182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én azt nem értem hogyha ez a cucc leszakad a kerékkel akkor akkora forgási energiája van hogy még szép hogy szétszakad.
Gondoljatok bele mennyit forog egy ilyen kerék. -
Egyáltalán nem lehetetlen, hogy annak a "spárgaféleségnek" a szakítószilárdsága nagyobb, mint a drótkötélé, viszont ha a kerék leszakad, és ott lobog a kaszni mellett, akkor nem szakad le csak azért, mert elfárad a fém (ugye, ha egy drótot hajtogatni kezdesz, az egy idő után szépen eltörik, míg a cérnával elleszel egy darabig) -
RedBull-t is jól meglehetne szórni amiért beengedik másik autó elé Webbert, ott látja, hogy jön, de elengedi
-
de buta vagy hát.
az a valami valószínűleg letört a Brawn kocsijáról, sok ember nem tehet róla, míg ennél a kerék dolognál egyértelműen, már a boxban látszódott, hogy mozog az egész, szóval nem jól van rögzítve.
Ettől függetlenül a csapat eltiltása kicsit durva szankció. -
A spanyol szurkolók remélem,hogy megköszönik ezt a büntetést a FIÁnak -
és tényleg, megnéztem pár nagy ütközést és a kerekek nem szakadtak el -
SzocsA #83870 a következő futam az spanyolban lesz nem???? alonso nem lesz ott!!!
remélem az FIA -tól nem akar menni senki spanyolba mert nem jönnek onnan el élve!
érdekes hogy a BRAWN GPt nem tiltják el amiét lerepült alkatrész találta el massat amiért kórházba kerűlt EZ MOST HOGY VAN??????????? -
Ez nem túl korrekt 
mintha más csapat sosem hibázott volna -
Mar bocsi, de a sodort kotelek, drotkotelek szakitoszilardsaga joval nagyobb a tomor rudnal vagy lancnal. -
Akkor bekéne vezetni azt amit az Indycarba is. Normális láncokkal kéne rögzíteni és akkor nem szakadnának le a kerekek!
Indycarba 300+km/h-val mennek és egy falracsapódástól nem szabadulnak el a kerekek.
Remélem megjön nekik is az eszük és bevezetik. Ne haljon meg még vki hogy bevezessék ezeket. -
Nah akkor nem lánc. Mind1. Valószínűleg nem egy sima "spárga" az. De mint írtam is, minden karambolnál nem foghatja meg. -
A csapat hibázott. Az tény, hogy most ez pont rosszkor történt. Peche van a Renaultnak. -
Lánc?
Nem hiszem.
Ez a spárga féleség nem fogja ott tartani a kereket egy nagy ütkőzésnél.
Nem értem FIA-t, hogy ezt hogy lehet elfogadni biztonágosnak. -
Ezt nem a csapatokon kell leverni, mert ha nem lett volna ez a két eset, említésre sem méltatja az FIA az esetet. Az FIAnak és a FOTÁnak kell olyan szabályokat hozni ami biztonságosabb előírásokat követel meg és majd a csapatok ehhez alkalmazkodnak, mert nekik nem ez a dolguk, ezért is érthetetlen miért kell a Rönót elmeszelni.
Fellebbeznek, remélem az FIA jobb belátásra tér. -
icemankimi #83862 Alonso átjön szezon közben a Ferrarihoz:D mekkora lenne.
Massanak legalább 3-4 futamot tuti ki kell hagynia. -
Jogos.
