182274
  • b-type
    ..és ezért bizonytalannak kell lenni? A nagy részük már megjárta vagy a GP2/GP2asia, vagy a WSR-t, vagy az IFM-t, de többen ezt is és azt is.
    Nem istenezni kell, ahoz nem kell ész.

• Máté94
    Hahó!De ne zavarjon,hogy most kapták a kocsit a seggük alá jó,hogy bizonytalanok!Most kezdődött!Istenem!
  • b-type
    Sztem az F2 elég gyík volt :(
    Az IFM-t sokkal jobban élveztem, A Cseh srác (Kral) szépen ment nagyon.
    Szvsz jobb volt mint az F2, és én oda tenném a pontot előzések tekintetében is.
  • SzocsA
    akkor kimi is amatőr módon viselkedett mikor jobbra balra rángatta a kocsit!
    vagy melyik volt az! de az az igazság hogy csak néhanapján látni ilyet f1 ben! hogy próbálkozik előzéssel!

amúgy annyi volt hogy keresztbe ment majd visszatért az ideális ívre!

mert idén előzési rekordot állítottak fel?????

pedig kár mert ilyen lesz a forma 1 is jövőre!
  • M@TriX
    ?
    ez nem lehúzás, ez a véleményem volt, az előző hsz-re egy kontra, ennyi. csak jót lehet mondani? nem tudtam...
  • Máté94
    Jól van fikázd csak!Úgy van gyerünk!:D
  • M@TriX
    háát, megnéztem a 2. futamot.

nem egyszer előzés előtt a megelőzendő autó elkezdett cikázni ami szerintem elég amatőr, idétlen és nem is etikus dolog. persze szankció nincs.

előzés volt, de max a tavalyi F1-nél előznek többet. annyira én nem emelném olimpuszi magasságokba.
  • SzocsA
    jó volt ez a futam jobb mint az F1! itt nem csak vonatoznak!
  • b-type
    Kimi megzúzta a verdát/youtube
  • Minstrel
    az lesz majd a vége ennek a sok új csapat dolognak, hogy nem tudják milyen motort használjanak és a fél mezőny Merci meg Ferrari lesz, igaz már most is majdnem ez a helyzet.
  • bardocz
    Nem mondtam,hogy boxermorort,meg szerintem azt nem is engednék nekik.Dehát japánok,feltalálják magukat:P
  • Black Ghost
    A boxer nem arra lett kitalálva, nem szokás azt 17-18 000 fordulaton pörgetni, inkább menjenek vissza WRC-ben.
    Mikor a Micu után a Subaru is kivonult számomra megszűnt a rally, pedig a BAR-Honda mellett ő volt a nagy kedvenc.
  • bardocz
    Prodrive meg kaphatna Subaru motort:)
  • desigo
    ennyit arról,hogy nem indulnak
    cc

• Máté94
    Egy kis reklám:A hétvégén 25 év után újraindul a Forma-2
  • Kit--Kat
    A Chevynél örülnek, ha egy eladható kompaktot összetudnak dobni az elkövetkező egy évben, ami kirángatja a gyártót a totális csődből.
  • Minstrel
    ezek az új csapatok most mind vesznek majd mercedes motort? USA team-nek igazán összedobhatna a Chevrolet egy F-1 motort, úgy lenne igazi amerikai csapat.
  • Kit--Kat
    Ahaa elsőre nem esett le, de jogos!
  • bardocz
    Úgy biza!:D
  • b-type
    Elég a fejlécre nézni hogy értsd :)..Subaru-Prodrive..és persze McRae.
  • bardocz
    Hát hogy megvan a csapat,akinek szurkolni fogok!:D
  • Kit--Kat
    Miről beszélsz?
  • bardocz
    Prodrive?!
    Hohó,jövőre viszlát Ferrari!
  • passatgt
    A Ferrarival együtt valamennyi Forma–1-es istálló benyújtotta nevezését a 2010-es világbajnoki idényre – írta közleményében a csapatokat tömörítő szervezet (FOTA). Mellettük 14., új csapatként jelentkezett a Lola-istálló is a jövő évi szezonra.

Szóval a + 4 nevező: Campos Meta1, USF1, Prodrive, Lola.
  • NorBear
    Szerintetek mért ilyen gyengusz most a BMW?
    Szerintem aerodinanikailag elszabták az orkúpot és a motor hűtő nyílásai is igen tágasra sikeredtek(gondolom a bömbi motornak nagy a hűtés igénye)

Amúgy Sumit sokan szídják mostanában hogy csak az autója miatt lett 7-es világbajnok.De lehet mostanság egy gyenge autóval világbajnoknak lenni??
  • b-type
    Sztem nem írogat ide olyan akit nem érdekelne, a pénz és az időpont az ami számít.
    nagyvalszeggel a 11 lovas Honda jó.

Én régen tök szerettem volna indítani egy olyat, hogy nálaunk (Esztergom kb.) a régi Orosz laktanya helyén az aszfaltos utakon menni valami alvázassal kasztni nélkül..csak a VWbogár persze, és akkor nyomni amugy hülyén :))
    De azóta beépítették sajna. :) :(
  • Gabor_(HSF)
    Ja egyébbként minden lehetségés és minden jóra nyitott is vagyok
  • Gabor_(HSF)
    Jaja,a Zsolti..
    Van bérgokart is 270-es Hondak (11 paci),10perc/2000.-,a versenygokartok,10perc/4000.-tól (15-50 paci)a LE-vel itt az árak is emelkednek..
    Ez volt itt a reklám helye,bocs aki rossz néven vette...
  • nearo
    NYOMD VAZEG!
  • b-type
    :))
    OFF:
    Aki bütyköli a motort, ő nyomja a OB formula-ban is nem ?
    Egyébként hogy van nálatok a díjszabás...szvsz lehetne egy topik örömgokartozást csapni, ha van rá érdeklődés és lehetséges.
  • Gabor_(HSF)
    JaJa az Arrows,az nálam is bejön
  • b-type

Bocsánat a #82077-re válaszolt 5m0k3sh0w, és ott bizony ott vigyorog,...van is nálam egy cucc róla:
    -
    ..az Arrows nálam is kedvenc volt
  • bardocz
    Nem amiatt kérdezem,meg nem is kérdezek semmit,csak mondom,hogy szerintem az is nagyon szépen néz ki:) Akkoriban menyire változatos volt a mezőny,most meg a kocsik között alig van valami különbség.Nameg azok a hatalmas hátsó kerekek...
    Hol találsz ilyen jó képeket?Wolf témában google-ben átnéztem 5 oldalt kulcsszavanként,de ilyen jókat nem adott ki.
  • Ruthie
    Az rFactor miatt kérdezted?
  • Ruthie
    Bocsánat, az utolsó az Renault, nem Arrows. Az Arrowst előzi.
  • 5m0k3sh0w
    arrows nagyon brutál
  • Ruthie
    +++
    Az Arrows
  • Ruthie
    ++
    Ferrari

McLaren

Brabham

(Niki Laudaval!)

Ensign