FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Arról nem is beszélve, hogy amíg nem volt Raikönen közvetlenül Massa mögött, addig Palikék is arról beszéltek, hogy Massanak is ki kell még 1x állnia, ha Raikönennek is ki kellett. Aztán mikor egymás elõtt/mögött voltak hírtelen váltottak és az volt a szöveg, hogy csak azért hívták ki Massat, hogy átadják a helyet Kiminek... nc. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Shiwo
nahja...nem kéne benyalni 1bõl, amit a hüle palik összehord..nagyon is várható volt, hogy massának kikell jönnie még 1szer tankolni..ha telelett volna a kocsija az elején, bénázott volna mint a mekik, kerékcserekor meg elsõ kiállásakor nem kapott elég üzemanyagot (ha eleget kapott volna, akkor kiminek is elég lett volna) így várható volt még1 kiállás.. max rászoltak massára, hogy tartsa fel coulthardot (asszem õ volt köztük), míg kimi meg nem elõzi, oszt utána mehet tankolni...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

b-type
jaja, néha már én is felhúzom a szemöldököm, hogy senki nem koppint a közvetítõk orrára ilyenkor, levonják a következtetést, és mindjárt meg is ítélik..befolyásolva ezzel a nézõk tizezreit.
Majd persze nem úgy van az egész, de hát hiába minden a mûsor már lement.
Ennél jobban már csak az bosszant ha lesajnálnak egy versenyzõt a maguk fényezésére.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Amiga
15 = 5, bocsi

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Nekem errõl a - szintén szemét módon elfogult - kommentátorok jutottak eszembe. Amikor Massát kihívták 15 (!) körrel a vége elõtt, az "csapatmanipuláció" volt. Amikor Trullit kihívták a boxba 2 körrel a vége elõtt, az "úgy tûnik eltaktikázták az üzemanyagát" volt. Persze mit várjuk olyan kommentátoroktól, akik töröttnek nézik a Ferrari-felnit. 😊

Ellenben azon rágódni, hogy Massa szabályosan került-e hátrébb, mint Raikkonen, nevetséges. A szezon végén már természetes, hogy a csapat a jobb pozícióban levõ pilótát támogatja. Tavaly például a kínai nagydíjon Fisichella páros lábbal állt a féken, hogy a brutálbéna Alonso el tudjon menni mellette. Aztán ahogy az elõzés megtörtént, Fisichella visszagyorsult. Mit mondott a verseny után az interjúszobában? "A harmadik etapban vibráció lépett fel, emiatt jelentõsen lelassultam, szerencsére késõbb megszûnt a probléma, talán a gumik alkalmazkodtak jobban". Bahh, szánalmas. Abban, hogy Massát a boxba hívták, szánalmas dolog azt látni, hogy így akarták volna Rai versenyét megcsinálni. Ha csak az a cél, hogy elengedjék a finnt, elérhették volna más eszközökkel is (pl. beszólnak Massának rádión, hogy "hé öreg, gyorsíts, Rai körönként fél másodperccel gyorsabb mint te". Ebbõl Massa értette volna, hogy valahol el kell fékeznie egy ívet és csak egy pozíciót vesztett volna, nem hármat). Ha valaki nézte is a versenyt, nem csak szunyókált, úgyis tudhatta, hogy Massának van még egy kiállása.

De jobb megoldás volt mint szegény BArichello val csináltak...

A célegyenesre fordulva szinte megállt, hogy elengedje Schumachert...

Na AZ gusztustalan volt.

Egyébként csak az érintett személyeket kellett volna büntetni,és kitiltani még az országokból is ahol futamot rendeznek!

HA feltételezzük, hogy Ron nem tudott róla, akkor most pár ember miatt qrva nagyot bukott.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

minimize
"A válasz pedig az, hogy igen beszéltem errõl néhány emberrel. Nem tudom bizonyítani és nincsenek emailek sem. Az üzemanyag mennyiség és az egyéb különbségek kérdését is a csapaton belül vitattuk meg. A Ferrari is elõnyre tett szert, akárcsak a McLaren? Úgy gondolom, hogy igen. Úgy tûnt, hogy az információk csak az egyik helyrõl áramoltak a másikra. Ezt senki sem kérdõjelezte meg. Mindenki azt hiszi, hogy Mike kérdezett, én pedig válaszoltam."