Sajnos a pilóták is megisszák a levét de akkor is jogos. Főleg a történtek fényében. (múltheti halálos baleset) Egyre inkább bebizonyosodik, hogy ezek a repülő alkatrészek a legveszélyesebbek jelenleg. Akárhogy széttörhetik az autót a falon (pl Kubica, Kova), sértetlenül szálnak ki. Viszont az ilyen balesetek mint múlt héten vagy most egyértelműen rávilágítanak arra, hogy repkedő alkatrészek még most is akár halálos sérülést is tudnak okozni. Nem véletlen ugyebár az sem, hogy a kerekek rögzítve vannak egy lánccal, hogy egy balesetnél ne repüljenek szanaszét. (persze ütközés erősségét figyelembe véve) Így nem csodálom, hogy a jövőben nagyobb szigorral fognak eljárni az ilyen esetekben. -
Ez de baromság már. Tudtommal ez azért nem az a ketegória, amikor leszakad a kerék, amire már többször volt példa idén. Érdekes módon akkor hasonló fel se merült. -
Ma Kimi egész jó volt. Sajna a boxban még mindig nem az igazi a csapat, de fejlődnek. A 2. helyet megtartották még így is. Badoerre ráférne végre a lehetőség. Érti, vágja minden mozdulatát az autónak, és kijárna már végre neki egy esély. De persze az igazi az lenne, ha Massa jönne vissza és indulna már a következőn ... -
nincs valakinek egy torrentje a futamhoz? vagy egyéb más megoldása arra, hogy megnézhessem?
(igen...tudom hogy most megy sport klubbon, de perpill jöttem haza és nem akarom csak az egyik felet megnézni)
köszönöm előre a segítséget (ha lesz:P):) -
Remélem Luca jön! -
Laceee #83856 Alonso majd Ferrarival megy a Valenciaban :), amúgy egy felfüggesztett büntetés sokkal korrektebb lenne. -
Álonszót a ferráriba!!!
nemtudom hoyg utána le tudták e venni róla sisakot:D
gondolom rohadt ideges volt:D -
remélem fellebbeznek -
dav1d #83853 hazai versenye lett volna a következő
-
Vezetnéd a magyar nagydíjat, te is tolnád neki míg a saját szemeddel nem látod, hogy gond van. -
Ez az utóbbi napok történéseinek következménye. De nem példát statuálni kéne, hanem megint elgondolkodni a biztonsági előírásokon. -
Lehet az van benne hogy szóltak neki hogy rosszul raktuk fel már a box utcában.
De akkor miért ment akkora tempóval a pálya elején.
Tudni kéne biztosra az infókat. -
Elég nagy hülyeség, ilyenért sosem volt eltiltás, de még csak ejnye bejnye sem, ez rendben van hogy most ez a téma előkerült, de nem kellene emiatt elmeszelni egy csapatot, akik amúgy is jól döntöttek és Alonso is szépen csinálta és nem veszélyeztetett. Ha a szerelők hibáztak főleg a nyalókás és az aki rosszúl rakta fel akkor az a csapat hibája, kapjanak pénzbüntetést, de Alonsot és a másik pilótát aki meg végkép nem tehet róla büntetni? -
De ez micsoda?
Tavaj vagy tavaj elött Hamilton hagyta el a kerekét mert nem rakták rá rendesen a csavart.
(Amúgy MClaren drukker vagyok szóval most saját magam ellen beszélek :D )
Ezért eltiltani ez hülyeség.
Bár biztos benne van az is hogy mostanában sok baleset történ aminek leszakadó alkatrészekhez van köze.
De ez akkor is igazságtalanság. -
Ezeket a majmokat kellene inkabb eltiltani a biraskodastol. -
Jó futam volt? -
Ez Alonso-val szemben igazságtalan döntés. Jól meg kellett volna fejni a csapatot a $-fa alatt azt kész. -
pff -
A Renault nem lesz ott az Európa Nagydíjon! -
nem győznék újraépíteni az autókat
-
SATO SATO SATO 
Tuti csődbe menne a Ferrari
-
Ide-t a Ferrariba! :DD -
nagyot röhögnék, ha simán verné kimit:) -
Na, éljen a TV2-s hírhajhász "tények". -
Hakkinen-el spanolt a magyar himnusz alatt