FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kimi Raikkonen: We made a decision to start on intermediates. It started to rain a little bit actually behind the safety car. That wasn’t really the issue – it was more for me to be able to see anything – on the straight I couldn’t see the car in front even if it was 50 metres in front of me. After the race, I heard there were some rules or they forced everybody to start on full wets but the FIA or the race control forgot to tell our team, and we had to pit again under the safety car.
http://www.formula1.com/news/headlines/2007/9/6903.html
Õk is beszélnek butaságokat gondolom.
No one can stop Death!
..vagy RD nem állt volna ki Alonso mellett a HunRing-s botrány után, vagy...
Itt ez egyáltalán nem lényeg, a lényeg a hiba ami miatt összetörte Alonso a verdáját, és pontokat bukott.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha ez a szezon el is ment, jövõre kiváncsi leszek, mire lesz képes ez a "géniusz" Hamilton. Alonzo meg csúnyán rácseszett, de nem láthatott a jövõbe, kit tol Dönisz, és csaló brigádja.
Minden úgy alakul(t), ahogy egyes emberek érdekei megkívánták.
ps.: Látott valaki az interneten olyan fotót, ahol Todt pacsizik Mosley-val, vagy Ecclestone-nal? Ugye nem...<#ravasz1>#ravasz1>
No one can stop Death!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Elöször is Hamilton megérdemelte azt amit elért,95%-ban bajnok,bár tavaly a Renault Kinai blamázsa után is azt hittük,hogy Suminak áll a zászló,de most nem tartom valoszinünek,hogy Hamiltont kettös probléma sujtsa.Nyilvánvaló,hogy Alonso tegnap vesztett el mindent,az SC-s rajt sem tett jot neki,de Vettel még ugy se,hogy lerombolta a Mc. fél oldalát.
A Ferrarik ugy ahogy vannak el b@szták az egészet,lehet hivatkozni a meg nem kapott üzenetre,de ez igen gyenge.El nem tudom képzelni,hogy 20 pilota extrém esögumikkal megy ki a rajtrácsra,és ebböl semmit nem látnak a Maranelloiak,söt tovább megyek kizárt dolog,hogy a rajtrácsra vezetö körön sem Kimi sem Massa nem érzékelték,hogy használhatatlan az Intermedier.Ugy hogy ha tetszik,ha nem ezt ök rontották el.
vettel,meg gyors,de még nagyon zöldfülü.
Amúgy szervezhetnénk vmi tüntetést, ha neadjisten alfi hozzánk igazolna. 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Én meg qrvára nem örülnék neki, menjen csak vissza a Renaulthoz vagy ahova akar, de nem a Ferrarihoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A másik meg, hogy ki vannak akadva páran, hogy kötelezték õket a gumicserére. Igen nem szép dolog, de ha nem kötelezi õket senki akkor 2 körrel késõbb maguktól jönnek ki mivel egy kört alig tudtak menni azzal a gumival kicsúszás nélkül. Ezt sajnos csúnyán eltaktikázták az az igazság.
Örülök, hogy Hamilton elhúzott, Alonso nagyon nem szimpatikus...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://index.hu/sport/forma1/alcsod0930/
<#oooo>#oooo>
No one can stop Death!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egy csapatban versenyeznek, ketten állnak harcban a bajnoki címért, semmi szükség arra hogy kilökjék egymást, mert az jóra nem vezet, sem hangulatban, sem eredményben...illetve elõbbibõl adódik az utóbbi, azaz ha Hamilton berág, akkor legközelebb két kiesett McLaren-t láthatunk. Ami az egyik legbutább dolog a technikai sportban...ha az egy csapatba tartozó autók egymást ütik ki.
Meg lehet ezt oldani, vagy megelõzi egy olyan helyen ahol ez egyértelmûsíthetõ, vagy kell egy olyan erõs futam alonso-tól mint Monza-ban, ahol az egész hétvégén nem osztottak lapot Hamilton-nak Alonso-val szemben.
