182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
na újra, ez biztosnak tünik egyenlőre
"Rubens Barrichello megerősítette, hogy ez az ő Brawnjának hátsó felfüggesztéséből kieső rugó volt."
-
madmanic #83475 én is úgy értettem de gyulám félrefordította hogy valami eltalálta -
HUmanHunter #83474 a rádióban azt mondták neki hogy leszakadt valami a kocsi hátuljáról. -
madmanic #83473 kár h nem lassítottát mégegyszer h Bari csak ráment e vagy tőle hullott ki, mert látszott a képen hogy félrerepül valami mögötte -
Szerintem egyértelmű, hogy nem bedobott cuccról van szó, hanem valakinek leszakadt a kocsijáról, legalábbis a mozgásból erre lehet következtetni. -
5m0k3sh0w #83471 persze hogy megsérült a keze, mert a kormányon volt a becsapódásig, és milyen hirtelen elrándult a kormány amikor kitörtek a kerekek -
Mivel most ezt vizsgalja tobb tucat vagy szaz ember, sok ertelme nincs is orakig talalgatni, irogatni, ugyis megmondjak a tutit (legalabbis a szokasos 80%-ban). -
Na, ha meg fullgazzal belerongyol a falba az lett volna kemeny... Hal'isten nem igy tortent. -
paj01 #83468 Az is erdekes felteves amit gyulam mondott... hogy vmi rissz-rossz villanyoszloprol leszakadhatott vmi a szel miatt. kozonsegbol nem hiszem h rugoval hajigalnanak, max sorosuveggel mint USAban 2005 be. Kivancsian varom a hivatalos allasfoglalast. -
amúgy ha megfigyeltétek, mondták a végén, hogy sérülése súlyos, de nem életveszélyes -
Ez igaz ha egy autóról leesik akkor az nem a másik irányba pattog nem?:S -
madmanic #83465 azért tűnhet úgy mert ment fele Massa ezerrel -
a lassításból úgy tűnt, de lehet tévedek... -
SzocsA #83463 de massa és barichello között nem volt senki!! -
ldavid #83462 én is ettől tartok
-
1, arról SENKI sem tehet hogy ez történt, szerencsétlen véletlen
2, az időmérő rendszer egy belső rendszer, semmi köze az adott pályához -
madmanic #83460 azt te honnan láttad h visszafele pattan?
mikor az onboardon csak az látszik hogy pattog..
-
SzocsA #83459 melyik kanyarban történt ez??? -
madmanic #83458 egyik sem a Ring vagy a szervezés hibája...
-
Mondom hogy kipróbáltuk kézből eldobva is vagy 20mp-ig pattogott, az egy negyed kör a ringen. -
de a pattanás iránya sem természetes. menetiránnyal szemben???? ugyanmár.. ha valaminek ütközik, akkor az megfogja -
Úúú bazdmeg, ez nagyon csúnya :S Ebből jó ideig nem lesz versenyzés. -
ez fasza most a Hungaroringnek!!! repkedő alkatrészek, elszállnak a szám.gépek, senki nem tudja hányadik.
kicsit megbasszák a pályaigazgatót sztem... -
G_ArchAngel #83453 lehet valaki rament es akkor kezdett ujra pattogni...? -
hát, nédd meg a #83423-ban leírt Ghost által leírt "tesztet"... elhajítva pattan 50 métert, akkor mire képes, ha 200 km/h-ás sebességgel szakad le valamiről..ki tudja hogy pattogott az a sz@r, és még az sem tutira vehető, hogy egy rúgó egyenes irányba pattog..de ki tudja, lehet valahol eltalálta a pálya szélét és onnan jött vissza -
"Massa ezután nem folytatott rádiókommunikációt, nem mozgatta a kormányt, és a telemetria alapján egyszerre nyomta a gázt és a féket, de utóbbit csak enyhén." -
madmanic #83450 ha jól értettem kb 400 méterrel volt előtte...
miléyen gyorsan ér oda egy F1 es autó 200 felett?
hogyan állt volna meg.. -
Mivel ezek talalgatasok, ennyi erovel ez is belefer: rugo leesett, valaki rament, felpattat, telibeverte... -
a másik meg hogy ekkora sebességgel pattonga visszafelé? -
tuti nem közvetlen a Brawn-ból kapta telibe. Az már rég elment előtte, a rugó meg réges régen megállt volna valahol a gumifalban vagy a sóderágyon. Nincs anyag ami ennyi ideig pattog, minden ütközésnél veszt a mozgási energiából.... -
"Rubens Barrichello megerősítette, hogy ez az ő Brawnjának hátsó felfüggesztéséből kieső rugó volt." -
madmanic #83445 Kimi lógó kipufogójánál beszéltük, mekkora sérülést okozhat egy elrepülő -akár csak 20 dekás alkatrész..
Ekkorát basszus.. -
De ha a Brawnból esett ki akkor is hogy került oda?Rubens rég elment onnan nem?Meg nem is abból az irányból jött:S -
Uhhbazzeg... Mekkora serulest okoz ha telibekap az ember fullgazzal ilyen kilos sz*rt...
-
valszeg sokkot is kapott, meg egy alapos agyrázkódást -
madmanic #83441 így van -
WNW #83440 Az idomero rendszert nem a Hungaroring biztositja, ahogy en tudom, arra kulon ceg van a FIA megbizasaval.. Hozzak az egesz rendszert tudtommal.. -
"Barrichello elmondta, hogy Massa csak kisebb sérülést szenvedett a rugótól, de egyes sajtóértesülések szerint a keze is megsérült amikor a gumifalnak csapódott." -
SzocsA #83438 azért mekkora szerencséje van hogy nem a plexit kapta telibe! -
G_ArchAngel #83437 szerintem holnap nem indul a versenyen...