182274
  • HunnernesKonge
    így csinálták: #82737
    "Ráadásul az is elképzelhető, hogy Monte-Carlo is csatlakozik az új vb-hez, legalábbis Albert herceg úgy nyilatkozott, hogy a Ferrarit továbbra is vendégül szeretné látni Monacóban."
  • Minstrel
    nem tudom, hogy csinálták, de örülök, hogy Monaco náluk is lesz, vagy lehet csak náluk
  • Norbi1990
    Nem néztem
  • a.carkey
    Máshol már március 7. szerepelt.
  • Laceee
    Kiszivargott_a_FOTA_2010-es_elozetes_versenynaptara itt már 7.-én van az első futam.
  • madmanic
    ott az outlook két kattintásra tőled.. raktak beléje naptártot is..

2010 márc 3 szerda.
  • Norbi1990
    Gondolom a jövő évbe ezek a napok hétvégére esnek.
  • Shiwo
    bár az tényleg érdekes, hogy miért lenne szerdai napon futam...
  • madmanic
    nna meg egy hungaroring is hiányzik..
  • a.carkey
    Ez bizony 17. :) Ráadásul ezerszer jobb pályák, mint a mostani F1ben.

Március 3. Buenos Aires, Argentína
    Március 21. Mexikóváros, Mexikó
    Április 11. Jerez, Spanyolország
    Április 25. Portimao, Portugália
    Május 2. Imola, San Marino
    Május 23. Monte-Carlo, Monaco
    Június 6. Montreal, Kanada
    Június 13. Indianapolis, Egyesült Államok
    Július 1. Silverstone, Egyesült Királyság
    Július 25. Magny-Cours, Franciaország
    Augusztus 15. Lausitzring, Németország
    Augusztus 29. Helsinki, Finnország
    Szeptember 12. Monza, Olaszország
    Szeptember 26. Abu-Dzabi, Egyesült Arab Emírségek
    Október 10. Marina Bay, Szingapúr
    Október 24. Szuzuka, Japán
    November 8. Adelaide, Ausztrália

Hmm. Hátha, még Hockenheimet is visszaépítenék, na akkor lenni itt Hawaii!
  • Magic Boy
    Az FIA elnöke, Max Mosley nem hátrál meg, újraválasztatná magát + az Eurosport áéltal közölt FOTA versenynaptár.
  • passatgt
    amúgy lehet szóltak button-nak, hogy vegyen visszább, a végén ne 40, csak 4-5 pont legyen különbség:D
  • szigetlakó
    Még lehet jegyet nyerni a Hungaroringre a Forma 1 futamra!
  • Black Ghost
    Hát nem tudom 2010-ben hány cég finanszírozná a Brawn-t, de koránt sem biztos hogy ugyan ezt a teljesítményt tudják majd produkálni, főleg ha az új sorozatban indulnak.

Másrészről meg, bár még nem tudjuk milyen szabályok szerint, de már most is több szponzorra lenne szükségük a jövőévi autó elkészítéséhez és ez az autó még mindig szép tiszta fehér.

• madmanic
    nem kerülnek bajba, rengeteg céggel tárgyalnak akik hajlandóak nagyobb összeggel támogatni őket. Még válogathatnak is ki legyen a fő szponzor.

a virginnek sok volt, de ez már vagy egy hetes hír..
  • MEdievil
    De mi ez a cím? pont arról van szó hogy tucatjával vannak a hirdetők és a virgin már nem tud velük versenyezni, nemde?
  • a.carkey
    Hiába, minden pénzre szüksége van a civil űrkikötő projekt miatt ... :D
  • Black Ghost
    Komoly bajba kerülhetnek Buttonék! - A Virgin kiszállhat a Brawn-ból
  • BaliBoy
    Akkor még egy szösszenet. :D

"A Ferrarinak és a McLarennek nagyobb szüksége van ránk, mint nekünk rájuk."

VS.

"Ráadásul az is elképzelhető, hogy Monte-Carlo is csatlakozik az új vb-hez, legalábbis Albert herceg úgy nyilatkozott, hogy a Ferrarit továbbra is vendégül szeretné látni Monacóban."

+

"Az olasz Sky Sport például már közölte, hogy a Ferrari szereplése nélkül nem közvetít Formula–1-es nagydíjakat. Hasonlóan a BBC is kinyilvánította, hogy az új vb elindulása esetén az új bajnokság közvetítését választaná."

És ez csak 1 cikkből van. :)) LOL
  • zsutyesz
  • a.carkey
    Kb. ez illene ide (#82732) és ide (#82734):

- A közvélemény Grabovskit követeli ...
    - Martinez?
    - Á, Grabovski kész. Kilépett, meghasonlott. Torót olvas és nyerskoszton él.
    - Ugyan, nála mindig ez van. A King Kong-i eset után azt hirdette magáról, hogy ő Mickey egér 13. reinkarnációja. Akkor állandóan meditált és telefüstölte a lakást.
    - Mindenki röhögött rajta. Viszont azon a nyáron csak őt nem kínozták a szúnyogok.
    - Grabovskinál sosem lehet tudni. Viszont ezt az ügyet csak ő tudja elintézni. Oda kell küldeni valakit a pszichotechnikusoktól.
    - Ccc, pszichotechnikusok...! Döntöttem, uraim. Majd én elhozom Cincinnatust az eke szarvától!

