182274
  • paj01
    Azert az durva h reflexbol meg rataposott a fekre. Nem semmi.. lehet hogy csunyabban meguti magat ha padlogazzal rongyol bele a gumifalba
  • 5m0k3sh0w
    látszik is hogy pattog a kocsi után nem kis sebességgel
  • 5m0k3sh0w
    ott a rugó, 0:04-nél a hátsószárnynál látszik hogy leesik, és szerintem pattogott tovább amig massát fejbe nem vágta...

• 5m0k3sh0w
  • 5m0k3sh0w
    az orvosok igen, de a korházak felszereltsége szar...
  • kifli
    az orvosokkal nincs semmi baj, sőt magyarországon egész jók az orvosok
  • HUmanHunter
    Az MTI értesülése szerint Massának szemsérülése van és agyrázkódást szenvedett.

A szemsérülés súlyosságáról, illetve arról, hogy ez mennyiben befolyásolja a brazil motorsport-karrierjét, még nincs tudomásunk.

A Ferrari sajtóközleménye szerint Massa koponyája sérült, a homlokán mély vágást ütött a rugó, a koponyacsontja szilánkosan roncsolódott.. A szeme is súlyosan sérült a brazilnak, illetve komoly agyrázkódást szenvedett. A kórházba érkezéskor stabilizálódott az állapota, éppen operálják a Ferrari pilótáját.

Az esti órákban a Ferrari még külön sajtóközleményben számol be Massa állapotáról.
  • Totti5
    Ez nem hiba, hanem szerencsétlen véletlen, bármikor előfordulhat bármelyik forma autós sorozatban bárkivel.
  • Szabi1991
    na ja..
  • Szabi1991
    lmp..
  • cargame
    Lehet, h nincs ido hordozni....
  • cargame
    Csak az a baj, h kell mindig egy aldozat, h radobbenjenek a hibakra :S
  • 5m0k3sh0w
    lehet hogy nem mo-on kéne műteni...
  • kabel15
    Szerintem ezek után ki fognak találni még egy biztonsági rendszert amivel jobban védhetik a pilótáka fejét.
    Gondoljatok bele 1 hét alatt két baleset.
  • Totti5
    "Pácserné Bozi Judit, az Állami Egészségügyi Központ (Honvéd kórház) szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az autóversenyző koponyasérülésekkel került be az intézménybe: az állapota stabil, de súlyos. Jelenleg is műtik. A pontos sérüléseiről többet egyelőre nem tudott mondani."
  • ldavid
    hacsak egy hónap alatt rendbe nem jön, bár én nem látok rá túl sok esélyt
  • Bullitt
    Senki. Massa ment időmérőt, van helyezése is a rajtrácson, más nem mehet helyette. Következő futamon viszont már Gené.
  • cargame
    Tok mind1, h ki fog mivel iden 0 km t mentek a tesztpilotak....
  • Totti5
    Ki fog Massa helyett indúlni holnap? Sumi?:D, de gondolom Gene lesz.
  • Szabi1991
    ja..
  • cargame
    Formula.hu edekelne foleg
  • cargame
    minden f1 es oldal le van fagyva....nektek is?
  • zsutyesz
    A Honvéd Kórházban megműtik MAssát
  • lama king19
    vki tudna adni linket ahol a súlyok le vannak írva?
  • Shiwo
    mi lett volna, ha egy pályabírót talál fejbe..bár az nem megy 200-zal, de nincs is rajta sisak...
  • 5m0k3sh0w
    az fasza
  • werkfilm
    hírtv: meg kell műteni
  • bardocz
    Amúgy valaki írta itt Kimi kipufogóját,azzal fölösleges összehasonlítani,mert az egy rugóhoz képest egy puha,képlékeny dolog volt,egy sisakon elkenődött volna szerintem.
  • WNW
    Ha kikockazva neziteka lassitas, lehet latni, hogy a rugo egy elnyujtott parabola palyat ir le.. Mikor megjelenik, meg felfele tart, kb. a kocsi orra elott eri el a csucspontot, es mikor Massa fejehez csapodik, mar lefele tart.. Valahol a palyabiroi poszt kornyeken erhetett talajt utoljara...
  • kabel15
    Szedjék már 3 féle formátumban leszedtem :)
  • passatgt
    lehet ufó volt
  • HUmanHunter
    Fernando Alonso azt mondta, nem gondolkozik a vasárnapi győzelmen, annak ellenére sem, hogy a Magyar Nagydíj szombati napján megszerezte a pole pozíciót.

A Renault pilótája elismerte, Sebastian Vettel és Mark Webber a futam igazi esélyesei.

„A Hungaroring különleges pálya számomra, hiszen életem első győzelmét itt szereztem meg 2003-ban. Mindig rendkívül boldog vagyok, mikor Budapesten vezethetek. Érdekes lesz a holnapi nap. Nagy előrelépést tettünk, az autó sokat fejlődött az utóbbi két futam során. Nagyon versenyképesek vagyunk, de talán mégsem annyira, mint a Red Bullos fiúk. Reméljük, holnap sok pontot szerezhetünk."

„Természetesen a győzelemre fogunk törekedni, de ha őszinte és realista vagyok, akkor valójában az a cél, hogy értékes pontokat szerezzünk. Az utóbbi 4 versenyből csak a Nürburgringen szereztük pontot, pedig erre most nagy szükség lenne a konstruktőrök bajnokságában."

„Agresszívak vagyunk, megtettük, amit akartunk a pole-ért. Nagyon fogunk hajtani a versenyen."

A kétszeres világbajnok elmondta, optimista, és a szezon második felében jó eredményt vár a Renault-tól.

„Úgy tűnik, hogy az új elemek működnek az autón. Bízom abban, hogy megtaláltuk az autó fejlesztésének helyes irányát. Ez az eddigi első jó eredményünk idén."

„Remélhetőleg a szezon második felében is így haladunk majd. Bízom abban, hogy harcolhatunk a Q3-ban, és kicsit többször bekerülhetünk a top 5-be."- mondta Alonso.

ezek szerint hihetetlenül könnyű az autó :(
  • passatgt
    le is szedik 5 percen belül
  • WNW
    Ott a jovo kocsi fele lejt a palya, avagy a kocsi emelkedon megy.. Ha fent megpattan a domb tetejen, akkor hosszabb utat is meg tud tenni a levegoben barmilyen targy, foleg egy rugo, raadasul a ferde felulet miatt, eleg erdekes palyat is leirhat... Ehhez adjuk hozza, hogy 200 koruli temponal, egy allo targy is nagyon gyorsan kozeledonek latszik..
  • kabel15
    youtube on már fent is van
  • Laceee
    Rubens Barrichello: "Egy rugó elrepült az autómról, a hátsó kerékfelfüggesztéstől, valószínűleg ez volt az az elem, ami Felipe balesetét okozta. Sajnos az autó egész végig nem volt jó, így nem tudtunk jól szerepelni. Felipe eszméleténél van, van egy seb a fején, és kórházba szállították."
  • bardocz
    Igen,ha 200-al elmész egy tárgy mellett akkor az nem fog úgy tűnni,mintha pattogna,hanem mint ami repül.
  • WNW
    Az inkabb CT lesz....
  • Szabi1991
    vidi alapján egyenesen szállt, nem pattogott o.0
  • bardocz
    Vagy Barichello nem hazudik,és az ő kocsijáról esett le?Á,biztos nem úgy volt...-.-