FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Ja, mint a mclarenrönó, kb ennyi az alapja ennek a kijelentésnek...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Gratulálok a 2-3dik helyezt ezüstferrarinak! Szép volt az idei mercédes ruha..

Downhill!!

Gratulálok a második-harmadik helyezettnek <#hehe><#hehe>

És legfõképp, szép volt Meki az idei év 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Sajtó: az igazság diadala

A Nemzetközi Automobil Szövetség Fellebbviteli Bírósága elutasította a McLaren-Mercedes fellebbezését, így a hosszas várakozás után kiderült: mégis a pályán dõlt el a 2007-es bajnoki cím sorsa, amelynek tulajdonosa Kimi Räikkönen. A nemzetközi sajtó elégedett a döntéssel.

Corriere dello Sport: "Az igazság diadala. Az FIA elutasította a McLaren fellebbezését. Kimi Räikkönen hivatalosan is a 2007-es esztendõ bajnoka. Idén a Ferrari volt a legjobb és ezt már senki sem vonhatja kétségbe. A remény tovább él, hogy a soron következõ esztendõ zökkenõmentesebb lesz és a sport diadalmaskodik a kémügyek felett."

Gazzetta dello Sport: "A McLaren fellebbezése elutasításra került, Räikkönen marad a bajnok. A McLaren utolsó kísérlete, hogy gyõztesként kerüljön ki egy katasztrofális évbõl, kudarcba fulladt. A Ferrari kettõs sikert könyvelhet el magának. Maranelloban már teljes mértékben a következõ évre koncentrálhatnak."

Tuttosport: "A McLarent kikosarazták. Az egyéni cím marad a Ferrarinál. Räikkönen ünnepel, a McLarent újabb csapás éri. Egy nehéz Formula-1-es év végére értünk. Most újra a sport által nyújtott értékek lépnek elõtérbe."

Daily Express: "Hamilton: Kimi a méltó bajnok. Hamilton most a jövõ évre koncentrál, miután az ICA elutasította a McLaren fellebbezését."

Daily Mail: "Lewis Hamilton nem szerzett bajnoki címet a 2007-es esztendõben. A Brazil Nagydíj végeredménye végleges, Kimi Räikkönen megõrizheti bajnoki címét. Ez várható volt. Hamilton sportemberhez méltóan reagált."

The Independent: "Hamilton bajnoki esélye egy elutasított McLaren fellebbezéssel ér véget. Hamilton jövõre egy pozíciót javítani akar."

The Times: "Az ICA megóvta Hamiltont attól a kínos pillanattól, hogy világbajnokká avatják."<#nyes>

http://gaborszantai.co.uk/

oneal1
gyõzött az igazság!!!!!!😊

!Forza Ferrari!

DannyL
nagyon helyes!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

a.carkey
Épp ideje volt!

A medve nem játék.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bardocz
szerintem amit még én linkeltem(magyar)az jobb,pár jó részt kihagytak

bardocz
mekláren dugja fel magának a ferrariukat,szánalmasak egyre inkább
McLaren tuti megvétózza a döntést...

Megvan, nálad volt<#mf1>

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Azért írtam a buli meccset.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Istencsászár
Függetlenül, ilyen produkciókat Sumi, Kimi, Alonso tud csinálni és csinált is, nem hiába õk a világbajnokok...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Amiga
Hivatalos: Raikkönen marad a világbajnok!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Neked elgurult a gyógyszered!

2006. Interlagos minden volt, amiért az F1-et érdemes nézni. Függetlenül attól, ki-kinek drukkol.

Felesleges? Azért elég sok embernek örök élmény marad, már nem volt hiába.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

bardocz
és dierkt mindenki assabban ment igaz?😊
Szvsz felesleges erõ fitogtatás vagy egy jó kis buli meccs. Ennyi volt az egész.

nearo
nekem az volt =P

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
<#mf1>
nekme a legnagyob boldogságom eddig 2006 interlagos volt amikor MS az egész mezõnyt szarráverte,ez max utána jöhet,és ebbe a legnagyobb öröm aelett hogy megmutatta ki a legjobb,a ferrari anyit pörgött,amenyitõl egy meki elolvad
Istencsászár
Azt kivánom neked h ez legyen a legnagyobb boldogsádot amit a Forma1es közvetítések alatt láthattál az évek alatt.

bardocz
sõt,sato porrá alázta alonsot montrealban😊 a 2x vb-t😛
és nem kifogás a gumi,hogy kopott volt,alonso koptatta el drifteléssel,és a legszarabb autóval elõzték meg😄
Istencsászár
Vannak akik meguktól is tudnak hibázni, és vannak akik a kocsin keresztül😊))

Istencsászár
Aztán jött Sato, és több pontot szerzett azzal az ugyan olyans zar autóval😊

Shiwo
nem szivesen lennék a mekisekkel 1 fedél alatt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

bardocz
"a McLaren-vezetõk is hangsúlyozták, az üzemanyag-szabályok tisztázása miatt fellebbeznek, nem azért, hogy megszerezzék pilótájuknak az elsõ helyet."

