sem az elõzõ hozzászólásomban.

Kit--Kat
"Ferrari-rajongó vagyok, a közúton ugyan a PAGANI ZONDA-k az urak,"

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Ki beszélt másról? azt hiszem egyértelmû hogy Enzo ellenfele.

Kit--Kat
Egyszériás márkát összehasonlítani a Ferrarival... Max úgyálná meg a helyét, hogy az Enzoval, vagy a Carrera GT-vel, Murcialegoval stb.

Szerintem kapcsold le magad egy idore, azaz Kat...<#vigyor1>

Istencsászár
Mert mirõl? hogy nem Ferrari a neve?

Kit--Kat
Ez nem csak errõl szól.

Istencsászár
Szégyen vagy nem szégyen, ezek sport kocsik amiben a Zondának deka szégyelni valója sincs katt

Kit--Kat
Annyi, hogy a Ferrarira nézve szégyen összehasonlítani vele. Ez 1 argentín bevándorló mûve német motorral 0 múltal olasz autóként beállítva.

Istencsászár
Aha😊

Pagani Zonda R, összesen 10 db készül majd, 1.4 milla euró/db, persze csak versenypályán használhatja a boldog tulajdonos.

minimize
Ez még csak egy render, ilyen lesz az új Zonda, az R.
AMG-piszkálta Mercedes-motort kap ez is, mint a többi.

No one can stop Death!

DannyL
ez az új mclaren?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Istencsászár
Szvsz ez a karbon torpedó egy gyönyörûség...

minimize
Probléma??!

No one can stop Death!

Kit--Kat
Pagani Zonda<#nevetes2>

chalezlopez
Bazmeg nehogy lemaradjak a rajtról, mert akkor kõ kövön nem marad...<#violent>
Azért 5.58-kor odavonszolom magam a TV elé, nehogy valamit lekéssek...<#hehe>

Vamos Argentina!

passatgt
port.hu+30perc

desigo
Holnap reggel 6:30-kor lesz a rajt?
minimize
Csalfonzékról meg ennyit, aki ezek után büszke lesz egy esetleges egyéni VB-címre a 2 Meki-pilóta közül....nem tudom.
" "2007. március 25-én 01:43-kor Mr Alonsónak küldött e-mailjében Mr de la Rosa azonosítja azt a gázt, amelyet a Ferrari fúj gumijaiba, hogy csökkentse a belsõ hõmérsékletet és a hólyagosodást. Az e-mail azzal a következtetéssel zárul (a gázzal kapcsolatban), hogy 'ki kell próbálnunk, egyszerû!'

Mr Alonso 12:31-kor erre úgy válaszol, hogy 'nagyon fontos', hogy a McLaren tesztelje azt a gázt, amit a Ferrari használ a gumijaiban, mivel 'valami mást használnak, mint a többiek' és 'nemcsak idén, van valami más is, talán ez lesz a kulcs, reméljük, hogy ezen a teszten ki tudjuk próbálni és ezt elsõdlegessé tudjuk tenni!'

Mr de la Rosa 2007. március 25. 13:02-kor erre úgy válaszolt: '100%-osan egyetértek, hogy nagyon gyorsan ki kell próbálnunk ezt a gázt."

Gondolom nem kell magyaráznom, tudtak-e, ill. felhasználták-e anno a dokumentumokat.

No one can stop Death!

minimize
Nem kell minden kommentet felvenni...én pl. 14éves korom óta, idestova 18éve Ferrari-rajongó vagyok, a közúton ugyan a PAGANI ZONDA-k az urak, de az F1-ben csak a Vörösök. Mind1, ki a pilóta, szolgálja megfelelõen az autót, ennyi.Felesleges a személyeskedés, fõleg, ha értelmetlen a vitapartner kora/hozzáállása miatt...

No one can stop Death!

Kit--Kat
Hamiltonnak is elég nagy arca van, de mellette jó színész is.

chalezlopez
Az úgy történt, hogy annó Nelson Piquet volt a kedvencem. Hallottál már róla? Nem a kicsi, a nagy. Ja bocs most nézem az életkorod...na mind1.
Ugye tudod, hogy a "nagy" milyen autóban fejezte be a pályafutását?? Ahol a kis tejfölösszájú Schumi elkezdte az igazi sorozatát. Ez az autó a Benetton volt. Errõl már talán hallhattál. A "Mester" kvázi átvette a kedvencem autóját, és mit mondjak, Schumi szurkoló lettem, mert megtetszett nekem a gyorsasága, és a gyõzni akarása. Ugye aztán Schumit "követtem" a Ferkába is, holott akkor még nem volt az a nagy világverõ típus. Aztán tavaly, amikor befejezte a pályafutását keresnem kellett egy új kedvencet. Massa lett az. Vajon miért?? Még nem tett rám akkora benyomást mint az elõzõ kettõ, de jól haladunk. Kimi azért nem, mert ugye õ volt évekig az egyik nagy riválisa az "öregnek". Viszont kezdem egyre jobban megkedvelni õt is. Mivel a Ferrari világbajnoka csak matematikailag lehetne már Massa, ezért én drukkolok, hogy Kiminek segítse begyûjteni a világbajnokságot. Ezért mondtam, hogy: jövünk mi.
Szóval kedves fiatal barátom, mielõtt másokkal személyeskednél, amondó vagyok, ne ítélj elsõre, mert hátha egyszer majd úgy igazán melléfogsz valakivel...<#smile>

Vamos Argentina!

jövünk mi 😄 Istenem....sose értettem hogyan lehet forma1-ben egy csapatnak szurkolni...ez a pilótákról szól...

persze elnézve a hozzáállásod neked elég ha látsz egy nagy piros autót (szürkét is írhattam volna, teljesen mindegy, de neked a pijos ótóóó teccik)<#taps><#csodalk>

U.i.: nem tudjátok, online lehet nézni valahol a futamot? nem leszek TV mellett.

igen, igen igen.....
Nagyon remélem, hogy rajt-cél sorrend ugyanez lesz (tekintve a pole pozíciót)....

Nem gyõzöm eleget hangsúlyozni, szvsz. Hamilton az egyetlen akit szívesen látnék a dobogó tetején, megérdemelné a fiú hogy nyerjen és megmutassa a "nagyoknak", hogy nem arccal kell vezetni a kocsit.

Butaságot beszéltek, már nem elõször.
nearo
Massa hol volt az idõmérõ végén? Vagy csak nem mutatták a japcsik?

A másik meg a 10 helyes büntetés. Azt mondta valamelyik közvetítõ, ha Rosberg megnyeri az idõmérõt, akkor a 10. helyrõl kell indulnia. De 1+10=11. Hogy is van ez akkor...?<#conf>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kit--Kat
Tényleg vicces, hogy Massától még olyan nyilatkozatot nem hallottam, hogy most lassabb voltam, így jött ki, vagy elszúrtam... Mindig a kocsival van valami, ha nem P1.

chalezlopez
Vedd már a poént...ne legyél szemellenzõs! <#hawaii>

Vamos Argentina!

minimize
"Hogy tegyük még unalmasabbá az F1-et?"

No one can stop Death!