182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#172134 Latom a 2. szabadedzes ismet nem fert bele, tuti valami vilagmegvalto foci lesz helyette minden csatornan. Talan NB3, es annak az ismetlese?:D -
#172133 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#172132 Vettel: „Nagyon király dolog volt, hogy így emelték fel az autót. Nagyszerű módja volt, hogy bevonják az egész stadionszekciót és a nézőket az ünneplésbe. Az eredményhirdetés nagy részét élveztem, kivéve a szelfiző fickót meg a szar trófeákat. Sajnálom, hogy egy ilyen jó és jó hangulatú verseny után, amibe annyi energiát fektetnek, ilyen unalmas, szar trófeákat adnak át”
Lenyegeben igaza van, a szelfizos ficko valoban gaz volt, a kupa meg gagyi. -
F1rajongo #172131 Azzal kiegészíteném azt amit mondasz, hogy Hamilton autója azért indult meg, azért csúszott meg a hátulja, azért nem tudott elfordulni balra, mert Max neki ment, megbillentette Hamiltont. Majd együtt kimentek a fűre. Ebben az esetben (is) Max megúszott egy büntit, ugyan úgy, mint Vettel is megúszta a büntit, amikor letolta a pályáról Hamiltont. Max és Bottas esetén is inkább Max volt a hibás, szerintem. Bottas sokkal nagyobbat kockáztatott volna, mert a szárny, főleg az idei új szárnyak, sokkal sérülékenyebbek, mint egy kerék. Max a szokásához hívem túl erőszakos volt, aminek most ő itta meg a levét. Bár nem volt ez olyan nagy hiba a részéről, de deffect lett a következménye. -
#172130 Valóban nem teljesen igaz, mivel a leterelés az az volt amikor Vettel leszorította Hamilton-t a rajt után, az egy védekező manöver ahol elveszed a helyet a másiktól.
Ezzel szemben Hamilton autója megindult, megcsúszott a hátulja és ezért ne mtudott elfordulni a balosra...nyilván nem szándékosan megy le a fűre..
..
Bottas vs. Verstappen: Verstappen nagyon messziről vetődött be, Bottas nem látta, és elég otromba megmozdulás volt Verstappen-től, de rendben volt mivel bal-jobb kombináció bemenetelén tette be, azaz túlcsúszva is fogja a következő jobbos belső ívét.
otromba de jó megmozdulás volt, viszont volt benne rizikó is, ha a másik nem számít rá, akkor nem tud felkészülni. ..Bottas, bármilyen hülyén is hangzik, de a pontokat tekintve azt kell mondani hogy versenyben van a bajnoki címért, szintén nem akart letörni egy első szárnyat.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.10.28. 12:24:04 -
#172129 Igaz, nem teljesen igaz amit leírtam, mivel Hamilton is kiment a pályáról.
https://youtu.be/tzE4y1n08IA?t=22
Bottas nem tehetett sokat? Nem engedte el, mikor már nem volt pozícióban. Inkább belefordult és az első szárnyával kivágta a gumiját.
https://youtu.be/tzE4y1n08IA?t=128
Továbbra is tartom magam a leírtakhoz: "Szerintem ez így rendben is volt."
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2019.10.28. 12:08:40 -
#172128 Hamilton nem terelt ki senkit, és Bottas sokat nem tehetett mivel Verstappen bevetődött elé. -
#172127 "Noted" Most nem voltak szigorúak.
Nem büntették azt sem, mikor Hamilton kiterelte Verstappent, se azt, mikor Bottas belement Verstappenbe, amivel defektet okozott. Azt sem mikor Verstappen fehér vonalon kívül előzött. Továbbá a kék zászlók figyelmen kívül hagyásáért se.
Csak Daniel kapott büntit, meg talán Norris. Szerintem ez így rendben is volt. -
#172126 Amúgy Vettelt legalább vizsgálták amiért a fűre tolta Hamiltont a rajtbál ? -
#172125 nyert? nyert. :) ennyi. -
#172124 Én itt szoktam nézni. Prohardveren ajánlották és tényleg ég és föld a retek M4 online-hoz képest. FullHD kép és nem akad. Ingyenes is és talán csak egy regisztráció kell hozzá. -
#172123 Miért rakták előre megint Vettelt ????
-
IXEMGabeo #172122 na Verstappennek nagy taps amiert elszurta a polejat es ezzel a majommal megnyerette a versenyt...Ferrarinak pedig "grat" amiert nem tudnak taktikailag felnoni a Mercedeshez -
#172121 Amúgy nem tudom kit akarnak hülyének nézni, de egy kicsit kezd szánalmas lenni. Hamilton nyilatkozatai. Azt mondta 3-4 vagy akár 5 kiállás is lehet mert nem bírják a gumik. Ahhoz képest vettel a 37 körben állt ki először. De 2 nél több se volt. -
Stockbauer33 #172120 -
#172119 még kellene 164 kör és akkor elfogy lewis - hamar álltunk ki - hamilton gumija -
#172118 Nézném ha lenne egy normális srteam ami nem akad fél percenként meg 5mp-re(sport365.Sx) .barki aki tud jobbat ne tartsa magában.
