FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ralf Schumacher: "Semmi sem lehetetlen, kivéve a Toyotánál."
Khmm ...

A medve nem játék.

a.carkey
Alonsonál a hungaroringi baromsága miatt ment el a vébé.

A medve nem játék.

a.carkey
Gyerekek! Értsétek már meg, hogy ugyan vsz nem volt a McLarennél Ferrari alkatrész beheggesztve a kocsiba, de ha csak belenéztek abba az adatkötegbe, ami csak a Bridgestone gumik egyes pályákra leírt dolgait tartalmazta, ha csak az autók beállításait megnézték (ezeket mind tartalmazta a doksi + e-mailekben is lekommunikálták), már kurva nagy elõnyhöz jutott ez a volt Michelines csapat. Ennyi. Meg lehet nézni, hogy hol voltak idén a többiek (Renault, BMW)!!!

A medve nem játék.

a.carkey
Ja és szarra sem vert mindenkit. Nyert 4x és az idén lerobbanhatatlan McLarent behozta abba a pozícióba, ahová adott versenyen minimum való volt. Ezt egy majom - talán még Zsóti is - megcsinálta volna, de ezt most nem feszegetem. Amúgy rajta ment el a McLaren vébé címe! Ha Alonsot legalább idén hagyják elsõ számú pilótának, simán bajnokok!

A medve nem játék.

a.carkey
Mi az, hogy nem engedi el? Láttad, hogy mennyi volt a különbség kettõjük között amikor Kiki kijött a boxból? Hát nem sok! Ráadásul Kimi tök szakadt gumival is bevállalt 3 gyors kört a sikerért. Ha it Massa olyan simán elengedte volna, akkor nem ennyi a különbség ...

A medve nem játék.

a.carkey
Baszki. -17rõl nyert vébét. Ez neked nem extra? 😊

A medve nem játék.

Nekem Lajos na :ASDSDD

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

b-type
😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

passatgt

😄

passatgt
jobb mint Nakajima(bár lehet csak izgult elsõ futama miatt😊)

Újabb dicséretek Räikkönennek

Kimi Räikkönen célba ért. A finn pilótát gyakran 'örök másodikként' emlegették, így a szakértõk egyet értenek abban, hogy a Ferrari pilótája megérdemelten lett bajnok.

Gerhard Berger: "A Formula-1-ben bármi megtörténhet, amíg le nem intik a versenyt. Mindig is számoltam Kimivel. Láttunk már hasonlót."

Timo Glock: "Kimi remekül vette az elsõ kanyart. Úgy fest, mintha Kimi és Alonso együttmûködtek volna."

Partick Head: "Együtt érzek a McLarennel, mert remekül mentek idén és igazságtalan büntetést kaptak. Ez rossz Lewisnak. Alonsot viszont nem sajnálom. Nem ismerem õt személyesen, de úgy érzem nem kár érte."<#nyes><#nyes><#nyes>

Helmut Marko: "A leggyorsabb nyert, megérdemeltem. Én Kimire fogadtam."

Willy Rampf: "A verseny elõtt azt kérdezték tõlem, hogy kinek adnám a címet. Azt mondtam Kimi. Azért, mert nálunk kezdte, illetve, mert úgy tûnt lehetetlen küldetés a diadal. Nem hibázott és nyert."

Hans-Joachim Stuck: "Kimi remekül szerepelt az utolsó versenyeken, így megérdemelten lett bajnok."

http://gaborszantai.co.uk/

Nem tudom, én inkább kételkedek Vettel tehetségében.
Nem mondom, hogy tehetségtelen, de szerintem nem is egy kiemelkedõ tehetség.
Egyszerûen szerintem az van, hogy nem elég óvatos, és gyorsabban mer vezetni mint mások, de emiatt vétett is már 1-2 elég súlyos hibát.
Ezt webbertõl idézted? <#zavart1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

b-type
Luis 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alonsora is sokan mondják, hogy ért a vezetéshez és õt bizony elverte ugyan azzal a technikával. Szóval nem csak az autóra kell fogni mindent.

