FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látod így sarkítod ki....
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
kár hogy elment Montoya
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
hamilton
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Downhill!!
Semmi nem muszáj, ha nekik ennyit megért, hogy sárba tiporták saját nevük, hajrá.
Szerinted a kétszeres VB. "villámelszerzõdése" milyen fényt vet az istállóra(is)?!
No one can stop Death!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egynél mindenképpen több ember használta az adatokat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
No one can stop Death!
Ez a sport megcsúfolása,hitét vesztett csapat a meki, evvan'.<#rolleyes>#rolleyes>
No one can stop Death!
pl MCLaren esek és Ferrarisok a két leggyengébb csapatéba és a kiscsapatok pilótái a Mekibe és Ferrariba és így tovább.. és ha a nagycsapatok pilótái a kiscsapatok átlagos teljesítményét felülmúlnák, akkor elhinném hogy jobbak a kiscsapatok pilótáinál.. persze ez egy verseny alatt nem derül ki.. mondjuk 3 kéne és lehetne venni egy átlagot...
leszarom a konfigod...
ha hamilton nyer, akkor jövõre minden kis buzi neki fog szurkolni.. mert õ nyert..
kiváncsi vagyok a "nagy" drukkerekre majd tavasszal..(általában mindig az aktuális vb gyõztesnek drukkolnak)
pár ismerõsöm.. sosem nézett forma1 et.. de most, öööö-ööö HAMILTON. legjobb meg minden.. közbe fingja sincs a többiekrõl
leszarom a konfigod...
Túlzás már ez a sok Alonso fikázás (mostanába már kezd trendi lenni a Hamilton fikázás is), meg sírás-rívás ,hogy ilyen meg olyan csaló a meki blabla<#sniffles>#sniffles>.
Mert oké azért van a fórum, hogy mindenki meoszthassa a véleményét, de egyeseknek az okoz örömöt hogy minden nap beirják , hogy mekkora csaló a meki, milyen sz*r ember Alonso és ezzel van tele a fórum.
(mondjuk neked meg vmi perverz örömöt jelenthet, hogy reagálsz is rájuk és próbálod meggyõzni a fanokat, hogy az nem nem úgy van õk meg de-de..)
de egyébként respect mindenkinek mert azért vannak értékes hozzászólások és linkelések meg a banner is nagyon ütõs <#worship>#worship>
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha visszajossz, akkor ismet ellent fogsz mondani magadnak. :D
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tele van majmozással, meg mennyenvisszagyapototszedni-vel, ami egy olyan szint, ahonan lefele alig, felfelé viszont rengeteg van.
Az ellenérzések legtöbbje egyszerû belemagyarázás, semmi több. Elmegy Senna sírjához, na és, én is elmennék, csak az senkit nem érdekelne :DDD
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
-fav, pussz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Schumacher az utolsó versenyén bebizonyította, hogy még mindig fényévekkel jobb, mint a mai piloták.
Máig jókat mosolgyok amikor eszembe ju, hogy amikor Barichello után ment akkor Barichello szinte kétségebeesetten mondta neik, hogy versenyben vagy Rubensz ne felejsd el, hogy versenyben vagy.
Amikor elment mellette Schumacher akkor a barátnõm (együtt néztük) meg is jegyezte, hogy "Versenyben voltál Rubens ne felejsd el, hogy versenyben voltál.<#ravasz1>#ravasz1>".
Schumacher-t lehet szeretni, lehet utálni csak egy dolgot nem lehet.
Tagadni a tudását.
Õ az egyetlen pilóta aki, ha lehetõséget kap (Pl egybõl nagy csapatnál kezd, mint most Hamilton) és a technika bírja akkor lehetett volna 10-szeres világbajnok is (minimum).
Na de elég a múltból.
