FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Kit--Kat
Alonso és Lewis is fog még Ferrariban ülni azt garantálom.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
jah
de rakjanak be mellé fullra kopott gumikat :)
a.carkey
Sebaj. Hamarosan Ron számára is érkezik a megoldás:

A medve nem játék.

DannyL
szánalmas

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Kit--Kat
Ez már semmin nem változtata, maximum a McLaren elleni utálat erõsítésére jó:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
Ron kezd teljesen bezakkani elõbb utóbb gumicellában köt ki.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

DannyL
Kimi bajnok igen! :)

Hideg benzin ügy meg a BMW-nél és a Williams-nél volt, amit végülis elnéztek nekik, de Ron Dennis fellebezett, hogy összekuncsorogja a vb címet Haminak. Reméljük nem jön össze neki ez a szánalmas próbálkozás. :)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

littleNorbi
Köszönöm!

BaliBoy
www.formula1.com ;)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

littleNorbi
Meglehet valahol nézni, hogy 2000-tõl 2007-ig minden évben, a pilóták melyik istálóknál vezettek?

nearo
mi volt ez a hidegbenzin ügy a mekinél...?
Kimi most akkor tényleg bajnok?:) még mindig nem hiszem el

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kit--Kat
Heheh van ízlése a srácnak, fejet hajtok, Bob Dylant benyomni 1 Discoba, rizikós, de jól tette:D

b-type
:)))
Jó-jó persze lehet hogy terelés, de a cikk így szól.
...bázz azért sokat ártott ez az év a Merga-nak.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaliBoy
rd: "Nincsenek nálunk Ferraris dokumentumok."

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

b-type
illenék a teljes cikket idézni, vagy legalább linkelni.
"Ellentmondásos információk jelentek meg a sajtóban Lewis Hamilton interlagosi lelassulásának lehetséges okairól. A brit pilóta egy montreali lapnak azt nyilatkozta, hogy véletlenül megnyomott egy gombot a kormányán, míg Ron Dennis csapatfõnök szerint mûszaki hiba miatt ugrott üresbe a McLaren sebességváltója. "Az ujjam megcsúszott a kormánykeréken, és véletlenül megnyomtam a rajtszekvencia indítógombját" - idézi Hamiltont a La Presse. - "Az autó üresbe ugrott, és újra kellett indítanom a rendszert, vagyis újra betölteni a sebességváltó kezelõprogramját." Dennis ellenben keddi híradások szerint ragaszkodott hozzá, hogy nem vezetõi, hanem mûszaki hiba volt a ludas. "Lewis semmi olyat nem tett, aminek bármi köze lett volna a sebességváltóhoz. Az egyetlen ok, ami miatt elvesztettük a világbajnokságot, az egy váltóhiba volt" - mondta a csapatfõnök az F1Live.com szerint. Hamilton a 8. körben bekövetkezõ malõr miatt a hatodikról a 18. helyre csúszott vissza, és végül két ponttal zárta a Brazil Nagydíjat, és ezzel elveszítette a világbajnoki címet Kimi Räikkönennel szemben
"

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mr Manson
"Megcsúszott a hüvelykujjam a kormányon, és véletlenül megnyomtam a gombot, ami a startolási folyamathoz szükséges. Így üresbe került a váltó, és nekem újra kellett indítanom a rendszert, újra betölteni a sebességváltó-kezelõ programot"- magyarázta a történteket a 22 éves versenyzõ.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ez miért jó?
utcai zavargások nálunk is vannak, sõt szerintem ma is lesznek...

<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat

b-type
Liuzzi sztem kifejezetten jó versenyzõ.
De a sokkal imponálóbban nyert, az azért nem áll, ez mezõnyfüggõ ahogy már írtam is.
De teljesen mindegy, mivel nálunk okosabbak döntik el hogy kit ültetnek az autóikba, így kár is azon vitázni hogy melyik autóval ki milyen ügyes lenne.
Nem vezet sehova.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Gondolod hogy megelõzte volna Heidfeld-t és Kubica-t, Rosberg-t, Webber-t..stb?
Oké hogy technikai sportban rengeteget számít a technika, de élautóhoz olyan hozzáértés is kell, vmint azt a gyorsaságot meg is kell találni a pályán amit az autó tud.
Sztem Zsolti soha nem volt gyors (pláne kellõen gyors), sztem egy megbízhatóan autózó versenyzõ volt, akinek a karrierjét kihegyezték az F1-be kerülésre, holott egy 3órás..vagy még több, szal endurance jellegû versenyen sokkal több sikerélmény érte volna.
Cart tesztelésen sem igazán tudott villantani (az autó összetörésén kivûl), nem szívensen húzom le, de sztem minden versenyzõnek megvannak az adottságai, és azt ott tudja a legjobban kihasználni, ahol az az adottság fontos.
Az F1-hez Zsoltinak nem volt meg a gyorsasága.
Én tartom azt hogy a 10. helyet tudja autózni egy éltechnikával is, ha nem kell csatáznia a pozícióért.
De elfogadom ha valaki többet lát benne, viszont szvsz Hamilton-nal összehasonlítani nagyon kár.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Zsolti szerintem behozta volna ezt az autót a többiek elé, akik nem Ferrari vagy McLaren.