Még mielõtt valaki belekötne, a VB pontállás:

1. Kimi

2. Luis

3. Fernando

desigo
Pontosan-e miatt tetszik az amit Vettel mûvel...
hát igen, igy nézve aki tehetségbõl mutatott valamit az a Torro Rosso pilotája volt, Vettel azt hiszem.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

b-type
Nem kell isteníteni az ziher, én spec. inkább csak védem

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sokan ugy istenititek hamit deegy volt pilota azt mondta asztiszem Prost hogy hami nem tehetségesebb mindt a többi pilota hanem jó a szekér ami alatta van. Megnézném hogy akkor is igy istenitenétek ha mondjuk a spykerrel ment volna.

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

b-type
Ja, hozteszem Brazilia is azon pályák egyike volt ahol Hamilton még nem vezetett. 😊

b-type
így nem tudta utolérni a 3 kiálláson lévõ Heidfeld-t, Rosberg-t.
=
így nem tudta utolérni a 2 kiálláson lévõ Heidfeld-t, Rosberg-t.

b-type
Ha nézted volna a versenyt akkor sztem könnyebb lenne 😊
Hamilton-nál bepróbálták a 3 kiállást, amibõl a puha gumis kiállás nem müködött, így nem tudta utolérni a 3 kiálláson lévõ Heidfeld-t, Rosberg-t.
Hozteszem Rosberg a két kiállással megelõzte Kubica-t is aki tényelg nagyon gyors volt, de szintén 3 kiálláson volt.

Itt a braziloknál a Merga nem volt olyan erõs mint a Ferrari, látszik ez Alonso eredményén is aki pedig zavartalan versenyt futott, Hamilton mégis nagyon gyors volt, nála gyorsabb csak Kimi tudott lenni,...és MS-t 7szeres bajnokként nem kellene összehasonlítani Hamilton-nal, mert mit is vársz, hogy jobban szerepeljen? ..és akkor talán elismered hogy méltán lett volna bajnok idén? 😊

ez a GP2-s ügy meg eleve hülyeség, ha megnézed Glock idei évének a második felét akkor nem is érted hogy lehetett bajnok.
Magny Cours-tól kezdve, ahol összeütközött a saját csapattársával.
A 'ha' dolgokkal meg azért nem kell foglalkozni, mert pl. tavaly Capirossi akkor bajnok lett volna a MotoGp-ben, hiszen olyan sok versenyt hagyott teljesített sérülten, vagy nem teljesített.

[Jakuza]
Es azonosak voltak a ket versenyzo kozti feltetelek ? Nem.

Amugy a -ha dolog, 3 versennyel kevesebbet futott vegig Hamiltonnal Piquet, a tavalyi szezonban, hiszen volt egy olyan verseny is, amin el sem indult, raadasul ott plusz pontokat kapni, ennek ellenere alig verte meg.Itt meg sikerult 17 pontrol betliznie 2 futam alatt, amire nem volt meg pelda. Ez az amin lehet kuncogni, mekkora idiotak vannak a Mercedesnel, a Kinai nagydijra visszatekintve, mert ha a ket versenyzojuk kozott azonos felteteleket teremtettek volna akkor mar reg megnyertek volna a VB-t.
A versenyen valo szereplese pedig nem "ha" kategoria, 20mp hatranyt nem tudott ledolgozni 70 kor alatt, az egyik leggyorsabb autoban.
Csak nezd vissza az elozo evet, ott mi tortent.
A csodat mint az elozo evben is a Ferrari szolgaltatta a Brazil nagydijon, ez teny, nem pedig felteteles mod.

Kijelenthetjuk nyugodtan, a Mercedes csalassal se tudta megnyerni az idenyt, meghozza ugy, hogy a media szerint ok rendelkeztek a ket "legtehetsegesebb" pilotaval a mezonyben.
Mikozben Kimi kozel sem olyan kondiciokkal kerult az F1-be, lehet ezen elgondolkozni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

talán..

