182274
  • Gabor_(HSF)
    Te nem hiszed,én meg tudom ,hogy 5-10 kilóval fölé mennek,mert ha nem igy lenne versenyen végén DQ!
  • Gabor_(HSF)
    Végül is,tényleg meg kell hajolnunk,az a több ezredes külömbség amivel agyon alázta Massa-t,meg az a embertelen 4 kiló külömbség! Hát tényleg, le a kalappal
  • passatgt
    egy alap autó 440 kg kb, ehhez jön a versenyző, kamerák, stb...

605 kg-t csak balansszal tudják elérni, ezért nem hiszem hogy bárki is fölé menne
  • Gabor_(HSF)
    Látod még ahoz is ostoba vagy,hogy az egyik állításoddal,ne vágd agyon a másikat..
    A 605 kilós súlyhatárról volt szó,amire én azt válaszoltam,nem tudjuk kinél mennyi a ráhagyás,vagyis 5-6 kiló eltérések simán lehetnek..
    Ugye te azt fejtegetted,605 felett az mind benzin,mire én megpróbáltam egyszerü szavakkal megértetni veled (mint a hülyegyerekeknek az oviban)ez miért nincs igy..
    Több szót nem érdemel a téma sem,meg te sem...
  • desigo

• Laceee
    Lenne egy ötletem vegyenek fel olyan overált amit fel lehet tölteni olyan gázzal ami könnyebb a levegőnél és akkor több balaszt súlyt használhatnak :)
    All Right reserved.
    Copyright 2009
  • Kit--Kat
    Ne is várd tőlük. Amúgy ez a világ rendje, a tavalyi volt a szenzáció amikor is Kimit háttérbe szorították a fejlesztésekkel. Ezek a mostaniak a papírforma dolgok. Arra vagyok kíváncsi megérjük-e, hogy Kimi lesz a könnyebb egy időmérőn. Bár végül is így sem rossz összességében.
  • G_ArchAngel #82228
    Erdekes;;;
    Kimi iden nehezebb autoval jobban megy, mint Massa, de senki nem emliti - mikor tavaly gyengebb volt, mindenki jott a "szerencstlen alkoholista, kiegett, vonuljon vissza" szoveggel...
  • Laceee
    A minimum 605 kiló az üres tankkal versenyzővel, balansz súlyal, italal, Kersel stb
    a gumik,itt kb 4kiló az amit a pályán hagynak, <-ez kb egyforma minden autónál, nesze neked alapvető tényező...
    Az izzadást meg nemhinném, hogy ki tudják számolni, hogy ki mennyit fog izzadni :)
    azt is irhattam volna, hogy nagyon tudományosan megmagyaráztad az állításod, de ettől még hülyeség.
  • Gabor_(HSF)
    hmm..
    3om alapvető dolog..az egyik a gumik,itt kb 4kiló az amit a pályán hagynak,aztán a versenyzők 2-3 % ot kiizzadnak,(itt lényeges a saját súlyúk,meg,hogy ki mennyire izzad)aztán az italuk ami szintén kb 2 kiló..
    Ezek csak az alap dolgok és akkor még nem beszéltem a ballance súlyokról,amit szintén nem lehet a minimum 605 kilóba behatárólni,mert itt is a versenyzők súlya a mérvadó..
    Szóval ha az összetett dolgokat kihaggyuk,akkor is a 3 alapvető tényező,8-10 kiló +-t mutat és ha ezt nem haggyák rá,a verseny végén nem tudnak annyi szemetet összeszedni a gumikkal,hogy ne legyen kizárás a súlyhatát miatt..
    Na tömören ennyi..
  • passatgt
    légyszi magyarázd el, mert én sem értem:)
  • Laceee
    Szerintem te vagy eltévedve...
  • Gabor_(HSF)
    szerinted...nem fogom mégegyszer részletezni,még a gyengébbek kedvéért sem..
  • Laceee
    Már mér lenne az, az autóknak pilótával együtt 605kg-nak kell lennie ami az fölött van az benzin.
  • Gabor_(HSF)
    Semennyit..az első 4,2 körön belül jön ki..
    10 kilón belül,nem is érdemes számolgatni,hiszen azt nem tudjuk hol,mennyi a ráhagyás és itt még a pilóták súlya is befolyásoló tényező..
    Ebbe még az is benne van,hogy Bari előbb jön ki,mint Vettel,sőt akár még Webber is...
  • 5m0k3sh0w
    vagy ha csak a kocsit mérik akkor fail :_D
  • 5m0k3sh0w
    kb button 6 kilóval nehezebb mint vettel :D
  • passatgt
    6:)
  • passatgt
    nincs 13-as f1-be:)
  • 5m0k3sh0w
    ki tudja mennyit fog számítani az az 5 kiló
  • DopeBob
    elég hányadék dokumentum formázás szempontjábol :)))

