FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ha KÖTELEZTÉK õket utólag, hogy cseréljék le, de elõtte nem szóltak, akkor a Ferrari csak annyiról tehet, hogy megpróbálta kihasználni a lehetõségeket, amiknek a korlátozásáról szabálytalanul nem értesítették õket.
Istencsászár
Nane... A Ferrari nem amatõr... szakad az esõ, mindenki esõgumin van, de õk nem mert hasznot akarnak húzni, azt nem kellene másra kenni, nem ez volt az elsõ esõs verseny a Ferrari számára, ilyen hibát nem követhetnek el... vagy mégsi? persze ha minden csapatnak személyesen adtak üzenetet h hé haver ESIK, szakad akkor lehet benne némi ellenvetés😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
hülyeség, ha másoltad ha nem.
Egyfelõl ez teljesen természetes, másfelõl nem kell azonos íven menni, ha éppen nem figyel.
amennyiben úgy gondolja hogy õ most nem 100%-s akkor más ívet kell választani nem azt ahol van elõtte egy versenyzõ, pláne közel menni hozzá.
Vettel rosszul döntött.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Akkor jó versenyed volt, érdemes volt nézni😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

atee20
A vigasz az egészben számomra és gondolom nem vagyok egyedül hogy CSalonso kiesett.megismétlõdöt ami múlt éven VB címhez segítette....ez így korrekt....és Hamilton megérdemli..annak ellenére hogy Ferrarinak drukkolok

halan megkérdezném, senki nem nézett fel az égre??

mi ez a sok kis bizbasz ami potyog a fejünkre nag erõkkel?

lehet hogy zuhog az esõ?? tegyünk fel slick gumit! <#hehe> *viccel*

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Igen, elismerte...

de szeretem kora reggel az okoskodókat... 6 KOR KELTEM EMBER!!!!

na, az lesz a mókás, ha kiderdül, hogy a javaslatot kötelezõ megtenni a FIA-nak és a Ferrarinak nem szóltak...

akkor megint lehet menni bíróságra és elvenni a FIA pontjait😊))

http://gaborszantai.co.uk/

minimize
"Kimi Räikkönen a harmadik helyen ért célba a Japán Nagydíjon, amivel életben tartotta bajnoki esélyeit. A gyõzelmi esélyek már a futam elején meghiúsultak, a Ferrari ugyanis Intermediate gumikkal küldte pályára versenyzõit, így még a biztonsági autós fázis alatt ki kellett menniük a boxba kerékcserére. A Ferrari azt állította a futamot követõen, hogy nem kapták meg a versenybíróság javaslatát az esõgumik használatára.

"Úgy döntöttünk, hogy Intermediate gumikkal rajtolunk. Az esõ miatt a biztonsági autó mögött kellett haladni, de az igazi problémát az jelentette, hogy szinte semmisem lehetett látni az esõfüggöny miatt. A futam után hallottam, hogy az esõgumik használatát javasolták. Az FIA viszont errõl elfelejtette értesíteni a csapatunkat. Emiatt kellett olyan korán bemennünk a boxba. Ez idõveszteséggel járt, de sikerült elfogadható eredményt elérnünk."

Az aquaplaning miatt párszor kicsúsztam, de szerencsére mindig vissza tudtam térni a pályára. Száraz idõjárásra készültünk, így esõben nem volt tökéletes. Az autó viszont jól üzemelt, ha az élen állhattunk volna, gyorsabbak lehettünk volna."
http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15352
Idézek, mielõtt jönne az "anyázás" pár szakértõtõl...<#ravasz1>

No one can stop Death!

minimize
Igen ,erre felfigyeltem jómagam is.
Mind1, meg kell mutatni a viágnak, hogy lehet egy szegény csóri angol fiatalamberbõl VB az elsõ szezonjában.
Mint egy romantikus regény, komolyan. Nem hiába pacsizik non-stop dönisz+az öreg öklesztón. De hagyjuk, amúgy sem ér ennyit az egész idei év!!

No one can stop Death!

megrintetted és elismerte? fúdefaszakeményvagyo l.)

Sõt, ha nem esik akkor sem. Ha nem lenne F1 akkor sem.

Nem Hamilton hibázott, hanem Vettel, ezt az érintett is elismerte.
ezt a szöveget innen másoltam

vagy ha hemike nem ott szórakozik 😊

És ezzel mi a gond? OKOZTA??? nézz meg egy pár safety caros versenyt...

mindenki ezt csinálja...

Lehet, hogy nem mindneki szerint szép dolog a féktesztelés, de egy rajtnál természetes. Ha Vettel jobban résen van, elkerülhetõ lett volna a baleset.
Az egészet hemike okozta, fékezett a biztonsági autó mögött,
webber sem tudott rendesen megállni mögötte, befutott mellé,
vettel meg épp hemit figyelte, belecsúszott webberbe...ennyi.

BaliBoy
"After the race I heard there were some rules to force everyone to start on full wets but the FIA or race control forgot to tell our team. That forced us to pit behind the safety car. It cost us but not a lot. All race I could not see anything."

versenybíróság feat. FIA = <#boxer><#violent>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Azert mikor Massat a celegyenes vegen elsoporte az a csuszo kocsi, nem hittem volna, hogy versenybe marad.. Ugytunik van anyag a Ferari hatso felfuggeszteseben...<#mf1>

"Alonso higgadt és korrekt nyilatkozata pedig pozitív meglepetés a számomra, nem hittem volna, hogy éppen ezután a futam után embereli meg magát."

Nohat, Hamilton siman verte egy az egyben, raadasul sajat hibabol szallt el.. Meg jo, hogy nem kezdett el hozongeni... Ilyenkor a kiskutyak behuzzak a farkukat, es elsomfordalnak...

Ebbõl a szempontból valóban érdekes lenne, de ez a kísérlet nem érné meg a Ferrari lezüllesztését és Kimi totális alkoholizmusba menekülését.
DannyL
Ezt szerintem sose tudjuk meg. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Én azért örülnék, mert akkor végre láthatnánk Kimit és Alonsot egyforma autóban, és nyíltan, megkérdõjelezhetetlenül kiderülne ki a gyorsabb.

Szerintem Kimi lenne jobb, persze azt nem mondom, hogy szarrá verné Alonsot, mert õ is gyors, de verné. Mert hosszabb távon az számít, hogy ki mennyire tudja kihasználni az íveket, és abban Kimi nagyon jó. Alonso durvábban vezet, jobban rángatja az autót, ez pl féktávokon jó lehet, de gyorsabb szakaszokon, ahol finoman az íven kell tartani, ott hátrány lehet.
Teljesen érthetõ Hamilton álláspontja, mindenesetre mostanra bebizonyosodott, hogy nem a sajtó híresztelte kettejük rossz viszonyát, megy az anélkül is.
Shiwo
majd cserél Ralffal <#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nem felesleges. Látszott Kimin, hogy nagyon mérges. Lehet nem mindenki látta rajta, de én igen, mert kicsit hasonló a viselkedésünk. Nyilvánosság elõtt(mondjuk így, persze nem vagyok nyilvános szereplõ olyan értelemben) én is visszafogottabb vagyok, itthon eléggé nem vagyok az, ha meg nyilatkozok(mondjuk írok egy hozzászólást egy fórumba), akkor meg ugyanúgy finomabban fogalmazva, de nyíltan kimondom amit gondolok, mint õ.

Amikor pedig nyilvánosság elõtt vagyok nagyon mérges, de túl nagy a nyilvánosság, hogy durván ki merjem mutatni a dühömet, akkor ugyanígy célozgatva fejezem ki, hogy hát ez így nagyon nem volt jó, nem így kéne lennie...

Ebbõl következtetek, hogy mérges volt, és kicsit elõtte az a nézése is olyan volt, mint nekem amikor mérges vagyok, és úgy nézek a semmibe.

Na, szóval ennek még lesz következménye szerintem biztosan.
BaliBoy
"Nem tudom, ki tudná pótolni õt, de õszintén szólva én jobban örülnék annak, ha õ egy Ferrariban, én pedig egy McLarenben versenyeznék."

