182274
  • b-type

vagy:

• passatgt
    sokat ittál?
  • Laceee
    Az autó jobb hátulja is emelkedik, nézd meg az ívet ami közrefogja a bukósisakot az is ferdén áll, valamennyire csavarodik a kasztni is, de nem nagy mértékben.
  • bardocz
    Nade akkor sem gondoltam,hogy meg tud csavarodni így a kaszni.Azért megnéznék ott a többi kocsiról is képeket,mert onboard felvételeken ilyet még sosem láttam.
  • Laceee
    Rúgózás+G erő, ha nem tünt volna fel jobbos kanyarban van fényképezve.
  • bardocz
    Nade ~3cm-nél nem emelkedik el jobban,a kaszni jobb oldala meg feljebb van vagy 5-10 centivel.
  • desigo
    Elemelkedik az autó jobb eleje és csavarodik a kasztni
    szvsz
  • bardocz
    A BMW orra az most ferde,szar a fényképező, vagy hülye vagyok? Jó tudom,hülyevagyok,de az kurva ferdének tűnk ezen a képen.
  • desigo

• Kit--Kat
    Monaco a károgások ellenére tele volt, megnéztem a a képeket is külön, meg a futamon is figyeltem.
    A szabadedzésen maradtak el főleg a megszokott létszámtól és ezért volt a nagy pánik.
    na de hol van ez a 9000 megváltott jegytől?!
  • desigo

• Kit--Kat
    Ennek semmi köze a válsághoz eddig is siralmas volt a látogatók száma, ha visszanézed.
    Egyszerűen egy olyan helyre vitték, ahol minimális kultúrája sincs a motorsportnak, várható volt.
    Azért elég sok magyar jár a Hungaroringre, szóval ez sem volt helytálló.
  • SzocsA
    nézitek az időt?? tavaly kimi 1:26.506 ment leggyorsabb körén !
    2másodpercel maradnak el tőle! és ez TAVALY volt! idén talán ygorsúltak kicsit!

szal BMWk utolsók lesznek megint! alonso is épphogy bent lesz a top 10 ben!

mflex: igen bealtatnak

kitkat: és monacó? ugyanazért!
  • zsutyesz
    aham, tartok tőle, hogy sajnos igazad lesz...

de a kis öröm is öröm :)
  • mflex #82141
    mint már annyiszor kiderült, szinte semmi következtetést nem lehet levonni ezekből...

Jönnek a Brawn GP-k és szarrá vernek mindekit... (élesben)
  • Punker
    válság van nincsenek turisták (eddig azok vették a legtöbb jegyet)

ahogy itthon se magyarokkal van tele a lelátó.....
  • Kit--Kat
    Nevetséges, hogy egy ilyen országba vittek futamot...
  • zsutyesz
    2. szabadedzés

ALONSOoooo :)
  • Laceee
    Majd kivezénylik a hadsereget :), irányított szabadidő :)
  • passatgt
    Különös érdektelenség övezi a Török Nagydíjat – péntek délig mindössze 9000 (!) jegyet értékesítettek a vasárnapi futamra. A szervezők maximum 20 000 helyszíni nézővel számolnak, pedig az isztambuli pálya lelátói 130 000 ember befogadására alkalmasak. Állítólag a szervezők már intézkedtek is, és néhány kamerát új helyre szereltek fel, hogy a televíziós közvetítésekben ne lehessen látni az üres lelátókat.

• zsutyesz
    Első szabadedzés
  • Laceee
  • Laceee
    Itt a cikk
  • Laceee
    úgynéz ki a Brabham nem használhatja a nevet mert azt a család levédte.
  • a.carkey
    Most, hogy visszajön(ne) a March és a Brabham, már csak a Lotusnak kéne visszajönnie, és teljesen boldog lennék.

