FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Vision. One Purpose.
A Ferrari hétfõn hivatalosan is bejelentette, hogy Stefano Domenicali veszi át Jean Todt helyét a csapatvezetõi poszton. A spanyol AS értesülései szerint ez szabaddá teheti az utat Fernando Alonso Ferraris szerzõdése elõtt, ugyanis eddig a francia szakember állt a kétszeres bajnok leigazolásának útjában.
A lap úgy tudja, hogy Felipe Massa szerzõdésében egy olyan passzus található, ami lehetõvé teszi a Ferrari számára a brazil pilóta elbocsátását, amennyiben Todt távozik a csapatvezetõi posztról.
Az Express korábbi információi szerint Massa és Todt a Toyota istállónál folytatja a munkát az elkövetkezendõ esztendõben.
http://gaborszantai.co.uk/
Hát az lesz neki a Hondánál, az ziher 😄
Technikailag még annyira nem is rossz, de amit teamwork címen mûveltek eddig...
valahogy nem lettem tõle feldobódva...<#sir>#sir>
tényleg egy új éra következik a Ferrari-nál, bízom a jó folytatásban, de egy újabb kemény ellenféllel kell felvenni a harcot.
No one can stop Death!
Elég hosszúak a sebességfokozatok, 2-esbe 102-ig ki lehet tolni, ez nem vicc, asszem Totalcaros tesztben is írták. De ennek ellenére a gyorsulása sem szar, mert nagyon, és nagyon könnyen pörög a motor, max teljesítményt 6500-on adja le, üresbe 10000-ig ki lehet pörgetni.
Tiszta Honda, azok pörögnek ennyire<#idiota>#idiota>
Amúgy a végsebessége is csak 112 hivatalosan, meg 21s a gyorsulása XD
Apukámnak volt vagy 5 Trabantja fiatalabb korában(persze nem egyszerre), meg volt 1 motor, amit olyan 35 lóerõsre tuningolt, és azt rakosgatta bele az újba, ha a régit lecserélte 😄 Meg állítólag egyedi kipufogórendszert is készített hozzá 1-2 ismerõsével, mert a gyárival lassú volt az autó, ami volt hozzá sport, azzal meg ette a benzint.
Amúgy szerintem a Zastavánkkal is csinált valamit, bár azt már nem ismeri be, de 3 hengerrel is simán a gerincemben volt a gyomrom, amikor félt, hogy nem tud kikanyarodni az 1 henger hiánya miatt, és padlógázzal fordult ki a Móri Útra 😄
Sajnos már 2 éve(vagy van az több is) bele sem ültünk, és a mûszaki is lejárt rá lassan 1 éve, de én még mindig azt mondom, hogy eljárogatnék vele, ha nem tudunk venni nekem jövõre külön autót. Mert amúgy kva jó vezetni, még a jobb elsõ ülésrõl is érzem az egész autót, ez a mostani autónkról nem mondható el igazán. A motor az annyira a magas fordulatszámot szereti, hogy gázadás nélkül sebességbe sem lehet tenni<#hehe>#hehe> Csakhát a szokásos "valami barom belédmegy, és kettétörik az egész, mert mindenhol rozsdás" szöveg szokott a válasz lenni, meg "inkább veszek neked akkor egy Civicet". Csak egy normális Civic meg 700-nál kezdõdik...
(Ha nem Hondás hírt linkeltél volna, még meg is lepõdtem volna <#hehe>#hehe>)
Amúgy egy normális karosszéria kéne, azt ott lennének nagyon elõl, a motor biztos megvan hozzá. Ami nagyon feltûnõ, hogy már évek óta nagyon magasra kiemelkedik az autóból a versenyzõk feje, míg a többi autóba egyre inkább belesüllyed. Szerintem ez mutatja, hogy kicsit le vannak maradva karosszéria ügyben.
