FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy nagyon gáz Mr. Hamilton....állj le ezzel az E/1-el..
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kettõ
Három
"A legjobban annak örülnék, ha a bajnoki cím sorsa Brazíliában az utolsó kanyarban dõlne el, a versenyben élen állók között."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
amúgy igaz <#smile>#smile>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Braziliában tisztességel fogok nyerni ,nem érdekel Alonso idézõjelbeni elõnye ott.
Downhill!!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
http://gaborszantai.co.uk/
de nem fog... meglátjuk
Mindegy,hogy jó vagy rossz csak beszéljenek róla...
A Diageo 2012-ig támogatja a McLarent
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Alo<#lookaround>#lookaround>
bocs, félrenyomtam 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Kimi<#eljen>#eljen>
Alo<#levele>#levele>
Hami<#idiota>#idiota>
STR+Button<#vigyor4>#vigyor4>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha LEHET lettek volna...
^^
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
<#merges2>#merges2>
No one can stop Death!
Talán a formula.hu-n, de nem tuti.
No one can stop Death!
A medve nem játék.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A Meki biztos kiszúrt saját magával a nézettség miatt.... hát komolyan behalok egyeseken
Mert ugyebar ki lenne kivancsi az utolso par futamra ugy ha mar reg eldolt volna a VB cim.
Eleve ha tiszta lenne a szaguldo cirkusz, akkor mar reg kizartak volna a MCLarent, tehat nem volt veltelen az sem.
Kozben a nezokbol bohocokat akarnak gyartani, ezert kezd az ember egyre jobban kiabrandulni belole.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
SoG TeeMeeee
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem csak azon múlik, pocsojába (húha milyen j is? 😊 megy-e....
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack