182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
kíváncsi leszek, hogy fog kinézni a 4:45-ös jelenet a végső állapotában. -
IXEMGabeo #172173 igen ez nagy:))
Ricciardo kozben Hollywoodban paradezott Verstappennel...nem semmi megint mit muvelt:D oriasi humorista a pali -
#172172 -
#172171 schumacher lánya:
https://imgur.com/a/WNMHqNK
https://streamable.com/zn314
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2019.11.11. 02:04:27 -
Stockbauer33 #172170 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elmaradnak az ezt is bemákolta kommentek :) Valószínű bemákolja a következőt is.Lec-Verst felvillanásai megse közelíti amit ez a sokakálltal majomparádés feka bunkoparaszt tud.Bottas csak úgy van.Lec-nél meg tisztán kijött mennyire egy egész egy jó pilota egy jó kocsi meg egy jó csapat (LOLFERRARI )
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2019.11.04. 20:34:56 -
#172169 ugyanannyi izgalom volt 10 éve mint 16 éve és most.
egyszer egy éjszakásban visszaolvasgattam 2002-2005-s kommenteket.
A mostaniban nem volt nagy pezsgés, mint a nyári futamokon, de volt mit nézni a középmezőnyben. -
pr3cious #172168 És a citrom díjjat ismét a Ferrari nyerte, feltéve ha addig nem botlik el kétszer amíg átveszi. -
#172167 Izgalmas futam volt. Ja várj, az 10 éve volt... -
#172166 Kibaszott jó futam volt ma! Kedvencem volt, amikor őőő, ja nem az egy sorozatban volt. -
#172165 Ez a rengeteg komment el is mond mindent a mai versenyről -
Stockbauer33 #172164 kubica :)
-
#172163 Nekem mindenekfelett a kedvenc versenyágam a MotoGp..és már '92-93 óta. Mégis azt kell mondjam egyedül ott nem arcpirító az elektromos hajtás belépte. Sőt van némi Nemere könyvborítósan jövőbemutató íze. ...nem rossz, még tetszik is...még a körszám sem olyan brutálisan lecsökkentett...szal bár nyilván nem olyan agilisek mint a hagyományos erőforrással szerelt motorok, pláne nem olyan agilisek mint az 500cc kétttakosok, de elfogadható.
A rally nagyon gáz, hang nélkül egy lófax sz@r ahogy van.
Az F1 pedig már akkor fog váltani amikor biztosan eldől hogy melyik táplálási forma a jövő (bár már sztem eldőlt), mindenképpen a lehető legkésőbb.
- civilben bármikor váltanék akkus elektromosra, rögtön. De versenypályán sztem egy nagyon szenvedős időszaknak nézünk elébe. -
#172162 https://streamable.com/5pf0s -
#172161 -
PacsutaTibi #172160 Lesz. Az Adam kupát fogja leváltani... -
ShaiHulud #172159 nem igény, hanem profit, es gyanithatoan van/lesz. -
#172158 "és mivel nincs hangja, a népek nem ugranak szét automatikusan, ha a pilóta hibázik ..."
De amiről írsz, mintha még csak a jövő lenne. "Szeretnének", de hogy van-e igény rá?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.11.03. 11:18:53 -
PacsutaTibi #172157 Ez már a jelen, nem a jövő..
https://e-cars.hu/2019/08/22/elso-gyartokent-mutat-be-az-opel-elektromos-raliautot/
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2019.11.03. 10:25:57 -
#172156 lesz valami hangja, pont ezért. -
#172155 Elképzelem, hogy jön a rally autó, és mivel nincs hangja, a népek nem ugranak szét automatikusan, ha a pilóta hibázik ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.11.03. 09:40:32 -
#172154 -
#172153 Majd a pilóták brümmögnek hozzá mint a gyerekek az oviban amikor autóversenyesdit játszanak. -
#172152 Valoszinuleg azert megoldjak a csapatok, hogy szebb legyen:) Plusz a nagy felni es keskeny gumi miatt a feket is teljesen masok lesznek, a hutest/melegitest/levegoaramlast is mashogy kell megoldani, tuti lesznek okossagok a felni kialakitasokban. Pl. speci "kullos" valtozo agu felnik; kitakarva a felni oldala kivulrol vagy belulrol a feleig. -
pr3cious #172151 Akkor legalább menet közben nem lesz ilyen gyász. -
#172150 Az F1 erőforrása szinte biztos hogy elektromos lesz, sztem cellás, de a lényeg hogy a hang abban a formában ahogy eddig volt, nem lesz.
Valszeg majd generálnak valamit ha jut rá +energia, és akkor lehet választani hogy ki mit szeretne.