Haug nagyon úgy nyilatkozott többször is.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

BaliBoy
Egyébként kár a kínais ügyön lovagolni. Ha Haminak sikerült is volna befordulnia a boxba, már akkor is büntetést kapott volna, hiszen a mintázat már régen nem látszott.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

lehet baromság, de nem árt kijelölni csapaton belül, ki az elsõ számú pilóta, én biztos kijelölném az elején, azzal a kitétellel, hogy bármikor megváltoztathatom😊
Ron nem tanult a Senna Prost esetbõl, duzzogni meg nem lehet, végülis az is egy munkahely, az van amit a fõnök mond.

Elszerzõdik Alonso?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

"Kimi hibájánál sztem zavarhatta Kimi-t, de nem hátráltatta."

Így talán pontosabb, de Kimi hibáját Hamilton hibája okozta. Egyébként tényleg léynegtelen, jóhiszemûen álltam hozzá a dologhoz, eszem ágában nem lett volna büntetni az újoncot, de Räikkönen végezhetett volna elõrébb az edzésen. Massát azért nem tudta volna megfogni.

"De mindegy is már, én már a jövõ évre gondolok 😊"

Én meg már régóta, mert az ítélet után nem hittem benne, hogy még jó is lehet a vége. Különben jó lenne, ha a McLaren is a jövõ évre gondolna...
Csuhai G
<#eljen>Tényleg korrekt!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

b-type
Persze, nem akarom én sem bárkivel szemben futtatni Hamilton-nt, mindenki vívta a maga versenyét.
csak ami odatartozik neki, az sztem odatartozik.
Kimi hibájánál sztem zavarhatta Kimi-t, de nem hátráltatta.
De mindegy is már, én már a jövõ évre gondolok 😊

Én is többre tartom Hamilton idei teljesítményét, melyet éppen az is emel, hogy Alonsóval is meg kellett küzdenie. Ugyanakkor - bár nem szeretem a spanyolt - õ sem volt rossz idén, nem kellene úgy tenni, mintha nulla teljesítményt produkált volna, lealázva azért nem lett. Kubicának sem a balaesete vagy a boxutcába való szerencsétlen beállása volt a legértékesebb momentuma idén. Kiminek is voltak hibái, pár idõmérõt rontott. És ha már Kiminél és az idõmérõknél tartunk, megemlíthetjük Hamilton hibáját, mely éppen a riválist hátráltatta. Igazán odafigyelhetett volna jobban.
b-type
Lehet 😊
Én azt láttam hogy Alonso hibázott idõmérõkön (Indianapolis), hibázott Montreal-ban (futam), és hibázott a Japó futamon, ahol nekicsapta a verdát a falnak.
Ezzel szemben a kategóriaújonc srác, kõkeményen ment Monaco-ban (Kimi), NurburgRing-n defekt miatt leszállt a pályáról, és az utolsó elõtti versenyen hagyta a csapat taktikai okok miatt vásznas gumival kört futni, míg megszünt a tapadás...komolyan az utolsó köre már egy vicc volt.
Itt pedig kidobta a váltó a sebességet.
Sztem jóval kevesebb cirkusszal jóval meggyõzõbb eredményt ért el,...sokszor olyan pályákon, amit nem is ismert, pláne igen nehéz körülmények között, mint a nagyságrendekkel tapasztaltabb és kétszeres bajnok csapattárs.

Kit--Kat
Nem bírtam idén Hamiltont, de a klvalitásait NEM lehet kétségbevonni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
Sõt akár Glock is ha nem az év felénél vált csapatot, talán még én is ha elindulok.
Sõt idén is lehetett volna sok mindenki bajnok, ha olyan kocsiban ül, és ha nem esik ki vele többször mint aki ténylegesen ül benne,...ja és persze ha hozza azokat az eredményeket.
Sok mindenki lehetne bajnok ha a 'ha' dolgok úgy alakulnak.
De a lehetõségekkel élni kell tudni.
Vettel az elsõ versenyén egy Bímer-rel 8. helyen futott be, úgy hogy Heidfeld kiesett elõtte technikai hibával.
Hamiklton dobogón fejezte be az elsõ versenyét.
Rosberg-nek és sutil-nak ...akik versenyeztek Hamilton ellen, igen jó véleménye van Hamilton-ról..és ez talán jelent valamit, vagy legalábbis kellene.
Mindenesetre többet mint a -ha- dolgok.

Nekem azért úgy tûnt, mintha Alonso az utolsó futamig versenyben lett volna, és ugyanannyiszor nyert volna, mint Hamilton. De lehet, hogy én mást néztem 😊
[Jakuza]
Mas, azert statisztikat megneztem volna arrol, hanyan remenykedtek abban, hogy Hamilton veghez vigye azt a palyan, amit elozo evben Sumak megcsinalt.
Neki nem ment, mert a fene nagy tehetseg nem Sumak kvalitasu.
Idetartozik az is, hogy Piquet is lehetett volna VB a GP2-ben, ha nem esik ki ketszer tobbszor mint Hamilton, csak ot valahogy azota elfelejtettek megemliteni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Ha Rosberg ugyanabban a kocsiban ul es egyenlo felkent kezelik Alonsoval, akkor ma a Mercedes lenne a vilagbajnok. (Persze ehhez kellet az is, hogy nem is tudtak a Ferraria adatokrol, majd nem is hasznaltak fel, csak kiprobaltak a szimulatorban azt, amirol tudomasunk sem volt 😄 )

MaSzKa
ha kimi a vb az massának is jó mert a csapatba marad és neki is biztos a helye a csapatnál

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

b-type
Hát pl. egy kétszeres bajnok nem tudta. 😊

b-type
Én biztos vagyok benne hogy elengedte Kimi-t, leginkább az ahogy Kimi hátbaverte amikor beszélt a verseny utáni nyilatkozatoknál...volt egy pont amikor Massa arról beszélt hogy azért szerette volna megnyerni a futamot, és akkor Kimi hátbaveregette.
Mert Kimi is gyors volt, talán meg is verte volna, de Massa taktikája elég lett volna a gyõzelemhez, és vívni kellett volna vele, ha nincs leosztva (nagyon helyesen szvsz).

Hamilton hibájában bõven benne volt a csapat, fõleg a gumiügynél.
De tök mindegy, én pártolom ha egy versenyzõ minden körülmények között a gyõzelemre hajt, és Hamilton ezt tette.
Amikor a rajt után Massa bezárt és meglassult, hogy Kimi melléérjen teljesen, akkor már eldõlt a két Ferka vezetése, Alonso akkor kapott sanszot amikor Kimi autója megriszált, és ezért Hamilton elvette a gázt.
...és mit csinált Hamilton, amit a legtöbb versenyzõ, azonnal vissza akarta venni a helyét.
..és sztem ezt jól csinálta (egyébként sem ezen múlt), a közvetítõink meg ezen csámcsogtak, amikor pedig az orruk elõtt volt egy versenyszitu...azon csámcsogtak hogy ezt most miért, csak röhögtem.
Persze okosabb lett volna, mert ugye ez rizikó...de errõl szólt az F1 sztem.

zmeor
Úgy könnyû jónak lennie hogy jó kocsit tolnak a segged alá!
Ezt más is meg tudta volna csinálni

leszarom a konfigod...

Kit--Kat
Korrekt<#eljen><#eljen><#eljen>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
Sztem Kimi és Hamilton.
Nekem kicsit necces lett volna ha Hamilton megnyeri újoncként, de a végére már megbarátkoztam a gondolattal.
Viszont Kimi is megérdemelten lett bajnok, sztem nem volt könnyû neki a beilleszkedés, az egész MS utáni várakozás és hiány miatti elvárások, légkör.
Nem is ment neki könnyen, de az nagyon tetszett, és örülök neki hogy fontosnak tartotta megemlíteni a nyílatkozata végén, hogy szereti a csapatot, és különleges élmény neki ott versenyeznie.
Mert Kimi-t nem olyan arcnak ismertem meg (így ismeretlenül), hogy mondana olyan dolgot amit nem gondol sajátjának.
Szal sztem új gumin, új csapatnál, MS után...szal sztem nagy dolgokat csinált.
Hamilton detto, új autó, idióta felhajtás, és több olyan pálya ahol még nem versenyzett, vmint egy világbajnok csapattárs...sztem õ is megérdemelte volna.
De sztem a legjobb lett a végeredmény,...Kimi-nek már nagyon érett egy bajnoki cím, jövõre pedig Hamilton is éhes lesz már, vmint ismerni fogja a pályákat..stb.
A kipörgésgátló kivételével, és ezekkel a versenyzõkkel egy nagyon jó idényt várok.

