182274
  • Totti5
    na újra, ez biztosnak tünik egyenlőre

"Rubens Barrichello megerősítette, hogy ez az ő Brawnjának hátsó felfüggesztéséből kieső rugó volt."

• madmanic
    én is úgy értettem de gyulám félrefordította hogy valami eltalálta
  • HUmanHunter
    a rádióban azt mondták neki hogy leszakadt valami a kocsi hátuljáról.
  • madmanic
    kár h nem lassítottát mégegyszer h Bari csak ráment e vagy tőle hullott ki, mert látszott a képen hogy félrerepül valami mögötte
  • Shep
    Szerintem egyértelmű, hogy nem bedobott cuccról van szó, hanem valakinek leszakadt a kocsijáról, legalábbis a mozgásból erre lehet következtetni.
  • 5m0k3sh0w
    persze hogy megsérült a keze, mert a kormányon volt a becsapódásig, és milyen hirtelen elrándult a kormány amikor kitörtek a kerekek
  • Alexease
    Mivel most ezt vizsgalja tobb tucat vagy szaz ember, sok ertelme nincs is orakig talalgatni, irogatni, ugyis megmondjak a tutit (legalabbis a szokasos 80%-ban).
  • Solten
    Na, ha meg fullgazzal belerongyol a falba az lett volna kemeny... Hal'isten nem igy tortent.
  • paj01
    Az is erdekes felteves amit gyulam mondott... hogy vmi rissz-rossz villanyoszloprol leszakadhatott vmi a szel miatt. kozonsegbol nem hiszem h rugoval hajigalnanak, max sorosuveggel mint USAban 2005 be. Kivancsian varom a hivatalos allasfoglalast.
  • Shiwo
    amúgy ha megfigyeltétek, mondták a végén, hogy sérülése súlyos, de nem életveszélyes
  • norbi56
    Ez igaz ha egy autóról leesik akkor az nem a másik irányba pattog nem?:S
  • madmanic
    azért tűnhet úgy mert ment fele Massa ezerrel
  • w77d
    a lassításból úgy tűnt, de lehet tévedek...
  • SzocsA
    de massa és barichello között nem volt senki!!
  • ldavid
    én is ettől tartok
  • Totti5
    1, arról SENKI sem tehet hogy ez történt, szerencsétlen véletlen
    2, az időmérő rendszer egy belső rendszer, semmi köze az adott pályához
  • madmanic
    azt te honnan láttad h visszafele pattan?

mikor az onboardon csak az látszik hogy pattog..
  • SzocsA
    melyik kanyarban történt ez???
  • madmanic
    egyik sem a Ring vagy a szervezés hibája...

• Black Ghost
    Mondom hogy kipróbáltuk kézből eldobva is vagy 20mp-ig pattogott, az egy negyed kör a ringen.
  • w77d
    de a pattanás iránya sem természetes. menetiránnyal szemben???? ugyanmár.. ha valaminek ütközik, akkor az megfogja
  • bardocz
    Úúú bazdmeg, ez nagyon csúnya :S Ebből jó ideig nem lesz versenyzés.
  • Tyler1
    ez fasza most a Hungaroringnek!!! repkedő alkatrészek, elszállnak a szám.gépek, senki nem tudja hányadik.
    kicsit megbasszák a pályaigazgatót sztem...
  • G_ArchAngel #83453
    lehet valaki rament es akkor kezdett ujra pattogni...?
  • Shiwo
    hát, nédd meg a #83423-ban leírt Ghost által leírt "tesztet"... elhajítva pattan 50 métert, akkor mire képes, ha 200 km/h-ás sebességgel szakad le valamiről..ki tudja hogy pattogott az a sz@r, és még az sem tutira vehető, hogy egy rúgó egyenes irányba pattog..de ki tudja, lehet valahol eltalálta a pálya szélét és onnan jött vissza
  • Totti5
    "Massa ezután nem folytatott rádiókommunikációt, nem mozgatta a kormányt, és a telemetria alapján egyszerre nyomta a gázt és a féket, de utóbbit csak enyhén."
  • madmanic
    ha jól értettem kb 400 méterrel volt előtte...

miléyen gyorsan ér oda egy F1 es autó 200 felett?

hogyan állt volna meg..
  • Alexease
    Mivel ezek talalgatasok, ennyi erovel ez is belefer: rugo leesett, valaki rament, felpattat, telibeverte...
  • oneal1
    a másik meg hogy ekkora sebességgel pattonga visszafelé?
  • w77d
    tuti nem közvetlen a Brawn-ból kapta telibe. Az már rég elment előtte, a rugó meg réges régen megállt volna valahol a gumifalban vagy a sóderágyon. Nincs anyag ami ennyi ideig pattog, minden ütközésnél veszt a mozgási energiából....
  • Totti5
    "Rubens Barrichello megerősítette, hogy ez az ő Brawnjának hátsó felfüggesztéséből kieső rugó volt."
  • madmanic
    Kimi lógó kipufogójánál beszéltük, mekkora sérülést okozhat egy elrepülő -akár csak 20 dekás alkatrész..

Ekkorát basszus..
  • norbi56
    De ha a Brawnból esett ki akkor is hogy került oda?Rubens rég elment onnan nem?Meg nem is abból az irányból jött:S
  • Solten
    Uhhbazzeg... Mekkora serulest okoz ha telibekap az ember fullgazzal ilyen kilos sz*rt...
  • Shiwo
    valszeg sokkot is kapott, meg egy alapos agyrázkódást
  • madmanic
    így van
  • WNW
    Az idomero rendszert nem a Hungaroring biztositja, ahogy en tudom, arra kulon ceg van a FIA megbizasaval.. Hozzak az egesz rendszert tudtommal..
  • Totti5
    "Barrichello elmondta, hogy Massa csak kisebb sérülést szenvedett a rugótól, de egyes sajtóértesülések szerint a keze is megsérült amikor a gumifalnak csapódott."
  • SzocsA
    azért mekkora szerencséje van hogy nem a plexit kapta telibe!
  • G_ArchAngel #83437
    szerintem holnap nem indul a versenyen...