FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Ehhez annyit tennék, hozzá hogy én minden nyáron nyaralok tengerparton és nem bulgáriában meg romiban, vagy horvátben. Jó a tenger, de azért a Balatont én nagyon megbecsülöm ennek ellenére, tiszta és ÉDESVIZÜ és nem látod gyakran a túlpartot ergo mint 1 tenger, csak édesvizü😊. A családosoknak is egyértelmûen a Balaton a jobb választás. Ez egy igazi kincs én azt mondom. Bulgária még jó hogy olcsón ad mindent, különben kimenne oda, ha annyiba kerülne mint spanyol, meg olasz. Ezzel kompenzál.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
De értsd meg, hogy a levél nem érkezett meg csak a futam indítása után 7 percel.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lassan kapisgálják már ezt a Balatonon,de még idö kell,hogy megértsék.
Az az ha ugyan annyiba kerül az igazi tengerpart mint a Magyar,akkor miért ide menjek?
Kit--Kat
Nem vették el a gyõzelmeit, csak a VB 2. helyezését meg a pontjait törölték.

És amit mondtál nagyon elfogult dolog. Te is tudod. Legyél racionális.

amúgy átaludtad az elõzõ két hónapot?
elég nyugodt ember vagyok, de mikor felnõttek képtelenek egyszerû mondatszerkezetek felfogni az kicsit bosszant...

felkellene fogni, hogy nem az autót építették bele a másikba, hanem számukra értelmezhetõ és hasznos információkat használtak fel...

visszatérve: a McLaren mixere nem tudta, hogy bizonyos adalékanyaggal finomabb a koktél, de a Ferrari receptkönyvében megtalálta az infókat és SAJÁT koktélukat feldobta MÁS ötletével...

http://gaborszantai.co.uk/

Ugy gondolom,hogy ha egész évben csak kicsit lett volna lassabb a Ferrari,és ezért vesztenek,akkor én is azt mondom,hogy megérdemlik a bajnoki ciméet,mert valszeg az adatok miatt bajnok a másik,de a sebességgel nem voltak gondok,csak a bénázzással,és a megállásokkal.
Ha sikerült csinálni egy klón autót,akkor már csak azért megérdemlik a bajnoki cimet,mert meglátták benne a hibát,és kijavitották.

(egyébként,hagyan veszik le Sumi gyözelmeiböl a 97-es évet,amit ugye 0 pontal abszolváltak neki?)
gercse
Így igaz...

a.carkey
Mondjuk elég durva ez az egész.
De miért kell mindig ue hibába esnie minden qurva országnak?

Lehet úgy is, ahogy nyáron Bulgáriában a tengerparton tapasztaltam:
10 méterre a víztõl a homokban álló "bárban" egy jó hideg sör (jófajta sör!!!) 55 cent volt (Szozopolban) ...

Ugyanez nyáron pár héttel korábban Horvátországban Rab szigeten 3 euro. 😊

Miért nem értik meg, hogy MO nem nyugat EU. Itt ugyan annyit adózunk mint nyugaton, de keresni nem keresünk annyit. Pedig ha volna annyi eszük, hogy tényleg 5 ezer körül adnák a jegyet, nem fejelnének meg minket a ringen ezresekre egy minimális méretû kaja/pia esetében, akkor rendben volnánk.

A medve nem játék.

levezetem, hátha megérted:

van egy érett körte (McLaren) és van egy piros alma, amit itt-ott megcsipkedtek a madarak (Ferrari) - akkor ha a körteszeletekhez az almának a hibátlan részébõl vágunk, akkor nem lesz finomabb a gyümölcstál?

Saját véleményem szerint,HA komplett ellopták volna a Ferrarit,akkor is a Ferrai megbizhatatlansága,és a sorozatos rossz döntések vezettek,vagy vezetnek Hamilton bajnoki ciméhez.
(vajon mi köze az ellopott adatoknak,ahoz,hogy mondjuk Massa átmegy a piroson,vagy,hogy meg áll alatta a válto az Auszi GP-n,stb,stb,vagy épp a brazil kottyantotta el,hogy FIA levél ide,Fia üzenet oda,azért indultak Japánban intermedieren,mert Kimi ugy itélte meg,hogy az is jo lesz,és a meterologusok szerint javul az idö.)
Kit--Kat
Ja bocs, ez nem neked ment, hanem edelenynek, amit írsz azzal most pont, hogy egyetértek.

Kit--Kat
Te képviseled a közvéleményt?