Stepney a kémbotrány kapcsán többször keveredett ellenmondásba.
Asszem ezt nevezik önmosdatásnak, fõleg, hogy a könyvét sem adja ki a célzott kiadója...xar alak, sajnálom, hogy egy ilyen csapatnál megfordulhatott ez az ember!!

No one can stop Death!

"És õszintén szólva az elõzõ futamon amikkor Massát kihívták a boxba hogy átadja Kiminek a helyét, számomra gusztustalan volt, hisz csapat utasítással szóltak bele a versenybe és reálisan nézve teljesen szükségtelen, ha meki csinálta volna ugyanezt már biztos tele lenne sirva a fórum meg csalózna mindenki"

Elõbb talán bizonyítani kellene, hogy Massának nem volt szüksége tankolásra. Jó eséllyel elnyújtott második etapon volt, mert nem úgy nézett ki, mint, aki annyit kapott, hogy végig tudjon menni. Én legalábbis számítottam még egy tanklásra a végén, pedig csaka józan paraszti eszemet használtam, és nem "szakérteni" próbáltam. Egyébként a világbajnokságnak ebben a szakaszában, illetve ebben a helyzetben szerintem teljesen természetes lenne egy ilyen húzás, bármely csapattól.
én a KIESÉST kérdeztem, nem azt hogy ki, miben hibázott és milyen hátránnyal indult - én kérek elnézést, de arról ne más tehessen, hogy Massa nem tud elõrébbjönni pontszerzõ helyre...

tehát a kérdésem, hogy Kiminek hányzor és Massanak hányszor kellett FELADNIA a FUTAMOT...?

http://gaborszantai.co.uk/

"Õ elismerte, hogy egészen a Silverstone-i futamig Alonso beállításait használta. Hoppá. És még valaki azt mondja, hogy a pilóták a csapat aljasságából nem profitáltak?"

Persze a kémügy szempontjából fölösleges adalék, de a múltkor Alonso már úgy nyilatkozott, hogy kölcsönösen használják egymás beállításait. (Lusta vagyok kikeresni a formula.hu hírtömegébõl.) Ennek fényében még nevetségesebb az emiatt való korábbi reklamálása.

Stepney a Ferrarit is kémkedéssel vádolja. Ki tudja, én már semmin nem lepõdnék meg, de azt hiszem, nála hiteltelenebb ember jelenleg nemigen van a témában.
Én írtam, és ha neked az tetszik hogy gyakorlatilag 2 pályán Monacoba és Hungaroringen a legnehezebb elõzni (persze forma 1 es viszonylatba), akkor lelked rajta, én szerintem ez unalmasabbá teszi a versenyeket az átlagnál, nekem ez a véleményem.

Másik én nem vagyok meki druker de szerintem szánalmas ami aggónia megy ebbe a kémügybe. Miért a ferrai megérdemli idén az egyéni vb címet? Szerintem nem, nagyon sokat hibáztak, inkább magukkal foglalkoztak volna. Ráadásul sokszor mondják Hamire, meg Alo ra hogy sokat panaszkodik, a ferrari meg csapat szinten sír állandóan.

És õszintén szólva az elõzõ futamon amikkor Massát kihívták a boxba hogy átadja Kiminek a helyét, számomra gusztustalan volt, hisz csapat utasítással szóltak bele a versenybe és reálisan nézve teljesen szükségtelen, ha meki csinálta volna ugyanezt már biztos tele lenne sirva a fórum meg csalózna mindenki

A Ferrari megbízhatatlansága miatt kellene elkenni a kémügyet? Ez két telejsen különbözõ dolog, az FIA-nek az eredményektõl, a világbajnoki állástól függetlenül kellett volna döntenie. Lehet, hogy a Ferrari pilótái vezetnéka vb-t kétszer megbízhatatlanabb kocsival is, ha a McLaren fõtervezõjének kisebb lett volna a mérnöki kíváncsisága. Nem feltétlen, d enem tudhatjuk, amit tudunk, az a jogosulatlan elõny, melyet a pilóták is élveztek, illetve az, hogy erkölcsileg (már, ha szabad ilyet mondani egy ilyen különösen profitorientált sportban) a romokban hever az idei szezon. Nem mérhetõek az elõnyök, egy doppingoló kalapácsvetõnél sem szokták kalkulálni, hogy gyõzött-e volna anélkül is, mert az ellenfél úgyis elrontja az utolsõ három kísérletét. Nagyon nagy baj van ott, ahol így mûködika mérce. Különben, ha nincs Ecclestone, vélhetõen a McLaren ki lett volna zárva jövõre is (ez már erõs túlzás lett volna, bár a drákói szigor jegyében még inkább megértettem volna), valószínûleg a pilótákkal együtt.
Nalunk a csapat cseszte el duplan Massanak.. Nem tankolas, plusz a versenytaktika, ami alapvetoen hibas volt.. Es Massahoz meg annyit, ha jol emlekszem ketszer volt neki olyan, hogy hatulrol kellet rajtolnia muszaki hiba miatt (talan valto/motor csere, es egyszer lefulladt a vas)..