Sajna csak a 21. körtől tudom így is csak nézni.
Mi volt az elején? Azt látom hogy norrissal volt valami meg Grosjean. Ahogy mondták verstappen defektet kapott. -
#172117 Számomra az év rajtja, bánhatja, aki nem nézi! -
#172116 Brutalis stadion hangulat!:D
https://www.youtube.com/watch?v=A09smmijVIg -
#172115 https://www.facebook.com/GaborWeber/posts/2572169882825794 -
#172114 1x Hakkinennek is volt egy ilyenje. Mondta, hogy látta a sárgát, felemelte a kezét, és nem lassított, mert gyors körön volt. Akkor elfogadták. -
ShaiHulud #172113 ot azert meg szoktak buntetni szerintem, o nem hamilton...2szer mar elvettek a 3. helyet is dobogora menet :D Szerintem amugy azthitte amit Weber Gabi is, hogy csak a koret veszik el, es a masik korevel is poleban lesz. Csak ugye itt nem azert kellett volna elvenni a koret mert levagott egy sikant, hanem mert a dupla sargat figyelmen kivul hagyta az meg rajtbuntetest szokott jelenteni.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2019.10.27. 09:32:57 -
#172112 Gondolom megint azt hitte, hogy ő Maxi a büntethetetlen, csak most az arcoskodás visszacsapott helyesen. Bár már a vége után vizsgálni kellett volna, csöppnyi balfaszkodás megint a testületnél... -
#172111 Úgy látszik mégis ennyire hülye volt :(
https://www.racingline.hu/forma-1/verstappen-bevallotta-bunet-az-fia-ezert-kenytelen-volt-beidezni/2019/10/26/ -
#172110 Én csak azt tudom feltételezni, hogy itt már tudta vizsgálni fogják, és nem volt értelme rejtegetni semmit mert az adat úgy sem hazudik. Ennyire nem hiszem, hogy hülye lenne. A videó alapján úgy érzem már frusztrált is egy kicsi mert és valszeg tudja mi vár rá. De ez csak az én gondolatom.
Nem tudom elképzelni, hogy ezt az esetet nem akarta volna vizsgálni alapból az FIA miközben mindenkinek ez volt az első reakciója. A riporterek meg ellen csapatok is szétszedték volna őket ha nem teszik meg.
Cserébe enyhébb büntire számítottam, azaz hogy csak az utcsó körét veszik el + bünti pont
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2019.10.27. 07:44:37 -
ShaiHulud #172109 hogy lehet valaki ilyen hulye? :D
Verstappen úgy vesztette el a pole-t, hogy mindkét mért körével megszerezhette volna azt, ráadásul a kihágását a sportfelügyelők először nem is akarták megvizsgálni, ám a sajtótájékoztatón egyértelműen kijelentette, hogy látta a Mercedes roncsát, de nem lassított. A három rajthelyes büntetés után Charles Leclerc indulhat a pole pozícióból Sebastian Vettel és Lewis Hamilton elől.
+
https://www.gphirek.hu/f1/20191026-f1-max-verstappen-latta-valtteri-bottas-balesetet-es-elismerte-hogy-nem-lassitott.html
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2019.10.27. 01:55:20 -
#172108 -
#172107 Kubica egyrejobb:) -
#172106 -
#172105 Ezekbol valassz (incognitoban!): https://www.totalsportek.com/formula1-hungary/
A Sky Sports mukodik. -
attila46 #172104 Fasz ki van ...miért nincs közvetités 3. szabadedzésre....fóci az bezzeg lesz.....hogy ragadna bele az Orbán!!... -
#172103 degonosz -
#172102 KUBICA NEM UTOLSÓ -
#172101 -
Stockbauer33 #172100 Durván kopnak a gumik.A verseny csakis a jó gumiválasztásról fog szólni.Ha jolesz az időmérő jó meccslesz Lec-Vers között a versenyen -
#172099 Ó, a Merci még nem kapcsolt fel hatosba sem. :D -
ShaiHulud #172098 oh wait, felszarado palya, oh wait hamilton laggyal, ferrarik mediummal, oh wait.
DE elvileg most a 2. edzesen le vannak maradva, szoval remelem tenyleg pokoli nehez dolgul lesz vegre:) -
#172097 Uhh, látom Hamiltont megint alázza a két Ferrari, pokoli nehéz dolguk lesz megint. Oh wait... -
#172096 -
#172095 Német sajtóértesülés szerint egy videofelvétel buktatta le a Renault-t.
Sisakkamerás videó buktathatta le a Renault-t.
Hülkenberg: "Kissé zavaros ez az egész."
Még a végén el is hiszi valaki, hogy nem tudtak róla.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2019.10.25. 15:18:32