Visszajöhet a Brabham és a March az F1-be

Imádtam ezt a sisakot:

és bár látványos volt ez a baleset, de nem durva:
  • Punker
  • Jacek
    Toyota-e a Bubu:))
  • LaszloLedzenyi
    ban
  • passatgt
    Régi ismerősök jöhetnek: a March után a Brabham is jelentkezett
  • Solten
    David "Sanya", a szakma "nagy oregje": A (hideg)háború folytatódik
  • Andor25
    Sziasztok!

Ha szeretnétek nyerni egy Super Gold egész hétvégés belépőt a Forma 1-es magyar nagydíjra 1000 € költőpénzzel, akkor regisztráljatok teljesen ingyen a GEM szigetre. Ott beléptek a tombolaárushoz, és tudtok venni tombolát (ha több szelvényt vesztek, akkor nő az esélyetek a nyerésre). Ezen kívül más nyeremények is vannak, mint például egy 1-hetes Las Vegas-i út 10000 € költőpénzzel.

Akinek felkeltettem az érdeklődését, az itt tud regisztrálni teljesen ingyen ( a regisztrációs űrlap jobboldalon felül magyar nyelvre átállítható):

http://squall.gemisland.com/

Ezen a képen láthatjátok, hogy hol lehet belépni a tombolaárushoz (az is látható, hogy egy magyar játékos mennyi pénzt nyert a múlt héten):

http://images.netbag.hu/20090602/14483030725.JPG

Itt néhány nyeremény látható:

http://images.netbag.hu/20090602/14510699434.JPG

Amikor beléptek a tombolaárushoz, kérni fogja a jelszót, amit a regisztrációkor megadtatok.
    Akinek esetleg szüksége lenne segítségre, írjon az [email protected] címre.

Sok szerencsét mindenkinek!! :)
  • N o N a m e
    Ő kell az F1be :)
  • zsutyesz
    Interjú Danica Patrick-kal
  • Black Ghost
    Hát ha az F2 is olyannyira átgondolt mint az F1-es szabálymódosítások akkor nem csodálkozom, de ez a +200 lovas teljesítmény különbség a semmire... pfff... vicc.
  • b-type
    hát egynlőre az F2 feltöltős 450LE-s autója azokat a köröket mente mint az IFM 250LE autója..sőt igazából qual-n minimálisan de az IFM autó volt a gyorsabb.
  • Black Ghost
    Mi az F2?
    Hát egyen kaszni és egy 450 le-s Audi motor, semmi több, ráadásul mindegyik kocsit a Williams készíti fel.
    Ez így kevés, ráadásul hasonló sorozatok vannak már (IFM WSR GP2). Nem tudom mi a célja Mózlinak, de ha tömött lelátókat akar látni akkor ennél több kell.
  • b-type
    tényleg?
    :))
    Most az jut eszembe, hogy az F2 szabályai szerint csak 200ezer euro-t költhetnek per év per autó..
    Szal pár év és igazad is lehet, csak a 'feljebb' akkor már valójában a mélységet fogja jelölni.

200ezer euro....a Gp2-ben másfél millát költenek egy szezonban..
    Nem a pénz minden, de azért bizonyos területeket erősen behatárol.
  • Máté94
    Hát F2 után csak F1 van feljebb:D
  • b-type
    International Formula Masters, Kral itt megy..itt történt hogy a vége felé megforgott az előzési kisérleténél, aztán valami kegyetlen tempóban visszaért, de már előzni nem tudott..azaz amit mondasz. Jó volt :)

Mosley nézhette is akár, mivel ott volt Valencia-ban mind. Bár ziher az F2-t tolta..asszem ott ő is adta át a győzelmi serleget (egyértelműen próbálják magasba emelni az F2 ázsióját).
  • SzocsA
    akkor én mit néztem
    láttam WTCCt DTMet előtte volt Porsche futam akkor volt polo futam is!
    az ifm az mi????
    kralt láttam szegény eldobta a 3. helyét! 4. lett! de majdnem visszaért a 3. mögé! úgy hogy megpördült!

és ott volt max mosly is nézte a futamot!
    de nézőket nem láttam tök üresek voltak lelátók!