Megszerzik a pole-t, majd a versenyen az elsõ kiállásnál, ami épp hamarabb van a Ferrari kiállásánál, kicsit többet csurgatnak bele. Hány ilyet láttunk?

Ezaz...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Teljes mértékben egyetértek.
minimize
Látod-látod, elég volt fél oldalt visszaolvasni, és tisztában lenni a tényekkel, értesz is mindent.Lassan olyan a topik, mint egy teleregény, a hülyeséget kell kimagyarázni sokakból...Én befejeztem a következõ futamig, az tény.<#eljen>

No one can stop Death!

Amiga
Visszaolvastam az elõzõ fél oldalt és nem értem, mirõl folyik a vita?

Kezdve azzal, hogy valaki azt írta, unalmasak a magyar versenyek. Az illetõ gondolom még életében nem látott magyar versenyt, elég ha csak arra gondolunk, hogy a tavalyi futam az év egyik legjobb versenye volt. Unalmas futam minden pályán elõfordulhat, idén pl. a Monacoi Nagydíjat, amit minden évben repesve várok, gyakorlatilag végigaludtam, kínsznvedés volt az egész.

A másik dolog ez a kémügy. A McLaren bûnös volt, felelõsségre is vonták. A csapatot kizárták a bajnokságból. Számomra megdöbbentõ, hogy a pilóták megtarthatták a pontjaikat. Miért? Mert õk is a CSOMAG része. Ez olyan, mintha vennénk egy szétrohadt almát, amit már csak a héj tart össze és ráfognánk, hogy a fele még jó. Nem jó. Tudjuk, hogy Alonso a beállításait és a taktikát a Pedro De La Rosától kapott információk alapján állította be. Közel EZER SMS három hónap alatt, gondoljatok már bele! Alonso még azt is tudta, mikor megy Raikkonen hugyozni. És mi a helyzet Hamiltonnal? Õ elismerte, hogy egészen a Silverstone-i futamig Alonso beállításait használta. Hoppá. És még valaki azt mondja, hogy a pilóták a csapat aljasságából nem profitáltak? VASTAGON PROFITÁLTAK! Például vegyük azt a rohadt idõmérõt! Stepney dob egy sms-t, hogy az utolsó etapba a Ferrarisok mennyi üzemanyaggal mennek ki. Erre a McLareneket alultankolják 1 (!) körrel. Megszerzik a pole-t, majd a versenyen az elsõ kiállásnál, ami épp hamarabb van a Ferrari kiállásánál, kicsit többet csurgatnak bele. Hány ilyet láttunk? Vagy a másik eset. Az idõmérõ második etapjában látszik, hogy a McLaren gyorsabb. Hohó, megengedhetik maguknak, hogy többet tankoljanak a Ferrarinál. De megint mennyire hasznos az a pinduri SMS, ami a Ferrari boxból érkezik!

Az ellenfél taktikájának pontos ismerete minden esetben eldöntheti a futam kimenetelét. És akkor most mondjuk azt, hogy a Meki versenyzõi megérdemlik a címet? Soha,m senki nem nyert még VB-t ennyire dicstelenül, ez az idény a szakma kigúnyolása, erõszaktétel az autósport királykategóriáján.

minimize
Olvass már, nem arról volt szó, ki-mit cseszett el, hanem hány versenyen nem szerzett pontot...megint csak a fröcsögés megy,agyatlanul.

No one can stop Death!

minimize
Olvass vissza,aztán rájössz.Ha nem csaltak volna, semmi gond nem lenne az eredményeikkel, én nem vagyok zsigerbõl-Meklárenes.
Alábbiakhoz még annyit: lehet, hogy nem lett volna "izgalmas" az utolsó futam, de sportszerûen záródhatott volna az évad az eredmények tekintetében.Így viszont "poros" marad az egyéni cím, mint Kanada általában, a futamok elõtt....

