FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk ha a 75%-nál leintik.. lehet Kiminek 13 körre még elég a naftája
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Kubica torpedóz😮 Meg Vettel is😄DD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
hülye ez a palik (szokás szerint)... Kimi 2szer volt kint már, mindkétszer kapott üzemanyagot...ha nem lesz elég neki, akkor a ferkánál vmit nagyon elbsztak..
Na Vettel bejön Hami elé?😄 Najó igy nem_D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ha igy mennek tovább Hamilton könnyen tud elsõ lenni, de mérges akkor leszek ha valami elcseszett taktika miatt, vagy körözéskor megelõzné valahogy Alonso... szóval az eleje maraggyon így hátrébb meg jöhetnek a mûsorok <#vigyor1>#vigyor1>
itt nem az igazságról van szó fõként, hanem a veszélyességrõl..itt valaki csunyán elszáll, annak annyi meg egy bambi..sztetek a mentõ hogy fog bemenni érte ? csónakon ?
Hát kb ennyi maradt nekem is😄
Akor nem tudnak vezetni esõben, ez is benne van. Safety car mögött leinteni mennyivel igazságosabb?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
hidd el nemfogják ugyanis legelöl könnyen megússzák, kivéve ha valamelyikük nagyon bizonyitani akar és az egyik kanyart elfelejti bevenni
Na itt volt ennek az ideje, legalább egy kis törést-zúzást lássunk!
Régen nem így volt, 75% után teljes pontszámot kaptak, elõtte felet. Mindazonáltal ezért a versenyzésért tényleg nem érzem jogosnak a teljes pontszámot.
Én reméltem, hogy esõfutam lesz (esõ + Verstappen rúlz), de azért enm erre gondoltam...
Én reméltem, hogy esõfutam lesz (esõ + Verstappen rúlz), de azért enm erre gondoltam...
Massa LOL na itt a másik lelkes amatõrünk... ez már fokozhatatlan 😄 Kínomba röhögök. Massa, Todt go Toyota SD😄
woaaaa....Palikék is rájöttek (3/4 óra után), hogy a mekikbe is kifog fogyni a benzin
(Amugy a ferkánál megejtették az elsõ kerékcserét is, és felzárkóztak a végére, ha kijön a meki is tankolni pedig muszaj lesz, akkor eléjük kerül ám a ferrari ) 😄
A legelsõ mercinek mekkora a tankja ? Én nagyon beröhögnék ha bejönne tankolni a széfti kár 😄DDD
Ugytom ez szabály a megszakított versenynél😊
Azt hittétek unalmas a Forma 1? Na megmutatják mien az ha unalmas😄DD