182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
simonl #172214 Hamiltont nem szabad büntetni....ha valahol akkor ezt ezen a fórumon tudnod kell:) -
argo001 #172213 Azért a Ferrari nagy szériában van. Sorozatban hányadik pilótájukat is nyírják ki? -
#172212 Gasly és Ham között 62 ezred :D
Ham ha kap 5 secet 8.-ig esik vissza -
simonl #172211 Azért az mekkora élmény lehetett Gasly -nak a célegyenesben amikor egy világbajnok merci nyomja melletted.....és nem előz meg.... -
IXEMGabeo #172210 Barrichello nem oregszik semmit:D -
IXEMGabeo #172209 nezd vissza, hogy belefekezte a gumi allora ...probalta menteni a menthetot igy uszta meg az elso szarnya -
argo001 #172208 Csak kiderül, hogy az értelmes versenyzők kék autóban ülnek. -
IXEMGabeo #172207 tessek Hamilton is elismerte az o hibaja volt -
#172206 De bent volt ! :) Vagy van rá szabály ha csak félig van melletted nekimehetsz ? :)))
-
IXEMGabeo #172205 azt gondoltam:))) pedig nem volt bent fel autonyi se -
Stockbauer33 #172204 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#172203 Hát én inkább Albont hoznám ki bűnösnek, simán belefordult, majdhogynem előtte volt a Mercedes ...
-
IXEMGabeo #172202 Gasly nagyon megerdemelte amiert szopoagon volt nagy grat neki...buzit buntessek meg Albon kilokeseert -
IXEMGabeo #172201 baszki Albon:OO -
argo001 #172200 A másik balfasz. -
simonl #172199 Jól sejtem, hogy a Ferrari nál nem lesz karácsonyi buli?:) -
IXEMGabeo #172198 ez Vettele volt amugy is Leclercnek gumi elonye volt reg el kellett volna engedine Vetnek ot -
#172197 Vettel ... :D :D :D
-
IXEMGabeo #172196 kihoztak Hamit szepen a dobogorol:D ezt megis eltaktikazta a Merci es Gasly dobogon lol -
IXEMGabeo #172195 de makos Hami megint a faszom -
#172194 Méltó "lezárása" az évnek. -
#172193 Vettel egy idióta..... -
IXEMGabeo #172192 nagy taps a 2 Ferrarinak:DDD -
argo001 #172191 Két ilyen balfasz pilótát. :D -
#172190 Hamilton küszködik, erre próbál magyarázatot találni rá, ezért kérdezgeti, hogy növekedett-e a szélerősség. -
#172189 -
#172188 -
#172187 -
#172186 és Albon a végén a slicken össze is törte a jobb elejét -
#172185 -
#172184 Interlagos 1963
-
#172183 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#172182 Szerintem mondjuk a környezetvédelmet úgy is lehetne kezdeni, hogy a versenynaptárt nem alakítják úgy, hogy ide-oda ugrálnak a kontinensek között... -
#172181 ez a környezet tudatos karbonsemleges dologra átálás eléggé marketing duma, mert pont a mostani szabályozás szab gáta az innovativ fejlesztéseknek.
2025-ig a jelenlegi szabályzásokkal 5 föverzió és azon belül max 3-4 kisebb fejlesztést készithetnek a gyártók.
ez is kevés, de ha még meg is szabják, hogy minden évben gyökeresen változtatnak a motor szabályokon, akkor csak 1- dobása van minden csapatnak, hogy megfelelö motort gyártsanak .
Ez meg nem elég arra, hogy minden variációt kipróbáljanak , hogy melyik lenen a leghatékonyabb.A költségsapkával ez még hatványozottabban jelentkezik.
Arról nem is beszélve, ha annyira öko akar lenni, hogy nem akar müanyagot sem használni akor a mügyanta és karbon alkatrészek se anyira környezetbarát anyagok, akkor miből készitik el a kasztnit fából?
A standarizációt nem az autóknál kellene kezdeni hanem, a boxutcában minden csapat ugyan olyan garázst használna és a pályának fixen ki kellene épiteni , igy a legtöbb cucc odaszállitásán sokat lehetne sporolni , föleg időt a csapat tagoknak. -
#172180 Albont választotta Verstappen csapattársának a Red Bull 2020-ra
A zöld F1 tervei: 2030-ra karbonsemleges motort ígérnek!
Ferrari: büntetés vár Leclerc-re Brazíliában -
ToxiMaxi #172179
Szembetűnő, hogy a bal oldali képen a blur "természetes" tehát a háttér jobban el van mosódva, míg a jobboldalin a háttér és az előtér egyformán mosódott. CGI füst is nagyon fura és a kontraszt is teljesen más, sanszosan a hátteret kicserélték és ezért hat műnek az egész.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.11.12. 14:42:23 -
ToxiMaxi #172178 Csak éppen a trailerben a kamera a túloldalon van. A kocsin pedig baromi sok blur van + cgi füst + ha hozzávesszük, hogy néhány képkockától még meg is szabadították csak, hogy drámaibbnak, gyorsabbnak hasson, akkor érthető is, hogy miért lett full CGI-nak nézve. De egyébként meg mindenki üdvözli, ha ténylegesen practicalba csinálják meg az egészet, nem pedig full CGI, csak a végeredményt ne szúrják el úgy, hogy a werkfilmben jobban mutat az egész, mint a trailerben. Remélhetőleg a véglegesen jobb lesz. -
#172177 Ezek a jelenetek voltak benne a trailerben is és nem állítok semmit ez egész filmről csak a trailerről. És ha nagyon akarod visszakeresed, hogy én már akkor is értetlenül olvastam a commenteket mert akkor is úgy éreztem rendben volt a CGI. Amiről most kiderült, hogy nem is volt CGI. -
ToxiMaxi #172176 Kettőnek mi köze egymáshoz? Vagy azt gondolod, mert egy videóban láttál egy practical effektet az egész film mellőzi a CGI-t? -
#172175 Mikor a trailer volt ide linkelve, páran megszólták, hogy gyenge benne a CGI. Asszem erről ennyit.