FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Ááhh.. az túl átlátszó lenne. Le kell zsírozni Kubicát is. 😄 <#idiota>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Nem is rossz ötlet 😄
kirol
Szerintem ha a következõ két futamra a Ferrari egészen véletlenül átutalna egy kis pénzt Vettel számlájára full szivesen kitenné Alonso-t, meg Hamiltont a sóderágyba, és a Ferrari nyerne egyéniben is. 😊

b-type
Vannak problémák a hazai F1 lapokkal, de az Index még mindig magasan veri a lécet.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

minimize
"Az esõben, amikor az élen voltam, arra gondoltam, olyasmit csinálok, mint Senna és Prost annak idején. Úgy érzem, olyat érhetek el, mint õk" - célozgatott a brazil és a francia klasszis három-három mclarenes vb-címére."
http://index.hu/sport/forma1/alcsod0930/
<#oooo>

No one can stop Death!

MaSzKa
vettelt sajnálom lehetett volna 3.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

mert azt is kivágták <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

b-type
Sztem teljesen érthetõ volt, nekem is befért az a kiszorítás, de értem hogy Hamilton-nak mi baja volt ezzel.
Egy csapatban versenyeznek, ketten állnak harcban a bajnoki címért, semmi szükség arra hogy kilökjék egymást, mert az jóra nem vezet, sem hangulatban, sem eredményben...illetve elõbbibõl adódik az utóbbi, azaz ha Hamilton berág, akkor legközelebb két kiesett McLaren-t láthatunk. Ami az egyik legbutább dolog a technikai sportban...ha az egy csapatba tartozó autók egymást ütik ki.
Meg lehet ezt oldani, vagy megelõzi egy olyan helyen ahol ez egyértelmûsíthetõ, vagy kell egy olyan erõs futam alonso-tól mint Monza-ban, ahol az egész hétvégén nem osztottak lapot Hamilton-nak Alonso-val szemben.
Vívni kell, és kész, lehet azt annélkül is hogy az egyiknek keserû legyen a szája íze.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Pont ez a lényeg. A középmezõnyben gyakran sokkal látványosabb elõzéseket látni, a kisebb tét miatt. Teljesen érthetõ, ha egy világbajnoki aspiráns óvatosabb, de egyrészt ne panaszkodjon, mint Hamilton a múltkor, másrészt elöl általában vonatozás, taktikázás megy. Ez így van rendjén, ez a realitás, de valahol azért szomorú is.
de nem látnak semmit 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hat mondjuk ilyen palyan diktalni a tempot nem egyszeru.. Aki mogotte van, az igazodik.. Aki elol, kockaztat, hogy meg mit lehet... Es igy is gyorsabb volt Alonsonal...

akyyy
de aki reggel nézi, nem fogja nézni déklután, vagy aki nem látta reggel, megnézi délután, sé kapja apofont hogy nesze, vágjuk szét, ó jee....

a lényeg, az ismétlésbe nem mondták hogy meg lesz vágva...😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hegi90
El ne mondjátok a végét 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Srácok, ne egymáson éljétek már ki magatokat. Ezek tények el kell fogadni. Mindenki a szívén viseli a kedvenc pilótája sorsát.
PEACE!!
Hegi90
Hamilton ki ne essen :SSS

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

b-type
Talán ha a VB-ért harcolna az egyik, vagy mindkettõ, akkor õk sem nevetnének.
Nem tudom, ezek sztem tök egyértelmû dolgok,..Massa is tett már szóvá eseteket amikor úgy érezte hogy lényeges.
Ez most nem volt lényeges, ezért vigyoroghattak.

Count Adyn
Na most az van, hogy a Ferrari szabálytalan gumin rajtolt el, tehát vagy büntessék meg a Ferrarit, vagy a FIA-t, vagy a szervezõket amiért nem értesítették õket 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
Hát ezt sosem tudjuk meg, nincs Ha, és nagyon sokáig volt a safetycar a pályán.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Reggel mondta Palik, hogy ezt délután le nem adják mégegyszer😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

okés. <#mf2> Ha mész ki az ajtón, akkor hajolj le, le ne verje az fejed fölül a glóriát félfa<#worship>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

miilann
a vetteles ügyön én is meglepõdtem,csak vártam hogy mikor irják ki h vizsgaljak az ügyet,de mire megvizsgálták volna vettel már kiesett.
nem mellesleg kapott a köv futamra 10 helyes rajtbüntit,de elvileg azt is csak a webber ügy miatt kapta,amiben sokkal kevésbé volt hibás

amugy meg sztem hülyeség h kivették a ferrarit az elejérõl,nem tudom h a fia rendelte-e ki õket a boxba avagy sem,de igyis ugyis kiálltak volna sztem,massa még a safety car mögött is kicsuszott,vszeg az alkalmatlan gumik miatt.