Mégmagyarabbul,csak a McLaren szurkolok,és az évkönyvek szerinint lesz ebben az évben egyéni bajnok az angol csapat,a közvélemény szerint nem.

Nem tudom hogy ,matematikailag én vagyok e gyenge,de mivel nem érdekelnek J.T. munkahely megmentési akcioi,hogy is lehet valaki világbajnok csapatban,mikor pontszámban kevesebje van.Magyarul,ha a McL. versenyzö áll az egyéni elsö két helyén,akkor nagyon tág fantázia,és biroi döntés kell a más eredményhez.
Mégmagyarabbul,csak a Ferrari szurkolok,és az évkönyvek szerinint lesz ebben az évben bajnok az olasz csapat,a közvélemény szerint nem.
Istencsászár
Fekvéssel szerintem nincs gond, a pálya is nagyon jó, emelkedõk, gyors lassú kanyarok, egyenesek stb.. szóval nehéz. Azt h nem mennek ott látványosan nem a pálya hibája szvsz, elõzni lehet, csak nem a mai F1ben. Az árak nem csak az F1 alatt magasak, a Gyorsulási versenyek alatt sem érdemes ott vásárolni ételt, bár multkor rákényszerültünk, és 2 zsömle+lapus hus 1000 ft volt, de szerintem ahol ilyen nagy a felhajtás a tömeg ott mindenhol az árak magasak, akár itthon akár külföldön.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Mehet túrakocsizni, neve ott is eladná, és talán még jól is menne, sõt a a nagy tesót motiválhatná valami versenyzésre😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a_n_d_r_e_w
:'(

One Vision. One Purpose.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

minimize
Csak saját tapasztalatokat írtam le.
Futam végén leárazott Evian 1,5L-es ásványvíz 800helyett 500Ft,- pl.
Sörárat, ételeket nem is sorolom...(De, pl. fél grillcsirke 900Ft,-...)
Azért ez is nyom a latba, elhiheted.Egyébként én sem a környezet miatt járok fel, hanem a látvány, és a hangok miatt...

No one can stop Death!

Count Adyn
Viszont lehet hogy 10 év múlva máshol is rájuk jön hogy betiltsák a dohányreklámot😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Szerintem nem az árak miatt van a csökkenõ nézõ létszám kint, hanem mert a magyar pálya a legunalmasabb mind közül, nem lehet rajta elõzni, általában nem történik semmi az egész futam alatt, és a Palikék még büszkék is erre. Édesapám is ezért nem jár már ki, és a finn fiatalok is erre panaszkodtak a tv ben.Ráadásul a környezet is a legrondább mind közül, mondjuk ezért meg is emelem Palikék elõtt a kalapom, hogy ezek ellenére itt még mindig vannak futamok.

eltört nekik is?😊))

a.carkey
A Ferrari ezek után majd így dokumentálja az autót:
Pl. "a bal kerék mellett 3.2-es NYTRW összekötõ"

Ez a Ferrarinál azt fogja jelenteni, hogy jobb kerék mellett egy WRTYN összekötõ ... 😊

Vagy tesznek egy alkatrészt az autóra, ami csak a tervrajzon fog szerepelni, fontos kinézete lesz, de nem fogják beépíteni.

Vagy így indul majd a dokumentáció:

"Kedves McLaren Csapat!"

😊

A medve nem játék.

Lehet, ket hulye egy par...<#mf1> Amugy a Toyota ennyi ido alatt ugytunik rajott mire jo a kerekfedes az elso kerekeken, es mar nekik is van.. Es ugyan ugy megvan a res a boritas aljan, mind a Ferrarinak...

minimize
"jövõre akkor 6 Ferrari lesz a rajtrácson?😊))"
ja-ja, de megint majd azok a pilóták nem tudnak érdemben beleszólni a végelszámolásnál, akik "kialakították" az autót??!

No one can stop Death!

Dennis: szerzõdésünk van Richardsszal

A McLaren csapatfõnöke, Ron Dennis megállapodást kötött David Richardsszal, így a ProDrive istálló az elkövetkezendõ esztendõben McLaren kasztnival és Mercedes motorral állhat rajthoz a Formula-1-es bajnokságban.

Mivel az FIA még nem hozott végleges döntést a vásárolt autókra vonatkozó szabályokról, a szerzõdés nem hatályos, ám ez nem okoz fejfájást Dennisnek. Mivel "ez nem csak a McLarent és ProDriveot érinti" a vetélytársak csapatok nagy részének is érdeke, hogy tisztázzák a szabályokat.

