FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most akkor akár a verseny feléig így fog menni?!
F
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Jean Todt szerintem már most keresheti az állását...
"Aki úgy áll hozzá, hogy úúú remélem kilöki egymást Alonso és Hamilton és akkor nyerhet a ferrari és akkor húde jó lesz, az nem teljesen ép."
De Raikkonnen érdekében már szabad ilyet kívánni? Te döntöd el milyen célért szabad?
"Én nem az istállókat, vagy a nekik szurkolókat szólom le, egész egyszerûen a csapat iránti rajongást nem tudom megérteni, de ez az én bajom."
Én meg kezdettõl fogva arra céloztam, hogy kár ezen pörögnöd, és sértegetned bárkit is (nem engem sértettél). És a jelek szerint tényleg nem tudtad ezt megérteni.
"A szaguldó cirkusznak az tenné a legjobbat, ha mindenki egyforma autóban ülne---álom, álom--- Így pedig azt mondom igen!"
Valóban izgalmasabb versenyt láthatnánk (perzse ehhez még pár ostoba szabály eltörlésére szükség lenne), de a Formula-1 sosem errõl szólt. Ez szólt a csapatokról, autógyárakról, a fejlesztésekrõl (melyeket az említett ostoba szabályok szintén visszafognak), valami elveszne az egyforma kocsikkal. Különben is, ilyen szériák léteznek, ha valakinek ez az elvárása, s tényleg izgalmasabbak ott a futamok, tényleg több múlik a pilótán.
Vamos Argentina!
ne oktatgass, én se teszem, jól tudom mit írtm, úgy is gondolom. Elolvashatnád, hogy mi volt az a hozzászólás ami miatt az egészet elkezdtem.
Aki úgy áll hozzá, hogy úúú remélem kilöki egymást Alonso és Hamilton és akkor nyerhet a ferrari és akkor húde jó lesz, az nem teljesen ép. Vonatkozik ez fordítva is természetesen. Hanyagolj, mert úgy látom a te agyad képtelen felfogni ezt. Én nem az istállókat, vagy a nekik szurkolókat szólom le, egész egyszerûen a csapat iránti rajongást nem tudom megérteni, de ez az én bajom. Emellett az ilyen nyomorékoktól agyhúgykövet kapok...
<#mf2>#mf2>
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Van AKINÉL ez piros ótóóó kérdése, és hozzá(juk) szóltak szavaim.
Nem csak itt, az ismerõseim körében is jónéhányan akadnak 15-50 éves korig.
...egy versenyzõ jó esetben másfél évtizedig lehet az élvonalban,...ezt nem igen lehet összehasonlítani azzal ha egy csapat, vagy márka 4-5 évtizede kûzd az eredményekért.
Ez nem "pijos ótóóó" kérdése.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sztem egy, az 5. helyen álló Ariel Atom-t senki nem sorol magasabb kategóriába a 6. helyezett Porsche GT-nél...de még csak egy kategóriába sem.
Az igazán telivér sportkocsik pedig a pályán is bizonyítanak, olyan sorozatokban ahol egymással megmérkõzhetnek, mivel a gyorsaságuk a beállításokon, és azok lehetõségén is múlik.
Jól néz ki hogy aa Zonda elõrébb van a Maserati Mc12-nél a top gear köridõ listán, de a Maserati a legrangosabb VB sorozatban, a pályán is megmérette a kocsiját.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Pontosan errõl van (lenne) szó. Ennek ellenére azóta is vitatod mások szurkolói érzelmeit, lehet, hogy a saját magad által leírt leckét sem tanultad meg.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Azok a fékhûtõk a hátsókeréknéll teljesen peugeot 908 asok.😊
Am nagyon szép...
De nem nem vihetem utcára, és nem gyalázhatom le a csepeli ferraris csicskákat akkor nem is kell.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Am, 1 szer mindent ki kell próbálni.