FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ferrari 204, nem 203 :) Szóval 1 ponttal nyerték volna

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ja jó, azt hittem az nincs 14 pont :)
Akkor tkp. Mekit nem is büntették a kémkedés miatt a pénzen ívül :DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Igen, ha a McLarentõl veszik el, akkor tõlük kell levonni, én is ezt mondom :) A pilótáktól ugye nem vették el (így jön ki 109+109=218), de a csapattól igen (218-15=203), így jönne ki annyi pont, mint amennyi a Ferrarinak is van. Ebben az esetben a több futamgyõzelem döntene. Egyébként tényleg fölösleges számolgatni (bár az utolsó mondatomra szívesen kapnék választ), de ha már egyszer valakit érdekelt, akkor besegítettem.
Már nem azért, de a hungaringen a McLarentol vették el a pontokat, es nem a Ferraritol, tehat ha azt a buntetest is beleszamoljuk akkor a Meki meg folenyesebben nyerte volna meg a konstruktori vb-t. Bar szvsz ezt tok folosleges szamolgatni.

Egyébként a Hungaroringen pont 15 pontot szereztek volna, tehát ha azt a büntetést beleszámoljuk, akkor több futamgyõzelemmel világbajnok konstuktõröknél is a Ferrari. Csak azt lenne jó tudni, hogy az FIA hogyan számolta ki ezt a büntetés csökkentése végett.
gercse
aha, mindegy, Kimi tarolt, ez a lényeg :)

hát Hamiltonéknak 109-109 pontja van, Ferrarinak 204

tehát 204-218, megnyerték volna

lehet megpróbálom :)
Sztem Meki nyert volna, de volt Hungaroringes pontelvétel is hoppá, azzal mi legyen ? :D

a.carkey
Na ez az! :) Azt hiszem 94 óta van így.

A medve nem játék.

gercse
ja...ezt el is felejtettem :D..., amúgy nem számolta ki valaki, hogy mi lett volna az eredmény, ha nem zárják ki õket?

Úgy tudom csak az 1. rajtszámnál számít az egyéni VB, a többinél a csapat pontsorrend, tehát Hami 23, mert McLaren DQ :D
MikX
mért ezeket is ellopták? <#eplus2><#eplus2><#banplz>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

gercse
jaja, jövöre hami 3as, csapattársa 4es, bmw-k 5,6, stb.

Én úgy tudom, hogy csak az 1-es vihetõ, aki egyéni VB lesz, a többi nem.
a.carkey
Nem a sorrendtõl függ?

A medve nem játék.

Shiwo
hát ha Kimi jövõre is nyer, akkor csak szeretné..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hamilton lett jobb a csapatban, így nem viheti a négyest...

http://gaborszantai.co.uk/

Kimi az 1
Massa 2
a többiek maradnak, illetve a McLaren kapja a Ferrari számait,szvsz.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

BaliBoy
Viszi magával. Mint idén.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Count Adyn
Tényleg hogy lesznek jövõre a rajtszámok akkor most ha alonso elmegy?:O

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Alonso az utóbbi években mindig esélyes autókban ült, nem vagyok jós, igy nem tudom, hogy az emlitett csapatok , ahova mehet, mennyire lesznek versenyképesek, de egyik sem tünük elõrelépésnek, sem a multbeli Renault sem a mostani McLarenhez képest.
szvsz magának kereste a bajt, huzta volna meg magát - csak egy kicsit - s jövõre megint esélyesként indulhatna.
Mibõl gondolja, hogy a Ferrarinak kelleni fog??

bardocz
davidson meg sato jó pilóta:)
BaliBoy
A Super Aguri egy korrekt választás lenne a számára. :D
(csak a szegény japcsikat sajnálnám)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

na, egy kis topicfelpörgetés...

Fernando Alonso
- kirúgta a McLaren, mert nem csapatjátékos és zsarolni próbálta õket*
- a Red Bullnak nem kell, van két pilótájuk, akikkel elégedettek
- a Ferrarinak nem kell, mert szintén van két, érvényes szerzõdéssel rendelkezõ pilótájuk
- a BMW-nek szintén van pilótája
- a Toyota bámennyit fizetne, de Alonso nem akar odamenni - értehtõ
- a Renault hosszú távra leigazolná, de Õ csak egy évre akar odamenni, mert Kimit szeretné váltani a Ferrarinál
- a Torro Rosso szintén fix párossal rendelkezik
- Rubens nagy eséllyel távozik, így a Hondánál lenne hely
- Williams nem adja Rosberget, de a másik ülés szabad
- Spyker, Super Aguri nem alternatíva a számára, a Prodrive lehet el sem indul...

Tehát vagy Renault vagy Williams, ha jó autót akar, ha pénzt akkor Toyota, esetleg Honda...

