FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Massa mehet a sor végére:)

Hajrá Vettel !!!
DannyL
ez megtörténhet ha végre kitakarodna a széftikár

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

desigo
háhá méghogy a Mercisek ütköznek össze

Mindjárt Massa lakja le Kimi kocsiját...
UnknownAsshole
na emberek én itt most megmondom hogy 10-12 embernél több nem fog célbaérni <#hehe>
DannyL
hozzáteszem, ha valamit meg akarok tudni akkor inkább a live timing-ra nézek rá :D

DannyL
lehet hogy perverz de én kedvelem :)))

desigo
hehe
de Palik kárpótolni fog minket úgy érzem :)
DannyL
ja ez gáz

Én értettem, te folytattad itt az értetlenkedést, persze lehet, hogy mindenki félreértett, ezt viszont csak a csapnivaló kommunikációdnak köszönheted. Legalább olvasd el a kommentjeidet, mielõtt elküldöd, és ne képzeld magadat mindenki fölött állónak! Ez még a felnõtteknek sem áll jól.

"Aki úgy áll hozzá, hogy úúú remélem kilöki egymást Alonso és Hamilton és akkor nyerhet a ferrari és akkor húde jó lesz, az nem teljesen ép."

De Raikkonnen érdekében már szabad ilyet kívánni? Te döntöd el milyen célért szabad?

"Én nem az istállókat, vagy a nekik szurkolókat szólom le, egész egyszerûen a csapat iránti rajongást nem tudom megérteni, de ez az én bajom."

Én meg kezdettõl fogva arra céloztam, hogy kár ezen pörögnöd, és sértegetned bárkit is (nem engem sértettél). És a jelek szerint tényleg nem tudtad ezt megérteni.

"A szaguldó cirkusznak az tenné a legjobbat, ha mindenki egyforma autóban ülne---álom, álom--- Így pedig azt mondom igen!"

Valóban izgalmasabb versenyt láthatnánk (perzse ehhez még pár ostoba szabály eltörlésére szükség lenne), de a Formula-1 sosem errõl szólt. Ez szólt a csapatokról, autógyárakról, a fejlesztésekrõl (melyeket az említett ostoba szabályok szintén visszafognak), valami elveszne az egyforma kocsikkal. Különben is, ilyen szériák léteznek, ha valakinek ez az elvárása, s tényleg izgalmasabbak ott a futamok, tényleg több múlik a pilótán.
desigo
biztonsági autós rajt lesz
neeee máááár :(((((((((((((((
desigo
jah
olyanok mint a japók :)
DannyL
tök fura ez a feles kezdés :)

desigo
igen...
DannyL
mikor kezdõdik? 6:30-kor?

DannyL
de szépen esik az esõ :D

chalezlopez
Huhúú, pedig ép vagyok ám teljesen. Tudod egy szurkoló sokmindenre képes ám...<#eplus2> És az vesse rám az elsõ követ, aki nem ujjongott már életében, amikor a rivális csapat autója - durrdefektet kapott, ütközött, elfüstölt, tökömtuggya - felmondta a szolgálatot.

Vamos Argentina!

MaSzKa
apa kezdõdik

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

:) sajnálom hogy (hülye vagy és) nem érted amit mondok.
ne oktatgass, én se teszem, jól tudom mit írtm, úgy is gondolom. Elolvashatnád, hogy mi volt az a hozzászólás ami miatt az egészet elkezdtem.
Aki úgy áll hozzá, hogy úúú remélem kilöki egymást Alonso és Hamilton és akkor nyerhet a ferrari és akkor húde jó lesz, az nem teljesen ép. Vonatkozik ez fordítva is természetesen. Hanyagolj, mert úgy látom a te agyad képtelen felfogni ezt. Én nem az istállókat, vagy a nekik szurkolókat szólom le, egész egyszerûen a csapat iránti rajongást nem tudom megérteni, de ez az én bajom. Emellett az ilyen nyomorékoktól agyhúgykövet kapok...

<#mf2>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

helyesbítek és akkor végre azt mondhatom van aki felfogta mit mondok.
Van AKINÉL ez piros ótóóó kérdése, és hozzá(juk) szóltak szavaim.
Nem csak itt, az ismerõseim körében is jónéhányan akadnak 15-50 éves korig.

zmeor
én mclaren rajongó vagyok, de raikonnent szeretem

leszarom a konfigod...

b-type
Ez technikai sport, lehet a versenyzõnek, és lehet a csapatnak/márkának szorítani...attól még hogy te az egyiket teszed, a másik sem csinál hülyeséget.
...egy versenyzõ jó esetben másfél évtizedig lehet az élvonalban,...ezt nem igen lehet összehasonlítani azzal ha egy csapat, vagy márka 4-5 évtizede kûzd az eredményekért.
Ez nem "pijos ótóóó" kérdése.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Azért ez csak egy köridõ táblázat :)
Sztem egy, az 5. helyen álló Ariel Atom-t senki nem sorol magasabb kategóriába a 6. helyezett Porsche GT-nél...de még csak egy kategóriába sem.
Az igazán telivér sportkocsik pedig a pályán is bizonyítanak, olyan sorozatokban ahol egymással megmérkõzhetnek, mivel a gyorsaságuk a beállításokon, és azok lehetõségén is múlik.
Jól néz ki hogy aa Zonda elõrébb van a Maserati Mc12-nél a top gear köridõ listán, de a Maserati a legrangosabb VB sorozatban, a pályán is megmérette a kocsiját.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

"Számomra. Viszont mindenki annak szurkol, akinek vagy aminek akar, szíve joga. Megbántani nem akartam senkit."

