FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, végülis neked van igazad...

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

a_n_d_r_e_w
Ejj de gyorsan töröltetik

One Vision. One Purpose.

Gumi mizeria, azaz probaljuk ki, de nem engedik...:
Massa: "A FIA monnyon le...😊"

Inkabb ezt nezzetek vegig Massa kamerajabol..:
Massa vs. Kubica, gigaszok harca..😊

n3whous3
Villeneuve is nagyon jól járt azzal, hogy átment egy másik csapathoz még annak idején, mert többet fizettek neki ugye? Ja nem, mert utána képtelen volt bajnok lenni... Közel sem... 😄D

Egyébként meg Hamilton 4ever!!!!!!!<#eljen>

púúúúú

M@TriX
tisztára mintha a japán Palikot hallanám... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

az meg pont az a 30 milla ami büntetést kell fizetnie a mekinek 😊

csak kihozzák nullásra a végén 😊))

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

lac coo
Ilyen nincs, ha menni akar hogy tartanák vissza, fõleg így , hogy még nem is ülhet autóba 😊)))
A Telefonica pedig a pletykák szerint hajlandó lenne kivásárolni a fennmaradó egy évét a McLarentõl ...És ha más nincs még ott van az a bizonyos csorba a hírnevén 😉 ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Count Adyn
Nagy szarkeverõ az öreg az tuti😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lehet h szabira megy 😊 Kapja a fizetését a McLArentõl, de nem versenyezhet (más csapatnál sem)

cumi..

cikk

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

lac coo
Egyébként nem kicsit tudhatja RD befenyíteni Hamiltont😊))) 5évet 80 milláért..Kicsit keveslem, a Ferrari vagy pl. a Toyota ennél jóval többet is hajladó lett volna adni 😊)))

lassan kiderülhetne már, ki hova (vagyis alonso hova)
van egyáltalán valaki, aki jelentkezett h befogadná alonsot? 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

lac coo
Köszi !

akyyy
<#pias>

egyébként sztem is már tuti a hamilton gyõzelem, megérdemli, szemét kis mákos, de grat neki elõre is, megyek iszokis rá😄😄😄

2.nak meg hajrá kimi. cs@lonzó meg broáf

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

lac coo
Tiszta röhej ez a topik, mintha tökrészeg szurkolók vitatkoznának a kocsmában(tisztelet a kevés kivételnek ) 😞(((

b-type
A McLaren-nek volt egy DC-je is, ...aki elmondása szerint is segítette Mika-t, de még Kimi mellett sem akartak annyira angol bajnokot..
De annak valszeg az lehetett az oka hogy DC skót 😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

passatgt
mintha valami nintendos verekedõs játékból lenne a header:d

minimize
Heidfeld akkoriban "csak" egy fiatal német tehetség volt, de Németországot Schumacher uralta. Angliának viszont újabb VB-a lehet így végre...
De tudod mit? Nekem tök mind1, ezen nem fogok vitázni.Todt amúgy sem tolja a fiát, amennyire jól tudom, Massa is Schumi döntése volt, nem Todt-é.

No one can stop Death!

Attila889
Nem értem.....Az egy dolog hogy most körbeautozta......de mégis jól ment esõben és ez a lényeg....Kovalainen is jól tolta mikor már a 2.helyre esett a balesett végett.....szal tökmind1 hogy ki autózta körbe,vagy kielözte meg a lényeg hogy tapasztalt pilótákról beszélünk nem de?

Istencsászár
Ha jól emlékszem Nürbrugringen voltak akik elestek az elsõ kanyarban voltak akik nem... bár Hamilton is benyalta multkor ma mégis hibátlanul ment... ennyire nem kell antiskodni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shiwo
Sato ingyen is vállalná 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ráadásul - ha jól emlékszem - Kimi abban a kanyarban autózta körbe az addig kifogástalanul védekezõ DC-t, ahol Alonso töréstesztet végzett...

http://gaborszantai.co.uk/

Attila889
jah télleg...most hogy így mondod 😄
Alonso a nagy királya az esõmenésnek és most ütközött?Talán mégse esõ menõ?Esõ bénázó? XD
Szerintem Kovalainen is jól megy esõbe és Coulthard is tapasztalt esõbe....Alonso meg most ennyit ért.Éljen Hamilton 😉 😄

b-type
Mármint hogy nem zárták ki a McLaren-t?
Sztem is ki kellett volna zárni, de ebben nem azt látom hogy Hamilton-ból VB-t akarnak csinálni,..az szvsz egy kövér hülyeség.
Heidfeld-nek is pénzelték a karrierjét, aztán mégis ellapátolták,..az még nem elég hogy valakit pénzelnek...
Az mellett Hamilton nagy versenyeket rakott le...Todt fiának csapatában.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

minimize
Mekkora volt már!<#eljen>

No one can stop Death!