• Magic Boy
    Milyen lehet a FOTA által tervezett világbajnokság 2010-ben?
  • Bullitt
    Börninek az lenne logikus lépés, ha a FOTA oldalára állna. Így legalább lenne megint biznisze :D
  • BaliBoy
    Néhány szösszenet:

"Ecclestone ugyanakkor hangsúlyozta: ha a csapatok valóban a kezükbe vennék az irányítást, az katasztrófával érne fel, mivel olyan jól biztosan nem csinálnák, mint ő."

"A Ferrarinak és a McLarennek nagyobb szüksége van ránk, mint nekünk rájuk."

• BaliBoy
    :))

Egy Ferrarinak az első pozícióért kellene harcolnia. Ugyan az évkezdethez képest tényleg tettek néhány lépést előre, de az édeskevés egy ilyen évben ahol nagyon jelentős változásokon estek át az autók.
  • Punker
    magyarul: "nem engedem a bizniszem......!"
  • desigo
    Ecclestone nem hagyja, hogy széthulljon az F-1

leszögezte: nem engedi, hogy a "semmiségen" folyó FIA-FOTA háború tönkretegye a Forma-1-et, amelyre 35 évet áldozott az életéből, és a házassága is ráment
  • Norbi1990
    Ahhoz képest a Force India meg Ferrari elég jól megy.
  • BaliBoy
    Nem ez a baj idén. Hanem a rohadt teszt tilalom. Így aztán nagy a verseny. Aki(k) szar volt az idény elején az szar lesz az egész alatt. Hála a két f@szkópénak.
  • Laceee
    Attól már jó távol van :)
  • [Jakuza]
    Jobb ha az a gyikarc nem munkalokodik semmin, hanem elhuzza a belet jo tavol az F1-tol.
  • barmi
    Én simán betiltanám ezt a " másfél évvel az évad elött már feljesztem az új autót " címü műsort mert szeréntem ez is az egyik oka a jelnegi semmitmondó, sz@r versenyeknek. (bár azt megjegyezném hogy nem igazán értettem pl Brawn honnan a pékből tudta másfél éve hogy mik lesznek az idei szabályok?? wtf? ) Nagyon nem igazságos ez így ebben a formában. Kiírnék egy pontos határidőt (és az reális legyen és ne legyen az hogy évad első harmadától már a jövő évi autót toszogatják és nagy ívben rász@rnak az azévi témára mert ők már az azévi autót másfél éve összerakták és olyan patent lett hogy csak üzemanyag kell bele oszt jóvan, a két Brawn gépé a dobgó elő és második foka megintcsak .... pfff.... a többi csapat pedig próbálja a legtöbbet kihozni az azévi autójából szinte egész évad során? Ennyi erővel a Brawn az évad utolsó két versenyét már a jövő évi autójával is mehetné... LOOOL ) amitől lehet dolgozni a jövő évi autón (persze normális körülmények között mérlegelnék bizonyos "független szakemberek" hogy ez kb mennyi időt vesz igénybe normális esetben) és pont.
  • SzocsA
    ezen csak úgy lehet változtatni hogy úgyanolyan kaszni motor gumi szal egyforma kocsik lennének!

a következő futam meg 3 hét múlva lesz!
  • Laceee
    Ron Dennis az új sorozaton munkálkodik?!
  • a.carkey
    Ezért lesz jó, ha nem lehet majd tankolni. Ismét előjön, hogy kinek a kerékcsere csapata a jobb.
  • chalezlopez
    Nekem az is csata és küzdelem, amikor a boxban tankolják és engedik ki őket. Pl átkozódom amikor látom, hogy Massa v. Kimi +1mp-vel többet van bent mint a többiek... Na mind1, kinek mi jön be...
  • b-type
    Sztem ott lehet a félreértés hogy te csapatalapján közelíted meg, Istencsászár meg versenyző alapján.

A csata az kell..az mindig izgalmas, pont a sok erősorrend alapú vonatozás miatt örülnek sokan az esőnek stb.
    ..teljesen mindegy ki csinálja és hanyadik helyen a sava borsa mindig az amikor a versenyzők egymással mérkőznek. Pláne ha körökön keresztül..én pl. bár Hamilton drukker vagyok egyáltalán nem átkozódom ilyenkor, örülök hogy látom...és sajnálom ha vége van.
    Ez technikai sport bármikor előfordulhat hogy valakinek alkalmatlan az autója az elejére..és olyankor vívni kell.
  • chalezlopez
    Persze, én sem az a "divatdrukker" féle vagyok.
  • chalezlopez
    Massa fan vagyok, szal a 11-ről 4-ik hely jól mutat a mai ínséges időkben.
  • Gaba9
    személy szerint engem is jobban érdekelt a végén a "harc" mint a vonatozás elöl .. mind2 oldalnak igaza van .. ennyi ..