FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Kérdés: Mi futott át a fejedben, amikor az autó üresben ragadt?
LH: „Õszintén szólva, nem kezdõdött valami jól a versenyem. Lezártam az utat, hogy ne menjek neki Fernandónak és kicsit szélesen vettem a kanyart.

„Teljesen nyugodt voltam, amikor visszajöttem, mivel tudtam, hogy elég gyors vagyok ahhoz, hogy visszaszerezzem a pozíciómat, de visszakapcsoltam a 4-es kanyarban és az autó üresbe váltott. Ez elég sok idõt elvett.

„Végül visszakattant, és vissza tudtam hozni a sebességet és továbbmentem - nem tudom hogyan. Attól fogva oda kellett figyelnem a motorra, így elég alacsony fordulatszámon mentem."

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Marki
ehh :D

Ez se rossz:

KoЯn

b-type
Egy autónek ezer és egy oka lehet hogy átmenetileg beszrjon.
Utcai autót nem érdemes összehasonlítani ezekkel, mivel ezek nagyságrendekkel bonyolultabb és érzékenyebb rendszerek.
De rally-ban is számtalanszor fordult már elõ, hogy átmenetileg elment az erõ, vagy problémás volt a müködés.

Számomra nem igen elképzelhetõ hogy Hamilton elváltotta volna magát, pláne lefelé....annak hallható és valszeg látható következménye lett volna.
A véletlenül felváltásba nem hiszem hogy így megfull a motor, meg szintén nehezen elképzelhetõ hiszen másik kézen van.
Az hoy véletlenül megnyomta az 'üres'-t a kormányon már hihetõbb, de sztem inkább átmeneti üzemzavar volt.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaliBoy
Már lenyilatkozták, hogy elváltotta magát Hami...

gercse
Szerintem Hamilton a nagy nyomás alatt elnyomott vmit a kormányon, aztán nem tudta hogyan csinálja vissza :D

félreértések végett
én kizártam volna az egész brigádot, nem egy ilyen nevetséges, felemás büntetést hozok.....
tény, hogy a McLaren profitált a lopott cuccokból - ez a lopás is furcsa, ilyen szinten az ipari kémkedést ugy üzték mint az ovodások - feltámadt és vezette a mezõnyt, majd jött a kémügy.......aztán meg a bukások, ami azért furcsa, mert az addig jól müködõ gépezet hirtelen beszart, sorra jöttek a nevetséges hibák.
már irtam nem vagyok egyiknek sem a rajongója, Alonso é fõleg nem, normális versenyt szeretnék látni, ahol több autó, több csapat versenyzik, sok idióta szabály mellõzésvel, amik teljesen feleslegesek.

milyen kis "malõr"? ha egy gépezet elromlik fél percre, mitõl javul meg hirtelen, s müködik tovább normálisan? (autókkal foglalkozom, nálunk ilyen még nem történt).

lehet fellebezni, de értelme nincsen,tudja ezt ron dennis is

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

??? HunRing??

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hamiltonnal kéne megbeszélni mit agresszívoskodott az elején :D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

b-type
???
Minden szituban megvédte, emlékezz csak vissza HunRing-re, egy az egyben Alonso mellé állt.
Egész évben mellettük volt, ...az biztos hogy ellehetetlenült RD, de vannak bizonyos döntései amihez unéz ki ragaszkodik.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gercse
:) jaja, emlékszem egyszer volt egy olyan verseny Suzukában, amikor Irvine volt az elsõ, de megállt és várt jó pár mp-et, miután megelõzte Schumi, elindult megint :D, Palikék meg azt hitték, hogy baja van a kocsinak:D
az mekkora volt

Az elsõ verseny utáni hatalmas fejlõdés megmagyaráz mindent elötte a McLaren nem volt a spájzban sem kis okos!!!

Ez butaság. Az benne a szép, hogy botrány nélkül is elverték volna a csaló mekit, hisz miután kiderült a kis "malõr" semmi látható változás nem történt a versenyre nézve (pályán belül).