No one can stop Death!

Kit--Kat
Sõt Magyarországon is õ cseszte el, azon kívül, hogy 1x nem tankolták meg.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Kanadában a saját hülyesége miatt nem szerzett pontot. Az nem technikai hiba.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Egy évadban 2pont nélküli verseny(ha csak a megbízhatóságot vesszük figyelembe)bõven beleférne a kalapba,

Hogy férne bele, amikor a Meki még jobban bírta?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

minimize
Massa 3,(Kanada,Magyaro.,ill. az Olasz), Kimi 2(Spanyol, és aZ Európa Nagydíj)esetben végzett pont nélkül futamon.
Ennyit arról, kinek hány futam ment el valamilyen hiba folytán.
Egy évadban 2pont nélküli verseny(ha csak a megbízhatóságot vesszük figyelembe)bõven beleférne a kalapba, de itt sajnos más dolgok, és más személyek döntöttek.
Hamilton megbízható pilóta, de nem vagyok benne biztos, hogy tisztességes küzdelemben nem lehetett volna megverni az egyéniben.
A csapat VB-t pedig gyszerûen odadobták "koncnak", mondván valamivel "kárpótoljuk a Ferrarit", ha már egyszer a fõ ellenfél csaláshoz folyamaodott, de az érdekek így kívánták, hogy "versenyeket" láthasson a nézõ...Ez már régen nem versenysport, csak a dollármilliók, ahogy valaki lentebb említette már.<#shakehead>

No one can stop Death!

Két gondolat,a Hamilton nem azért lesz bajnok,ha az lesz mert gyorsabb autoban ül,mint Massa,vagy Kimi,hanem mert rettentöen stabilan hozza az eredményeket,és minden futamot befejezett,nem hátráltatta technikai hiba.Ha megáll alatta az auto egyszer is,még nem lenne eldölve semmi,szal ebben az évben igen is fontos/volt a megbizhatoság.

A másik dolog,tegyük félre az érzelmeket a kém ügyben.Nem tudni mennyit gyorsult a Mc.,vagy nem.Viszont semleges nézöként,igy legalább volt némi izgalom,az évben.
igen, csak Massának 1 futamot kellett feladnia, Kiminek 2-t...
nem mindegy mikor hibásodik meg az autó...

(ha jól emléxem, javítson ki egy statiszta, htx)

minimize
Ha kérhetem, a kommentem után NE legyen offenzíva, mert csak reggel tudnék választ írni, és nem akarom hülyeségek olvasásával kezdeni a napot.
Max. majd átugrom ezeket a válaszokat...<#wink>

No one can stop Death!

minimize
Senor "edeleny" válaszkommentjeit kihagyom, több okból is.(Nehezen értelmezem, bár próbálnak fordítani páran, nekik köszi, ill. sok benne az "érdekes" infó pl. Massa gumiválasztásáról sem volt link...)
Nem tudom, mennyire követi nyomon az eseményeket a Forma-1 világában, de csõlátású rendesen, ha nem tûnnek fel az ezerszer leírt-és megbeszélt dolgok mind kém-mind egyéni VB-ügyben.
A McLaren csalt, csapat-és egyéni szinten is, törölni kellett volna az idei eredményeiket.
Technikai sport lévén néha az autók is meghibásodnak, ez idén azért Massa-val pl. többször fordult elõ, mint Kiminél, rossz döntéseket hoznak más csapatoknál is tudtommal, ez sem lenne kizáró ok az egyéni VB-címre pl. Kiminél.
Ami viszont a sport megcsúfolása az az utolsó futam utáni eredményhirdetésen világosan látható volt, fenn, a legfelsõ dobogón, a konstruktõri díj pedig ment a kukába...gartula mind az FIA, mind a Motorsport Világtanács idei mûködéséhez!

No one can stop Death!

b-type
Sztem is tök kerek már a történet...kikerekedett.
Mrt bár valóban sokat bakiztak a Ferkánál, az ellenfél nem biztos hogy ilyen erõs lett volna mint amilyen,..ez az ami már nem derül ki, ha csak a renault, vagy a Bímer...vagy még egy kicsit náluk is jobbak lettek volna, akkor nincs a Ferrari részérõl semmi baj...simán belefért volna akár még néhány baki.
Amennyire nem tudom alátámasztani ezt, csak a lehetõségét, uannyira nem lehet cáfolni. Tehát nem tiszta ez az év semmiképpen...a versenyzõk pedig mindenképpen hasznot húztak az esetbõl..leginkább azért mert ez technikai sport, õk maguk azt vezették, és olyan taktikával dolgoztak aminek a tisztaságához kétség fér.
Az emiles kérdést meg már lezárták, a rendezõség elismerte a hibáját, sõt ha igaz elnézést is kértek a Ferkától.
eleve óriási hülyeség szvsz egy ilyen döntést a mélre bízni, mert az esetek túlnyomó részében tök frankón megérkezik egy mél,...na de itt a VB címért hajtanak. csak van erre pár ember, vagy egy kijelzõ, vagy egy rádióüzenet, hogy tilos..srácok, tilos nem extrém esõgumival elrajtolni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Stepney - az áruló - volt a minõségellenõrzésért felelõs ember, amiért õ idáig jutott az egyszerû: Brawn helyét szerette volna, de nem Õ kapta...

A Ferrari simán egy beképzelt, siker és pénzéhes ember hibája miatt bukott közvetlenül vagy közvetve...

Kit--Kat
Igen ezzel nincs gond, csak hogy kötelezõ volt nekik lecserélni, egy külsõs erõ döntött felettük.

Mindamellett,hogy tényleg valamennyire igaza volt a Ferrarinak a felhasznált adatokkal,de ha én Ferrari részvényes lennék,el gondolkodnék,hogy hogyan jutott odáig az egyik alkalmazottam,hogy adatokat adjon át a rivális csapatnak,hogy miért is van az,hogy cirka öt évig 0 technikai hiba,majd az elmúlt egy évben,minden második futamon egy.(Monza egy futamon kettõ),és tuti hogy nem más csapatnál keresném a bûnöst.
Teljesen privát véleményem az,hogy nagyon is komolyan kell venni a J.T. menesztéséröl szóló pletykákat,és az esetleges Toyotás szerzödést.
a mai napig nem értem, hogy pedro és alonso superlisence-t miért nem vonták be - oké, FIA felmentette õket, mert tanuskodtak, de ha Ron Dennis ellen eljárást kezdeményeztek polgári bíróságon, akkor ezt a két jómadarat is simán lehetne elítélni, hiszen lopott ipari adatokkal "üzleteltek"...

gercse
de ha nem lett volna a pilótáknak döntési lehetõsége (ha megkapják a leveelet idõben), akkor nincs mirõl dönteni, extrem wet gumi mindenkinek

desigo
Ugyanmár
Talán a Ferrari nem fizetné a dupláját,hogy zárják ki õket?
ha az én szervezetem a FIA lenne és kapnék 100 millát én is máshogy látnám...😊

desigo
Szerencse,hogy nem te döntesz hanem olyanok akik értenek is hozzá <#nyes>
Nos,én ugy olvastam,hogy valoban késön kapták,vagy nézték meg az E-Mailt,viszont Massa azt nyilatkozta,hogy a rajtrácsra felvezetö körben ö extrém esögumival,mig Kimi intermedierrel ment ki,ezek után Kimi ugy itélte meg,hogy azzal is lehet menni,azért tették fel azokat az autokra.
Tehát a piloták döntése volt,innéttöl kezdve,kár takarózni a késöi levélel.
ebben igazad van a Ferrari részben magának köszönheti ezt a helyzetet, de arról sem Õk, sem a FIA nem tehet, hogy PDLR és FA megbeszélték azokat az infókat és beállításokat, amihez semmi közük és jogtalanul birtokoltak...

ez miatt én az egész 2007-es idényben szerzett egyéni és csapatpontokat törölném, azaz "elméletben" a csapat vb sorrendet 3. helytõl kiosztanám a pénz miatt, de a Ferrari és a McLaren eredményeit annulálnám...

desigo
Alonso a poleból rajtolt volna

Ha ez történt volna mekkora köpködés menne már 😊))
A Mc-töl sem vették el a konstruktöri cimet,csaka pontjaikat!

Nem akarok újra kém vitát,ha loptak,használtak adatokat,megbünhödtek érte,nem kevés dollárral.Viszont az nyilvánvalo,hogy a Ferrarit nem a Mc. gyözte le,hanem saját magukat verték meg.Ha egész évben hibátlanok,akkor most nyilt lenne az egyéni bajnoki cim,Kimi,és Massa között.
És épp ez a hibasorozat az ami valamelyest felértékeli,a Mc. teljesitményét,és annuálja a kémügyet.
Istencsászár
Jól mondod HA, azt hittem ezen már túl lépett mindenki. Szabálytalan autóval nem versenyezhetne Hamilton és Alonso, tehát a kocsi szabályos ( akármennyire is fáj egyeseknek nem Ferrari a Mercedes és nem Ferrari a McLaren ). HA valami taktikai infot felhasznláltak annak a kárát a konstruktõri cím bánja, meg a pénz bírság. Még valami? persze h nem Kimi áll a célvonalban, majd jövõre ( jön egy erõs Rönó és Kovalien azt még nehezebb lesz neki ).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Ehhez annyit tennék, hozzá hogy én minden nyáron nyaralok tengerparton és nem bulgáriában meg romiban, vagy horvátben. Jó a tenger, de azért a Balatont én nagyon megbecsülöm ennek ellenére, tiszta és ÉDESVIZÜ és nem látod gyakran a túlpartot ergo mint 1 tenger, csak édesvizü😊. A családosoknak is egyértelmûen a Balaton a jobb választás. Ez egy igazi kincs én azt mondom. Bulgária még jó hogy olcsón ad mindent, különben kimenne oda, ha annyiba kerülne mint spanyol, meg olasz. Ezzel kompenzál.

Kit--Kat
De értsd meg, hogy a levél nem érkezett meg csak a futam indítása után 7 percel.

Lassan kapisgálják már ezt a Balatonon,de még idö kell,hogy megértsék.
Az az ha ugyan annyiba kerül az igazi tengerpart mint a Magyar,akkor miért ide menjek?
Kit--Kat
Nem vették el a gyõzelmeit, csak a VB 2. helyezését meg a pontjait törölték.

És amit mondtál nagyon elfogult dolog. Te is tudod. Legyél racionális.

amúgy átaludtad az elõzõ két hónapot?
elég nyugodt ember vagyok, de mikor felnõttek képtelenek egyszerû mondatszerkezetek felfogni az kicsit bosszant...

felkellene fogni, hogy nem az autót építették bele a másikba, hanem számukra értelmezhetõ és hasznos információkat használtak fel...

visszatérve: a McLaren mixere nem tudta, hogy bizonyos adalékanyaggal finomabb a koktél, de a Ferrari receptkönyvében megtalálta az infókat és SAJÁT koktélukat feldobta MÁS ötletével...

Ugy gondolom,hogy ha egész évben csak kicsit lett volna lassabb a Ferrari,és ezért vesztenek,akkor én is azt mondom,hogy megérdemlik a bajnoki ciméet,mert valszeg az adatok miatt bajnok a másik,de a sebességgel nem voltak gondok,csak a bénázzással,és a megállásokkal.
Ha sikerült csinálni egy klón autót,akkor már csak azért megérdemlik a bajnoki cimet,mert meglátták benne a hibát,és kijavitották.

(egyébként,hagyan veszik le Sumi gyözelmeiböl a 97-es évet,amit ugye 0 pontal abszolváltak neki?)
gercse
Így igaz...

a.carkey
Mondjuk elég durva ez az egész.
De miért kell mindig ue hibába esnie minden qurva országnak?

Lehet úgy is, ahogy nyáron Bulgáriában a tengerparton tapasztaltam:
10 méterre a víztõl a homokban álló "bárban" egy jó hideg sör (jófajta sör!!!) 55 cent volt (Szozopolban) ...

Ugyanez nyáron pár héttel korábban Horvátországban Rab szigeten 3 euro. 😊

Miért nem értik meg, hogy MO nem nyugat EU. Itt ugyan annyit adózunk mint nyugaton, de keresni nem keresünk annyit. Pedig ha volna annyi eszük, hogy tényleg 5 ezer körül adnák a jegyet, nem fejelnének meg minket a ringen ezresekre egy minimális méretû kaja/pia esetében, akkor rendben volnánk.

A medve nem játék.

levezetem, hátha megérted:

van egy érett körte (McLaren) és van egy piros alma, amit itt-ott megcsipkedtek a madarak (Ferrari) - akkor ha a körteszeletekhez az almának a hibátlan részébõl vágunk, akkor nem lesz finomabb a gyümölcstál?