FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Majd persze nem úgy van az egész, de hát hiába minden a mûsor már lement.
Ennél jobban már csak az bosszant ha lesajnálnak egy versenyzõt a maguk fényezésére.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ellenben azon rágódni, hogy Massa szabályosan került-e hátrébb, mint Raikkonen, nevetséges. A szezon végén már természetes, hogy a csapat a jobb pozícióban levõ pilótát támogatja. Tavaly például a kínai nagydíjon Fisichella páros lábbal állt a féken, hogy a brutálbéna Alonso el tudjon menni mellette. Aztán ahogy az elõzés megtörtént, Fisichella visszagyorsult. Mit mondott a verseny után az interjúszobában? "A harmadik etapban vibráció lépett fel, emiatt jelentõsen lelassultam, szerencsére késõbb megszûnt a probléma, talán a gumik alkalmazkodtak jobban". Bahh, szánalmas. Abban, hogy Massát a boxba hívták, szánalmas dolog azt látni, hogy így akarták volna Rai versenyét megcsinálni. Ha csak az a cél, hogy elengedjék a finnt, elérhették volna más eszközökkel is (pl. beszólnak Massának rádión, hogy "hé öreg, gyorsíts, Rai körönként fél másodperccel gyorsabb mint te". Ebbõl Massa értette volna, hogy valahol el kell fékeznie egy ívet és csak egy pozíciót vesztett volna, nem hármat). Ha valaki nézte is a versenyt, nem csak szunyókált, úgyis tudhatta, hogy Massának van még egy kiállása.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A célegyenesre fordulva szinte megállt, hogy elengedje Schumachert...
Na AZ gusztustalan volt.
Egyébként csak az érintett személyeket kellett volna büntetni,és kitiltani még az országokból is ahol futamot rendeznek!
HA feltételezzük, hogy Ron nem tudott róla, akkor most pár ember miatt qrva nagyot bukott.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Stepney a kémbotrány kapcsán többször keveredett ellenmondásba.
Asszem ezt nevezik önmosdatásnak, fõleg, hogy a könyvét sem adja ki a célzott kiadója...xar alak, sajnálom, hogy egy ilyen csapatnál megfordulhatott ez az ember!!
No one can stop Death!
Elõbb talán bizonyítani kellene, hogy Massának nem volt szüksége tankolásra. Jó eséllyel elnyújtott második etapon volt, mert nem úgy nézett ki, mint, aki annyit kapott, hogy végig tudjon menni. Én legalábbis számítottam még egy tanklásra a végén, pedig csaka józan paraszti eszemet használtam, és nem "szakérteni" próbáltam. Egyébként a világbajnokságnak ebben a szakaszában, illetve ebben a helyzetben szerintem teljesen természetes lenne egy ilyen húzás, bármely csapattól.
tehát a kérdésem, hogy Kiminek hányzor és Massanak hányszor kellett FELADNIA a FUTAMOT...?
http://gaborszantai.co.uk/
Persze a kémügy szempontjából fölösleges adalék, de a múltkor Alonso már úgy nyilatkozott, hogy kölcsönösen használják egymás beállításait. (Lusta vagyok kikeresni a formula.hu hírtömegébõl.) Ennek fényében még nevetségesebb az emiatt való korábbi reklamálása.
Stepney a Ferrarit is kémkedéssel vádolja. Ki tudja, én már semmin nem lepõdnék meg, de azt hiszem, nála hiteltelenebb ember jelenleg nemigen van a témában.
Másik én nem vagyok meki druker de szerintem szánalmas ami aggónia megy ebbe a kémügybe. Miért a ferrai megérdemli idén az egyéni vb címet? Szerintem nem, nagyon sokat hibáztak, inkább magukkal foglalkoztak volna. Ráadásul sokszor mondják Hamire, meg Alo ra hogy sokat panaszkodik, a ferrari meg csapat szinten sír állandóan.
És õszintén szólva az elõzõ futamon amikkor Massát kihívták a boxba hogy átadja Kiminek a helyét, számomra gusztustalan volt, hisz csapat utasítással szóltak bele a versenybe és reálisan nézve teljesen szükségtelen, ha meki csinálta volna ugyanezt már biztos tele lenne sirva a fórum meg csalózna mindenki
Ezaz...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
No one can stop Death!
Kezdve azzal, hogy valaki azt írta, unalmasak a magyar versenyek. Az illetõ gondolom még életében nem látott magyar versenyt, elég ha csak arra gondolunk, hogy a tavalyi futam az év egyik legjobb versenye volt. Unalmas futam minden pályán elõfordulhat, idén pl. a Monacoi Nagydíjat, amit minden évben repesve várok, gyakorlatilag végigaludtam, kínsznvedés volt az egész.
A másik dolog ez a kémügy. A McLaren bûnös volt, felelõsségre is vonták. A csapatot kizárták a bajnokságból. Számomra megdöbbentõ, hogy a pilóták megtarthatták a pontjaikat. Miért? Mert õk is a CSOMAG része. Ez olyan, mintha vennénk egy szétrohadt almát, amit már csak a héj tart össze és ráfognánk, hogy a fele még jó. Nem jó. Tudjuk, hogy Alonso a beállításait és a taktikát a Pedro De La Rosától kapott információk alapján állította be. Közel EZER SMS három hónap alatt, gondoljatok már bele! Alonso még azt is tudta, mikor megy Raikkonen hugyozni. És mi a helyzet Hamiltonnal? Õ elismerte, hogy egészen a Silverstone-i futamig Alonso beállításait használta. Hoppá. És még valaki azt mondja, hogy a pilóták a csapat aljasságából nem profitáltak? VASTAGON PROFITÁLTAK! Például vegyük azt a rohadt idõmérõt! Stepney dob egy sms-t, hogy az utolsó etapba a Ferrarisok mennyi üzemanyaggal mennek ki. Erre a McLareneket alultankolják 1 (!) körrel. Megszerzik a pole-t, majd a versenyen az elsõ kiállásnál, ami épp hamarabb van a Ferrari kiállásánál, kicsit többet csurgatnak bele. Hány ilyet láttunk? Vagy a másik eset. Az idõmérõ második etapjában látszik, hogy a McLaren gyorsabb. Hohó, megengedhetik maguknak, hogy többet tankoljanak a Ferrarinál. De megint mennyire hasznos az a pinduri SMS, ami a Ferrari boxból érkezik!
Az ellenfél taktikájának pontos ismerete minden esetben eldöntheti a futam kimenetelét. És akkor most mondjuk azt, hogy a Meki versenyzõi megérdemlik a címet? Soha,m senki nem nyert még VB-t ennyire dicstelenül, ez az idény a szakma kigúnyolása, erõszaktétel az autósport királykategóriáján.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
No one can stop Death!
Alábbiakhoz még annyit: lehet, hogy nem lett volna "izgalmas" az utolsó futam, de sportszerûen záródhatott volna az évad az eredmények tekintetében.Így viszont "poros" marad az egyéni cím, mint Kanada általában, a futamok elõtt....
No one can stop Death!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hogy férne bele, amikor a Meki még jobban bírta?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ennyit arról, kinek hány futam ment el valamilyen hiba folytán.
Egy évadban 2pont nélküli verseny(ha csak a megbízhatóságot vesszük figyelembe)bõven beleférne a kalapba, de itt sajnos más dolgok, és más személyek döntöttek.
Hamilton megbízható pilóta, de nem vagyok benne biztos, hogy tisztességes küzdelemben nem lehetett volna megverni az egyéniben.
A csapat VB-t pedig gyszerûen odadobták "koncnak", mondván valamivel "kárpótoljuk a Ferrarit", ha már egyszer a fõ ellenfél csaláshoz folyamaodott, de az érdekek így kívánták, hogy "versenyeket" láthasson a nézõ...Ez már régen nem versenysport, csak a dollármilliók, ahogy valaki lentebb említette már.<#shakehead>#shakehead>
No one can stop Death!
A másik dolog,tegyük félre az érzelmeket a kém ügyben.Nem tudni mennyit gyorsult a Mc.,vagy nem.Viszont semleges nézöként,igy legalább volt némi izgalom,az évben.
nem mindegy mikor hibásodik meg az autó...
(ha jól emléxem, javítson ki egy statiszta, htx)
Max. majd átugrom ezeket a válaszokat...<#wink>#wink>
No one can stop Death!
Nem tudom, mennyire követi nyomon az eseményeket a Forma-1 világában, de csõlátású rendesen, ha nem tûnnek fel az ezerszer leírt-és megbeszélt dolgok mind kém-mind egyéni VB-ügyben.
A McLaren csalt, csapat-és egyéni szinten is, törölni kellett volna az idei eredményeiket.
Technikai sport lévén néha az autók is meghibásodnak, ez idén azért Massa-val pl. többször fordult elõ, mint Kiminél, rossz döntéseket hoznak más csapatoknál is tudtommal, ez sem lenne kizáró ok az egyéni VB-címre pl. Kiminél.
Ami viszont a sport megcsúfolása az az utolsó futam utáni eredményhirdetésen világosan látható volt, fenn, a legfelsõ dobogón, a konstruktõri díj pedig ment a kukába...gartula mind az FIA, mind a Motorsport Világtanács idei mûködéséhez!
No one can stop Death!
Mrt bár valóban sokat bakiztak a Ferkánál, az ellenfél nem biztos hogy ilyen erõs lett volna mint amilyen,..ez az ami már nem derül ki, ha csak a renault, vagy a Bímer...vagy még egy kicsit náluk is jobbak lettek volna, akkor nincs a Ferrari részérõl semmi baj...simán belefért volna akár még néhány baki.
Amennyire nem tudom alátámasztani ezt, csak a lehetõségét, uannyira nem lehet cáfolni. Tehát nem tiszta ez az év semmiképpen...a versenyzõk pedig mindenképpen hasznot húztak az esetbõl..leginkább azért mert ez technikai sport, õk maguk azt vezették, és olyan taktikával dolgoztak aminek a tisztaságához kétség fér.
Az emiles kérdést meg már lezárták, a rendezõség elismerte a hibáját, sõt ha igaz elnézést is kértek a Ferkától.
eleve óriási hülyeség szvsz egy ilyen döntést a mélre bízni, mert az esetek túlnyomó részében tök frankón megérkezik egy mél,...na de itt a VB címért hajtanak. csak van erre pár ember, vagy egy kijelzõ, vagy egy rádióüzenet, hogy tilos..srácok, tilos nem extrém esõgumival elrajtolni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A Ferrari simán egy beképzelt, siker és pénzéhes ember hibája miatt bukott közvetlenül vagy közvetve...
Teljesen privát véleményem az,hogy nagyon is komolyan kell venni a J.T. menesztéséröl szóló pletykákat,és az esetleges Toyotás szerzödést.
Tehát a piloták döntése volt,innéttöl kezdve,kár takarózni a késöi levélel.
ez miatt én az egész 2007-es idényben szerzett egyéni és csapatpontokat törölném, azaz "elméletben" a csapat vb sorrendet 3. helytõl kiosztanám a pénz miatt, de a Ferrari és a McLaren eredményeit annulálnám...
Nem akarok újra kém vitát,ha loptak,használtak adatokat,megbünhödtek érte,nem kevés dollárral.Viszont az nyilvánvalo,hogy a Ferrarit nem a Mc. gyözte le,hanem saját magukat verték meg.Ha egész évben hibátlanok,akkor most nyilt lenne az egyéni bajnoki cim,Kimi,és Massa között.
És épp ez a hibasorozat az ami valamelyest felértékeli,a Mc. teljesitményét,és annuálja a kémügyet.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az az ha ugyan annyiba kerül az igazi tengerpart mint a Magyar,akkor miért ide menjek?
És amit mondtál nagyon elfogult dolog. Te is tudod. Legyél racionális.
elég nyugodt ember vagyok, de mikor felnõttek képtelenek egyszerû mondatszerkezetek felfogni az kicsit bosszant...
felkellene fogni, hogy nem az autót építették bele a másikba, hanem számukra értelmezhetõ és hasznos információkat használtak fel...
visszatérve: a McLaren mixere nem tudta, hogy bizonyos adalékanyaggal finomabb a koktél, de a Ferrari receptkönyvében megtalálta az infókat és SAJÁT koktélukat feldobta MÁS ötletével...
Ha sikerült csinálni egy klón autót,akkor már csak azért megérdemlik a bajnoki cimet,mert meglátták benne a hibát,és kijavitották.
(egyébként,hagyan veszik le Sumi gyözelmeiböl a 97-es évet,amit ugye 0 pontal abszolváltak neki?)
De miért kell mindig ue hibába esnie minden qurva országnak?
Lehet úgy is, ahogy nyáron Bulgáriában a tengerparton tapasztaltam:
10 méterre a víztõl a homokban álló "bárban" egy jó hideg sör (jófajta sör!!!) 55 cent volt (Szozopolban) ...
Ugyanez nyáron pár héttel korábban Horvátországban Rab szigeten 3 euro. 😊
Miért nem értik meg, hogy MO nem nyugat EU. Itt ugyan annyit adózunk mint nyugaton, de keresni nem keresünk annyit. Pedig ha volna annyi eszük, hogy tényleg 5 ezer körül adnák a jegyet, nem fejelnének meg minket a ringen ezresekre egy minimális méretû kaja/pia esetében, akkor rendben volnánk.
A medve nem játék.
van egy érett körte (McLaren) és van egy piros alma, amit itt-ott megcsipkedtek a madarak (Ferrari) - akkor ha a körteszeletekhez az almának a hibátlan részébõl vágunk, akkor nem lesz finomabb a gyümölcstál?