Láttam pár napja egy viszonylag egyszerû Honda motort kiállítva valahol, 600ccm-s motor volt benne(4 henger, 16V), és 60 valahány KW-os volt, ami olyan 100 lóerõ körül van. Durva. A Trabant 600ccm-s motorja volt 27 lóerõ, mondjuk az egy kicsit más technológia 😄
Ezt most csak úgy mondom, hogy pl egy 5000ccm-s Ferrari V12 motor csak 400-450 lóerõs. A Hondának meg ott van egy sima 4 hengeres 2000-es motorja, ami 240. Jó, persze nem minden a teljesítmény, ott a nyomaték is, de akkor is.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A Daily Telegraph értesülései szerint még hétfõn bejelentik, hogy azonnali hatállyal a Ferrari korábbi technikai igazgatója, Ross Brawn váltja Nick Fry-t a Honda csapatfõnöki székében. Egy ilyen kinevezésnek kétségkívül lenne értelme, Brawn ugyanis nem titkoltan elõrébb szeretett volna lépni a hierarchiában (ezért nem sikerült megállapodnia a Ferrarival, amellyel a Daily Telegraph szerint októberben rekedtek meg a tárgyalásai), és a folyamatosan küszködõ Hondának is erõsen szüksége volt egy bizonyítottan kompetens, kellõ rálátással rendelkezõ szakember segítségére. Brawn állítólag a múlt héten írta alá a szerzõdését, de a jelek szerint Fry is a Hondánál marad, mint vezérigazgató.
Akkor majd ma meglátjuk...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
tudsz adni egy linket?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Jé, fel se tûnt, tényleg 😊 Akkor azért vannak 16-17-es autók egy csapatban, egyszer furcsálltam hogy lehet páros-páratlan sorrend, amikor ugye 1-2-vel indul 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
McLaren: Hamilton - ? (Kovalainen/Sutil/De la Rosa)
BMW: Heidfeld - Kubica
Williams: Rosberg - Nakajima
Renault: ? - ? (Alonso/Kovalainen/Piquet Jr./Fisichella)
Red Bull: Webber - ? (Coultard/Alonso)
Torro Rosso: Vettel - ? (Coultard/Bourdais)
Toyota: Trulli - ? (Alonso/Glock)
Honda: Button - ? (Barrichello)
Super Aguri: Sato - Davidson
Spyker: ? - ? (Sutil/Jamamoto)
Lényegében 9+2 hely szabad. (+2-t most hagyjuk, nincs sok esély a Pro Drive-ra.)
Tehát 9 hely, amire pályázik lényegében 11 versenyzõ, ha nem számoljuk, hogy Ralf Schumacher, Liuzzi, Winkelhock, Albers és Speed is csapatot keres. 16 F1-esbõl tehát 7-nak nem lesz helye. Nagyrészben ezt még befolyásolja két tényezõ: Hova ül be Alonso, illetve hogy ki ül a McLarenbe, Hamilton mellé. Ugyanis tõlük függ egy-két pilóta sorsa. Érdekes holtszezon elé nézünk tehát.
Személy szerint úgy gondolom Alonso - Renaultba ül, és Kovalainen megy a Mercibe. Ebben az esetben igazából Fisichella kerülne a régiek közül veszélybe, és Ralf Schumacher sem valószínû h kap autót.
Egyébként jövõre kapunk újoncot is Piquet jr. személyében egy 3-szoros VB fiát, illetve Bourdais-t, aki már Arrows pilóta is volt 2003-ban csak mire szerzõdést kapott tönkre ment a csapat, majd a Renault-nál tesztpilóta volt sokáig. Õ egyébként többszörös Champ Carbajnokként érkezik. Visszatérõ pedig Glock, aki már 2004-ben lehetõséget kapott a Jordantõl 4 versenyen.
13. "Ezt babonából nem használják"
Már alig várom, hogy Palik mondja versenyen:
És Ezt babonából nem használják nagyon közel került Hamiltonhoz. Több százezred másodperccel gyorsabb. Igen, igen! Mindjárt megelõzi! Hogy is alakulhat akkor a világbajnokság ezután, hogy túl vagyunk az elsõ verseny elsõ körén?
Ezt babonából nem használják fog vezetni tíz ponttal, mögötte szorosan Hamilton.
Hihetetlen nyitást látunk Ezt babonából nem használjáktól. Ezzel az eredményével így egy kör eltelte után rögtön kijelenthetem, hogy akár világbajnok is lehet ...
Bocs.<#idiota>#idiota>
A medve nem játék.
A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
1 - Kimi
2 - Massa
3 - Heidfeld
4 - Kubica
5 - (Renault 1. pilóta)
6 - (Renault 2. pilóta)
7 - Rosberg
8 - Nakajima
9 - Coulthard
10- Webber
11- Trulli
12- (Toyota 2. pilóta)
13- Ezt babonából nem használják
14- Vettel
15- (Torro Rosso 2. pilóta)
16- Button
17- (Honda 2. pilóta)
18- Sato
19- Davidson
20- (Spyker 1. pilóta)
21- (Spyker 2. pilóta)
22- Hamilton
23- (Mclaren 2. pilóta)
24- (?? Pro Drive 1. pilóta)
25- (?? Pro Drive 2. pilóta)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"