#57364 reggel mondta a palik h vszeg meg lesz vágva az ismétlés.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Kit--Kat
Hamilton nagy versenyt ment le a kalappal, de neki is volt a legkönnyebb dolga, "csak taposnia" kellett. Az igazán nagy dolgokat, azok mûvelték akik a mezõnybe kapták az arcukba a felverõdött vizet és így elõzgettek. Utolsó helyrõl nem semmi feljönni a 3.ra. Alonsonak is muszály volt tempóznia, kicsit túlvállata, de odatette magát.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Nem hiszem, hogy illetékes vagy ebben.

Hát, nagyon nem tetszik, hogy Hmailton is elindulni látszik a picsogós irányba, tényleg fel lehetne fogni sportként (urambocsá' játékként) is, nem csak versenyként ezeket a szituációkat.
BaliBoy
Tök jó, hogy te ezt nem tudom hány ezer km távolságból így ki tudod jelenteni. Gratulálok! Beillenél a szakkomentátorok közé...

Shiwo
lehet, hogy a ferrari mekibiztos tûzfala spamlevélnek minõsítette 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Direkt választották az intermediate gumit. Na meg gondolom, Symonds sem csak a levegõbe panaszkodott az FIA idõzítésérõl.
mflex
Intermidiat volt mégiscsak...

What about the forests?

desigo
A Ferrari szerintem csak saját magának köszönheti ezt a gumi problémát.
Dolgoznak a csapatnál kb 500-an. Nem hinném,hogy pont elkésett az a világot eldöntõ email.
Ugyanmár...
akyyy
mekkora szemét ez az rtl, nézem felvételrõl, erre kivágtak belõle pár kört. gondolom a hosszúuság miatt vagynemtom, de legalább közölték volan hogy ha hosszú futam miatt megváják a felvételt, igy az ismétlése már a rövidített, vágott verzió lesz...:@@

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kit--Kat
CSúnyán manipulálták ezt a versenyt, tények leírtak mindnet, hogy vették ki a Ferrarit az elejérõl. Az is érdekes, hogy a Hamilton megkoccantó Kubicát 1bõl megbüntették, míg Vettelt aki látható sérülést okozott Alonsosn, bünti nélkül tovább engedték. Nagyon érdekes. Sõt vicces-vicces.

Istencsászár
Kubica és Massa jót nevettek a csatán Hamilton meg sír rajta, mennyire különbözõ egyéniségek😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mflex
Én Ferrari drukker vagyok,de balfaszok voltak..
A szakadó esõböl biztosan leszürték, hogy az a gumi nem alkalmas a versenyre,mint kiderült egyik sem volt igazán alkalmas erre a versenyre..

Egyébként én meg nem itermediat-nak láttam mint ,ahogy Czollner buznyák rávágta..Majd most megnézem mégegyszer😊

What about the forests?

wheater=weather

Hmm, nem is értem, hogyan sikerült így elírnom.
Ez alapján jogos a felháborodás, mert a Ferrari megpróbálta volna az általuk választott gumin a versenyt ezt azonban nem engedték.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

wet-wheater tyres - intermediate gumik
extreme-wheater tyres - rendes esõgumik

Gondolom ebben a cikkben az elõbbit fordítottál standard esõguminak.

Matte:

Nem kell reagálnom, minõsítetted magad helyettem.
Amíg nem szólsz hozzám - és természetesen másokhoz - tisztességesen, addig mostantól ignorállak.
Istencsászár
"A Ferrari úgy véli a FIA mulasztásának áldozata lett a Japán Nagydíjon. A szervezet a verseny elõtt e-mailben értesítette a csapatokat, hogy a nagy esõ miatt kötelezõ extrém vizes pályára való gumikkal indulni. A csapat azonban már csak a rajt után kapta meg ezt az e-mailt, emiatt standard esõgumikat tettek fel versenyzõiknek. A versenybírák ezután a futam közben kötelezték õket a cserére."

Most mi volt? Kimi szerint Intermidiet, a Ferrari szerint standart esõgumi? vagy ez a kettõ ugyan az?

Mondjuk érdekes h ilyen dolgok mindig a McLarennel, Ferrarival történnek, szegények komolyan, mintha valami balfékek lennének ott, akik semmirõl semmit sem tudnak, gondolom a pályára is mindeki azzal ment ki, a Ferrari még véletelnül sem nézte ki mit csinál mert az kémekedés

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit sértettem meg te szerencsés? Mondtam én valami rosszat rájuk? Ki mondott olyant hogy a Ferrarit viszont jó ha kilökik???
Honnan veszed ezeket te majom?