BaliBoy
Mintha vmi régi verekedõs játékból szedték volna a felsõ sávot. 😄D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

felúszott az autója...

minimize
Nézem fél órán belül onboard-futamját Alonso-nak, kiszedem belõle azt a részt.

No one can stop Death!

minimize
Az nem gáz neked, hogy ezzel tönkrevágják a sportot? Nem, az a fontos, hogy egy kedvenc nyerjen.Elfogultság, de nem objektív.
Azt "csak" úgy elárulom, hogy Ron pénzelte az ifjú Hemi karrierjét, ez köztudott F1-es berkekben.Faterja a managgger, mi??! Jjja.
Púder. Prost és Senna ezerszer jobban csinálta ezt, piszkosan, de mégis tisztán ehhez képest...

No one can stop Death!

Kit--Kat
Azért a kárörvendésnek is lehetne határa, tudod én se csípem de azért...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

lac coo
Lehet tudni valamit, miért csapta magát a falhoz Alonso ?
Egyébként ilyen esõ nem versenyzésre való, nem tom melyik agyament engedte el a mezõnyt ...

b-type
..és melyik versenyzõt kellene lelki alapon választani?
Alonso-t is lehet érzelmi alapon, Hamilton-t is lehet érzelmi alapon, de még Sato-t, vagy Sutil-t is.
ez a RD kegyelt nem teljesen frankó, Hamilton-t egyáltalán nem akarta a McLaren ebben az évben, õk Pedro-ban és Paffet-ben gondolkoztak.
De leginkább egy lehetõleg erõs idényben.
Hamilton lett azá' ami.
az hogy nem csapták ki a McLaren-t, és begyûjthetik az egyéni VB-t, az nem azért lett így, mert RD-nek ez jó...persze hogy jó.
Azért lett így, mert ez mindenkinek jó kivéve a Ferrari-t. ..és itt nem Ferrari ellenesség van, hanem a nézettség és támogatók megtartása.
RD fel alá ugrálhatna, ölében hamilton-nal vagy éppen Alonso-val, ha a nézettség...azaz az érdekek ellene szólnának.

minimize
Bocs a hibákért, fáradt vagyok kissé.

No one can stop Death!

minimize
Maga a döntés, amit meghoztak anno szept.23-án, egyszerûen a sportszerûséget dobta félre médiáért. Ezt egy a versenysportot szívbõl szeretõ ember számára halálos. Sutba dobtak mindent, ami a tisztességre vonatkozik, a nézettségért.
Gondolom elfogult vagyok.Meg F1-rajongó.

No one can stop Death!

Attila889
bocsesz hogy itt visszaolvasok és a Hakkinen témához hozzászólok de sztem hülye vagy ha szekálod.....nemtudod értékelni a jó pilótát....Te miben vagy jó?Mit értél el az F1-ben?Semmit öcsém,semmit...akkor ne szájaskodjál itt.....Nem mindenre azt mondjuk ám hogy szar,gagyi.Lehet neked Hamilton,Raikkenen,Alonso is szar...pedig van tudásuk,csak olykor,olykor csalással nyernek de ez van....az F1 már sajna a pénzrõl szól és nem azt nézik hogy milyen jó a vezetési tudása hanem hogy mennyi baleset van..ennyit érsz.Meg persze fikázol mindenkit.Nah bumm ennyit errõl.

Kit--Kat
A Safety car mögött simán tarthatták volna azt a tempót 18akárhány körön keresztül, (massa kicsúszott, de hát õ már máskor is) utána kiderült volna. Más részrõl, azt hogy te mit hiszel/képzelsz, az nem fontos. Ha nem kapták meg akkor nem kapták meg és 1 külsõs erõ döntött. A Ferrari a rajttól handicap-el indult.
Ha a McLaren járt volna így kiváncsi lennék mit mondanál...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

minimize
Alonso egyszerûen ellelkizte ezt a szezont.
Azt hitte, hogy kiskirály lesz a Mekinél, jött egy vele egyenlõ, sõt, sokszor hosszú távon(!!)gyorsabb "gyerek", aki Dennisz, a komisz kegyeltje.Gondolod, hogy nem elégedett a pali? Dehogy nem.Õk VB-t akartak a csapatnak(muszály volt, iszonyat pénzeket fizettek ki érte), és ezt megkapják, mert jót tesz médiaszempontból az F1-nek is.
Ezzel annnyi a probléma, hogy a valódi rajongók nem lelki, hanem érzelmi alapon választanak favoritot. Érzed a különbséget??!

