182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
mondom szépen létezz, miért kell buttoncsírázni??? mert a kedvenc pilótád egy nagy rakás szar? -
lampard99 #82274 Minden Eu orszagban be kell vezetni 2010 ben Mert a mostani rengeteg helyet és energiat emészt fel mint a Hd adás. De ha veszel 1 atalkitot akkor 16:9 lesz minden:) -
Jaj de unalmas ez!:( -
barmi #82272 Milyen bajod van neked? 
-
Sajna nem hiszem. Később lesz még az! -
Muhahaha. Ezt honnan vetted? -
lampard99 #82269 nyugi 2010 töl mar Hd lesz minden -
szépen létezz már
-
barmi #82267 Talán azért mert kicsiny hazánkban a többség még négyhármas tévén nézi?
(szigorú magánvélemény) -
Faxért nem lehet ezt is 16:9-be sugározni, mint a tegnapi időmérőt! -
barmi #82265 qrva buttoncsira má megen.... -
Gyerünk Kova!Ne hadj magad! -
raikkonen jót rajtolt
-
lampard99 #82262 ha valaki akarja nézni netten a F1-et akkor [email protected]! és küldöm a linket -
Shell mérnökök mikor jönnek? :) -
Úgy hiányzott :D -
na, itt van lacika:D -
Itt inkább az van, hogy Kimi nem először van abban a szituban, hogy egy viszonylag szar, pontosabban "nem igazán jó" autóból kell kihozni a maximumot, anélkül, hogy elkenődne bármilyen műszaki hiba miatt is. Nos, ehhez ért, talán ez a minimális különbség is ebből fakad. Ált. ilyenkor szokott ő igazán jobb teljesítményt nyújtani. Már nem kockáztat (ls. tegnapi edzés, és a végén is pályán van, ez persze a gumik kapcsán lehet káros is), ez látszik. Az elejét nyomja meg, nem a végén próbálja utólérni az előtte sokkal vezetőket. Ennek ellenére pályaspecifikus, hogy melyiken ér el jó eredményt. Szemmel láthatólag nem lassú a Ferrari, de edzésen még mindig megvan az a fránya 3-4 tized, ami azért dühítő. Ennek ellenére versenyben jobb a Ferrari, így szerintem ebből még dobogó is lehet. De akár Massa is behúzhat egy dobogót, hisz a kedvenc pályáján megy. Ha a startnál a célegyenes végén kijön a KERS ereje, akkor itt bármi lehet.
Viszont esélyes egy Vettel győzelem, ami sajnos max. azt jelentené, hogy Gomb nem 10 hanem csak 8 pontot szerez. Na ezért is szar az idei szezon ... -
donatus13 #82257 meglátjuk :D kéne valami jó kis pont alapú fogadó rendszer :D -
viizo #82256 
jó lenne és már nagyon megérdemelné, de sztem a dobogó alsó fokánál feljebb nem tud jutni ma -
donatus13 #82255 Trullinak kell ma nyernie. -
SzocsA #82254 sajnos nem
button fog! bari és vettel!
ha mosley nem enged akkor valószinű hogy ez lesz!
és csak 5 csapat jöhet + a mostani csapatokhoz! vagy 4 -
Vettel ma nyerni fog :) -
Laceee #82252 Anyád az ostoba te meg a hülye gyereke vagy..., azt hiszem nem én kezdtem a személyeskedést, de úgylátszik aki nem ért egyet a véleményeddel az mind hülye. -
Remélem a következő mazohista szex partiján, levágják a löttyedt farkát és a szájába tömik ennek az eszetlen agyaroggyant vén hülye idiótának! -
"Mosley a héten azt üzente nekik, hogy ha nem felelnek meg a bevezetendő szabályok, csináljanak maguknak saját bajnokságot."
Mit égne szegényke ha tényleg ezt tennék az F1 meg szépen eltűnne.
-
madmanic #82249 úgy legyen!
-
NS:
"F1: sajtóhírek szerint párhuzamos bajnokság szerveződik
Spanyol sajtóinformációk szerint a Formula-1 hagyományos csapatai, melyek a költségvetési plafon bevezetése miatt vitában állnak a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA), mostantól saját bajnokság létrehozásán munkálkodnak.