A csapatok ismerik már, hogy milyen "ember", nem kapkodnak utána...

(*közös megegyezésseé bontottak szerzõdést, amirõl Alonso nem tudott, ergó kirúgták)

http://gaborszantai.co.uk/

üdv
ha tudna valaki segiteni, a következõ motorokhoz keresek teljesitmény adatokat:
- Zakspeed 1500/4 L4T (1985 - 1988)
- Yamaha OX99 (1991-92)
- Hart 1035 V10 (1993)
- Hart 415T L4T (1984-85)
- Motori Moderni 615-90 V6T (1985 - 87)
- Ilmor 2175A V10 1994
- Mugen Honda MF351HB 1994
- Hart 830 V8 1995 - 1996
természetes kerestem már az adatokat a neten, de én nem bukkantam konkrét teljesitmény mutatókra.
köszönöm

SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!

passatgt
szar ez az f1 de mégis ez a legjobb:)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Zsolti9014
Köszönjük az izgalmas versenyeket Mika!!!
Reméljük még visszatérsz egy-egy alkalomra. :D

Hajrá Magyarország!

Remélem nincs. Sívesen látnám jövõre a Super Aguriban mint elsõ számú pilótát <#nevetes1>

Ott a fél másodpercével -mert mint tudjuk õ azt viszi magával mindenhova- lehet hogy csak két kört kapna a mezõnytõl <#taps>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Punker
hát Ron még mindig nagyobb patkány, szerintem ALonso nem lép le úgy hogy nincs még a zsebében a köv szerzõdés, szal akár igaza is lehet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Alonso nem számított az ELBOCSÁTÁSRA

Hát mire számított a csórikám? Keveri a sz@rt egész évben, meg játsza a primadonnát, és elvárta volna, hogy marasztalják?? Szánalom...

De legalább a hivatalos köleményben közös megegyezést említettek, erre kidumálja, hogy kirúgták... istenem...

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
<#wave>

<#sir>

A medve nem játék.

Count Adyn
"Bejelentette visszavonulását Mika Häkkinen, korábbi kétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta. A 39 éves klasszis az 2001-ben kilépett a száguldó cirkuszból, majd két éve a Német Túraautó Bajnokságba (DTM) tért vissza.
"Nagyszerû volt ebben a kategóriában versenyezni" - mondta Häkkinen, aki július végén a Magyar Nagydíj elõtt Budapesten is járt.

Häkkinen - aki 1998-ban és 1999-ben Forma-1-es világbajnoki címet szerzett a McLaren-Mercedes istálló színeiben - 161 futamon állt rajthoz az F1-ben, húsz gyõzelmet aratva. Pályafutása során 26 alkalommal indulhatott az elsõ rajtkockából."

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

minimize
A kontraktus végétõl meg irány a Ferrrari??!
Remélem nem. <#smile>

No one can stop Death!

M@TriX
elég tré a minõsége, ha youtube-ra feltenné jobb minõségbe, akkor esetleg...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Szerintem is.

Vagy Renault.

desigo
Szerintem a Toyotához fog menni...

nearo
mehetne bannerba

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

otrosinka
az biza ......

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

b-type
Sztem ez fû alatt már megvolt, sztem a Merga nem akarta felvállani az idei balhékat.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Juhéééééééééééé :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

bardocz
2007 best of
nem tudom volt-e már engem a hideg rázott végig nagyon jó videó
talán a toyota megszánja! oda is viheti magával a fél másodpercét.... <#nevetes1>

zmeor
ami poén!
menne a jó kis ferrarihoz :D
mindig a jók felé húz! de szaaar

amugy meg örülnék ha kovalainen odaverné a Hamilton-t a mekiben!
Megint egy finn a mekinél :)

leszarom a konfigod...

zmeor
A Ferrari tetszene neki a leginkább

A spanyol és a istállóvezetõ Ron Dennis között igazából augusztus elején romlott meg végleg a viszony, azóta nem is beszéltek egymással, és a helyzet azóta sem javult. Alonso már korábban is jelezte, hogy menni akar, de még õ sem tudta, hová. Leginkább a Ferrari tetszene neki, de Kimi Raikkönennek 2009-ben, Felipe Massának 2010-ben jár le a megállapodása, ráadásul néhány hete hosszabbították meg.
Kovalainen érkezhet a helyére

Az idei F1-es vb-t mellesleg a finn Räikkönen (Ferrari) nyerte, a McLaren-Mercedes két versenyzõje, a brit Lewis Hamilton és Alonso a második, illetve a harmadik helyen végzett.

Ugyanakkor a Mc Larennél nem estek kétségbe, brit lapértesülések szerint elképzelhetõ, hogy a Renault csapat finn pilótája Heikki Kovalainen lesz a brit Lewis Hamilton csapattársa a wokingi gárdánál.

leszarom a konfigod...