182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Szabi1991 #83556 ott a pályabirói bodé.. hátha látott vmit.. -
rtl teletexten azt írják már a 2. kórházba viszik röntgenre
magyarország fail -
Borg #83554 Vagy egy kötélre kifeszített transzparens szakadt le a szélben. Az ilyenek sodronyát a két végen gyakran rögzítik rugókkal. -
Olyasmi lehet mint a kacsázó kő azt sem felfelé dobod el hanem a vízzel közel párhuzamosan és az sem felfelé koncentrálódik az erő hanem marad egyenes irányú.
Jó persze ez egy rugó és nem kő de ebben hasonlíthatnak. -
Szerintem az lehet hogy úgy eset le az elötte lévő autóról hogy lefelé csapódott és ahogy találkozott az aszfaltal nem felfelé irányuló erő volt az ami dominált hanem inkább a hátra felé irányuló erő.
Ez most így lehet hülyeség de szerintem ez történhetett. -
szerintem a mérőműszer a kocsiban van nem a fején, szal a fejére ható erőről nemhiszem hogy informál minket -
haaszkrissz #83550 Hali! Nézzétek csak meg a videón a nehézségi erőt mérő grafikát, amikor eltalálja a rugó. Fájhatott... -
ez egy rugó, úgy pattog ahogy jónak látja:) -
WNW #83548 Kanyar neve..? "Vigyazz, alacsonyan repulo ismeretlen objektumok"... Behhh........ -
HUmanHunter #83547 szvsz hogy a sisakról szakadtak le dolgok azok miatt sérült meg az arca v nemtudom. -
G_ArchAngel #83546 Mi is ennek a kanyarnak a neve?
-
Nem kimondottan a termetre gondoltam, sokkal inkább a 7x-es vb címre ;) Egyébként alapesetben Ferrari, azon belül jelenleg Massa, meg úgy vannak emberek, akikkel szimpatizálok, és vannak, akikkel nem. Mostanság nincs különösen egy nagy favoritom sem. -
WNW #83544 Emelekeztek Mansel elrepulo kerekcsavarjara..? Ugyan ezen a reszen volt... -
ez elég LOL.....ezt még te se gondotlad komoylan ugye? :D -
Na ja remélem... -
G_ArchAngel #83541 fizika?
szerintem az eleg meredek szogben pattogna, nem ilyen lapossan...
(arrol nem is beszelve, hogy valoszinuleg a helikopter is lezuhant volna...) -
OMG
-
Azt gondolom, hogy Massa ebből sokkal szerencsésebben jött ki. -
G_ArchAngel #83538 Nagy nemet? Sutil 183cm, nem eleg nagy es nemet neked? -
Ok tudom, de bazz lottózhatna 1 fényévig se lenne ötöse, de egy kurva rugó meg pont arra megy, pont fejmagasságban, pont akkor...
Ok, a kerék is durva volt egy hete... -
-
azért nem semmi cucc az a sisak, ha csak 250-nel ment akkor is iszonyat lehetett a becsapódás, a sima kasznin tuti átment volna. -
én arra tippelek hogy helikopterből leesett valami szar, lepattant a földre, és onnan a fejére -
HUmanHunter #83533 sokkot kapott gondolom azért nem látni az arcán semmit. -
Akkor ne ezzel osszad az észt. Ha meg a másik bannolva van, akkor te vagy az újreg. -
Sajna ezt nem lehet kivédeni, Leszakadó alkatrészek voltak, vannak és lesznek is. Most hihetetlenül szerencsétlenül jöttek össze a dolgok... -
5m0k3sh0w #83530 mondhatni ez csak alreg 
-
HUmanHunter #83529 "Regisztráció időpontja 2009. 05. 01." -
G_ArchAngel #83528 lol, 5 evvel korabban regisztralt, mint Te..., mondhatni: FAIL -
a sisak bélés a szeménél ketté van rapedve -
Hát igen az lenne a tuti. -
Nem poénnak szántam, egyszerűen látszik rajta a félelem, ami nem jó ómen. Főleg, hogy az egyik kedvencem ő, mióta nincs a nagy német. Remélem nem szegi ez az egész dolog majd a kedvét. -
Maradj már! A poénkodás sztem most nem helyénvaló...kurva ideges vagyok, hogy ilyen eset megeshet... -
Pontosan, addig csak találgatunk. -
5m0k3sh0w #83522 újreg takarodj -
igazság szerint egy külső kamera kéne az esetről a tuti megállapításra.... -
HUmanHunter #83520 2 perce bejön a fórumra és mindenkit zavarna el
:D
-
jóvanmá, félreolvastam, amit írtál :D -
Nekem meg úgy tűnik többször is visszanézve, hogy messzebb pattant fel és úgy repült felé, de ehhez jó lenne egy jó minőségű video, de ebből a yt-ból nekem ez látszik. -
SzocsA #83517 a múlt heti baleset nem ilyen volt? leszakadt a kerék a pálya felé pattogott és pont a gyerek fejére pattant utána úgy elrepült mintha csúzliból lőttek volna ki!