Na én, meg sokan mások nem örülnének egy cseppet sem.
Szvsz. alonso is hülye ha a Ferrarihoz akar menni mert ott ugyanúgy nem lesz elsõ számú pilóta Raikönen mellett. De még Massa mellett sem lenne sztem.

DannyL
Légyszives ne sértegesd Ide-t! 😊

ne röhögj, elõször dícsértem meg Alonso-t, eddig Ide-szintûnek sem tartottam, csak egy mákegérnek...

DannyL

Istencsászár

Istencsászár
Semmi bajom vele, szorítottam neki h dobogón végezhessen, bár ez a végét nézve 1% lett volna, de ilyen két hibát elkövetni... még látszik h újonc, de legalább nem keni másra, mondjuk nem is tehetné.

DannyL
Figyu, hát nem szép szegény, valahogyan ellensúlyoznia kell a dolgokat. 😄

Shiwo
nem azért, de sztem a ferkák is verték volna, ha nem barmolják el a gumival

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

"szóval az igazságos mondjuk +5 pont lenne a Ferraris versenyzõknek,"

Ezt mégis hogyan sikerült kiszámolni? 😊
Szerintem nem lesz óvás, ha lenne sem jönne be a Ferrarinak. Jó lenne tudni, hogy pontosan mi történt, illetve pontosa mi a vonatkozó szabály.

A nyilatkozatokról: derekas, hogy Vettel bevállalta a hibáit, igencsak mélyvízbe került ma; Alonso higgadt és korrekt nyilatkozata pedig pozitív meglepetés a számomra, nem hittem volna, hogy éppen ezután a futam után embereli meg magát.
Remélem ezután kicsit visszafogja magát a gyerek, mert nagyon nagyképû...

PL BMW-s versenye után azt nyilatkozta, hogy "egész jó volt az autó, egész jól ki tudtam vele hozni magamból, amit tudok".
DannyL
Szerintem ezen felesleges gondolkodnod. 😊

Istencsászár
Unalmas volt a verseny egy része, megint volt az a pár elõzés a végén, ami tényleg nem csak elmegyek a másik mellett mert sokkal gyorsabb a kocsim szitu... A Mclaren megint fél-1 mpvel verte a mezõnyt, jövõ héten meg a Ferrari fogja ezt csinálni.. csodás.

BaliBoy
Áhhh. Az sem lenne fair. Ezt már elqrták..

Istencsászár
Várd meg amig a Ferrari elomndja mi volt, utána lehet kombinálni😊

Tényleg, mi lenne akkor, ha a Ferrari megóvná, és megadnák nekik?
Mármint ez milyen hatással lenne a pontokra? Mert egyrészt talán törölnék az eredeményeket, de az még nem kárpótlás, szóval az igazságos mondjuk +5 pont lenne a Ferraris versenyzõknek, de azt ugye nem lehet. Vagy lehet?
Count Adyn
Szvsz innentõl Kiminek Alonsot kell megvernie, és lehet készülni a jövõ évre😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár

BaliBoy
Futam elõtt, hogy voltak az egyéni pontok. CSak mert azon tûnõdöm, hogy szvsz nem sok értelme lenne megóvni a futamot. Vagy a franc se tudja...

Mindent egybe vetve sztem egyébként jó kis futam volt. Voltak elõzgetések, izgalmak.

Istencsászár
Ügyes megközelítés, ezen meg sem lepõdök.

DannyL
Húúú az nagy arc volt! A kis torpedó. 😄

Alonso esõmenõ...

...annyira, mint Yuji Ide😊))

Count Adyn
Bizony, Fújj! 😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

b-type
Mert Vettel-re rá lett csukva az ív,...bár hozteszem én ott is káromkodtam, mert sztem Alonso vagy nem látta Vettel-t, vagy Vettel-nek nem lett volna szabad csínybe menni, mert siker esetén egy pozíció van meg, hiba esetén meg egy VB cím uszhat el a másiknak.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type