182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
linkt -
Fordítva :D
A Forma-1 2009-es pontversenye A VB-állás a Monacói Nagydíj után -
Bmx01 #81993 :( Vettel kiesett, na majd legközelebb jobb futamja lesz remélem -
-
Kár volt érte :( -
OFF:
nah, vége is :(...viszont legalább kifolyt belöle a maradék nafta amíg 'falongördült' :)
ON: -
A Bridgestone a Monacói Nagydíj után kiadta, hogy az egyes versenyzők a futam mely szakaszában melyik keverékű gumit használták.
-
Jah :D
Nézők hogy ujjongtak már :) -
OFF:
Nézted Meira-nak hogy bezúdítottak egy vödör cuccot mikor kigyulladt? :DD
...mekkora lehet már így nyomni tovább :)
ON: -
G_ArchAngel #81986 A ket Brawn pilota meg ott bucsuzkodott az uralkodocsaladtol, Kimi meg mar lement a pezsgot szorongatni, kicsit sem volt szomjas:-) -
-
Persze mert te tökéletes vagy,ugye?:D -
HUmanHunter #81983 jó pilóta Alonso de vannak még hozzá hasonló született tehetségek :) [mondja ezt egy Alonso drukker] -
dav1d #81982 #81836
(Életkor: 14-18 között)
3 felkiáltójeleddel nem ugrálnék -
G_ArchAngel #81981 ja, es szebben enekel, mint egy pacsirta es messzebbre vizel, mint egy komuves 12 uveg sor utan... -
Összetett a kérdés, mert pl. ezen a futamon a kemény gumi jött be igazán. -
fulopzizou #81979 egyébként az egész mezőnyben messze Alonso a legtechnikásabb és legjobb pilóta! Raikonnen tudása fel sem ér az övével. Pedig Ferraris vagyok de ezt még én is elismerem. Nyilvánvaló.. -
vagy csak azért volt ennyire "közel" mert Monacoban vagyunk? -
Végre kezd éledni a Ferrari, aminek örülök. Talán még Barrichellót is megelőzhette volna Kimi, ha nem Monacóban vagyunk. -
"amennyiben"
de egyébként sztem jövőre, és Kimi helyére...de persze csak találgatok, ezért ilyen szinten is kell komolyan venni. -
david sandor filozott ma arrol, hogy van olyan pilota aki 50 kilo van aki 70 es hogy emiatt nem lehet olyan jol megsaccolni a benzin mennyiseget az autokban. En ugy tudom, hogy azok a sulyadatok az URES(marmint pilota nelkuli) autok adatai. de akkor en tudtam rosszul vagy mi van?
es az nagy helyzet voltm ikor kijon button a boxbol, es kiirja a kepernyore, hogy J. Button masodik, erre a gyuszi nekiall, hogy miert irja roseberget masodiknak mikor elso. es robi se vette eszre, hogy az button es nem roseberg. tiszta szegyen, hogy olvasni se tudnak. -
linkt:D -
fulopzizou #81973 Átmegy a Ferrarihoz?? és ha igen mikortól? jah és ki helyett? xD -
..mármint a belső kamerás felvételekből nézve, szépen vezetett és keményen rakta az autót a palánk mellé.
Alonso nagyon kemény, nemesedik mint a bor.:) ritkán hibázik és szinte mindig kihozza a helyzetből amit lehet.
..amennyiben tényleg átmegy a Ferrari-hoz akkor nagyon-nagyon kemény dolga lesz a csapattársának. -
Nekem is tetszik a stílusa, de ma nálam Fisichella volt aki vitte a pálmát, nagyon tökösen ment sztem. -
így s lehet nézni de szerintem a puhával is meg tartották volna 15 körön keresztül (ami itt monacoban azért nem olyan nehéz) vagy hogyan jöttek ki, utána a keményen meg nyomhatták volna végig keményebben abban az utolsó 20 körben is és úgy nagyon talán meg lett volna bari talán kiminek.
bár úgy kicsit jobban lemaradtak volna az elején talán, de amilyen örült módon kezdet el menni massa... -
Vagy itt full:))
-
WNW #81968 A Ferrari nem cseszte el a gumi sorrendet, kivetelesen jol dontottek.. Az elejen a kemeny jol mukodo gumival megleptek, a szar puha gumival meg megtartottak a poziciot.... Ugyanis a puha gumi volt ma a lassabb embrerek...!!!!!!! -
Hát te ne is beszélj..... -
pista89 #81966 14évestől mit vársz? -
Te csak pocskondiázni tudsz ide járni?
Ha annyira unod az F1-et most akkor ne nézd!
Meg főleg ne látogasd a topikot... -
jó uncsi futam volt. inkább mentem volna strandolni. még egy kis verseny tempó növelés és már kicsit izgalmasabb lesz a brawn csapatnak is. bari seggében már ott vannak 1-2 verseny és nyakon is lesz csípve szerintem. button alatt jobban megy a szekér szóval ő még odébb van. szerintem simán bezsebeli ezt bajnokságot most már. kár hogy elbaszták a gumi sorrendet a ferrárisok, talán szorosabb lett volna úgy a vége. -
bodajoci #81963 Heh ezt is megértem, h örülök egy 3-4. helynek, meg, h semmi nem romlott el... -
madmanic #81962 állj már le lécci.. -
Igen! A SportKlubb Élőbe adja fél 7-től. -
Ha az utobbi 9 evet nezed:)))) De ha utobbi 60-at, eltekintve az elozo 8-9 evtol (Ferrari/Renault), akkor a csapatok, pl. McLaren, Williams, Benetton, Brabham, Tyrrel, Lotus stb. Nem ismerem a pontos szamokat, de mutass egy hires vilagbajnokot (az elozo eveket kizarjuk:P), akik gyari csapattal nyertek (Senna, Prost, Piquet, Sumi, Lauda, Fittipaldi stb.).
-
Az csak te lehetsz!Elég nagy tapló vagy!
-
Elso 10 csapat kozott van 3 gyari az orokranglistan, es az F1 hoskoraban a Ferrari se volt gyari csapat. -
SL #81957 szar vagy
-
Hajrá Button! Hajrá Brawn GP!!