No one can stop Death!

minimize
Q: Kimi, a brilliant drive from you too from the back of the field, sadly – tell us about that decision off the line to be on the Bridgestone wet instead of the extreme wet and having to come in so early in the race?
Kimi Raikkonen: We made a decision to start on intermediates. It started to rain a little bit actually behind the safety car. That wasn’t really the issue – it was more for me to be able to see anything – on the straight I couldn’t see the car in front even if it was 50 metres in front of me. After the race, I heard there were some rules or they forced everybody to start on full wets but the FIA or the race control forgot to tell our team, and we had to pit again under the safety car.

http://www.formula1.com/news/headlines/2007/9/6903.html
Õk is beszélnek butaságokat gondolom.

No one can stop Death!

b-type
Úgy mondod ezt mintha az elmúlt versenyeken nem lett volna Alonso-nak sansza Hamilton mellett, vagy Alonso nem a saját hibájából esett volna ki, vagy Hamilton-nak nem gumizták volna el a Silverstone-i futamát, vagy Magny Cours-ban milyen jó lett neki hogy a verseny elõtt 8 körrel hívták ki a 3. kerékcseréjére.
..vagy RD nem állt volna ki Alonso mellett a HunRing-s botrány után, vagy...
Itt ez egyáltalán nem lényeg, a lényeg a hiba ami miatt összetörte Alonso a verdáját, és pontokat bukott.

minimize
Massa is lenyilatkozta, hogy õ bevállalta a gumit, nem tudom, mit kell értetlenkedni egy meg nem kapott e-mail miatt.Nem meglepõ, ez az évad az újoncok "diadalmenetérõl" kellett, hogy szóljon.
Ha ez a szezon el is ment, jövõre kiváncsi leszek, mire lesz képes ez a "géniusz" Hamilton. Alonzo meg csúnyán rácseszett, de nem láthatott a jövõbe, kit tol Dönisz, és csaló brigádja.
Minden úgy alakul(t), ahogy egyes emberek érdekei megkívánták.
ps.: Látott valaki az interneten olyan fotót, ahol Todt pacsizik Mosley-val, vagy Ecclestone-nal? Ugye nem...<#ravasz1>

No one can stop Death!

Punker
na most néztem meg, basszus nagyon jó volt miért nem rendeznek csak esõs futamokat? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem olvastam vissza,de néhány gondolat.
Elöször is Hamilton megérdemelte azt amit elért,95%-ban bajnok,bár tavaly a Renault Kinai blamázsa után is azt hittük,hogy Suminak áll a zászló,de most nem tartom valoszinünek,hogy Hamiltont kettös probléma sujtsa.Nyilvánvaló,hogy Alonso tegnap vesztett el mindent,az SC-s rajt sem tett jot neki,de Vettel még ugy se,hogy lerombolta a Mc. fél oldalát.
A Ferrarik ugy ahogy vannak el b@szták az egészet,lehet hivatkozni a meg nem kapott üzenetre,de ez igen gyenge.El nem tudom képzelni,hogy 20 pilota extrém esögumikkal megy ki a rajtrácsra,és ebböl semmit nem látnak a Maranelloiak,söt tovább megyek kizárt dolog,hogy a rajtrácsra vezetö körön sem Kimi sem Massa nem érzékelték,hogy használhatatlan az Intermedier.Ugy hogy ha tetszik,ha nem ezt ök rontották el.
vettel,meg gyors,de még nagyon zöldfülü.
Bandee1987
lol, most látom télleg, elsiklottam felette 😊

Amúgy szervezhetnénk vmi tüntetést, ha neadjisten alfi hozzánk igazolna. 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

BaliBoy
#57314 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Bandee1987
"Lewis Hamilton nem kíván még egy idényt eltölteni Fernando Alonsóval a McLaren-Mercedes csapatban. "Nem tudom elképzelni, hogy jövõre is együtt versenyezzünk. Ha a vezetõség meg akarja õt tartani, akkor megtartja, én mindenesetre boldog vagyok itt, és hosszú távra tervezek. Jobban örülnék, ha Fernando átülne egy Ferrariba, én pedig maradnék a McLarennél" - nyilatkozta a vasárnapi Japán Nagydíjon diadalmaskodó újonc, aki már 12 ponttal vezeti az összesített rangsort."

Én meg qrvára nem örülnék neki, menjen csak vissza a Renaulthoz vagy ahova akar, de nem a Ferrarihoz.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

BaLeeX
Visszaolvasva elég érdekes ez az emailes dolog. Gondolom az ilyen üzeneteket körlevélben küldik valami biztonságos csatornán. Na azt el nem hiszem, hogy valami miatt pont a Ferrari ne kapja meg.

A másik meg, hogy ki vannak akadva páran, hogy kötelezték õket a gumicserére. Igen nem szép dolog, de ha nem kötelezi õket senki akkor 2 körrel késõbb maguktól jönnek ki mivel egy kört alig tudtak menni azzal a gumival kicsúszás nélkül. Ezt sajnos csúnyán eltaktikázták az az igazság.

Örülök, hogy Hamilton elhúzott, Alonso nagyon nem szimpatikus...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit