FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LH: „Õszintén szólva, nem kezdõdött valami jól a versenyem. Lezártam az utat, hogy ne menjek neki Fernandónak és kicsit szélesen vettem a kanyart.
„Teljesen nyugodt voltam, amikor visszajöttem, mivel tudtam, hogy elég gyors vagyok ahhoz, hogy visszaszerezzem a pozíciómat, de visszakapcsoltam a 4-es kanyarban és az autó üresbe váltott. Ez elég sok idõt elvett.
„Végül visszakattant, és vissza tudtam hozni a sebességet és továbbmentem - nem tudom hogyan. Attól fogva oda kellett figyelnem a motorra, így elég alacsony fordulatszámon mentem."
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Utcai autót nem érdemes összehasonlítani ezekkel, mivel ezek nagyságrendekkel bonyolultabb és érzékenyebb rendszerek.
De rally-ban is számtalanszor fordult már elõ, hogy átmenetileg elment az erõ, vagy problémás volt a müködés.
Számomra nem igen elképzelhetõ hogy Hamilton elváltotta volna magát, pláne lefelé....annak hallható és valszeg látható következménye lett volna.
A véletlenül felváltásba nem hiszem hogy így megfull a motor, meg szintén nehezen elképzelhetõ hiszen másik kézen van.
Az hoy véletlenül megnyomta az 'üres'-t a kormányon már hihetõbb, de sztem inkább átmeneti üzemzavar volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
én kizártam volna az egész brigádot, nem egy ilyen nevetséges, felemás büntetést hozok.....
tény, hogy a McLaren profitált a lopott cuccokból - ez a lopás is furcsa, ilyen szinten az ipari kémkedést ugy üzték mint az ovodások - feltámadt és vezette a mezõnyt, majd jött a kémügy.......aztán meg a bukások, ami azért furcsa, mert az addig jól müködõ gépezet hirtelen beszart, sorra jöttek a nevetséges hibák.
már irtam nem vagyok egyiknek sem a rajongója, Alonso é fõleg nem, normális versenyt szeretnék látni, ahol több autó, több csapat versenyzik, sok idióta szabály mellõzésvel, amik teljesen feleslegesek.
milyen kis "malõr"? ha egy gépezet elromlik fél percre, mitõl javul meg hirtelen, s müködik tovább normálisan? (autókkal foglalkozom, nálunk ilyen még nem történt).
lehet fellebezni, de értelme nincsen,tudja ezt ron dennis is
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Minden szituban megvédte, emlékezz csak vissza HunRing-re, egy az egyben Alonso mellé állt.
Egész évben mellettük volt, ...az biztos hogy ellehetetlenült RD, de vannak bizonyos döntései amihez unéz ki ragaszkodik.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az mekkora volt
Ahhoz meg pofa kell, hogy fellebezzen Ron bácsi, hogy nem sül le a képérõl a bõr?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
gyere máár :D hol vagy?:D:D
nah végre:D
leszarom a konfigod...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
szóval csak óvatosan azzal hogy a balhé miatt nyert a ferrari, figyelj mit mondasz mert hibás érveket hozol fel..
leszarom a konfigod...
Olvastam én is a híreket, de hálistennek már csak a hivatalos megnyugtató végeredményrõl kellett most olvasnom :)
index.hu:
"Benzinügyben hosszan konzultáltak a Williams, a BMW és az FIA emberei, akik végül odaadták a pilótáknak a kérdéses pontokat.
Nem sokkal késõbb az FIA megindokolta döntését: azért hagyták meg az eredményt, mert a saját, illetve az F-1 hivatalos meteorológiai partnere, a Meteo France levegõhõmérsékleti adatai néhány fokban eltértek, továbbá nem lehetett pontosan bizonyítani, hogy a benzin az autóban ugyanolyan hõmérsékletû volt, mint az autón kívül.