<#nevetes1>
ezt még õk sem hiszik el
bardocz
szerintem davidson is jó pilóta,néha eléggé jól ment idõmérõn is,csakhát a mezõny legszarabb kocsijával nehéz bármit is csinálni

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Shiwo
mégis hánykor jelentik be, hogy mi lett a döntés ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

#59506-ból indult ki a vita. Mellesleg szabotázy ide vagy oda, senki nem hivatkozott arra, hogy nem Kimi hibája volt a baleset. Persze biztosan nemt udhatjuk, ebben hasonlít a másik említett esethez. Én pont emiatt a közös vonás miatt hoztam fel ezt. Nyílván a legkönnyebb úgy megítélni, hogyha Kimi nem hibázott, Alonso meg pancser (vagy fordítva), de ez nem biztos, hogy fedi a valóságot.
Punker
mi, ezt úgy hogy értelmezni lehessen......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Az a hiba éppenséggel semmivel sem fogható jobban a szabotázsra, mint Alonso felhozott törése a futam során korábban szerzett sérülésekre.
Punker
az a monaco ahol a beépített ember trüközött?

Kimi is hibázott már nem 1x nem 2x az elmúlt években, de pont nem a jogos példákat hozzátok fel.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

nearo
semmi? 😊
mindegy, rossz példát hoztam fel...

a lényeg akkor is az, hogy általában szoktak hidázni az emberek

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

És Monaco?

Bár Kiminek szurkolok, de azért nem kell úgy tenni, minth ahozzá képest egy lúzer lenne a spanyol.
Punker
technikai hibához mi köze a pilótának?

a bizonyos finn és csapattársa fékrendszere rendetlenkedett azon a hétvégén, így mikor állítgatta (ami egyébként szokásuk a pilótáknak) akkor vágódott a falnak

Punker
"Következõ futam: Ausztrál Nagydíj, 2008. március 16."

b@sszus de rohadt messze van még 😞

nearo
Az a bizonyos finn meg összetörte magát Olaszországban... nem mintha Alonso fan lennék, de hibázni mindenki szokott.

Egyreszt kocsifuggo, masreszt palyafuggo... Ahol lassu kanyarokbol mennek egyenesbe, ott elony lehet a szelarnyek (mivel a lassu kanyarban alapvetoen nem az aerodinamika dolgozik).. Ahol viszont kozepgyors, es gyors kanyarok vannak tomegevel, ott rettenetes mocskos dolgokat muvel a szelarnyek a hatsoval..

kulabácsi
pótolja a hiányosságait?😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Amiga
Szerintetek ez a kép nem 18 éven felülieknek való? Há micsinál azzal a mikrofonnal? 😊))

Punker
autó kérdése a dolog, Rosberg mentálisan biztos hogy elöbbre van pont azért mert nehezbb dolga van, mivel nem 1 szinten lévõ autókban versenyeztek így nehéz megmondani ki a jobb.

[Jakuza]
Sot erre azt mondom, ha nem tesznek Alonso ala, o is megnyerte volna.
Csak a MCLierannel evek ota dilettansok ulnek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Pluskast
Nem nem aztmondtam hogy többet tudna kihozni, hanem hogyha õ ûlt volna idén Hamilton helyett a mclaren volánjánál most õ is lehettet volna világbajnok. Ergo nem kell Hamiltont úgy isteníteni mert vannak a mezõnyben ugyan olyan ifju tehetségek mint õ csak nekik nem adatott meg egy élvonalbei autó.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Istencsászár
Ez tény😊

Istencsászár
Nemhiszem h sok hiba lesz az uj elektronikával... teszteken megszokják, versenyeken ugy mennek mint eddig😊, de ha csúszkálni fognak akkor mindenki fog vagy senki sem, bár szerintem nem, ezek a pilóták profik.

elkúrta, és ennek legjobban Alonso örült, Kiminél is jobban😊