FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unFairnando kiesésére kíváncsi lennék, mert a japán operatõr megint nem volt a helyzet magaslatán...
illetve külön köszönet Kubicának és Massának az utolsó 15 másodpercért:)
http://gaborszantai.co.uk/
Szóval szerintem õ el is tudott volna menni vele valamennyire.
Ennek amúgy szerintem lesznek következményei, mert mintha az elfelejtett szót mondta volna a versenybírósággal kapcsolatban(Pozsgay asszem pont akkor lagolt be :D), ami azt jelentené, hogy a versenybíróság hibázott elég nagyot.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Egyébként tetszett a futam, ha Kiminek nem is nagyon van már esélye, mégis elégedettséget érzek. Webberért és Vettelért nagy kár.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(ettõl függetlenül Pozsgay fordítására nem alapoznék semmit)
http://gaborszantai.co.uk/
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A másik meg hogy ez a ...kalap Raikkonen azt mondta, a versenybírók nem kötelezték õket, hogy esõgumival menjenek ki, így õmiattuk mentek ki intermedierrel. Hát ez hülye!
A medve nem játék.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A medve nem játék.
Hamilton csatlakozott az esõmenõk táborához, megérdemelten lesz világbajnok. Bár hozzáteszem végig szurkoltam, hogy essen ki ;)
Most lehet, hogy sokan utálni fognak, de mai nap legszebb momentuma Alonso csattanása volt.
Több versenyzõ szerint is ez egy õrület volt, nem szabadott volna elrajtoltatni õket.Lehet keresgélni, kik panaszkodtak a futamra...
No one can stop Death!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Helyreállt a rend! <#vigyor>#vigyor>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"