Vívni kell, és kész, lehet azt annélkül is hogy az egyiknek keserû legyen a szája íze.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
a lényeg, az ismétlésbe nem mondták hogy meg lesz vágva...😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
PEACE!!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem tudom, ezek sztem tök egyértelmû dolgok,..Massa is tett már szóvá eseteket amikor úgy érezte hogy lényeges.
Ez most nem volt lényeges, ezért vigyoroghattak.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
nem mellesleg kapott a köv futamra 10 helyes rajtbüntit,de elvileg azt is csak a webber ügy miatt kapta,amiben sokkal kevésbé volt hibás
amugy meg sztem hülyeség h kivették a ferrarit az elejérõl,nem tudom h a fia rendelte-e ki õket a boxba avagy sem,de igyis ugyis kiálltak volna sztem,massa még a safety car mögött is kicsuszott,vszeg az alkalmatlan gumik miatt.
#57364 reggel mondta a palik h vszeg meg lesz vágva az ismétlés.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Dolgoznak a csapatnál kb 500-an. Nem hinném,hogy pont elkésett az a világot eldöntõ email.
Ugyanmár...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A szakadó esõböl biztosan leszürték, hogy az a gumi nem alkalmas a versenyre,mint kiderült egyik sem volt igazán alkalmas erre a versenyre..
Egyébként én meg nem itermediat-nak láttam mint ,ahogy Czollner buznyák rávágta..Majd most megnézem mégegyszer😊
What about the forests?
Hmm, nem is értem, hogyan sikerült így elírnom.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
extreme-wheater tyres - rendes esõgumik
Gondolom ebben a cikkben az elõbbit fordítottál standard esõguminak.
Matte:
Nem kell reagálnom, minõsítetted magad helyettem.
Amíg nem szólsz hozzám - és természetesen másokhoz - tisztességesen, addig mostantól ignorállak.
Most mi volt? Kimi szerint Intermidiet, a Ferrari szerint standart esõgumi? vagy ez a kettõ ugyan az?
Mondjuk érdekes h ilyen dolgok mindig a McLarennel, Ferrarival történnek, szegények komolyan, mintha valami balfékek lennének ott, akik semmirõl semmit sem tudnak, gondolom a pályára is mindeki azzal ment ki, a Ferrari még véletelnül sem nézte ki mit csinál mert az kémekedés
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Honnan veszed ezeket te majom?
Idejöttem verni a mellkasom reggel, hogy höhö, na ki a világbajnok? Nem....pedig.....<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
2. Valóban nem jelent körömlerágós izgalmakat, de maga taktikai harc igenis érdekes lehet. Persze mindannyian szeretnénk a pályán is több csatát látni.
3. A pilóták emberek, az istállók pedig csapatok. A szurkolók pedig bizonyos - fõleg szubjektív - szempontok alapján különbözõ érzelmeket táplálnak az irányukban. Ez így van más sportágakban is, és az élet egyéb területein is.
4. Felborulnak a jól eltervezett taktikák, nagyobb a balesetveszély, ezeken pedig dollármilliók múlnak. Én szeretem az esõfutamokat.
5. Traktorgumi. Gondolom a kérdés is valami vicc akart lenni.
Valóban látványos(abb) a MotoGP, a legtöbben szeretjük azt is, megfér a kettõ egymás mellett. De vannak más látványos szériák is, illetve a Formula-1-en is lehetne segíteni - rá is férne.
Kérdés:
Egyébként zavar téged, hogy másokat érdekel a Formula-1? Ha igen, miért?
(Nem rosszindulatból kérdezek vissza, csak olyan "hittérítõs" jellegûnek tûnik a kommented.)
-miért kell ilyesmit kérdezni?
(pl. miért fontos egy vitorlásverseny, miért fontos egy távgyalogló verseny, miért fontos a nõi súlyemelés, miért...stb-stb, hülyeség)
Az SC-n meg valószinû slick volt,..sztem ennek van a legnagyobb valószínûsége ilyen körülmények között.
MotoGp-t '93 óta nézek, de az utolsó magyar versenyig megvan videón.