FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Kiderült már, hogy Alonsno miért törte össze magát?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

köszönöm..

ördögi logika 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

M@TriX
nagyonOff: húú, valami nagyon bonyolult és semmitmondó neve van.... várj csak eszembejutott...

Youtube downloader gondoltad volna? 😉

"Google a barátod"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

OFF: mi a progi amivel a tube ról le lehet menteni?

whiskeyman
az egyik torrentoldalon fent van az egész futam onboard verzióban
meg is nézem így is <#smile>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kapjak be, le akartam tolteni, de nem volt ra idom... Mocskos Ecleston...<#gun>

HAF Rigel
Ezt a kis filmet láttátok már , én olaszban voltam mikor az ottani sportadon láttam a filmet , és azt hogyan készült.

Alonso vs Hamilton

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

igen, végülis neked van igazad...

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

a_n_d_r_e_w
Ejj de gyorsan töröltetik

One Vision. One Purpose.

Gumi mizeria, azaz probaljuk ki, de nem engedik...:
Massa: "A FIA monnyon le...😊"

Inkabb ezt nezzetek vegig Massa kamerajabol..:
Massa vs. Kubica, gigaszok harca..😊

n3whous3
Villeneuve is nagyon jól járt azzal, hogy átment egy másik csapathoz még annak idején, mert többet fizettek neki ugye? Ja nem, mert utána képtelen volt bajnok lenni... Közel sem... 😄D

Egyébként meg Hamilton 4ever!!!!!!!<#eljen>

púúúúú

M@TriX
tisztára mintha a japán Palikot hallanám... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

az meg pont az a 30 milla ami büntetést kell fizetnie a mekinek 😊

csak kihozzák nullásra a végén 😊))

lac coo
Ilyen nincs, ha menni akar hogy tartanák vissza, fõleg így , hogy még nem is ülhet autóba 😊)))
A Telefonica pedig a pletykák szerint hajlandó lenne kivásárolni a fennmaradó egy évét a McLarentõl ...És ha más nincs még ott van az a bizonyos csorba a hírnevén 😉 ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Count Adyn
Nagy szarkeverõ az öreg az tuti😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lehet h szabira megy 😊 Kapja a fizetését a McLArentõl, de nem versenyezhet (más csapatnál sem)

cumi..

cikk

lac coo
Egyébként nem kicsit tudhatja RD befenyíteni Hamiltont😊))) 5évet 80 milláért..Kicsit keveslem, a Ferrari vagy pl. a Toyota ennél jóval többet is hajladó lett volna adni 😊)))

lassan kiderülhetne már, ki hova (vagyis alonso hova)
van egyáltalán valaki, aki jelentkezett h befogadná alonsot? 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

lac coo
Köszi !

akyyy
<#pias>

egyébként sztem is már tuti a hamilton gyõzelem, megérdemli, szemét kis mákos, de grat neki elõre is, megyek iszokis rá😄😄😄

2.nak meg hajrá kimi. cs@lonzó meg broáf

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

lac coo
Tiszta röhej ez a topik, mintha tökrészeg szurkolók vitatkoznának a kocsmában(tisztelet a kevés kivételnek ) 😞(((

b-type
A McLaren-nek volt egy DC-je is, ...aki elmondása szerint is segítette Mika-t, de még Kimi mellett sem akartak annyira angol bajnokot..
De annak valszeg az lehetett az oka hogy DC skót 😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

passatgt
mintha valami nintendos verekedõs játékból lenne a header:d

minimize
Heidfeld akkoriban "csak" egy fiatal német tehetség volt, de Németországot Schumacher uralta. Angliának viszont újabb VB-a lehet így végre...
De tudod mit? Nekem tök mind1, ezen nem fogok vitázni.Todt amúgy sem tolja a fiát, amennyire jól tudom, Massa is Schumi döntése volt, nem Todt-é.

No one can stop Death!

Attila889
Nem értem.....Az egy dolog hogy most körbeautozta......de mégis jól ment esõben és ez a lényeg....Kovalainen is jól tolta mikor már a 2.helyre esett a balesett végett.....szal tökmind1 hogy ki autózta körbe,vagy kielözte meg a lényeg hogy tapasztalt pilótákról beszélünk nem de?

Istencsászár
Ha jól emlékszem Nürbrugringen voltak akik elestek az elsõ kanyarban voltak akik nem... bár Hamilton is benyalta multkor ma mégis hibátlanul ment... ennyire nem kell antiskodni...

Shiwo
Sato ingyen is vállalná 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ráadásul - ha jól emlékszem - Kimi abban a kanyarban autózta körbe az addig kifogástalanul védekezõ DC-t, ahol Alonso töréstesztet végzett...

http://gaborszantai.co.uk/

Attila889
jah télleg...most hogy így mondod 😄
Alonso a nagy királya az esõmenésnek és most ütközött?Talán mégse esõ menõ?Esõ bénázó? XD
Szerintem Kovalainen is jól megy esõbe és Coulthard is tapasztalt esõbe....Alonso meg most ennyit ért.Éljen Hamilton 😉 😄

b-type
Mármint hogy nem zárták ki a McLaren-t?
Sztem is ki kellett volna zárni, de ebben nem azt látom hogy Hamilton-ból VB-t akarnak csinálni,..az szvsz egy kövér hülyeség.
Heidfeld-nek is pénzelték a karrierjét, aztán mégis ellapátolták,..az még nem elég hogy valakit pénzelnek...
Az mellett Hamilton nagy versenyeket rakott le...Todt fiának csapatában.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

minimize
Mekkora volt már!<#eljen>

No one can stop Death!

