182114
  • simonl #172214
    Hamiltont nem szabad büntetni....ha valahol akkor ezt ezen a fórumon tudnod kell:)
  • argo001
    Azért a Ferrari nagy szériában van. Sorozatban hányadik pilótájukat is nyírják ki?
  • nearo
    Gasly és Ham között 62 ezred :D
    Ham ha kap 5 secet 8.-ig esik vissza
  • simonl #172211
    Azért az mekkora élmény lehetett Gasly -nak a célegyenesben amikor egy világbajnok merci nyomja melletted.....és nem előz meg....
  • IXEMGabeo
    Barrichello nem oregszik semmit:D
  • IXEMGabeo
    nezd vissza, hogy belefekezte a gumi allora ...probalta menteni a menthetot igy uszta meg az elso szarnya
  • argo001
    Csak kiderül, hogy az értelmes versenyzők kék autóban ülnek.
  • IXEMGabeo
    tessek Hamilton is elismerte az o hibaja volt
  • lac coo
    De bent volt ! :) Vagy van rá szabály ha csak félig van melletted nekimehetsz ? :)))
  • IXEMGabeo
    azt gondoltam:))) pedig nem volt bent fel autonyi se
  • Stockbauer33 #172204
  • lac coo
    Hát én inkább Albont hoznám ki bűnösnek, simán belefordult, majdhogynem előtte volt a Mercedes ...
  • IXEMGabeo
    Gasly nagyon megerdemelte amiert szopoagon volt nagy grat neki...buzit buntessek meg Albon kilokeseert
  • IXEMGabeo
    baszki Albon:OO
  • argo001
    A másik balfasz.
  • simonl #172199
    Jól sejtem, hogy a Ferrari nál nem lesz karácsonyi buli?:)
  • IXEMGabeo
    ez Vettele volt amugy is Leclercnek gumi elonye volt reg el kellett volna engedine Vetnek ot
  • lac coo
    Vettel ... :D :D :D
  • IXEMGabeo
    kihoztak Hamit szepen a dobogorol:D ezt megis eltaktikazta a Merci es Gasly dobogon lol
  • IXEMGabeo
    de makos Hami megint a faszom
  • RatBaG #172194
    Méltó "lezárása" az évnek.
  • PLaci #172193
    Vettel egy idióta.....
  • IXEMGabeo
    nagy taps a 2 Ferrarinak:DDD
  • argo001
    Két ilyen balfasz pilótát. :D
  • PLaci #172190
    Hamilton küszködik, erre próbál magyarázatot találni rá, ezért kérdezgeti, hogy növekedett-e a szélerősség.
  • mcmoha
  • mcmoha
  • RatBaG #172187
  • HTS s3rg1nh00
    és Albon a végén a slicken össze is törte a jobb elejét
  • mcmoha
  • RatBaG #172184
    Interlagos 1963

• RatBaG #172183
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem mondjuk a környezetvédelmet úgy is lehetne kezdeni, hogy a versenynaptárt nem alakítják úgy, hogy ide-oda ugrálnak a kontinensek között...
  • repvez
    ez a környezet tudatos karbonsemleges dologra átálás eléggé marketing duma, mert pont a mostani szabályozás szab gáta az innovativ fejlesztéseknek.
    2025-ig a jelenlegi szabályzásokkal 5 föverzió és azon belül max 3-4 kisebb fejlesztést készithetnek a gyártók.
    ez is kevés, de ha még meg is szabják, hogy minden évben gyökeresen változtatnak a motor szabályokon, akkor csak 1- dobása van minden csapatnak, hogy megfelelö motort gyártsanak .
    Ez meg nem elég arra, hogy minden variációt kipróbáljanak , hogy melyik lenen a leghatékonyabb.A költségsapkával ez még hatványozottabban jelentkezik.

Arról nem is beszélve, ha annyira öko akar lenni, hogy nem akar müanyagot sem használni akor a mügyanta és karbon alkatrészek se anyira környezetbarát anyagok, akkor miből készitik el a kasztnit fából?

A standarizációt nem az autóknál kellene kezdeni hanem, a boxutcában minden csapat ugyan olyan garázst használna és a pályának fixen ki kellene épiteni , igy a legtöbb cucc odaszállitásán sokat lehetne sporolni , föleg időt a csapat tagoknak.
  • PLaci #172180
    Albont választotta Verstappen csapattársának a Red Bull 2020-ra

A zöld F1 tervei: 2030-ra karbonsemleges motort ígérnek!

Ferrari: büntetés vár Leclerc-re Brazíliában
  • ToxiMaxi

Szembetűnő, hogy a bal oldali képen a blur "természetes" tehát a háttér jobban el van mosódva, míg a jobboldalin a háttér és az előtér egyformán mosódott. CGI füst is nagyon fura és a kontraszt is teljesen más, sanszosan a hátteret kicserélték és ezért hat műnek az egész.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.11.12. 14:42:23
  • ToxiMaxi
    Csak éppen a trailerben a kamera a túloldalon van. A kocsin pedig baromi sok blur van + cgi füst + ha hozzávesszük, hogy néhány képkockától még meg is szabadították csak, hogy drámaibbnak, gyorsabbnak hasson, akkor érthető is, hogy miért lett full CGI-nak nézve. De egyébként meg mindenki üdvözli, ha ténylegesen practicalba csinálják meg az egészet, nem pedig full CGI, csak a végeredményt ne szúrják el úgy, hogy a werkfilmben jobban mutat az egész, mint a trailerben. Remélhetőleg a véglegesen jobb lesz.
  • Magnum PI
    Ezek a jelenetek voltak benne a trailerben is és nem állítok semmit ez egész filmről csak a trailerről. És ha nagyon akarod visszakeresed, hogy én már akkor is értetlenül olvastam a commenteket mert akkor is úgy éreztem rendben volt a CGI. Amiről most kiderült, hogy nem is volt CGI.
  • ToxiMaxi
    Kettőnek mi köze egymáshoz? Vagy azt gondolod, mert egy videóban láttál egy practical effektet az egész film mellőzi a CGI-t?
  • Magnum PI
    Mikor a trailer volt ide linkelve, páran megszólták, hogy gyenge benne a CGI. Asszem erről ennyit.