Ez alapján szinte százszázalék, hogy a McLaren óvása bukni fog, a hõmérséklet méterrõl méterre változhat, lehetetlen egységes adtot megítélni."
ha ezek után mégis Hamiltoné lesz a vb-cím, akkor annyi az f1 becsületének.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
persze a Ferrari is sokszor megverte az ellenfeleit, de ugy gondolom a botrány nélkül ebben az évben nem lett volna esélye a gyõzelemre....
na mindegy, az a lényeg számomra, hogy ez már nem arról szól, amirõl szólnia kellene
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ne aggódj jövõre kimi nagyon kitörli mindenkinek a könnyét
leszarom a konfigod...
a ferrari drukkereken kivül senki
lehet számodra baromság ez az elmélet, számomra nem.......nem nagyon érdekelt kinyeri a vb-t, de ne a zöld asztalnál nyerje meg, akik meg csaltak, loptak, hazudtak azokat tényleg büntesség meg, de ugye ez sem müködik, s nem csak azért, mert igen szép brigád lenne a kóterban.
Ferrarinak igencsak jol jött ez a kémügy, még a spájzban sem voltak, amikor kirobbant/kirobbantották, ez is csak nézõpont kérdése.
Ez a kedvencem:
"Most már láthatjuk mi volt a további megegyezés kémbotrány ügyben. McLaren pilóták maradhatnak, de VB nem lehet egyik sem. Hamilton annyira szinészkedve bénázott az elmúlt két versenyen, hogy már fájt. Alonso pedig semmit nem tett azért, hogy VB legyen. Ezt az VB-t ajándékba kapta Raikkonen Rontól... Egyébként örüljetek neki, hogy VB lett. Szart sem ér..."
<#kuss>#kuss>
A medve nem játék.
A medve nem játék.
De ha mégis óv, a FIA helyében meglépném, hogy kizárom az egyik versenyzõt, a másikat meg nem, és még így is Kimi a bajnok, de a világ megutálja a McLarent és Dennist ...
Esküszöm, ezt lépném meg az FIA helyében.
A medve nem játék.
Ez alapján szinte százszázalék, hogy a McLaren óvása bukni fog, a hõmérséklet méterrõl méterre változhat, lehetetlen egységes adtot megítélni."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
kimi a bajnok grat neki!!!!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!
1. Azzal nem szamoltak, hogy Hamilton visszaesik amiatt mert az autoja lelassul.
2. Maris erolkodnek, hogy valami modon odajutassak az elso helyre.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Annak ellenére, hogy McLAren párti vagyok, nem ÍGY kellene VB-t nyerni.
Úgysem zárják ki õket. Abból világhború lenne...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
ha kizárják a McLaren csapatot teljesen ki a gyászt érdekli a továbbiakban a cirkusz, senkit..........show must go on, a Ferrari belement, de jó pozicióban volt, igy elérhette, hogy az egyéni cim is meglegyen, McLaren kénytelen volt belemenni, hiszen ott lebeget a feje felett a 2008 idénybõl való kizárás kardja is.
Hamilton - addig szinte hibátlan volt, mind az autó, mind a pilóta - sorra bukta el a pontokat, sõt még ki is esett, ez utóbbi teljesen a csapat hibája, hiszen nem hivták be kereket cserélni, s akkor ott a mostani leállás, hirtelen leáll a gép, majd ujra életképes, sõt végigbirja a versenyt, ugyanmár, Alonso gépe meg nem bir lépést tartani a Ferrarikkal, pont most, mikor Monzában szarrá verte õket, most amikor elég lenne egy 2. hely, sehol nincs, még a csöves BMW is megelõzi.
Mocsok itt mindenki, nevetségessé téve ezt az egészet, kezdve az elmebeteg szabályoktól, az állandó, már évek óta meglévõ stikliktõl, s azért valljuk leszarnánk, ha igazi versenyt látnánk, de még az sincs, minden évben ugyanaz ismétlõdik meg, van 1-2 csapat ami dominál, a többiek meg vegetálnak, futottak még.
Én megcsinálnám a FIA helyében , Ok kizárjuk a pilotákat a pontversenybõl , de akkor a McLaren pilotákat is , mert illegális kocsival mentek.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png