A medve nem játék.

a.carkey
Hamilton sem lett az vele ...

A medve nem játék.

[Jakuza]
Azert gondolkodj el azon, hogy Liuzzi semmivel sem volt rosszabb versenyzo a kisebb szeriaban mint Hamilton, sot sokkal imponalobban nyert es mire kepes egy toltelek autoban, es akkor itt meg felsorolhatunk par pilotat akik 1.-2.-3. F3000 vagy GP2 helyezessel kerultek be a mezonybe es koronkent 3-4 masodperccel voltak lassabbak a "fapados" technikaval koronkent es a futam vegere 2-3 korhatranyt osszeszedtek.
El kell vegre ismerni, hogy manapsag mar a technika adja a sacc/kb 80-90%-at a szezonkozi teljesitmenynek, a tobbi mulik csak a pilotan.
(Kiveteles esetben kicsit tobb, de akkor a pilota kvalitasanak ki kell emelkednie a mezonybol es ilyenre nagyon keves peldat mondhattunk, annyira kicsi a kulonbseg az elversenyzok kozott)
Manapsag mar nincs a tobbieknel lenyegesebben kiemelkedo pilota a mezonyben, tehat a technika fogja eldonteni a vegso sorrendet leginkabb.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kimi nem bevallalta, igy volt megtervezve (amugy az a rossz gumi csak az RTL-esek fantaziajaban letezett, semmi baja nem volt neki).. Massa a kozepso etapban direkt nem ment el tole, bent maradt abban az idokulonbsegben, amivel a harom kor alatt ele lehet kerulni.. Az elso csere utan Massa megnyomta, es folyamatosan ment el Kimitol, aztan hopp, egyszer csak gyorsan visszavett, hogy meglegyen az elore lebeszelt masodperc kulonbseg... Kimi felig el is szolta magat, elkotyogta, hogy nem mentek ugy, ahogy tudtak volna... Na jah, hova is siettek volna, egymas kozot nem volt harc, a tobbieknek meg ez is sok volt:)

Hallottam már azt is egy párszor, hogyha bárki más ül annak idején a Ferrariban MS helyett, akkor õ is nyer 5 világbajnoki címet.

De már bánom, hogy leírtam, mert még valaki jön, és elkezdi bizonygatni...
b-type
Most tényleg azt mondod hogy Baumgartner Zsolti is világbajnok lett volna ezzel az autóval?!
Zsoltink tényszerûen nézve ezt az autót behozta volna a 10. hely környékére...azokon a futamokon ahol minden összejön neki.
...egyébként én sem, és te sem tudtunk volna még hasonlót sem produkálni, és én azért több képességet érzek magamban egy majom vezetési tudásánál.

Na ez az a felfogás, ami miatt újra és újra fel kell venni a fonalat.

Alonso rajtbüntetése talán smafu?
„Ferrari-csoda Brazíliában!, A Ferrari számára semmi sem lehetetlen, Raikkönen a Forma-1 Forrest Gumpja, hiszen istenáldotta tehetség, aki keveset beszél, õ egy bizarr antihõs” – írta a La Gazzetta dello Sport. Érdekes volt a Corriere della Sera cikke is, amely szerint Alonso szinte jobban örült Kimi sikerének, mint maga a finn pilóta! Végül lássuk hogyan írt a német Spiegel: Raikkönen szöges ellentéte Michael Schumachernek, nem kell hozzá igazítani az autót, õ alkalmazkodik bármelyik géphez, feltéve, hogy az nem egy Mclaren! Ez gonosz célzás volt arra, hogy a finn a brit istállóval öt év alatt nem tudott hasonló eredményt elérni.

miért?
ott csak a konstruktõri pontokat vették el tõlûk az egyéni pontok megmaradtak!