BaliBoy
Mintha vmi régi verekedõs játékból szedték volna a felsõ sávot. 😄D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

felúszott az autója...

minimize
Nézem fél órán belül onboard-futamját Alonso-nak, kiszedem belõle azt a részt.

No one can stop Death!

minimize
Az nem gáz neked, hogy ezzel tönkrevágják a sportot? Nem, az a fontos, hogy egy kedvenc nyerjen.Elfogultság, de nem objektív.
Azt "csak" úgy elárulom, hogy Ron pénzelte az ifjú Hemi karrierjét, ez köztudott F1-es berkekben.Faterja a managgger, mi??! Jjja.
Púder. Prost és Senna ezerszer jobban csinálta ezt, piszkosan, de mégis tisztán ehhez képest...

No one can stop Death!

Kit--Kat
Azért a kárörvendésnek is lehetne határa, tudod én se csípem de azért...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

lac coo
Lehet tudni valamit, miért csapta magát a falhoz Alonso ?
Egyébként ilyen esõ nem versenyzésre való, nem tom melyik agyament engedte el a mezõnyt ...

b-type
..és melyik versenyzõt kellene lelki alapon választani?
Alonso-t is lehet érzelmi alapon, Hamilton-t is lehet érzelmi alapon, de még Sato-t, vagy Sutil-t is.
ez a RD kegyelt nem teljesen frankó, Hamilton-t egyáltalán nem akarta a McLaren ebben az évben, õk Pedro-ban és Paffet-ben gondolkoztak.
De leginkább egy lehetõleg erõs idényben.
Hamilton lett azá' ami.
az hogy nem csapták ki a McLaren-t, és begyûjthetik az egyéni VB-t, az nem azért lett így, mert RD-nek ez jó...persze hogy jó.
Azért lett így, mert ez mindenkinek jó kivéve a Ferrari-t. ..és itt nem Ferrari ellenesség van, hanem a nézettség és támogatók megtartása.
RD fel alá ugrálhatna, ölében hamilton-nal vagy éppen Alonso-val, ha a nézettség...azaz az érdekek ellene szólnának.

minimize
Bocs a hibákért, fáradt vagyok kissé.

No one can stop Death!

minimize
Maga a döntés, amit meghoztak anno szept.23-án, egyszerûen a sportszerûséget dobta félre médiáért. Ezt egy a versenysportot szívbõl szeretõ ember számára halálos. Sutba dobtak mindent, ami a tisztességre vonatkozik, a nézettségért.
Gondolom elfogult vagyok.Meg F1-rajongó.

No one can stop Death!

Attila889
bocsesz hogy itt visszaolvasok és a Hakkinen témához hozzászólok de sztem hülye vagy ha szekálod.....nemtudod értékelni a jó pilótát....Te miben vagy jó?Mit értél el az F1-ben?Semmit öcsém,semmit...akkor ne szájaskodjál itt.....Nem mindenre azt mondjuk ám hogy szar,gagyi.Lehet neked Hamilton,Raikkenen,Alonso is szar...pedig van tudásuk,csak olykor,olykor csalással nyernek de ez van....az F1 már sajna a pénzrõl szól és nem azt nézik hogy milyen jó a vezetési tudása hanem hogy mennyi baleset van..ennyit érsz.Meg persze fikázol mindenkit.Nah bumm ennyit errõl.

Kit--Kat
A Safety car mögött simán tarthatták volna azt a tempót 18akárhány körön keresztül, (massa kicsúszott, de hát õ már máskor is) utána kiderült volna. Más részrõl, azt hogy te mit hiszel/képzelsz, az nem fontos. Ha nem kapták meg akkor nem kapták meg és 1 külsõs erõ döntött. A Ferrari a rajttól handicap-el indult.
Ha a McLaren járt volna így kiváncsi lennék mit mondanál...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

minimize
Alonso egyszerûen ellelkizte ezt a szezont.
Azt hitte, hogy kiskirály lesz a Mekinél, jött egy vele egyenlõ, sõt, sokszor hosszú távon(!!)gyorsabb "gyerek", aki Dennisz, a komisz kegyeltje.Gondolod, hogy nem elégedett a pali? Dehogy nem.Õk VB-t akartak a csapatnak(muszály volt, iszonyat pénzeket fizettek ki érte), és ezt megkapják, mert jót tesz médiaszempontból az F1-nek is.
Ezzel annnyi a probléma, hogy a valódi rajongók nem lelki, hanem érzelmi alapon választanak favoritot. Érzed a különbséget??!

No one can stop Death!