182274
  • w77d
    ez az ami miatt én is furcsálom a pattogást. Persze, lehet hogy az onboard sebesség miatt tűnik úgy, de sztem is szinte egy vonalban repül...
  • chalezlopez
    Köszönjük, hogy itt voltál!
  • billywood
    Mivel full gázon megy. Akár Massa mozgásával azonos irányba is mehetett, csak sokkal lassabban. A belső felvételből akkor is úgy látszik, mintha puskából lőtték volna ki felé.
  • chalezlopez
    Jó poén!
  • w77d
    de hogy sérült meg így a szeme fölött?? a sisak kemény peremét benyomta az ütés a bőréig???
  • HUmanHunter
    hőkövető anti-massa fémdarab? :D
  • HUmanHunter
    nem, én nem írtam massa balesetről semmit ez előtti hszm ig.
  • billywood
    Az könnyen lehet :)
  • Forza Italia
    ha jól megnézitek a videót ez inkább nem is olyan mint ha pattanna hanem mint ha nyíl egyenesen jönne massa fele.
  • zsutyesz
    ja télleg, köszi a kiigazítást :)
  • SzocsA
    ugyan az a srác volt szerintem
  • gameplusz
    Nem tűnik túl boldognak...
  • billywood
    Itt is írt valaki valami hasonló "tesztet", és ő is erre jutott.
  • Nohab
    Ő azt mondta, hogy pattogott, és nem a szél kapta fel és repítette.
  • 5m0k3sh0w
    ejjvaze
  • Borg
    hn..
  • PepsiMax
    azis tök lehetetlen,ekkorát nem pattanhat....elég magasról érkezett...ha a videót megnézed elég magasról föntről lefelé megy
  • billywood
    F1GP2-vel nyomják, azért ilyen :)
  • zsutyesz
    ha nem pattogna/repülne, akkor nem a fejét találta volna el...
  • HUmanHunter
    azt fogják szvsz nyilatkozni hogy Barichello autójának hátuljáról leszakadt egy ien rugó szerű szarság 15 seccel korábban, Massa meg utánna jött a pályán és pont eltalálta. A5.hu fórumon írta egy srác hogy keresett otthon a garázsabn kb ekkora rugót, elkezdte pattogtatni és még vagy 20 secig pattogott. akkor mivan ha 290 km/h s sebességnél kezd el ez a rugó pattogni..
  • werkfilm
    nincs élsimítás a pályán? :)
  • SzocsA
    de lehet hogy csak pattogott és massa ment gyorsan ami miatt úgy látni mintha repülne a rúgó!!!!!
  • gameplusz
    Hmm... Valóban. Akkor mindenképp valami hasonló, mint #83481-ben.
  • billywood
    Hát az írás még nem megy, de itt a kép ami cáfol.
  • dragon11
    OMG.. ki rúgója szakadt le?:S
  • billywood
    *Látni lehet a messziről a repülő rugót
  • billywood
    Hát biztosan nem így történt. Látni lehet, hogy messziről a repülő rugót. Nem az utolsó pillanatban vágódik fel.
  • Nohab
    Massa kereke nem lehetett, nézd csak meg a videót jobban.
  • billywood
    Így van. Ki tudja, hogy egy kb. 200 km/órás sebességnél leszakadó rugó meddig repül, pattog, forog a levegőben...
  • matthias92
    henry-t is iesmi érte, csakőt oldalról egy kb. 10szer nagyobb súlyú és többször nagyobb méretű kerék találta fejbe.
  • gameplusz
    Szerintem leszakadt Barichello-ról, és Massa bal első kereke pedig felkapta a rugót a pályáról.
  • 5m0k3sh0w
  • zsutyesz
    A baleset
  • HUmanHunter
    Gene
  • billywood
    Nem kellenek az összeesküvés elméletek.
    Nem valószínű, hogy akárki is "bedobta" volna, mivel a Mansell előtti egyenesben nincsenek is nézők.
    Barrichello hivatalosan elismerte, hogy az ő autójáról származik az alkatrész. Ez ismét kizárja a behajítós verziót.
  • kifli
    és h bari kocsijából kiesett és a hátsókerék átment rajta felbaszta vagy 50m magasra majd leesett pattan 1-2-t és végül massa kapta el
  • Italo4ever
    bal szemet ki sem tudja nyitni? :O
  • bardocz
    Massa helyett ki indulhat majd a következő versenyeken?Mert ilyen fejjel nem hiszem,hogy fog vezetni:S
  • WNW
    Szerintem Barichellonak kiesett, megallt az uton, egy masik kocsi rament kerekkel, az meg felvagta, es atdobta keresztbe a senkifoljen.. Amerrol jott, arra folytatodik a palya a bal kanyar utan, es jon egy jobb kanyar..
    Massanal meg szerintem KO volt, de az elso 2-3 masodperc utan annyira talan feleszmelt, hogy reflexbol elkezdett valamennyire rafekezni, aztan erre jott a becsapodas, meg egy utes...
  • Zeller01
    hihetetlen szerencsétlenség, hogy pont fejbe találta!
    hihetetlen szerencse, hogy nem 2cmrel lejjebb!
    ja, az időmérő rendszer szerintem Microsoftos. biztos most tértek át Vistára és még lemaradt az sp2 :D