FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
bocs egy kérdõjelet kiveszek XDMéghozzá a leghíresebb pilótásból....az nem kõ oda :D

Attila889
Szerintem te agybeteg vagy<#idiota>
Akiket felsoroltál azok a leghíresebb pilóták?Te tudsz úgy vezetni mint õk?Nem!!
Akkor ne álits hülyeségeket.Én csak ennyit mondok a hülyeségedre.

gercse
na, legalább izgalmas lesz, és nõ legalább Raikkönen esélye is

a.carkey
Szavazás (hogy menjen az idõ): :)

Szerintetek ki az elmúlt 20 év legjobb és leglúzerebb McLaren és Ferrari pilótája?

Szerintem:
McLaren: Ayrton Senna/Stefan Johansson (de ott van a sorban Nigel Mansell is)
Ferrari: Michael Scumacher/Ivan Capelli (bár holtversenyben azért Gianni Morbidelli sem alkotott sokat).

A medve nem játék.

leoon
Hát ja...

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

[Jakuza]
Nem vezetne, de o lenne a 2. 4 ponttal lemaradva.
Ha nyerne es Hamilton a masodik lenne, akkor lenne pontazonossag, de tobb gyozelemmel Raikonnen lenne a VB.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

a.carkey
#58171re!

A medve nem játék.

a.carkey
Talán a vébét is vezetné ...

A medve nem játék.

Kit--Kat
Max 1évekre kötnék vele, hogy amint felszabadul 1 Nico Rosberg, vagy Fettel azonnal lelehessen csapni rá. Másrészrõl meg idegesítõ, túl sokat képzel magáról.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Goruck
kár h nem az a rendszer van akkor:D

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

[Jakuza]
Megneztem multkor a 10-6-4 pontos rendszerben mi lenne a helyzet.
Ha Kimi nyerne a Brazil futamot, akkor o lenne az elso, abban a rendszerben :D

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

miilann

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Goruck
Miért??

Punker
remélem is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Goruck
Sziasztok most hallotam a rádióba, hogy a mostani F1 hétvégére óriási vihart jósolnak Brazília felett....

sztem is...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kit--Kat
Óriási hiba.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kirol
Szuper!!

BaliBoy
<#eljen>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

II Rocky II
jajajaaa mondom ha minden helyet egyformán...:D

Shadoweyes köszi.várom a 21-ét. :)

24 - Exile -Nov.23

Az utolsó verzió érdekes lenne :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

zmeor
9. 10. és így tovább

leszarom a konfigod...

SHADOWEYES7
21 -én megmondom :)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

II Rocky II
köszi szépen.de olyan nem lehet hogy egyenlõ 5.6.7.8.hely?és akkor mivan...(ez már láma kérdés de érdekel:)

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
Elõfordult viszont már hasonló kifejlet, 1986-ban, amikor az utolsó futamra Nigel Mansell 70, Alain Prost 64, Nelson Piquet 63 ponttal ment. A számítás a klasszikus 9-6-4-3-2-1 volt. Prost vezetett, de a brit Mansell biztosan ment mögötte, útban elsõ vb-je felé. A hajrában viszont durrdefekt miatt kiesett, Prost befutott elsõnek, Piquet másodiknak, vagyis a favorit angol bukott, a másodikként kezdõ francia bajnok lett. Ebben a leosztásban idén Hamilton helyett Alonso lenne a végsõ gyõztes.

Ennél is lehet viszont elképesztõbb kimenetel, ami minden idõk legszorosabban eldõlõ vb-címe lenne. Alonso második, Hamilton ötödik Brazíliában, azaz mindketten 111-111 ponttal végeznek. (Ha Raikkönen nyer, akkor is csak 110 pontja lehet, így ebben az esetben vele nem kell számolni.)

A két mclarenes között elsõ körben a több gyõzelem döntene, de az 4-4. Utána a több második hely, de az 5-5. Utána a több harmadik, ám az 3-3. Utána a több negyedik hely, de az 1-1. Utána a több ötödik hely, és ezzel nyerne Hamilton, mert neki a brazillal együtt kettõ lenne, a spanyolnak viszont csak egy!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Mersant
akkor te leszel a vilagbajnok...<#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

II Rocky II
és ha ugyanannyi mindegyik?(mostkomolyan érdekel.)

24 - Exile -Nov.23

[Jakuza]
A tobb futamgyozelem dont azonos pontszamnal.
Ha az is egyenlo akkor a tobb 2. hely es igy tovabb.

II Rocky II
szóval.Hamilton elsõ most 4ponntal.Alonso ha elsõ lessz a Hamilton meg 3 dik akkor egynlõ potnjuk van.Ekkor mi dönt? aki több futamot nyert?és ha az is egyenlõ-.....lehet a pontokat roszul tudom,akkor meg álltalánosban kérdem hogy egyenlõp pontszám esetén mi dönt.köszi elõre is aválaszt.

24 - Exile -Nov.23

a.carkey
Csak vicc volt ... :)

Megadjaaaaaa!

A medve nem játék.

b-type
:)
hihetetlen hogy ezt tudom gondolni, de szvsz: hurrá.
:DD

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Jövõre már a hírek szerint nem õk lesznek, hanem a Korda György-Balázs Klári kettõs ...

A medve nem játék.

gercse
jaja:D

Bandee1987
Élvezzétek majd ki minden pillanatát, mert jövõ márciusig nincs újabb Palik-Czollner gyöngyszemek<#idiota>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gercse
tudják, hogy most aztán óriási a nézettség :) (még talán olyan is nézi majd, aki nem szereti annyira az f1-et, mert tudja, hogy nagy harc lesz (elvileg))

Bandee1987
Az rtl klubnak végre megjött az esze, nem felvételrõl adják az idõmérõt, hanem élõben.
http://www.port.hu/pls/w/tv.channel?i_ch=5&i_date=2007-10-20&i_xday=4

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Shiwo
én speciel éccakás leszek..és mivel óravisszaállítás lesz, így faszájtossan 9 órát kell lehúznom..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

desigo
Jah hogy már most lesz
faja...

az viszont nem,hogy szombat munkanap <#szomoru1>
este 7-8-kor lesz :) 5 órával vannak visszább úgy tudom :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

október 21!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

a.carkey
Okt 30.?

A medve nem játék.

BaliBoy
Már egy napja nem volt komment. Vmit már írni kellett. :D

Inkább ezt linkelte volna: Ki milyen motorral indul a Brazil Nagydíjon?

Az élmezõnybõl egyedül alonsonak lesz 2 hétvégés motorja.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Shiwo
nem

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gercse
??

honnan szeded..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

desigo
ezt mégis hol hallottad?
littleNorbi
Igaz, hogy Raikönnen-t kizárták a világbajnokságból?

Goruck
remélem nagyon izgalmas futam lesz, GYÖNYÖRÛ BANNER elismerésem

Count Adyn
Jövõ hétvége, este 6 kor:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"