FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Szerencselten Massa milyen remult es elgondolkozo arcot vagott a sajtoszobaban.
Szerintem most tudatosult benne, hogy mese nincs 2. szamu versenyzo lesz mar ennel a csapatnal orokre, ami ertheto is, mert kvalitasaiban meg sem kozelitti Kimit.
Mondjuk o biztos mashogy gondolja, de szvsz kar volt magat belelovalnia abba, ha elmegy Sumak, akkor megnyilik elotte az ut.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Azt mondják a Mekinél ha Hami gyorsabban ment mint Alo vagyis a hajtás miatt kopott zéróra a gumi, tehát Alonso taktikusabban ment, és mivel kb lemondott a Vbrõl már ez jól jött neki, és a kocsit sem ill. a gumit sem szedte szét. Hami pedig hibázott, a gumi használatban is és a boxba hajtáskor is, mondjuk én örültem volna ha itt avatunk Vbt, mert Hami ( nem megérdemli mert hülye szó, hanem megszerzi erõbõl, de nem igy lett sajnos, persze ez jó hír Kiminek és fõként Alonak, bár ha Hami nem fog valami butaságot csinálni Brazilban akkor totál esélytelen igyis nekik... hozzáteszem Hami ma bizonyította h nem ment biztonsági autózásra, aminek meg lett az ára ( most már bánja biztos ), de ebben is megvan a szépség h nem tette, de a hátránya is ami 100%ban bejött )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

klaszz...

ekü apuci hogy nem csináltam semmi rosszat!!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

SHADOWEYES7
már van!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Istencsászár
Le vagyunk maradva, milyen elméletrõl van szó?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
mert nem vagyok moderator.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Shiwo
szerintem meg fikázás helyett örüljetek, hogy nyitott a vb, és az utolsó futamon tövig rághatjuk a körmünket, hogy ki lesz a bajnok, hisz a mai verseny alapján is látszik, bármi megtörténhet..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DjDano
Leírom ide is amit már egy másik fórumon megtettem:

"Az Alonso drukkerek vegyenek egy mély levegõt és gondolkozzanak
el az alábbiakon:

A Német nagydíj elõtt Hamilton már 12 pontal vezetett. de mivel
azon a futamon nem szerzett pontot 2 re olvadt. Alo Japánban
történt kiesésével Hami tulajdonképpen visszakapta amit a sors
elvett tõle...

Tény: Hami 2x is nullázott, míg Alo csak 1x, Hami mégis 4 ponttal
vezeti a VB-t...

Egy dolog biztos ezen a futamon Alonso csúnyán el volt verve és
csakis a piszok nagy szerencséjének köszöheti, hogy még harcolhat
a VB címért.

Ezért is kéne halkan meghúzódnotok,hálát adni a jóistennek és
befejezni az összeesküvés elméletek szövögetését!
"

DjDano
"inkább a finn nyerjen mint az a feka beképzelt köcsög."

Punker az ilyen antiszemita barmoknak miért nem osztasz 1-2 büntipontot?

Istencsászár
Akkor ismerjék el a dobogósok is és ünnepeljenek, mert most is mint aki karót nyelt beszívott és nem aludt 3 napja módjára viselkedtek, nem is csoda h nem vágták be kimi gyözelmi rádióját, idézem: it's fantastic, brillant job..., thank you guys, thank you.

Punker
régen a gyõzelem sokkal jobban el volt ismerve nem 2 pont volt a különbség elsõ és második között

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Haug

"Nem tudtuk hogy mennyire koptak el a gumik." ( mindeki látta )

"Lewis gyorsabban ment mint Fernando ezért koptak el jobban a gumik is. Ki kellett volna hozni, és le kellett volna cserélni a gumikat." ( aham, amikor másodperceket vert rá akkor milyen gyors volt hajjaj )

jóhogy nem megdícsérik Lewist, fõleg ha ezen bukja a Vbt, ügyes volt, õ sem érzett semmit😊

a.carkey
De szégyen volt, viszont ne felejtsétek el, hogy meghalt Villeneuve Zolderben és aztán Pironi is bukott Hockenheimben ...

A medve nem játék.

Istencsászár
Ez érezelem

Azt követõen, hogy a Kínai Nagydíj idõmérõ edzésén csak a negyedik helyet szerezte meg, Fernando Alonso kikelve önmagából akkorát belerúgott a McLaren irodájának ajtajába, hogy asztalost kellett hívni a javításhoz.

<#idiota><#idiota><#idiota>

Az egy eléggé tragédiáktól sújtott év volt, meg volt a történteknek az oka (Villeneuve, Pironi balesete), kár ide keverni. Egyébként aligha szégyen, ha valaki idén 4 vagy futamgyõzelemmel nyeri a vb-t.
Istencsászár
Ez csak a többeiknek szégyen akik nem tudtak egyenletesen teljesíteni... sarkított példa: valak nyer 6 futamot, majd a többin kiesik, de mögötte nyer valaki 3 futamot és x 2., y 3. helyet szerez akkor ki érdemli meg?

atomboy
Keke Rosberg 82-ben egyetlenegy gyozelemmel nyerte el a vilagbajnoksagot. Biztos volt olyan, aki ketszer, vagy tobbszor dialmaskodott abban az evben. Akkor nem volt szegyen?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Mint Sumival tavaly Hungaroringen 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

UnknownAsshole
mennyivel egésségesebb életmódot él...
pezsgõ helyett ásványvíz <#idiota>
Hehe, az egyik verziom ez volt, vartak mi lesz az idovel.. Pancserek, kozben meg elcsesztek a versenyuket................