13-mas kimarad babonábol? :P
  • passatgt
    01                McLaren Mercedes                       Lewis Hamilton                      696.5*

02                McLaren Mercedes                       Heikki Kovalainen                   665.0*

03                Ferrari                                         Felipe Massa                          654.0

04                Ferrari                                         Kimi Räikkönen                       658.0

05                BMW Sauber                                Robert Kubica                         664.0

06                BMW Sauber                                Nick Heidfeld                         681.5*

07                Renault                                        Fernando Alonso                     644.5

08                Renault                                        Nelson Piquet                        689.6*

09                Toyota                                         Jarno Trulli                             652.0

10                Toyota                                         Timo Glock                           689.0*

11                STR Ferrari                                  Sébastien Bourdais                701.0*

12                STR Ferrari                                  Sébastien Buemi                    686.5*

14                RBR Renault                                Mark Webber                         656.0

15                RBR Renault                                Sebastian Vettel                     649.5

16                Williams Toyota                            Nico Rosberg                          660.0

17                Williams Toyota                            Kazuki Nakajima                    680.4*

20                Force India Mercedes                   Adrian Sutil                            668.5*

21                Force India Mercedes                   Giancarlo Fisichella                688.5*

22                Brawn Mercedes                          Jenson Button                         655.5

23                Brawn Mercedes                          Rubens Barrichello                  652.5
  • DopeBob
    sulyadatok
  • passatgt
    nem úgy van, hogy időmérő után 2 órával adják ki súlyokat?
  • Minstrel
    akkor alhatok egy jó vasárnap délután megint, nem igaz, hogy vagy eső kell vagy az égből potyogó autók, hogy egy kicsit érdekesebb legyen egy F-1 futam
  • paj01
    dobogo megint fix:/ valszeg uncsi verseny lesz.
    sztem a red bullok konnyebbek meg a ferrarinal is.En szurkolok vettelnek h legalabb raboljon par pontot.
  • Kit--Kat
    Hát jó reménykedni lehet amúgy nem emlékszem pontosan, de Schumi nem az SC miatt veszítette el a győzelmi esélyeit?
  • kirol
    Én meg nem, mert akkor nem láttam felül a kör számlálóját, oldalt meg a helyezéseket.
  • Gabor_(HSF)
    De ez akkor is az ő pályája,tök mind1 honnan indul,ezaz egyetlen vonalvezetés,amit még Suminál is jobban érzett..
  • Kit--Kat
    Massa még életében nem tudott dobogón szerepelni, ha nem az első három hely valamelyikéről indult, ezen egyszerű statisztikai adat alapján hagytam ki.
  • passatgt
    remélem igazatok lesz:)
  • Kit--Kat
    Szerintem sem lesz számottevő különbség.

• Gabor_(HSF)
    Hár Vettelben mindenképpen és ha már Ferka,akkor viszont inkább Massa,de már inkább nem jósólok előre,mert akkor a kis "Sumi"-nak mindig bebaszott valami..
  • Gabor_(HSF)
    megkajáltad gyuszkó szövegét látom..
    Ekkora súlykülömbség biztos,hogy nincs,sőt még az sem tuti,hogy Vettel könnyebb mint Button..
  • Kit--Kat
    Én mindig átállítottam régi képméretre, vagy nagyítottra F1 alatt.
  • kirol
    Hát ezt mondom, mert én is erre vártam!
  • Kit--Kat
    Én már vártam rá, mert nekem meg elvette az élvezetet az eddig képméret.
  • chalezlopez
    Wide TV nem vág le semmit.
  • barmi
    A reault-val milyen driftet nyomott mind2 pilóta? goood ^_^
  • barmi
    Holnap 1. button, 2. bari, 3. Vettel____ vagy ____ 1. button, 2. Vettel, 3. bari.... ennyi lesz. meg sem kell nézni sajnos.