182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mégis az utolsó helyeken volt izgalom.. Legalább Alonso,Hamilton tesz azért valamit, hogy ott maradjak a TV előtt.. Tudom számodra szép eredmény Kimi 8-ik helyezése gratulálok is hozzá :) -
ezért mondtam hogy egyet is értek veled .. de azért szorítottál is nekik :) nem ? -
Amikor az utolsó helyeken küzdöttünk, el voltam keseredve, eszembe sem jutott megemlíteni, hogy vaze a Ferka csinálta a show-t. -
Bullitt #82712
Schumiként mutatták be a Stiget, de szvsz csak promóció mint mindig. Én annak a pletykának hiszek, hogy több ember Stig. Na off vége, lehet folytatni Top Gear topikban. -
Egyetértek veled a vége nem érdekes annyira, de gondolom hasonlóan nézted te is a tiéid mint ő az övéit amikor a Ferrari nem olyan rég még a 10ik hely közelében sem volt....nem?? -
En mar azon se lepodnek meg, hogy az angol FIA baratok szamara a a Brawn gyengelkedese hattereben az lenne, hogy szorosabba tegyek a VB-t.
Persze ez nem feltetlenul igaz. -
5m0k3sh0w #82709 suszmájszter. de mi az a stig? -
Az utolsó helyeken a csaták hidegen hagynak. Mivel te Meki fan vagy, elhiszem, hogy Hami küzdelme jobban izgatott. Mindenesetre én, mint Ferka fan, jobban örülök a harc nélküli jó helyezésnek, mintsem nagy csatában tizenhuszadikak legyünk... -
És ki?
Szombaton mutatták is beöltözve Silverstone-ba :D -
Meg mégsem. :) -
Hehe. Ma kiderült, hogy ki a Stig. :) -
Vita ne legyen belöle, de én nem azért nézem, hogy mit csinálnak az utolso helyeken, engem csak az eleje érdekel... -
Én az eredményekre értetem:)
Mint, ahogy írták a #82701-es hozászolásban:) -
te a számok miatt nézed az F1et vagy a csaták maitt ami a pályán történik és nem a boxban, mert pl Massa a kiállások után jött fel 5.re, ami neked lehet hogy hihetetlen izgalommal töltött el, de én kimondottan utálom a boxban való előzést... -
Kurva nagy show, hogy vak vezet világtalant...
A Ferrari 9,11-ből csinált 4,8-at. Melyik csapat fejlődött a legtöbbet? -
pont a Ferrari nem csinált semmit:)
Alonso, Hamilton csinálta a showt szokás szerint, azt érdemes megnézni -
De legalább, a ferrári javul, én csak azzért nézem:D
Amugy téleg unalmas volt... -
indíts el egy akármilyen filmet, még az is jobb lesz, szép kis altatós futam volt ez is -
G_ArchAngel #82697 Aloha,
megint kihagytam, erdemes megnezni, vagy inkabb inditsak el egy jo filmet? -
Jó kis vége lenne ez a szezonnak, de nagyon elhúztak a Brawnok. De tény, hogy bebizonyosodott: középmezőnyből már nekik sem túl egyszerű feljönni, így nagyon a polera fognak majd a jövőben ráállni ... -
Ne okoskodjál már, ok?!
„Már úgy egy hónapja dolgozunk az új autón – ismerte el a Brawn GP névadó csapatfőnöke, Ross Brawn. – A szélcsatornában tölthető időnknek nagyjából az egyharmadát az új autónk fejlesztésére fordítottuk.” -
madmanic #82694 BBC bennfentes: Mosley távozása sok mindent megoldana
-
WNW #82693 Milyen jovo evi kocsit..??? Azt se tudjak mire kene fejleszteni, milyen bajnoksagra, milyen eloirasokra.. -
ott volt az öccse. -
nem kell egyenautó, viszont akik nagyon ehúznak a mezőnytől azok kapjanak valamit amitől hátrányban lennének, nemtudom hogy hogyan lehetne megoldani ezt Forma autókban, de WTCCben nagyon jól működik a hendikep és azok is esélyesek akik álltalában nem, és legalább 1-1 felvillanásuk lehet olykor olykor, és a bajnokság is nagyon szoros, habár a Seat nagyon erős és ugytünk hogy unalmas egy év lesz az első versenyek uténa a Bömbi mégis ott van lőtávolban ennek köszönhetően... -
egyenautót mindenkinek
-
SBK meg szokás szerint nagyon durva volt:) szerencsére a a néző nem marad versenyélmény és izgalom nélkül, csak nézni kell a jó bajnokságokat... -
Szerintem a két Bömbi, két Rönó meg Alo jót meccselt ott hátul, azt láttam, na ez kellene az élen is és nem lenne semmi gond, nem kell hogy oda vissza előzzék egymást, de az nonszensz hogy egyik hétvégén az egyik csapat veri el a mezőny mert 1 mpvel gyorsabb a másikon meg a másik, akik meg mögötte jönnek az élen, egymással semmit sem tudnak kezdeni, csak a boxban taktikázni... nagy a különbség az autók közt, nagyon nagy, ezen változtatni kell -
Nem dőlt el
Vettel lesz a világbajnok... -
Ritka szar. Nem is baj, hogy vége. (Vagy így vagy úgy.) A cím eldőlt, max nem 40 hanem csak 20 pont lesz a különbség a végén.
A Brawn sem veszi már túl komolyan, hisz már egy hónapja a jövő évi kocsit fejleszti ... -
Nekem az előző futam volt dögunalmas
ez már elment kategória volt
azt a szenvedést amit Hamilton lerendezett rossz volt nézni -
"A végére kezdett izgalmassá válni"
minden futamon ez megy, jajj 2 tizeddel gyorsabb, jajj utoléri e? hú mekkora csata lesz itt az utolsó körökben, jajj még sem éri utol, jajj ugyan az marad, de leglább izgultunk 20 percet azon a pár tizeden amit tudott rajta hozni egy ideig:)) ( nem láttam csak 1-1szer átkapcsoltam mert WTCC ment ) -
Lehetett volna hosszabb.
A végére kezdett izgalmassá válni... -
Gabor_(HSF) #82682 Hát természetesebb,mint te -
Az utolsó 3 veresenyen fél óra után elaludtam. Assszem több futamot nem nézek meg idén. A rajt és a befutó elég lesz... -
Most legalább láthatod Button papát minden versenyen. Ez természetes dolog mi?.. Amúgy te is ott lihegnél a kamerába, ha ilyen helyezben lennél.. -
A Force India viszont nagyon jól ment.Webber agyon szopatta Barichellot azzal a boxxal,azt hittem esélytelen lesz,olyan sokáig volt bent,aztán elverte fél méterrel.Massa is nagyon jól ment. -
viizo #82678 fél óra után kikapcsoltam a tv-t, az idei év legunalmasabb versenye volt számomra, egyszerűen semmi sem történt, ami az adrenalint kissé feljebb tornázta volna... :|
a török nagydíjon legalább Barichello folyamatos bénázása adott okot az ébrenlétre - egy ideig :/
-
szerintem is egesz jo futam volt. ilyen palyak kellenenek ahol legalabb van esely az elozesre, nem valancia meg monaco. -
tegnap időmérőn mutatták