182274
  • desigo
    teljesen mindegy,hogy ki kommentálna
    mindet fikáznátok
  • HUmanHunter
    Wéber a legnormálisabb szvsz a jelenlegi magyar népből.
  • bujcsik555
    Még mindig jobb mint Wéber. Ha az közvetít inkább lenémítom.
  • a.carkey
    Mondjuk futam közben meg Zollner döglene meg, ha az ő baromságait is tettlegesen értékelnie kellene a nagyérdemű közönségnek. :D
  • 5m0k3sh0w
    na én is valami ilyesmire gondoltam

• bardocz
    Amilyen baromságokat mond,nem csak a Gyuszi fojtaná bele...
  • 5m0k3sh0w
    nem-nem, azért baszta fejbe a rugó
  • passatgt
    massának kifogyott a benzine, azért ment neki a falnak
  • Norbi1990
    Azt, hogy az Alonso megy majd a Ferráriba
  • Norbi1990
    Jaja. Elkezdi a mondanivalóját és mindig beleszól Gyulai vagy a Dávid Sanyi :D
  • Totti5
    Milyen baromságokat hord össze az öreg megint?
  • a.carkey
    Sportklubon Zollner meg tudná fojtani Dávid Sándort egy kanál vízben. :)
  • kabel15
    Értem én csak már kezd kicsit sok lenni ez a felhajtás.
    Legalább valami haszna is lenne annak hogy itt van.
    Bár valószínüleg a külföldi hiradókban benne van hogy itt fekszik.
  • Laceee
    Ha nem jöttél volna rá akkor elmondom, hogy a mediának ez sokkal nagyobb biznisz mintha versenyt nyert volna.
  • desigo
    Bármelyik F1-es pilóta lenne ugyanilyen felhajtás lenne
    ez a minimum...
  • kabel15
    Vajon Massa nak van utazás biztosittása?
    Szerintem már túl nagy a felhajtás. Jaj Massa így Massa úgy Pista bácsi ako meg a szomszéd szobán haldoklik mert munkahelyi balesete lett, mindenki leszarja.
    Értem én hogy ő a nagy sztár de már 3 napja ez folyik a csapból is.
  • Minstrel
    csakis Zsolti helyettesítheti, vagy Talmácsi, a többi pancser
  • a.carkey
    Azért szerintem ez több lesz, mint 60 nap, de ne legyen igazam ...
  • Totti5
    Hoppá tényleg, na ezt nem tudtam:) de most utánanéztem és testvérek.

Nos akkor Marc Gené a ferrari teszpilótája vesz rész a Le Mans Seriesben és magán a Le Manson és meg is nyerte idén. Jordi Gené pedig a testvére aki a WTCCben Seatozik.

köszi a kiigazítást!

• passatgt
    Bourdais lehet tudott valamit előre:D
  • bardocz
    De Bourdaist fölösleges erőltetni,nem fog neki menni,eddig tökmindegy ki ült mellette,kikapott tőle.Nem neki való a F1,nagyon jó pilóta,de nem ez az ő műfaja.
  • G_ArchAngel #83975
    Most Bourdais a befuto...
    Massanak 60 napot kell kb. kihagynia, iden mar nem fog sokat verenyezni...
  • a.carkey
    Na pont erről írtam. Pár óra sem telt el, máris cáfolva lett Schumacher, Massa (húdedurvamegvakultsohasemtérhetvissza) állapota. A Rossi féle baromságokra HI senki sem reagált érdemben.
  • Lukacsmacska
    [URL=http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=10814&Itemid=82]"A szeme morfológiailag egészséges."[/URL]
    egyre jobb hírek
  • bardocz
    Ott a bukónak max annyi szerepe van,hogy nem kell mindenhonnan agyat takarítani,csak ki kell önteni belőle,lófaszt nem számít,hogy mi van akkor a fejeden.
  • WuFraZselic
    mégis milyen sisak képes megmenteni bárki életét is egy gumiabroncstól, ami igen nagy sebességgel vágódik a fejedhez? a nyak olyan terhelést kap, ami már alapból halálos kimenetelű lehet...
  • WNW
    Sisakokrol....
  • HUmanHunter
    MSC nem száll be
    érthető tőle.
  • autoszimulator
    családban marad

Amúgy LeMans-t Marc nyerte meg, Wurz és Brabham-al együtt..
  • Norbi1990
    Az Jordi Gené. Marc Gené nem szerepel sehol se tudtommal.
    A Le Mans-t nem tudom melyik nyerte meg :D
  • gameplusz
  • Totti5
    Gené a WTCCben egy gyári Seatban szerepel és idén megnyerte a 24 órás Le Manst.