Firerock
sokat fogjuk még ezt a fiút látni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
én nem szeretem a FErrarikat mert ALononso drukker vagyok, de inkább a finn nyerjen mint az a feka beképzelt köcsög.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Oké, de ezt hol lehet olvasni?

http://gaborszantai.co.uk/

minimize
A jobb oldalon futó "visszatekintõ2006"-ért nagy gratula a készítõnek!!!!
<#eljen>

No one can stop Death!

õ csak a bunyóra bukik 😄D Alonso2...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

azért ha csak 1-2-vel, az benne van, stabilabb versenyzõ na

minimize
Arról nem tudsz, hogy átépítették azt a motort az "új" autóba.

No one can stop Death!

Kit--Kat
Hmm. Vajon Ralfot miért nem büntették meg??? Kb annyira versenybaleset volt, mint a múltkori Hami-Kubica affér. Érdekes a részrehajlás...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a riportszobában azt mondták, hogy mindenki új motorral indul az utolsó futamon - Alonso a Japán autóbontás után ezekszerint nem cserélt motort?

Elvileg csak Kimi, Hamilton és Massa kaphat új erõforrást, a spanyol nem - vagy valamirõl nem tudok?

Szegény Hamilton , elbõgte magát.. 😞
😊 😊
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Punker
ha több gyõzelemmel bukja el a VB-t az szégyen lesz a sportnak.....

Kit--Kat
Elõbb-utóbb Hamiltont is utólérte a végzet, más kérdés, hogy a saját hülyeségébõl. Vicces lesz, ha több gyõzelemmel fogja elbukni Kimi a VB-t.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

minimize
Gratula Ferrarik, fõleg Kimi elsõ helyezése szép(a 7végi teljesítménye alapján ki is járt neki<#eljen>), és szintén gratula Vettel-nek.
Õ is egy nagy tehetség, mit csinált azzal a ToroRosso-val...<#worship>
Brazíliában Kimi VB. lehet!!!

No one can stop Death!

BaliBoy
Bakker... vitatkoztok itt feleslegesen. 😄
Szvsz. ez csapat és pilóta hiba volt együtt. A csapat látta, hogy mivan de nem randelték ki (vagy Hami nem ment ki), Hamilton meg érezte, hogy mi van mégsem ment a boxba. Ennyi!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Te kis szélkakas, most már elég lesz ebbõl - nemrég azon síránkoztál, hogy nincsenek emberi érzelmek a Forma-1-ben, most meg az ellenkezõjét mondod...

Lassan olyan vagy, mint Alonso: a mondatod végén már az elejét cáfolod...

Istencsászár
Ha lasabban megy akkor nem csúszik ki😊

50kg-os bambuszrügyön felnõtt pályamunkástól mit vártok - 600kg-t 10-en sem tudnának visszatolni😊

A kicsuszas az O hibaja volt, ezt ismerte el (es az ove is volt).. Az hogy ide jutott, csapathiba..

Count Adyn
"A gumik egyre rosszabb állapotba kerültek, a futófelület alatt szinte látni lehetetett a szövetet. Amikor odaértem a boxutcához, úgy éreztem, mintha jégen vezetnék, nem tehettem semmit."
hm😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
"Nagyon haragudtam magamra, amikor kiszálltam az autóból, mivel ez volt az elsõ komoly hibám az idei szezonban"

Szerintem meg szerintem Hamilton tudja h õ😊

Istencsászár
A versenyt nem a dobogóért kell keresni mert ott nincs. Verseny volt, hátul a kisebb kategóriáknál😊

Haaaat, szerintem ezt a csapat kurta el, de nagyon (kiveve, ha esetleg volt valami hattertgond is).. Nekik megvoltak a telemetriai adatok a gumik allapotarol, amugy csak a vak nem latta, hogy 4-5 koron keresztul egyre nagyobb gond lett... Es megse parancsoltak be a boxba, hagytak szenvedni... Lehet hogy at akartak allitani puhara, es ehhez, hogy az kibirja alattuk kellet volna meg par kor, vagy azt hittek hogy esni, fog, es igy megsporolnak egy kiallast.... Nemtudom, de ez csapathiba volt...

[Jakuza]
Ez az F1 kezd egyre mesterkeltebb lenni.
Mar azon se lepodnek meg, hogy a FIA beszelgetesen az zajlott volna, hogy "te Lajos nem vonjuk le a pontjaidat, de szorossa kellene tenni a versenyt az utolso futamra." <#eplus2>

Egy hig fossa kezd valni az egesz, mikozben igazi verseny szinte nincs is .

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Nem nem, legyen boldog, ugráljon a másik nyakába, vagy legyen ideges, csapkodjon és sírjon... de ez a pacsi, mindenkivel😊, jó még Denniszékhez odamegy, de a szerelõk már túlzás😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Count Adyn
Ezen azért jót nevettem😄 Mert bunkózni sokkal szimpibb neked, nem vagy egy egyszerû eset😄

chalezlopez
Lehet, ha rendesen kikefélte volna magát a verseny elõtt, nem arra az idióta apjára hallgat - se nõ, se pia, se buli - akkor kicsit higgadtabban veszi be azt a kanyart a box elõtt...milyen jól jött volna neki az 5 pont a 4. helyért nem?? Most aztán bulizhatnak magukban.

Vamos Argentina!

Punker
ja hogy 2 25-ös üzi van. nem értettemm miért nekem írtok 😊