Bucser
Nem érdemelte meg. Lévén a nyomás alatt csinált két olyan hibát (az utsó elõtti és az utolsó futamon) ami a VB címébe került. Kimi pedig nyomás alatt hozta a maximumot. Nem beszélve arról, hogy milyen autóval is versenyzett egész idényben és utána még szépen a pofájába is hazudott mindenkinek róla...

Az meg hogy Massa mennyire engedte el Kimit kérdéses... Mindketten maximumot autóztak végig.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

minimize
Örülhet, hogy nem zárták ki Alonzo-val együtt az egyénibõl is õket, de hagyjuk ezt.
Amúgy is kapott egy pontot a végén is Kimitõl.<#nyes>

No one can stop Death!

BaLeeX
Szerintem az idei év után csak Hamilton érdemelte volna meg a VB címet. Újoncként idejött és "szarrávert" mindenkit lehetett esõs vagy száraz idõjárás. Kiminek szurkoltam mindig is de idén valahogy semmi extrát nem mutatott ha jó eredményt értek el az a taktikának meg a csapatnak volt köszönhetõ semmi egetrengetõ dolog nem ugrik most be amit véghezvitt.
Hamiltonnak nagyon nincs szerencséje mivel Alonsoval is meg kellett kûzdenie (Ferrarinál ilyen szó sincsen és hiába ájuldozott Palik attól, hogy milyen korrektül megoldották a helycserét a futamon ha Massa nem engedi el (mint ahogy a szabályban ki is van kötve) akkor Kimi nem világbajnok.

Ja, mielõtt Kimi ellenesnek tûnnék leszögezem újra, hogy mindig is neki drukkoltam de ezt az idei címet kizárólag Hamilton érdemelte volna meg.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Korrekt nyilatkozat:

Hamiltonnak nem kell megóvott vb-cím

A 22 éves brit kijelentette: õ tiszta körülmények között, a pályán akar nyerni és nem a bíróságon hozott ítéletekkel.

Egyelõre nem lehet tudni, mi lesz a McLaren fellebbezése után a világbajnoki cím sorsa, s bár kevés az esélye, hogy kizárják Heidfeldéket, majd elveszik Räikkönentõl a vb-elsõséget, Lewis Hamilton kijelentette, nem is kér az ilyen gyõzelembõl.

- Rossz lenne, ha a fellebbezés után megnyerném a világbajnokságot. Számomra csak egy útja létezik a sikernek: a pályán, tiszta körülmények között nyerni. Nem akarok úgy gyõztes lenni, hogy valakit kizárnak, és ezzel az ölembe hullik az elsõség. Kimi remek munkát végzett, vasárnapi gyõzelmével megérdemelte a sikert, kegyetlen és igazságtalan lenne elvenni tõle a világbajnoki címet, és a sportágnak sem tenne jót - nyilatkozta rendkívül sportszerûen Hamilton.

MaSzKa
az is lehet Hamilton és Kimi is VB lesz :-)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ó anyám,meddig kell idegebetegnek lennem 😛 Kimi nagyon megérdemelten nyert!

gordon 24
Jelen állás szerint az FIA Világbajnokként kezeli Raikonnent. De! A Mclaren fellebezett a benzin kérdés miatt. Most valszeg több hetes huza vona után majd eldöntik hogy helyt adnak nem adnak.. Kizárnak nem zárnakstb.
Szóval nem fogjuk egyenlõúre megtudni!

Downhill!!

zmeor
hehe!
megszívtad😄
de nyomi vagy😄

leszarom a konfigod...