Az As és a Marca arról írt, hogy „a Formula-1 elsüllyed” és a csapatokat tömörítő szervezet, „a FOTA már egy új sorozat beindításán fáradozik”, mivel a tradicionális konstruktőrök úgy ítélik meg, hogy nincs esély kompromisszumos megoldásra, Max Mosley FIA-elnök ugyanis egyre inkább ragaszkodik a költségvetési limithez.
Az As úgy tudja: az új bajnokságban nyolc csapat indulna, egyenként három versenyzővel, Monte-Carlo, Jerez, Indianapolis, Silverstone és Imola pedig máris jelezte érdeklődését. A cikk szerzője még hozzáteszi, hogy olyan kiváló pilóták, mint a spanyol Fernando Alonso, a brit Lewis Hamilton vagy a finn Kimi Räikkönen támogatják a konstruktőröket.
A Formula-1-ben jelenleg szereplő csapatok valamennyien leadták a nevezésüket a következő idényre, de feltétellel. A FOTA azt kérte az FIA-tól, hogy jövő péntekig dőljön el minden lényeges kérdés, leginkább úgy, hogy 2010-ben maradjanak érvényben az idei szabályok, s a Max Mosley által „megálmodott” 40 millió fontos költségvetési limitet csak alapos egyeztetések után vezessék be 2011-ben.
Mosley a héten azt üzente nekik, hogy ha nem felelnek meg a bevezetendő szabályok, csináljanak maguknak saját bajnokságot.
A 2010-es idényre a jelenlegiek mellett kilenc további alakulat is jelentkezett. Az indulók listája jövő pénteken válik véglegessé." -
paj01 #82247 hmm.. akarcsak az f1ben.. ebben a temaban is szamit azert a suly:D:P
ennyiben modositanam az alabbi kriteriumokat:D -
Gabor_(HSF) #82246 Mind1,ebben a korban még a mennyiség számit,a minőség az ráér 4X felett,tehát akinek van két lába és szája,na meg persze nem bajuszos,azt hanyatt kell dönteni... -
Én is így gondolom pontosan.
Hát mem is tudom az angol nők leszámítva azt a 10et aki a kirakatban van, elég vészesek:D
Vagy neked pont kirakatosakat kell fotózni? -
Gabor_(HSF) #82244 Massa nem rossz,de a tudása nagy részét tanulta,össze sem lehet hasonlítani Kimivel,akinek a vérében van..
Hát ha meg is dugod őket,akkor biztos:)
-
G_ArchAngel #82243 Akkor lehet en nem tartom Massat rossznak mostanaban?
Mindegyik sracnak megvan a maga Achilles-ina, szerencsere egyik sem hibatlan, mert akkor meg ennel is unalmasabbak lennenek a versenyek...
(holnap lesz az elso alkalom hosszu evek ota, hogy nem latom eloben a versenyt... remelem az a ket csaj akit fotoznom kell, feledtetni tudjak:D) -
Gabor_(HSF) #82242 Egyébbként itt csak az a helyzet,hogy ha Kimi veri Massa-t az nem meglepő,hiszen egy sokkal jobb kvalitású pilótáról beszélünk,a csoda az amikor forditva van.. -
Gabor_(HSF) #82241 Most is megemeltem,vagy túl messze vagy és nem látod -
G_ArchAngel #82240 Erdekes, mikor forditva volt, akkor Massa elott konnyeden emelgetted a virtualis kalapot... -
Gabor_(HSF) #82239 Ezért mondtam,hogy 2-3-5-6 kilőkkal nem érdemes számolni,mert az nem külömbség,ez adódhat ezekből a jelentéktelen apróságokból is..
A 10 kiló az ami ténylegesen már üzemanyag többletre utal... -
Gabor_(HSF) #82238 Ja és van aki visz piát magával az időmérőn,van aki nem,vagy visz de nem issza meg,ezt sem ismerhetjük,de ez is lehet 2 kiló eltérés is akár.. -
Gabor_(HSF) #82237 Ezért mondtam,hogy 3-4 kiló nem mérvadó,mert 610-615 közé állitják be az autókat verseny előtt üres tankal..
Kérdés,hogy ki mennyit izzad,mennyit iszik,mennyire koptatja a gumikat,na és persze mennyi benyát fogyaszt,mert itt is vannak külömbségek,van aki már a levezető kört sem tudja teljesíteni,van akinél meg marad 5 liter..Tehát eltérő,nem ismerhetjük a pontos adatot.. -
akkor vegyük úgy, hogy 615 a minimum súly, ua a helyzet:)