Ahhoz meg pofa kell, hogy fellebezzen Ron bácsi, hogy nem sül le a képérõl a bõr?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

zmeor
képzeld el ahogy integet :D
gyere máár :D hol vagy?:D:D
nah végre:D

leszarom a konfigod...

Ezt mashova irtam, de ide is jo..: Es leborulok Massa elott, ahogy precizen lejatszotta, hogy ne keruljon Kimi ele a masodik kerekcserenel, verbeli profi... Jovore megerdemelne egy VB cimet... Aki azert ezt a hulye szabalyt kitalalta, hogy direktbe nem engedheti el, azt le kene loni... Alakoskodva lehet, direktbe nem, pffffffffffffff.......... Pedig mennyivel jobb lett volna mindenkinek, ha az utolso egyenesben beletapos a fekbe, es kiint a kocsibol a mellette elhalado Kiminek: - Tessek, itt a VB cimed csapattars.. -....."

a.carkey
Amúgy nem Dennis mondta. Lauda pofázik állandóan. Dennis mostanában csak akkor volt Cicero, ha a kis kedvencét kellett védenie. Megjegyzem Alonsot sosem védte meg.

A medve nem játék.

a.carkey
Miért? Elvették az egyéni pontjaikat? Nem. Akkor meg? Inkább örülnének, hogy a pályán legalább versenyben voltak/maradtak az egyéni VB címért.

A medve nem játék.

zmeor
azt ne feledd el hogy a McLaren a balhéja nélkül nem lett volna ennyire jó :D

szóval csak óvatosan azzal hogy a balhé miatt nyert a ferrari, figyelj mit mondasz mert hibás érveket hozol fel..

leszarom a konfigod...

Bandee1987
reggelt mindenkinek.
Olvastam én is a híreket, de hálistennek már csak a hivatalos megnyugtató végeredményrõl kellett most olvasnom :)

index.hu:
"Benzinügyben hosszan konzultáltak a Williams, a BMW és az FIA emberei, akik végül odaadták a pilótáknak a kérdéses pontokat.

Nem sokkal késõbb az FIA megindokolta döntését: azért hagyták meg az eredményt, mert a saját, illetve az F-1 hivatalos meteorológiai partnere, a Meteo France levegõhõmérsékleti adatai néhány fokban eltértek, továbbá nem lehetett pontosan bizonyítani, hogy a benzin az autóban ugyanolyan hõmérsékletû volt, mint az autón kívül.

Ez alapján szinte százszázalék, hogy a McLaren óvása bukni fog, a hõmérséklet méterrõl méterre változhat, lehetetlen egységes adtot megítélni.
"

ha ezek után mégis Hamiltoné lesz a vb-cím, akkor annyi az f1 becsületének.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

lehet rosszul emlékszem, de ezt anno nem Dennis mondta?

persze a Ferrari is sokszor megverte az ellenfeleit, de ugy gondolom a botrány nélkül ebben az évben nem lett volna esélye a gyõzelemre....

na mindegy, az a lényeg számomra, hogy ez már nem arról szól, amirõl szólnia kellene

a.carkey
Idén viszont valami miatt elmaradt Lauda szokásos éves mondása (amit más csapatoknál mindig elsütött, hogy pl. "A McLaren most olyan jó, hogy egy majom is világbajnok lenne vele." Úgy módosította évközben, hogy még "Én is bajnok lennék vele." :)

A medve nem játék.

a.carkey
A nevetséges az, hogy már cikázni sem lehet, pedig anno Mansellrõl még azt mondta "valaki", hogy õ az a pilóta, aki mindkét tükrömben látok. Ezzel borul a F1 lényege: a verseny. Aztán már sírás va, ha vki küzd a helyekért, mint Alonso vagy a két fiatal tegnap.

A medve nem játék.

RaulwakY
Kimi;)

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

a.carkey
És mit nyertek vele? Mert az egyéni pontokat nem vették el. A 100 milla sem 100 milla.

A medve nem játék.