Badoerről nemtudok sokat, szerintem csak a Ferrarinál tesztpilóta jelenleg.
  • WNW
    Badoerrel az a baj, hogy szerintem mar evek ota nem versenyzett komolyabb szeriakban, Gene-t nem tudom, de szerintem O se nagyon.. Azaz hianyzik a verseny rutin.. Raadasul iden, a teli teszteken kivul, szinte nem ultek meg teszten se kocsiban, mert nem lehet.. Szoval meg az is elofordulhat, hogy hoznak egy fiatal versenyzot, az egyik kisebb szeriabol.....
  • Bullitt
    Minden F1 oldalon találgatnak, hogy ki lesz Massa helyén. Tényleg ennyire nem értenek hozzá és lassú a felfogásuk? Gené meg Badoer. Ennyi. Velük van szerződésük, minek adnának ki pénzt egy külsős beültetésére?
  • zsutyesz
    én 20-at :)
  • HUmanHunter
    én 80% t mondok arra hogy Alonso a Renaultban marad jövőre.
  • a.carkey
    Massa 10 napon belül saját lábán sétálhat ki a kórházból
  • Norbi1990
    És jön Grosjean majd Piquet helyére? :O
    Hungaroringen elég balszerencsés volt GP2-be :D
  • a.carkey
    Akár még maradhat is a KERS, ha esetleg Todt lesz az FIA elnöke. Kb. egy tollvonás, mint amikor azt mondták, hogy "ajánlott, kötelező" ...

A Ferrari meg egyre jobb. Egyetlen baja van, hogy még lassú edzésen. Meg lehet nézni, ha a rawn hátrébbról indult mennyit tudott kihozni más möge beragadva!

A Renault meg attól volt olyan gyors edzésen, hogy alig tankolták meg.

Az erősorrendben kérdés, hogy Alonso marad-e a Renaultnál?
  • G_ArchAngel #83957
    "A nagy lófaszt nincs! Csak vesztenivalója van. Végre erősödik a csapat, aztán kiesik az egyik kulcsfigura, akinek 2010 végéig!!! van szerződése, és csak egy marad, akinek szintén 2010 végéig!!! van szerződése. Nem elég baja van azzal, hogy Alonso a szar Renault miatt már minden fronton el akarja magát adni magát BÁRHOVÁ, ahol a győzelemért hajthat, még egyesek szerint idén - lebőgés, állása - nincs "semmi vesztenivalója" ..."

Egyreszt a Ferrari is szar, senkit ne tevesszen meg a Hungaroring-i eredmeny. Masreszt Alonsoban es a Renaultban benne volt a 3-5. hely, az auto nem rosszabb, mint az olaszoke.
    A lapokat pedig nem kellene elore leosztani.
    Jovore megint minden megvaltozik. Betiltjak azt a KERS-t, amire most kezdtek raerezni a csapatok (mar akik hasznaljak), milliokat oltek bele es elozeseket koszonhetnek a nezok ennek a rendszernek.
    A negy nagycsapat (BMW, Renault, Ferrari, McLaren) ujraertelmezheti az egesz konstrukciot KERS nelkul.
    Arra nem is gondolok, hogy a kisebb csapatokat hogy erinti a felbehagyando fejlesztes vagy a kulso beszallitokat, akik pl. a BrawnGP-nek vagy a Williams-nek adtak volna el. Szanalmas.

....................................................
    Bar semmilyen tudomanyos alapja nincs, de en jovore a Red Bullt, a Renaultot es a McLarent erzem favoritnak...