182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
teljesen mindegy,hogy ki kommentálna
mindet fikáznátok
-
HUmanHunter #83995 Wéber a legnormálisabb szvsz a jelenlegi magyar népből. -
Még mindig jobb mint Wéber. Ha az közvetít inkább lenémítom. -
Mondjuk futam közben meg Zollner döglene meg, ha az ő baromságait is tettlegesen értékelnie kellene a nagyérdemű közönségnek. :D -
5m0k3sh0w #83992 na én is valami ilyesmire gondoltam
-
Amilyen baromságokat mond,nem csak a Gyuszi fojtaná bele... -
5m0k3sh0w #83990 nem-nem, azért baszta fejbe a rugó -
massának kifogyott a benzine, azért ment neki a falnak -
Azt, hogy az Alonso megy majd a Ferráriba
-
Jaja. Elkezdi a mondanivalóját és mindig beleszól Gyulai vagy a Dávid Sanyi :D -
Milyen baromságokat hord össze az öreg megint? -
Sportklubon Zollner meg tudná fojtani Dávid Sándort egy kanál vízben. :) -
Értem én csak már kezd kicsit sok lenni ez a felhajtás.
Legalább valami haszna is lenne annak hogy itt van.
Bár valószínüleg a külföldi hiradókban benne van hogy itt fekszik. -
Laceee #83983 Ha nem jöttél volna rá akkor elmondom, hogy a mediának ez sokkal nagyobb biznisz mintha versenyt nyert volna. -
Bármelyik F1-es pilóta lenne ugyanilyen felhajtás lenne
ez a minimum... -
Vajon Massa nak van utazás biztosittása?
Szerintem már túl nagy a felhajtás. Jaj Massa így Massa úgy Pista bácsi ako meg a szomszéd szobán haldoklik mert munkahelyi balesete lett, mindenki leszarja.
Értem én hogy ő a nagy sztár de már 3 napja ez folyik a csapból is. -
csakis Zsolti helyettesítheti, vagy Talmácsi, a többi pancser
-
Azért szerintem ez több lesz, mint 60 nap, de ne legyen igazam ... -
Hoppá tényleg, na ezt nem tudtam:) de most utánanéztem és testvérek.
Nos akkor Marc Gené a ferrari teszpilótája vesz rész a Le Mans Seriesben és magán a Le Manson és meg is nyerte idén. Jordi Gené pedig a testvére aki a WTCCben Seatozik.
köszi a kiigazítást!
-
Bourdais lehet tudott valamit előre:D -
De Bourdaist fölösleges erőltetni,nem fog neki menni,eddig tökmindegy ki ült mellette,kikapott tőle.Nem neki való a F1,nagyon jó pilóta,de nem ez az ő műfaja. -
G_ArchAngel #83975 Most Bourdais a befuto...
Massanak 60 napot kell kb. kihagynia, iden mar nem fog sokat verenyezni... -
Na pont erről írtam. Pár óra sem telt el, máris cáfolva lett Schumacher, Massa (húdedurvamegvakultsohasemtérhetvissza) állapota. A Rossi féle baromságokra HI senki sem reagált érdemben. -
[URL=http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=10814&Itemid=82]"A szeme morfológiailag egészséges."[/URL]
egyre jobb hírek -
Ott a bukónak max annyi szerepe van,hogy nem kell mindenhonnan agyat takarítani,csak ki kell önteni belőle,lófaszt nem számít,hogy mi van akkor a fejeden. -
mégis milyen sisak képes megmenteni bárki életét is egy gumiabroncstól, ami igen nagy sebességgel vágódik a fejedhez? a nyak olyan terhelést kap, ami már alapból halálos kimenetelű lehet... -
WNW #83970 Sisakokrol.... -
HUmanHunter #83969 MSC nem száll be
érthető tőle. -
családban marad 
Amúgy LeMans-t Marc nyerte meg, Wurz és Brabham-al együtt.. -
Az Jordi Gené. Marc Gené nem szerepel sehol se tudtommal.
A Le Mans-t nem tudom melyik nyerte meg :D -
-
Gené a WTCCben egy gyári Seatban szerepel és idén megnyerte a 24 órás Le Manst.
Badoerről nemtudok sokat, szerintem csak a Ferrarinál tesztpilóta jelenleg. -
WNW #83964 Badoerrel az a baj, hogy szerintem mar evek ota nem versenyzett komolyabb szeriakban, Gene-t nem tudom, de szerintem O se nagyon.. Azaz hianyzik a verseny rutin.. Raadasul iden, a teli teszteken kivul, szinte nem ultek meg teszten se kocsiban, mert nem lehet.. Szoval meg az is elofordulhat, hogy hoznak egy fiatal versenyzot, az egyik kisebb szeriabol..... -
Bullitt #83963 Minden F1 oldalon találgatnak, hogy ki lesz Massa helyén. Tényleg ennyire nem értenek hozzá és lassú a felfogásuk? Gené meg Badoer. Ennyi. Velük van szerződésük, minek adnának ki pénzt egy külsős beültetésére? -
én 20-at :) -
HUmanHunter #83961 én 80% t mondok arra hogy Alonso a Renaultban marad jövőre. -
Massa 10 napon belül saját lábán sétálhat ki a kórházból -
És jön Grosjean majd Piquet helyére? :O
Hungaroringen elég balszerencsés volt GP2-be :D -
Akár még maradhat is a KERS, ha esetleg Todt lesz az FIA elnöke. Kb. egy tollvonás, mint amikor azt mondták, hogy "ajánlott, kötelező" ...
A Ferrari meg egyre jobb. Egyetlen baja van, hogy még lassú edzésen. Meg lehet nézni, ha a rawn hátrébbról indult mennyit tudott kihozni más möge beragadva!
A Renault meg attól volt olyan gyors edzésen, hogy alig tankolták meg.
Az erősorrendben kérdés, hogy Alonso marad-e a Renaultnál? -
G_ArchAngel #83957 "A nagy lófaszt nincs! Csak vesztenivalója van. Végre erősödik a csapat, aztán kiesik az egyik kulcsfigura, akinek 2010 végéig!!! van szerződése, és csak egy marad, akinek szintén 2010 végéig!!! van szerződése. Nem elég baja van azzal, hogy Alonso a szar Renault miatt már minden fronton el akarja magát adni magát BÁRHOVÁ, ahol a győzelemért hajthat, még egyesek szerint idén - lebőgés, állása - nincs "semmi vesztenivalója" ..."
Egyreszt a Ferrari is szar, senkit ne tevesszen meg a Hungaroring-i eredmeny. Masreszt Alonsoban es a Renaultban benne volt a 3-5. hely, az auto nem rosszabb, mint az olaszoke.
A lapokat pedig nem kellene elore leosztani.
Jovore megint minden megvaltozik. Betiltjak azt a KERS-t, amire most kezdtek raerezni a csapatok (mar akik hasznaljak), milliokat oltek bele es elozeseket koszonhetnek a nezok ennek a rendszernek.
A negy nagycsapat (BMW, Renault, Ferrari, McLaren) ujraertelmezheti az egesz konstrukciot KERS nelkul.
Arra nem is gondolok, hogy a kisebb csapatokat hogy erinti a felbehagyando fejlesztes vagy a kulso beszallitokat, akik pl. a BrawnGP-nek vagy a Williams-nek adtak volna el. Szanalmas.
....................................................
Bar semmilyen tudomanyos alapja nincs, de en jovore a Red Bullt, a Renaultot es a McLarent erzem favoritnak...