FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://gaborszantai.co.uk/

Shiwo
akkor most a hondához hány másodpercet visznek ? <#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ross Brawn lett a Honda fõnöke?

A Daily Telegraph értesülései szerint még hétfõn bejelentik, hogy azonnali hatállyal a Ferrari korábbi technikai igazgatója, Ross Brawn váltja Nick Fry-t a Honda csapatfõnöki székében. Egy ilyen kinevezésnek kétségkívül lenne értelme, Brawn ugyanis nem titkoltan elõrébb szeretett volna lépni a hierarchiában (ezért nem sikerült megállapodnia a Ferrarival, amellyel a Daily Telegraph szerint októberben rekedtek meg a tárgyalásai), és a folyamatosan küszködõ Hondának is erõsen szüksége volt egy bizonyítottan kompetens, kellõ rálátással rendelkezõ szakember segítségére. Brawn állítólag a múlt héten írta alá a szerzõdését, de a jelek szerint Fry is a Hondánál marad, mint vezérigazgató.

Akkor majd ma meglátjuk...

ezt láttátok már? :DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

MaSzKa
tök jó az a piros bogaras netreklám amit linketél:-)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Magic Boy
Na ja azért kaptam, mert beírtam az FM fórumba, hogy "Kapd be!<#ravasz1>".

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Pharaoh
Adatlapod

Magic Boy
Hogy lehet megnézni, hogy miért kapott valaki büntetõpontot?

Count Adyn
(jó a büntipontod szövege:DDDDD)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Magic Boy
Hol találtad?
tudsz adni egy linket?

Bandee1987
Egy igazi gyöngyszemet sikerült megtalálnom. 2 órás (sztem hivatalos) Formula-1 összefoglaló az 1994-es világbajnoki évadról magyar kommentárral.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

13- Ezt babonából nem használják

Jé, fel se tûnt, tényleg :) Akkor azért vannak 16-17-es autók egy csapatban, egyszer furcsálltam hogy lehet páros-páratlan sorrend, amikor ugye 1-2-vel indul :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Shiwo
nem azé, de nem úgy volt, hogy a McLaren az uccsó kettõt kapja ? nahmármost ha új csapat lesz, akkor nem õk lesznek a 22-23 a meki helyett ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Punker
szponzoroknak biztosítani kell a kellõ számú címlapot.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Briattore-Dennis, mintha a sors keze lenne, a sok elkövetett hülyeségért megérdemlik egymást :DDD

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bardocz
ha én ott lehetnék azt választanám,még fizetnék is érte<#idiota>
Megjegyzés: a csapat alakulásokat az ún. "hírekre" alapoztam... sajnos nincs jobb forrásom.
Ferrari: Raikönnen - Massa
McLaren: Hamilton - ? (Kovalainen/Sutil/De la Rosa)
BMW: Heidfeld - Kubica
Williams: Rosberg - Nakajima
Renault: ? - ? (Alonso/Kovalainen/Piquet Jr./Fisichella)
Red Bull: Webber - ? (Coultard/Alonso)
Torro Rosso: Vettel - ? (Coultard/Bourdais)
Toyota: Trulli - ? (Alonso/Glock)
Honda: Button - ? (Barrichello)
Super Aguri: Sato - Davidson
Spyker: ? - ? (Sutil/Jamamoto)

Lényegében 9+2 hely szabad. (+2-t most hagyjuk, nincs sok esély a Pro Drive-ra.)
Tehát 9 hely, amire pályázik lényegében 11 versenyzõ, ha nem számoljuk, hogy Ralf Schumacher, Liuzzi, Winkelhock, Albers és Speed is csapatot keres. 16 F1-esbõl tehát 7-nak nem lesz helye. Nagyrészben ezt még befolyásolja két tényezõ: Hova ül be Alonso, illetve hogy ki ül a McLarenbe, Hamilton mellé. Ugyanis tõlük függ egy-két pilóta sorsa. Érdekes holtszezon elé nézünk tehát.

Személy szerint úgy gondolom Alonso - Renaultba ül, és Kovalainen megy a Mercibe. Ebben az esetben igazából Fisichella kerülne a régiek közül veszélybe, és Ralf Schumacher sem valószínû h kap autót.

