FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nagyon örültem 3 dobogósnak, igaz már Rosbergnek is kijárna egy...

unFairnando kiesésére kíváncsi lennék, mert a japán operatõr megint nem volt a helyzet magaslatán...

illetve külön köszönet Kubicának és Massának az utolsó 15 másodpercért:)

http://gaborszantai.co.uk/

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Amúgy Kimi nem is csúszkált az intermediate-el, csak Massa. (Amikor elõször megcsúszott, az már az esõgumival volt)
Szóval szerintem õ el is tudott volna menni vele valamennyire.

Ennek amúgy szerintem lesznek következményei, mert mintha az elfelejtett szót mondta volna a versenybírósággal kapcsolatban(Pozsgay asszem pont akkor lagolt be :D), ami azt jelentené, hogy a versenybíróság hibázott elég nagyot.
Istencsászár
A versenybíróság sok mindent csinálhat, Kubicát megbüntetik a másikat meg nem...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DannyL
Szerintem sem kéne ilyen dolgokba beleszólni mikor már megy a verseny. Elõtte kellett volna, mert nem az õ dolguk eldönteni a vb-t ilyen döntésekkel.

DjDano
Szerintem a versenybíróknak ebbe nem szabadott volna beleszólni, úgyis lecserélte volna a Ferrari a gumikat, ha érzik az instabilitást!

kirol
Hát így amit írsz érthetõ. De akkor se hinném ,hoyg nekik az jó lett volna.

Mondjuk úgyis be kellett volna menniük, nem jutottak volna sokáig intermedier gumikkal, de errõl nem a versenybíróságnak kellene eldöntenie.

Egyébként tetszett a futam, ha Kiminek nem is nagyon van már esélye, mégis elégedettséget érzek. Webberért és Vettelért nagy kár.
Shiwo
nem tom a gumiszabály hogy van..futam elött azt tesznek fel, amit akarnak, vagy X órával elötte már jelezni kell valakinek, hogy mivel mennek ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

okoska, a Ferrari majdnem hozza azt a szintet intermediate gumival, mint esõgumival, ezért akarták bevállalni, de a nagy víz miatt a versenybíróság kötelezte õket a cserére - Kimi azt kifogásolta, hogyha ezt elõre közlik, akkor megsem próbálják az átmenetit...

(ettõl függetlenül Pozsgay fordítására nem alapoznék semmit)

http://gaborszantai.co.uk/

Én nem láttam az elejét de az interjú alapján nekem az jött le hogy a birók hivták ki a kerékcserére öket de javitsatok ki ha tévednék

Ez nem lehet igaz..-.-

Istencsászár
Szerinted mennyi esélyük lett volna? valszeg nem akarták hogy a falból kaparják ki õket, HA igyvolt.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BaliBoy
Az elég biztos, hogy buta dolog volt... de ezt ne a versenybíróság döntse már el. Egyébként sem tudhatjuk, hogy úgy mi lett volna.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

DjDano
Hát ha tényleg a versenybíróság kötelezte õket, akkor én megóvnám az eredményt... bár ez a gumiválasztás akkor is buta dolog volt

kirol
Az interjúban azt mondta Kovalainen, hogy Lewis balesete után sok törmelék volt a pályán. Most ezt Pozsgai cseszte el, vagy tényleg nem tûnt fel neki, hogy HAmilton ott ül mellette és Alonso törte össze a kocsit?

A másik meg hogy ez a ...kalap Raikkonen azt mondta, a versenybírók nem kötelezték õket, hogy esõgumival menjenek ki, így õmiattuk mentek ki intermedierrel. Hát ez hülye!

a.carkey
Gondolom nem volt jó a FIAnak, ha megismétlõdik egy újabb Winkelhockos eset ...

A medve nem játék.

a.carkey
Mert akkor nagyon nagyon buta döntés volt ...

A medve nem játék.

Shiwo
én se értettem... vmi ilyesmit is mondott, meg olyasmit, hogy nem látott, mert nem mindenki használt extrém esõgumit vagy mi..

BaliBoy
Kimi ezt mondta. Azért ez így nem túl fair.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

DannyL
Na akkor ki mondta? Ne csigázzatok.

a.carkey
Most ezt nem értettem kristály tiszán: a versenybíróság kötelezte Kimiéket, hogy cseréljenek gumit?

A medve nem játék.

Istencsászár
"Az sem lett volna jó, ha lemondják a rendezvényt. Örültem, hogy elindulhatunk." – tette hozzá a címvédõ.

DannyL
Rákérdezhetek? Alfosó? :D

DannyL
Szintén nem kedvelem Alonso-t. :)

dienesoft
Jó volt a verseny, Hamilton volt az egyetlen, aki nem hibázott Nagyot a hétvége során! Most már nagyon közel van a világbajnoki címhez!

DjDano
Grat Kimi, maradt még esély...

Hamilton csatlakozott az esõmenõk táborához, megérdemelten lesz világbajnok. Bár hozzáteszem végig szurkoltam, hogy essen ki ;)

Most lehet, hogy sokan utálni fognak, de mai nap legszebb momentuma Alonso csattanása volt.

desigo
Kimi most mondta,hogy jó lenne valami szabály,hogy ilyen esetben mindenki esõgumival induljon...
minimize
Volt valami verseny is, vagy csak a safety car mögött "brillíroztak" ma?
Több versenyzõ szerint is ez egy õrület volt, nem szabadott volna elrajtoltatni õket.Lehet keresgélni, kik panaszkodtak a futamra...

No one can stop Death!

Shiwo
hát nem mindig..sõt, mostanság a futamokat se tudom mindig megnézni :(

Tigristank
Akkor nem sokszor várod meg a pezsgõzést. :)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

ÁÁÁÁLAAAAATVOOOOOOLT!!! :))

Helyreállt a rend! <#vigyor>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

desigo
jó,hogy nem ütötte fejbe a szerelõt:)
nincsenek hozzászokva az idén :)

UnknownAsshole
na ezen beröhögtem... Kovalainen, hogy mutogatott a kis japánnak hogy AGGYADMÁÁ IDEEE :DDD
Shiwo
lál..nem kapták el a pezsgõt..ilyet se láttam még :)

Count Adyn
Hát igen azt ott elaignerszilárdozták, de ha bejött volna akkor nagyot nyernek vele:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Shiwo
azt elfelejtette megemlíteni Palik, hogy a többiek is elöbb ittak, utána locsoltak..

Shiwo
lehet Kovát kéne lecserélni Alonsoval jövõre..

Shiwo
kettõjüknek volt az 7 is... (2-2 tankolás, 1-1 kerékcsere, 1 bünti)

UnknownAsshole
azért massa odatette magát a végére :D
Shiwo
milyen kedélyesen elbeszélgetnek :D

desigo
loool
nem pont 5 hanem sok...
összesen a 2 pilótának

Shiwo
5 ? <#fejvakaras>

Ja, érdekes hogy ilyenkor bénáznak :/

DannyL
arra bizony

desigo
plusz az 5 boxkiállásra...
a rossz gumikra gondolsz?

desigo
Gratula Hamiltonnak!

A Ferrari szépen elvette a jó helyezéseket A pilótáitól...