egyébként alonso nem 2. számú pilótaként ment át a maclarenhez!
és ahogy csapattal beszélt az annak tudható hogy 2. ként kezelték!
mivel hamilton ron kedvence volt!
ha az elején van csapatsorrend márpedig létezett de amikor hamilton nyert beintúlt a nyomatása megváltozott a sorrend! egyébként sok ha van ebben az évadban ha alonso nem töri össze a kocsiját ha hamilton nem kopott gumival megy ha nem esik az esõ az utolsó futamokon HA!!!!
Ez a Ralfos beszólás nagyon üt :D Nem gondoltam volna, hogy Kimi megcsinálja! Nagyon király, hogy õ nyert!!! :D ^^^^

a.carkey
Ralf Schumacher: "Semmi sem lehetetlen, kivéve a Toyotánál."
Khmm ...

A medve nem játék.

a.carkey
Alonsonál a hungaroringi baromsága miatt ment el a vébé.

A medve nem játék.

a.carkey
Gyerekek! Értsétek már meg, hogy ugyan vsz nem volt a McLarennél Ferrari alkatrész beheggesztve a kocsiba, de ha csak belenéztek abba az adatkötegbe, ami csak a Bridgestone gumik egyes pályákra leírt dolgait tartalmazta, ha csak az autók beállításait megnézték (ezeket mind tartalmazta a doksi + e-mailekben is lekommunikálták), már kurva nagy elõnyhöz jutott ez a volt Michelines csapat. Ennyi. Meg lehet nézni, hogy hol voltak idén a többiek (Renault, BMW)!!!

A medve nem játék.

a.carkey
Ja és szarra sem vert mindenkit. Nyert 4x és az idén lerobbanhatatlan McLarent behozta abba a pozícióba, ahová adott versenyen minimum való volt. Ezt egy majom - talán még Zsóti is - megcsinálta volna, de ezt most nem feszegetem. Amúgy rajta ment el a McLaren vébé címe! Ha Alonsot legalább idén hagyják elsõ számú pilótának, simán bajnokok!

A medve nem játék.

a.carkey
Mi az, hogy nem engedi el? Láttad, hogy mennyi volt a különbség kettõjük között amikor Kiki kijött a boxból? Hát nem sok! Ráadásul Kimi tök szakadt gumival is bevállalt 3 gyors kört a sikerért. Ha it Massa olyan simán elengedte volna, akkor nem ennyi a különbség ...

A medve nem játék.

a.carkey
Baszki. -17rõl nyert vébét. Ez neked nem extra? :)

A medve nem játék.

Nekem Lajos na :ASDSDD

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

b-type
:)

passatgt

:D

passatgt
jobb mint Nakajima(bár lehet csak izgult elsõ futama miatt:))

Újabb dicséretek Räikkönennek

Kimi Räikkönen célba ért. A finn pilótát gyakran 'örök másodikként' emlegették, így a szakértõk egyet értenek abban, hogy a Ferrari pilótája megérdemelten lett bajnok.

Gerhard Berger: "A Formula-1-ben bármi megtörténhet, amíg le nem intik a versenyt. Mindig is számoltam Kimivel. Láttunk már hasonlót."

Timo Glock: "Kimi remekül vette az elsõ kanyart. Úgy fest, mintha Kimi és Alonso együttmûködtek volna."

Partick Head: "Együtt érzek a McLarennel, mert remekül mentek idén és igazságtalan büntetést kaptak. Ez rossz Lewisnak. Alonsot viszont nem sajnálom. Nem ismerem õt személyesen, de úgy érzem nem kár érte."<#nyes><#nyes><#nyes>

Helmut Marko: "A leggyorsabb nyert, megérdemeltem. Én Kimire fogadtam."

Willy Rampf: "A verseny elõtt azt kérdezték tõlem, hogy kinek adnám a címet. Azt mondtam Kimi. Azért, mert nálunk kezdte, illetve, mert úgy tûnt lehetetlen küldetés a diadal. Nem hibázott és nyert."

Hans-Joachim Stuck: "Kimi remekül szerepelt az utolsó versenyeken, így megérdemelten lett bajnok."

Nem tudom, én inkább kételkedek Vettel tehetségében.
Nem mondom, hogy tehetségtelen, de szerintem nem is egy kiemelkedõ tehetség.
Egyszerûen szerintem az van, hogy nem elég óvatos, és gyorsabban mer vezetni mint mások, de emiatt vétett is már 1-2 elég súlyos hibát.
Ezt webbertõl idézted? <#zavart1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

b-type
Luis :))