Egyébként jövõre kapunk újoncot is Piquet jr. személyében egy 3-szoros VB fiát, illetve Bourdais-t, aki már Arrows pilóta is volt 2003-ban csak mire szerzõdést kapott tönkre ment a csapat, majd a Renault-nál tesztpilóta volt sokáig. Õ egyébként többszörös Champ Carbajnokként érkezik. Visszatérõ pedig Glock, aki már 2004-ben lehetõséget kapott a Jordantõl 4 versenyen.
a.carkey
Én ennek a pilótának fogok drukkolni. Csak úgy, divatból ...:

13. "Ezt babonából nem használják"

Már alig várom, hogy Palik mondja versenyen:

És Ezt babonából nem használják nagyon közel került Hamiltonhoz. Több százezred másodperccel gyorsabb. Igen, igen! Mindjárt megelõzi! Hogy is alakulhat akkor a világbajnokság ezután, hogy túl vagyunk az elsõ verseny elsõ körén?
Ezt babonából nem használják fog vezetni tíz ponttal, mögötte szorosan Hamilton.
Hihetetlen nyitást látunk Ezt babonából nem használjáktól. Ezzel az eredményével így egy kör eltelte után rögtön kijelenthetem, hogy akár világbajnok is lehet ...

Bocs.<#idiota>

A medve nem játék.

Anders
...meg két ferraris meg két bmw-s meg két redbullos stb...

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

minimize
szuper. legalább jövõre 2meklárenes veri meg a bajnokságban, remélem...

No one can stop Death!

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

isten hozott az F1 vilagaban...
Lol, komolyan nincs 13-as? :D
Amugy rajtszámhoz:
1 - Kimi
2 - Massa
3 - Heidfeld
4 - Kubica
5 - (Renault 1. pilóta)
6 - (Renault 2. pilóta)
7 - Rosberg
8 - Nakajima
9 - Coulthard
10- Webber
11- Trulli
12- (Toyota 2. pilóta)
13- Ezt babonából nem használják
14- Vettel
15- (Torro Rosso 2. pilóta)
16- Button
17- (Honda 2. pilóta)
18- Sato
19- Davidson
20- (Spyker 1. pilóta)
21- (Spyker 2. pilóta)
22- Hamilton
23- (Mclaren 2. pilóta)
24- (?? Pro Drive 1. pilóta)
25- (?? Pro Drive 2. pilóta)
BaliBoy
Jah, és utánna kapásból megy is a viselkedést kutató intézetbe. <#idiota>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

A leujabb hir, Alonso elszerzodott Schumi gokartpalyajara.. O lesz aki bemutatja, hogy ne vezessunk.....<#eplus2>

DjDano
Nem tudom mit variáltok, Kovalainen helyet cserél Aloval oszt jó napot.

jah.. uccsó szakét bedobja a rajtrácson, felköti a napocskás kendõt azt' megcélozza a legnagyobb ellenséget...

Kit--Kat
Alapvetõen nekem is az jött le, hogy gyors pilóta, csak japános hévvel:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bezony! Állítólag bõvítik a szerelõk létszámát is. Fogyóeszköz....

BaliBoy
Csóri szerelõk... <#vigyor3>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

b-type
sztem jó páros lenne :), és bírom Nakajima-t is, sztem jó anyag.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Punker
ja ez ilyen bónusz csomag motor + pilóta? 1 fizet 2-õt kap? <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
mi van?????

Hivatalos:
a Williams pilótapárosa: Rosberg - Nakajima

minimize
Brawn-t nagy botorság lenne elengedni mostanában. mondjuk kérdés, Kimit mennyire "zavarná", vagy billentene a csapategyensúlyon, bármin....<#confused>

No one can stop Death!

bocsika...

atomboy
Nincs torolve, csak rosszul linkelte. Index

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Magic Boy
Az Index törölte a hírt.

atomboy
Uborkaszezon van. :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

pfff
M.S nem fog vissza térni. De a legfrisebb hírek szerint Fernando Alonso és Ross Brawn Red Bull hoz mennek jövöre.

Valóban. Valamiért azt hittem, hogy pontegyenlõség lenne, és abból indultam ki.
Ferrari 204, nem 203 :) Szóval 1 ponttal nyerték volna

ja jó, azt hittem az nincs 14 pont :)
Akkor tkp. Mekit nem is büntették a kémkedés miatt a pénzen ívül :DD