De ennyi. ..és ez lesz a motoroknál és a rally-ban is nem mellesleg.
szal addig jó amíg hibrid van.
Az autó sztem qva jól néz ki. -
#172149 -
#172148 Nekem egy kicsit ugy tünik, hogy megint csak próbálkoznak, de senki nem tudja pontosan, hogy jó is lesz e vagy nem.
Régen hasonlóan alacsonyan volt az orr. akkor azt mondták, hogy veszélyes, ha ráfutásos baleset van akkor felemeli a kocsit. Erre megemeltették az orrot, meg ,hogy igy több levegőt tudnak a has alá vezetni, jobb lesz a szivó hatás.
Erre megint lejebb hozták az orrot, mert rájöttek, hogy ugy meg a pilóta fejét találja telibe .
Most megint le teszik az orrot, mintha elfelejtették vola, hogy miért változtatták meg a multba, és a magasabb orr, most pont segitett volna a méghatékonyabb szivóhatáshoz és a tisztább levegőhoz.
Meg a számitógépes elemzés és a szélcsatornában jól mutat, de lehet a valóságban meg megint nem válik be.
Ahogy néhány csapat is arra hivatkozik, hogy nem az van mint amit a szélcsatornában vártak.
Az elsőkerék feletti kis szárnyat semprobáltákgki sztem, hogy mi lesz a kerékcseréknél,menyire akadályozza a szerelőket a kerék felrakásában, hogy le fogják törni vagy csak több időbe telik .
Ahogy a pilóták is mondták, a súlyt megint megemelik, a méreteken se csökkentettek, hogy több helyük legyen a pályán az elözésre és egy sikánban
A motorhangról meg mintha el is felejtkeztek volna, egy szó sincs, hogy majd hangosabbak lesznek a motorok vagy legalbb nem ilyen repedtfazék hangjuk lesz.
A szabályokban se mondják, hogy mostantól majd nem lesz sporolás verseny, hogy mindenen spórólni kelljen ahelyett, hogy tólbnák neki ami a csövön kifér.
Nincs szó , hogy kevesebb telemetria és szabályzás legyen a versenyek alatt, hogy jöbban számítson a pilóta mint a mérnökök a gépek mögött.
És még mindig azon vagyok, hogy nem ez a 22 autó miatt van a klimaváltozás, ne itt kezdjenek a zéró emissziót. van külön elektromos széria, ne akarják mindent arra változtatni.
-
#172147 Ott sincs eltakarva, csak szelcsatornaban van es forog:D -
#172146 -
pr3cious #172145 NEEEEEEEEM akarok ilyen kereket meglátni F1-es autón nagyon remélem hogy el lesz takarva ahogy itt mert ez ízléstelen.
-
IXEMGabeo #172144 ja igen tenyleg, konstruktorkent beertek oket, de 5 egyeni es 6 vb cimuk volt....
most modosulhat 6 es 6-ra...szoval lehagytak a Ferrarit -
#172143 1999-ben is Ferrari volt. Legalabbis mint csapat:) -
IXEMGabeo #172142 Ferrari 2000-tol 2004-ig nyert vb cimet, ami zsinorban 5...
Mercedes pedig 2014-tol folyamatban vb, tehat 6. szezonjukat fogjak nyerni
mondom, hogy hosszabb, mint a Ferrarie volt -
ShaiHulud #172141 engem se az fp2 nem érdekel se a foci, ilyen is van :) hálisten van elég sok minden más is az életben, amit lehet csinálni helyettük. Se az fp2 nek se a focinak nincs semmi tétje, hogy érdemes lenne nézni. -
#172140 Péntek 20:55 -kor: U17 -es labdarúgó világbajnokság
-
#172139 A Ferrarit csak most ertek be. Ha jovor enem benazik a Ferrari, akkor maradnak egalban;) -
IXEMGabeo #172138 egesz dogosek lesznek az autok 2021-ben...
igazabol a Mercedest jo lenne kicsit visszafogna, mert ez mar tultesz boven a Ferrari es a Red Bull hegemoniajan is -
#172137 F1 2021 Rules: Everything You Need To Know
[URL=https://www.youtube.com/watch?v=epdmatdvSzk][/URL] -
#172136 https://m4sport.hu/forma-1/cikk/2019/10/31/bemutatkozott-a-2021-es-megujult-forma-1/?fbclid=IwAR3rts83o5sX04dTF2-ioR3KuWXL3LfVKcIGjYkVUtjuejnIAoTkJhavAMY -
Azért azt jó látni, hogy mindig találnak egy kis helyet az első szárnyon egy kis fülnek ami segít kivágni a gumit ha összeérnek az autók :P