Pontosan errõl van (lenne) szó. Ennek ellenére azóta is vitatod mások szurkolói érzelmeit, lehet, hogy a saját magad által leírt leckét sem tanultad meg.
TommyC
atyaég D:

ez gyönyörû D:.........

dixitque deus fiat lux

Minek mondjam egy olasznak ha még egy magyar se fogja fel. Persze ha lenne Ikarus F1 csapat, biztos érdekelne a sorsuk....<#mf1>

Kit--Kat
Mond ezt 1 olasznak vagy 1 brittnek, kiröhög. Õk nagyon büszkék a saját csapataikra ugyanannyira mint a pilótáikra, vagy mégjobban. Mert 1 pilótának van jó esteben 15éve az F1ben, a gyárak meg végig ott vannak, nem csak 1 évtizedig. (Ferrai, Mclaren, Williams)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

<#hehe>

desigo
esetleg M1-M7 közös szakaszán versenyezhetsz vele és lezúzhatod :)
Szép kis vas..öö izé karbon..:)

Azok a fékhûtõk a hátsókeréknéll teljesen peugeot 908 asok.:)
Am nagyon szép...
De nem nem vihetem utcára, és nem gyalázhatom le a csepeli ferraris csicskákat akkor nem is kell.

Kit--Kat
Még mindíg nem értessz. Mind1. Nem tudom mirõl beszélsz, de az Enzo-t kifejezetten nem szeretem.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Mert nem kerülhet forgalomba. Ez egy totál a pályákra ( meg a vitrinbe:) ) kihegyezett torpedó, az is bizonyítja h semmi festés nincs rjata, 100%ig a karbon látható minden rajta.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Hát én én ugy hallom néha hogy nem épen van a helyzet magaslatán, tehát lehet annak lenni, csak kicsit drága mulatság, nomeg nem magával csesz ki hanem sok memberrel:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DannyL
Jó gép? De miért csak versenypályán lehet használni? Akkor nem is veszek. :)))

Swarceniggá ból is kormányzó lett..:)

Am, 1 szer mindent ki kell próbálni.

Istencsászár
Honnan veszed h Sumi jó csapatvezetõ lenne? õ pilóta.

Bocsi, most járok erre ujra ~1-2 hónapja..
Ez gáz..schumi jobban nézett volna ki ..
Az legalább nem csak észt osztana, hanem tanácsot is tudna adni a vezetésrõl.

Mi a pin@ az a 15 ös redbull elején?
Ujjabb satnya próbálkozások.:S

Istencsászár
Brawn, de már x napos hír, ide is be lett írva.

Nemtoom, csörgött a teló 6 kor, de nem tudtam felkelni, azt csak a felvételt tudtam megnézni, közbe ebédeltem is azt valahogy kifeküdtem.

Nemkedvelem a csókát..
Ennyi..

Am idõmérõn elkezdett valamirõl dumálni collner gyula, csak félbehagyta..-.-
szal ki is jönne Jean Todt helyére?

desigo

minimize
"Egyszériás márkát összehasonlítani a Ferrarival... Max úgyálná meg a helyét, hogy az Enzoval, vagy a Carrera GT-vel, Murcialegoval stb."
TopGear-tesztpályán meglep gondolom, de Maserati MC12-t vert meg, ami pont egy hellyel volt elõbbre, mint az imádott Enzo-d.<#nezze>
Utcai autókat sajnos elbaxták, tömeg lett a Ferka, de nem ez a gáz, hanem hogy kevés az olyan "utcai-versenymodell", mint most a 430Scuderia.<#phone>

No one can stop Death!

Istencsászár
Mit mondasz? arra válaszoltam, nemértem mit nem értesz vagy mit nem értek:)

? te még alszol tesó?

komolyan mondom megijesztesz. ennyire nem érted amit mondok?

Kit--Kat
Te bajod, hogy értelmezési zavarban vagy.

minimize
Emellett léteznek gyönyörû,gyors, és elérhetetlen autók, nyugodj bele.
Szerencsére egy magadfajta soha nem tapasztalja meg a Zsigulin kívüli világot! Alásszolgája!
Jujj, most látom, ez a kedvencem, vághatod a témát erõsen, ha szerinted :
"Egyszériás márkát összehasonlítani a Ferrarival..."
Ezen azért gondolkodj el szerintem. Az elsõ típusig volt "egyszériás", de igazán jó lenne, ha inkább utána néznél, mielõtt butaságokat írsz.<#taps>

No one can stop Death!

minimize
A Zonda-fröcsögést itt szüntesd be, ez az FORMA1-topik, sajnálom, hogy nincs Ferrari-guminõm, akit rakjak, de a Ferrari csak mint F1-es kedvencem, ha nem jött volna le élbõl.
<#lama>

No one can stop Death!

Istencsászár
Erre kiváncsi vagyok:)

desigo
Haminak akkor csak besikerült véletlenül az az elsõ hely?
Vagy,hogyhogy nincs keresnivalója ott?