Amennyiben a csapatok mellett, az FIA és Bernie Ecclestone is beleegyezését adja a kasztnik adás-vételébe, a McLaren – ProDrive szerzõdés is életbe lép. "Ez egy hatalmas projekt, megfelelõ anyagi háttérrel, de a labda jelenleg nem nálunk van." – jelentette ki Dennis.

jövõre akkor 6 Ferrari lesz a rajtrácson?😊))

ha az összes európai nagydíj eltûnik 20 éven belül akkor sem csodálkoznék, nincs pénz, mert nincs dohányreklám...

a.carkey
Olyan ez mint anno a Balatonnál volt. Felvitték az árakat, és mindenki a horvát tengerpartra ment. Pangás volt a tónál évekig. Aztán rájöttek, hogy nem rögtön 1-rõl a 3-ra kell jutni, mint ahogy Feri bácsi tette ( 😊 ), aztán levitték az árakat és megbecsülik a jónépet.

Ha elveszik a magyar nagydíjat, na akkor majd az itthoniak is rájönnek, hogy mit veszítenek évente.

Sajnos ahogy a híreket olvasgatom a bolgárok is keményen dolgoznak egy futam megszerzésén.

De szvsz a lengyel nagydíj nem a magyar számlájára fog megjelenni a F1ben.

A medve nem játék.

minimize
Ezzel mindössze az a probléma, hogy évrõl évre kevesebb a magyar a lelátókon.Tíz év járunk fel párommal a futamokra, és ez tapasztalható sajnos.
(Idén pl. a finn szurkolók(!!!!)ládaszámra hozták be kis csoportokban a Heineken-t, mert a benti árak nekik is erõsek voltak....)

No one can stop Death!

-2011 Hungaroring, Magyar Nagydíj
2012- Gdansk, Lengyel Nagydíj

A BMW Sauber lengyel versenyzõje, Robert Kubica egyre népszerûbbé teszi a Forma-1-et hazájában. Lengyelország hamarosan saját nagydíjat is rendezne, a helyszín a balti kikötõváros, Gdansk közelében mintegy 200 millió euróért (50 milliárd forint) építendõ új, 5,7 km-es pálya lehetne.

Rossz hír ez nekünk, mert nagyon valószínûtlen, hogy az európai versenyektõl inkább szabadulni akaró Bernie Ecclestone két közép-európai futamot is akarna a versenynaptárban. A Magyar Nagydíj jelenleg 2011-ig rendelkezik szerzõdéssel.

minimize
Nem hiszem, hogy egy botrányos kémügyet egy szinten lehet emlegetni az állandó "Ferrai-mániájával" Haugnak. Vastagon sz***sak voltak, erre van csak ereje? Nagyon gyenge.

No one can stop Death!

minimize
A Ferrari már csapatvilágbajnok.<#integet2>
Csak az egyéni címet sikerült kisírnia Dönisznek valószínûleg.

No one can stop Death!

Vissza a "becsületes" megtalálótól 😉
jah.. kellene a ferrarihoz hogy legyen esélyük <#hehe>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

De még jobb lenne, ha a másik McLarenrõl is hiányozna 1-2 cucc 😄
Istencsászár
Palik volt de mind1.

Attila889
Ja... Gyula ujra bebizonyitotta, hogy hulye..😊

Count Adyn

Count Adyn
Amugy emlékeztek a "Ferrarinak törött a felnije?" re?😄DDD

Koszi😊

Count Adyn
Jó kép😊

Istencsászár
A Ferrari meg eddig McLarenezett😊, minden bakit ki kell használni ha másikba rughass, ez szabály a mai világban, és az F1ben sincs máskép.

minimize
Nem vitanyitóként írtam ,de tényleg nem értem...kérdezték a verseny7végéjükrõl ,erre Ferrari-zik...mekkora<#lama>

No one can stop Death!

BaliBoy
Én nem csodálkozok egy cseppet sem. Azt már tudhatjuk, hogy gerinctelen hazudozókból áll a meki ezek után már semmin sem lepõdök meg.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

minimize
Haug-ot ha nem édekli az ügy, minek kommentálja?!
Nem értem, minek feszíti a hangulatot a dagi...

No one can stop Death!

nearo
kösz

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Istencsászár
Benyalt egy vízátfolyást.

Ki, megúszott a kocsi a vizen, õ mondta.

Ferrarinak nem kell Alonso.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.