A lényeg az, hogy bárki lehet vilkágbajnok idén csak az a féreg Alonso ne legyen az, mert már így se tudja, hogy ki õ és hol a helye, nem ha még 3-szoros világbajnok lenne,mert Hamiltonnal elvesztetik a VB címet.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Volt már rá példa, hogy egy újonc (Michael Schumacher) alázott egy többszörös világbajnokot (Nelson Piquet-et aki 3-szoros világbajnok volt), de ennek ellenére a többszörös világbajnok nem viselkedett úgy, mint egy ovodás, hanem felmérte a dogokat és visszavonult.
Mondom mindezt úgyhogy máig Nelson Pique-t az egyik kedvencem.
Az említett esetre egy példa.
"Amikor Piquet megverte Schumachert…
A Benetton 1991-ben
2006. december 27.
Michael Schumacher 1991-ben, a Belga Nagydíjon a Jordan csapatnál debütált a Forma-1-ben, majd egy futammal késõbb már a Benetton autóját vezette Monzában. A csapat elsõszámú versenyzõje a tapasztalt háromszoros világbajnok, Nelson Piquet volt.
Az újonc azonban - aki még tesztelni is alig tesztelt addig a Forma-1-ben - rögtön az elsõ csapattársként közös idõmérõ edzésükön felülkerekedett Piquet-n, s ez a késõbbiekben is így folytatódott. Monzában, Estorilban, Barcelonában és Suzukában Schumacher átlagosan 0,4 másodperccel verte közvetlen kollégáját, s ez rendkívüli módon bosszantotta Piquet-t, amint azt Pat Symonds nemrég elárulta.
A brit szakember, aki jelenleg a Renault technikai igazgatója, akkoriban Schumacher versenymérnökeként dolgozott a Benettonnál. Elmondása szerint az utolsó versenyen, Adelaide-ban Piquet mindent egy lapra tett fel azért csak hogy végre megverje ifjú csapattársát: a versenybeállításokat nem is próbálgatta a szabadedzéseken, csak az edzésbeállításra koncentrált.
Erõfeszítéseit végül siker koronázta: 0,217 másodperccel megverte Schumachert az idõmérõn.
"Majd kibújt a bõrébõl úgy örült." - mesélte Symonds - "Michael meg csak ott állt egy furcsa vigyorral az arcán. 'Mi van?' - kérdezte tõle Nelson. 'Ó, semmi. Csak elvétettem a váltást és egy kicsit elhagytam a versenyvonalat.' - mondta Michael."
Piquet azt hitte Schumacher csak bosszantani akarja, de Symonds ellenõrizte a telemetriát és kiderült igaz volt, amit mondott.
"Mennyit veszített ezzel?" - kérdezte Piquet. Symondsnak nem volt szíve megmondani neki és csak annyit felelt: "Ne akard megtudni!" "
2-szeres világbajnok?
Az ezt nem lehet vitatni és sajnos a krónikákba csak ez kerül bele.
Az már más kérdés, hogy hogyan lett 2-szeres világbajnok.
Elsõ: Nem volt ellenfele így még Baumgartner Zsoltika is világbajnok lett volna a helyében.
Második: Szintén nem volt versenyképes ellenfele mégis elbukta volna Schumacherrel szemben, ha nem teszik tönkre a ferrari-t.
Arról meg pláne ne beszéljünk, hogy egy 2-szeres világbajnokot nem ver hülyére egy elsõéves újonc, de ha ez véletlenül meg is történik akkor egy igazi kétszeres világbajnok nem viselkedik úgy, mint egy ovodás és fõleg nem úgy, mint egy féreg (Alonso mindkettõt csinálja).
"Kár h Kimi is" azt jelenti, hogy õ nem szokott, mint a többiek, na tessék kötekedj tovább ha máshogy nemtudsz...
nem kell idegbetegnek lenni...
Mivel Brios minden másnap megmondja kihangsúlyozva h ha visszamegy akkor 100%biztos elsõ számú bánásmódba részesül mint egy 2szeres Vb akkor az lenne a meglepõ ha nem menne és kitölteni a szerzõdését e mekinél, mert ezis bennevan.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...