Chrisx
Nem tudom minek ilyen hülye szabályok, hogy milyen hõmérséklet meg stb. Elég lenne ha csak a méretre és súlyra vonatkozó korlátozások lennének, akkor nem lennének ilyen viták és az nyerne aki a legjobb technikát fejlesztené ki.

zmeor
mi is jöhetnénk, milyen érdekes hogy csomó helyen szarrá vertük a MC Laren -t és ebben az évben annyira nem sikerült.. Csak mi nem tesszük.. nem ugy mint Te, hogy el lett kenve a szátok és egybõl aggodalmaskodsz.
Ne aggódj jövõre kimi nagyon kitörli mindenkinek a könnyét

leszarom a konfigod...

Szili08
Király! KIMI nyert! Forever FERARRI!

ha kizárják a McLarent egybõl, ki a bánat nézte volna az f1 t?
a ferrari drukkereken kivül senki
lehet számodra baromság ez az elmélet, számomra nem.......nem nagyon érdekelt kinyeri a vb-t, de ne a zöld asztalnál nyerje meg, akik meg csaltak, loptak, hazudtak azokat tényleg büntesség meg, de ugye ez sem müködik, s nem csak azért, mert igen szép brigád lenne a kóterban.

Ferrarinak igencsak jol jött ez a kémügy, még a spájzban sem voltak, amikor kirobbant/kirobbantották, ez is csak nézõpont kérdése.

a.carkey
Jaja. Még per van ellene Olaszországban. :)

A medve nem játék.

BaliBoy
Btw... rd majd a hûvösrõl írhatja a fellebbezõ leveleket, hogy ha ípari kémkedés vádjában elítélik...

Ajándékba??? Év elejétõl kezdve csaltak ki kellet volna zárni õket minimum.

a.carkey
A hét képe:

A medve nem játék.

BaliBoy
<#vomit>
<#gunyos1>

desigo
kicsit kész van :)
a.carkey
Wow. Most nézem, hogy a F1.vilag.hu-n mennyi vadbarom gyárt elméletet:

Ez a kedvencem:
"Most már láthatjuk mi volt a további megegyezés kémbotrány ügyben. McLaren pilóták maradhatnak, de VB nem lehet egyik sem. Hamilton annyira szinészkedve bénázott az elmúlt két versenyen, hogy már fájt. Alonso pedig semmit nem tett azért, hogy VB legyen. Ezt az VB-t ajándékba kapta Raikkonen Rontól... Egyébként örüljetek neki, hogy VB lett. Szart sem ér..."

<#kuss>

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Ja, és röhej, de 1 éve Kimi még a saját kölykük volt. És Ron elvileg szerette. Az is bejátszhat szerintem, hogy Hakkinen odamegy Dennishez, és leállítja.

A medve nem játék.

a.carkey
Minden képpen bukni fog, mert nevetségesek. Valóban az lenne a jó, hogy oké, kizárjuk a két csapatot, elvesszük a brazil eredményeiket, de akkor a ti versenyzõitek tavalyi eredményeit is, sõt, jövõre nem indulhattok az elsõ három futamon, és -10 pontot kaptok alapból/pilóta. Jó? Na kb. így kéne hozzáállniuk a FIA vezetõinek még mielõtt óvna a McLaren.

De ha mégis óv, a FIA helyében meglépném, hogy kizárom az egyik versenyzõt, a másikat meg nem, és még így is Kimi a bajnok, de a világ megutálja a McLarent és Dennist ...

Esküszöm, ezt lépném meg az FIA helyében.

A medve nem játék.

Én Kimi helyében halál részegen lehánynám ron fejét<#vomit>

Count Adyn
"Nem sokkal késõbb az FIA megindokolta döntését: azért hagyták meg az eredményt, mert a saját, illetve az F-1 hivatalos meteorológiai partnere, a Meteo France levegõhõmérsékleti adatai néhány fokban eltértek, továbbá nem lehetett pontosan bizonyítani, hogy a benzin az autóban ugyanolyan hõmérsékletû volt, mint az autón kívül.

Ez alapján szinte százszázalék, hogy a McLaren óvása bukni fog, a hõmérséklet méterrõl méterre változhat, lehetetlen egységes adtot megítélni."

