182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #82635 kettos merce...
hasonloan szoktal Te is velekedni Kimirol... -
Gabor_(HSF) #82634 Az igaz,de ott esélye sem volt -
Monacoban ő rontott. -
Gabor_(HSF) #82632 Pontosan ahogy mondod..Az első versenye az ő hibája,ez nem is kérdés,de a többit a csapata qrta el,bár ezt a te felfogásod képtelen lesz belátni -
Szerintem is meglett volna Webbernek a pole,első szektorban nem volt különbség,utolsóban hozott rajta 1 tizedet,azt a 4 tizedet meg simán Kimi rakta hozzá a középsőben. -
Vettel szerelői tehettek arról is hogy hibázott az előző versenyen, vagy éppen az előző futamokon képtelen volt akár Massát, akár Trullit megelőzni.. Ausztráliában is mit művelt.. Túl sokat gondolnak róla egyesek, ha nincs előtte senki egész jól tud menni, de ha picit is éles helyzetbe kerül akkor hibázik nem is keveset. Webber ma elverte volna szerintem.. -
Gabor_(HSF) #82629 Nem hinném..akkor Vettel is befejezte volna,az utolsó körét..
Barit megverhette volna,azt elfogadom.
Nekem ebben az tetszik a legjobban,hogy a RB-nál valójában Webber az elsőszámu pilota,neki van,jobb szerelő csapata,mérnöke,stb..Ez idén már többször is bebizonyosodott,hiszen Vettel versenyét idén,nem egyszer elrontotta már a saját csapata..
Ezek miatt is értékelem annyira az ő teljesitményét.. -
A Premiere német televíziós csatorna értesülései szerint eltörött a keze a Brit Nagydíj időmérő edzésén csúnya balesetet szenvedő Adrian Sutilnak.
-
mögéje?D: -
Lol:D -
„Nem tudom, hogy Vodkázott, vagy álmodozott, de pontosan az ideális íven autózott, amikor megérkeztem mögéje. Elbóbiskolhatott, de elrontotta a gyorskörömet, kizökkentett a ritmusomból." -
Najó,de most lehet meglehetett volna neki a pole,persze,hogy ideges emiatt. -
Gabor_(HSF) #82623 Valahól megértem,hogy flusztrált.ráadásúl ezen a pályán ő mindig jó volt,még gyenge autóval is..
Dehát elég volt látni a pénteki szabadedzéseket.Webber rótta a köröket,mig megfutatotta a legjobbat,erre Vettel kijött 1 körre és megverte,majd ismét tekert,javitott,erre Vettel megint elverte 1 kör alatt és ez igy ment egész pénteken.
Tudom nem könnyü elviselni,de mégiscsak be kellene látnia,jött a csapatához egy olyan ember,aki sokkal jobb mint ő... -
Miért,ez a nyilatkozat hol van?Vagy ez a végén volt,amit nem néztem meg?
-
Szerintem Webber inkább kussoljon mert úgy jár mint Coulthard.
Nem értem, hogy miért kell ez a primitív piaci stílus amikor Kimi nem szólt be neki még. -
hát ezen beszarok.... hogy csak erre áll fel neki.
- Elégedett vagyok azzal, hogy sikerült a második helyet megszerezni. Külön öröm számomra, hogy ezúttal megelőztem Jensont – jelentette ki mosolyogva Rubens Barrichello.
-
Gabor_(HSF) #82619 Vettel pályacsúcsot autozott a Q2-ben,sztem ez izgalmasabb mint arról vitázni,ki kinek a körét rontotta el.
Webber feljöhetett volna a 2. helyre,de sztem igy jobban járt,mert Vettel mögül jobban eljöhet a rajtnál.
Egyébbként meg egész hétvégén Vettel volt a gyorsabb,(mint ahogy ebben az évben mindig is)bármennyire is érzékenyen érinti Webbert -
Nem egy körön kell,hogy eldőljön...
Vettel két jót is ment -
pontosan -
WNW #82616 Igen ahogy a kollega mondja, abba a kanyarba kulsorol kell bevagodni.. Este majd leisszak magukat a barban, es megbeszelik.. 
Button, meg Massa is eleg gyanus beallitasilag, mindketto kb. ugyan annyit vesztett a a sajat csapattarsahoz kepest, es mindketto a vegen a technikas reszen, ahol nagyon szamit a mechanikus tapadas.. -
?? huh
hát ha jól emlékszem első mért ponton 5század volt a hátránya Webbernek, a másodikra lett 4tized...amit a végére lefaragott 3 tizedre.
...szal rendesen bekavart Kimi, szvsz tök érthető volt Webber nyilatkozata. Nem tudott belemenni ideálisan abba a kanyarba. -
Lehet hogy elengedte,csakhogy azt a kanyart külső ívről kell kezdeni,és Kimi pont ott volt. -
G_ArchAngel #82613 nem Kimire kellene fogni, addig is gyenge volt az a kor, amugy meg a finn elengedte - mit var, teritsen voros szonyeget ele? -
WNW #82612 Hihihi Kimi bevotkazott Webber szerint...
-
18-ik -
Hamilton megszerezte a csodás 19-ik helyet
botrányos... -
G_ArchAngel #82609 Ferrari, Mclaren, Renault ismet csodalatos....
Eskuszom a Williams jobban fog hianyozni a FOTA-szeriabol, mint ez a harom szerencsetlenseg - vagy lehet, hogy megsem a FOTA-szeriaban lesznek a jobb csapatok? -
brawn:) -
Szép volt Vettel 
kár,hogy Webbernek nem volt egy tiszta köre... -
poleból -
Végre nem a Brown indul a pobeból
-
Mosley: A per financiális veszteséggel jár a csapatoknak
Ez a rész tetszik a legjobban:
"Egyetlen szponzor vagy gyártó sem fogja kifizetni ezt az összeget, ha az arany kormánykerék bajnokságban indulnak. A csapatok pénzt és a hatalmat akarják megkaparintani. Nem szeretném, hogy megszerezzék a hatalmat, Bernie pedig nem akarja, hogy ők tegyék zsebre a pénzt."
A két kiskirály két szót ismer: -hatalom, -pénz.
-
majdnem olyan jó igen xD
viszont Nakajima is bejutott 10-be -
Vagy Webber:) ő is van olyan jó. -
Engem érdekel,hogy mikor fogja már alázni Vettel a Brawnokat... -
kútba ne ugorj, a versenyt nézd, ne pedig a hírverésekkel foglalkozz... -
Megy az időmérő?
Tényleg..
-
Érdekel ez az egész valakit, mármint olyan értelemben, hogy szurkolva, érdeklődéssel figyeli a versenyt, ami olyan lehengerlően izgalmas és fordulatos, hogy minden más számára másodlagos jelleggel bír?
Kötve hiszem...
Az egész elvesztette a varázsát :s -
Sutil aprít... -
Ferrari,Mclaren nem kicsit szenved...