Idejöttem verni a mellkasom reggel, hogy höhö, na ki a világbajnok? Nem....pedig.....<#banplz><#idiota>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

1. Elsõsorban a rossz szabályozásnak köszönhetõ.
2. Valóban nem jelent körömlerágós izgalmakat, de maga taktikai harc igenis érdekes lehet. Persze mindannyian szeretnénk a pályán is több csatát látni.
3. A pilóták emberek, az istállók pedig csapatok. A szurkolók pedig bizonyos - fõleg szubjektív - szempontok alapján különbözõ érzelmeket táplálnak az irányukban. Ez így van más sportágakban is, és az élet egyéb területein is.
4. Felborulnak a jól eltervezett taktikák, nagyobb a balesetveszély, ezeken pedig dollármilliók múlnak. Én szeretem az esõfutamokat.
5. Traktorgumi. Gondolom a kérdés is valami vicc akart lenni.

Valóban látványos(abb) a MotoGP, a legtöbben szeretjük azt is, megfér a kettõ egymás mellett. De vannak más látványos szériák is, illetve a Formula-1-en is lehetne segíteni - rá is férne.

Kérdés:

Egyébként zavar téged, hogy másokat érdekel a Formula-1? Ha igen, miért?
(Nem rosszindulatból kérdezek vissza, csak olyan "hittérítõs" jellegûnek tûnik a kommented.)
b-type
Kérdés:
-miért kell ilyesmit kérdezni?
(pl. miért fontos egy vitorlásverseny, miért fontos egy távgyalogló verseny, miért fontos a nõi súlyemelés, miért...stb-stb, hülyeség)
Az SC-n meg valószinû slick volt,..sztem ennek van a legnagyobb valószínûsége ilyen körülmények között.

MotoGp-t '93 óta nézek, de az utolsó magyar versenyig megvan videón.

Nyílván, de állítólag késõn szóltak a csapatoknak (lásd Pat Symonds), a Ferrarinak pedig pláne. Persze az FIA amatõrségéhez hozzá vagyunk szokva, az lenne a furcsa, ha ez megváltozna.
Shiwo
mondjuk a safetycar alja nincs olyan mélyen, és nem ül meg a vízfelszinen az egész kocsi..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Aschil
Kérdések:
-A versenyzõk miért csak a lekörözötteket tudják megelõzni?
-Miért olyan éredekes és izgalmas, hogy a boxban sikerül-e megelõzni x-nek y-ont?
-Miért olyan érdekes és izgalmas, hogy x utálja y-ont (és viszont)?
-Miért olyan nagy gond, ha elered az esõ? (lassaban kell menni)
-A safetycar-on milyen gumi volt???

Nézzetek inkább Moto GP-t, ott ezek a kérdések nem kérdések, és izgalom is van bõven!

asChil

.:asChil:.

minimize
Ehhez maga, a 2pilóta gondolom kevés, végül is Õk csak vezetik az autót, ugye??!<#taps>

No one can stop Death!

ha baleset- esetleg életveszélyes- akkor semmit.

Valószínûleg ezért kérték a Ferrarit a kerékcserére..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

"saját érdekükbe döntöttek igy,"

Nem a döntés helyessége a kérdés, hanem az, hogy más döntött helyettük, felülbírálták az így kívülrõl valóban nem éppen nyerõnek tûnõ taktikájukat. Erõsen sarkított példa következik: vajon mit szólnál ahhoz, ha az utolsó körben a kettõs gyõzelem felé tartó McLareneket behívnák még egy kötelezõ kerékcserére?
BaliBoy
Még annyit hozzátennék, hogy valszeg ha látják a pályán, hogy mégsem mennek az intermidiatek akkor õk maguk rendelik be a srácokat.

BaliBoy
Látod, pont ez a baj. A verseny bírák miatt nem tudhattuk meg, hogy mi lett volna ha. És ahogy mondod a Ferari sem most kezdte már a szakmát. Valószínûleg õk is látták mi helyzet odakint, ergó nem véletlenül választották az intermidiate-et.

b-type
ja, pláne hogy ilyen körülmények között akármi is lehet ami miatt fékezni kényszerül a legelsõ.

Istencsászár
Mondom csodák nincsenek, saját érdekükbe döntöttek igy, mert belsetveszélyes lett volna hiszen safety mögött is gondok voltak, verseny tempóban szerinted szakadó esõben az intermediet gyorsabb? ugyanmár... persze erre is lehet fogni sok mindent, elhiszem hogy alapjában véve rossz volt a helyzet, amit õk teremtettek, ha nem raknak fel mást mint a többiek akkor nem kellett volna kijönni... sok a Ha.