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ÁjjLe BoBBi
szánalmas a mclaren élén ron majommal...
kimi a bajnok grat neki!!!!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Mr Manson
Ez a McLAren meg mit fellebez? Pont õ nem tehetné meg ... szánalmas. Örüljön hogy még indithatta 2 pilótáját. Brr ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!

[Jakuza]
Biztos vagy te benne, hogy az elmeletem megbukott ?
1. Azzal nem szamoltak, hogy Hamilton visszaesik amiatt mert az autoja lelassul.
2. Maris erolkodnek, hogy valami modon odajutassak az elso helyre.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szerintem is kár már ugrálni.

Annak ellenére, hogy McLAren párti vagyok, nem ÍGY kellene VB-t nyerni.

Úgysem zárják ki õket. Abból világhború lenne...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DannyL
Most már szopódjon szét ez a Ron Buzi! Bocsánat de ki kellett mondanom. Elkúrják az évüket, amit csak maguknak köszönhetnek, mert pancserek, mert szar vezetõ aki nem tudja visszafogni a két pilótáját. Míg megy a szezon kussol és lapít a fûben, aztán mikor végre valaki megérdemelten világbajnok lesz akkor féreg módjára elõbújik a földbõl és vádaskodik. Régen Kimi miatt McLaren rajongó voltam. Idén már elhúzott a szívem, de ezzel betette nekem a kaput ez a kopasz fasz. Kapja be!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Minek ugráltak volna, hiszen a birósági döntés után már megvolt a konstruktõri cim és valószinûleg az egyéni cim is, egyértelmû, hogy a McLaren felhasználta az anyagokat, egyedül nekik sikerült problémamentesen a gumi váltás, a többi ex Michelin csapat csak szenvedett, tehát a kizárás jogos, DE
ha kizárják a McLaren csapatot teljesen ki a gyászt érdekli a továbbiakban a cirkusz, senkit..........show must go on, a Ferrari belement, de jó pozicióban volt, igy elérhette, hogy az egyéni cim is meglegyen, McLaren kénytelen volt belemenni, hiszen ott lebeget a feje felett a 2008 idénybõl való kizárás kardja is.

Hamilton - addig szinte hibátlan volt, mind az autó, mind a pilóta - sorra bukta el a pontokat, sõt még ki is esett, ez utóbbi teljesen a csapat hibája, hiszen nem hivták be kereket cserélni, s akkor ott a mostani leállás, hirtelen leáll a gép, majd ujra életképes, sõt végigbirja a versenyt, ugyanmár, Alonso gépe meg nem bir lépést tartani a Ferrarikkal, pont most, mikor Monzában szarrá verte õket, most amikor elég lenne egy 2. hely, sehol nincs, még a csöves BMW is megelõzi.

Mocsok itt mindenki, nevetségessé téve ezt az egészet, kezdve az elmebeteg szabályoktól, az állandó, már évek óta meglévõ stikliktõl, s azért valljuk leszarnánk, ha igazi versenyt látnánk, de még az sincs, minden évben ugyanaz ismétlõdik meg, van 1-2 csapat ami dominál, a többiek meg vegetálnak, futottak még.

Nem túl elegáns lépés azok után, hogy a Ferrari csak szavakban lépett fel Fuji után, illetve Hamilton idõmérõn elkövetett figyelmetlenségét is jóhiszemûen kezelte. Bár érthetõ, hogy nem szándékoznak veszni hagyni a címet, nekem sosem voltak szimpatikusak a sportban az óvások. Ezúttal tényleg önerõbõl - és elég szerencsétlen - módon vesztettek, tényleg jobb lett volna az idényt lezárni, igaz, az újabb balhé jobban illik ehhez a szezonhoz.
HAF Rigel
Mocsok egy cég ez a McLaren. de tényleg , miért buziskodnak még.
Én megcsinálnám a FIA helyében , Ok kizárjuk a pilotákat a pontversenybõl , de akkor a McLaren pilotákat is , mert illegális kocsival mentek.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

DjDano
A McLaren fellebbez a versenybírák döntése ellen

Na Kimi ünnepébe ezzel jól belerondítottak...