FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://index.hu/sport/forma1/alcsod0930/
<#oooo>#oooo>
No one can stop Death!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egy csapatban versenyeznek, ketten állnak harcban a bajnoki címért, semmi szükség arra hogy kilökjék egymást, mert az jóra nem vezet, sem hangulatban, sem eredményben...illetve elõbbibõl adódik az utóbbi, azaz ha Hamilton berág, akkor legközelebb két kiesett McLaren-t láthatunk. Ami az egyik legbutább dolog a technikai sportban...ha az egy csapatba tartozó autók egymást ütik ki.
Meg lehet ezt oldani, vagy megelõzi egy olyan helyen ahol ez egyértelmûsíthetõ, vagy kell egy olyan erõs futam alonso-tól mint Monza-ban, ahol az egész hétvégén nem osztottak lapot Hamilton-nak Alonso-val szemben.
Vívni kell, és kész, lehet azt annélkül is hogy az egyiknek keserû legyen a szája íze.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
a lényeg, az ismétlésbe nem mondták hogy meg lesz vágva...😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
PEACE!!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem tudom, ezek sztem tök egyértelmû dolgok,..Massa is tett már szóvá eseteket amikor úgy érezte hogy lényeges.
Ez most nem volt lényeges, ezért vigyoroghattak.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
nem mellesleg kapott a köv futamra 10 helyes rajtbüntit,de elvileg azt is csak a webber ügy miatt kapta,amiben sokkal kevésbé volt hibás
amugy meg sztem hülyeség h kivették a ferrarit az elejérõl,nem tudom h a fia rendelte-e ki õket a boxba avagy sem,de igyis ugyis kiálltak volna sztem,massa még a safety car mögött is kicsuszott,vszeg az alkalmatlan gumik miatt.
#57364 reggel mondta a palik h vszeg meg lesz vágva az ismétlés.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Dolgoznak a csapatnál kb 500-an. Nem hinném,hogy pont elkésett az a világot eldöntõ email.
Ugyanmár...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A szakadó esõböl biztosan leszürték, hogy az a gumi nem alkalmas a versenyre,mint kiderült egyik sem volt igazán alkalmas erre a versenyre..
Egyébként én meg nem itermediat-nak láttam mint ,ahogy Czollner buznyák rávágta..Majd most megnézem mégegyszer😊
What about the forests?
Hmm, nem is értem, hogyan sikerült így elírnom.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
extreme-wheater tyres - rendes esõgumik
Gondolom ebben a cikkben az elõbbit fordítottál standard esõguminak.
Matte:
Nem kell reagálnom, minõsítetted magad helyettem.
Amíg nem szólsz hozzám - és természetesen másokhoz - tisztességesen, addig mostantól ignorállak.
Most mi volt? Kimi szerint Intermidiet, a Ferrari szerint standart esõgumi? vagy ez a kettõ ugyan az?
Mondjuk érdekes h ilyen dolgok mindig a McLarennel, Ferrarival történnek, szegények komolyan, mintha valami balfékek lennének ott, akik semmirõl semmit sem tudnak, gondolom a pályára is mindeki azzal ment ki, a Ferrari még véletelnül sem nézte ki mit csinál mert az kémekedés
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Honnan veszed ezeket te majom?
Idejöttem verni a mellkasom reggel, hogy höhö, na ki a világbajnok? Nem....pedig.....<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
2. Valóban nem jelent körömlerágós izgalmakat, de maga taktikai harc igenis érdekes lehet. Persze mindannyian szeretnénk a pályán is több csatát látni.
3. A pilóták emberek, az istállók pedig csapatok. A szurkolók pedig bizonyos - fõleg szubjektív - szempontok alapján különbözõ érzelmeket táplálnak az irányukban. Ez így van más sportágakban is, és az élet egyéb területein is.
4. Felborulnak a jól eltervezett taktikák, nagyobb a balesetveszély, ezeken pedig dollármilliók múlnak. Én szeretem az esõfutamokat.
5. Traktorgumi. Gondolom a kérdés is valami vicc akart lenni.
Valóban látványos(abb) a MotoGP, a legtöbben szeretjük azt is, megfér a kettõ egymás mellett. De vannak más látványos szériák is, illetve a Formula-1-en is lehetne segíteni - rá is férne.
Kérdés:
Egyébként zavar téged, hogy másokat érdekel a Formula-1? Ha igen, miért?
(Nem rosszindulatból kérdezek vissza, csak olyan "hittérítõs" jellegûnek tûnik a kommented.)
-miért kell ilyesmit kérdezni?
(pl. miért fontos egy vitorlásverseny, miért fontos egy távgyalogló verseny, miért fontos a nõi súlyemelés, miért...stb-stb, hülyeség)
Az SC-n meg valószinû slick volt,..sztem ennek van a legnagyobb valószínûsége ilyen körülmények között.
MotoGp-t '93 óta nézek, de az utolsó magyar versenyig megvan videón.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
-A versenyzõk miért csak a lekörözötteket tudják megelõzni?
-Miért olyan éredekes és izgalmas, hogy a boxban sikerül-e megelõzni x-nek y-ont?
-Miért olyan érdekes és izgalmas, hogy x utálja y-ont (és viszont)?
-Miért olyan nagy gond, ha elered az esõ? (lassaban kell menni)
-A safetycar-on milyen gumi volt???
Nézzetek inkább Moto GP-t, ott ezek a kérdések nem kérdések, és izgalom is van bõven!
asChil
.:asChil:.
No one can stop Death!
Valószínûleg ezért kérték a Ferrarit a kerékcserére..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem a döntés helyessége a kérdés, hanem az, hogy más döntött helyettük, felülbírálták az így kívülrõl valóban nem éppen nyerõnek tûnõ taktikájukat. Erõsen sarkított példa következik: vajon mit szólnál ahhoz, ha az utolsó körben a kettõs gyõzelem felé tartó McLareneket behívnák még egy kötelezõ kerékcserére?