182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
szerintem a rajtnál a középre vágódást vizsgálták, az veszélyes volt, azt hittem kiüti Hamit ott helyben, de nem volt semmi szerencsére, igaz valszeg nem látta hogy mellette van -
kb -
Bocs B+, de Kimi a legutóbbi verseny elején tökös volt, azonnal "vizsgálgatni" kezdték. :D Ezek után legyél tökös, meg átlagosan a 9. helyről rajtolva! -
Ne általánosíts B+!
Nekem már a gondolatától is hánynom kell, ha jövőre tényleg Alonso fogja vezetni a Ferrari-t.
Az egész ami most itt folyik teljesen ambivalens, senki nem tud semmit csak mennek a találgatások, és bár Alonso pár év alatt, ahogy "beszürkült" egész elviselhető fickó lett és azt is elismerem, hogy talán az egyik olyan pilóta lett belőle, aki az 5-ik kör után nem szarik bele és nem áll a többiek mögé vonatozni, szóval kihozza a kocsiból amit lehet, de ha valakit nem akartam, hogy a Ferrari-ba üljön az pont Ő!
A BMW-nek nem megy, nyilván nekik is tele van tökük a sok szabálymódosításokkal, amibe rengeteg pénzt öltek bele, a kocsijuk mégis egy rakás fos az egész tákolmány, normálisan gondolkozva jó, hogy kiszáll, a Toyota-nak meg már évekkel ezelőtt meg kellett volna lépnie ezt a kiszállást szerintem, mert egyszerűen hülyék hozzá, hogy az autójuk teljesítsen egy normál szintet.
Az elején még azt hittem, hogy na most lehet sikerült nekik a sok elbaszott milliárdból egy jó autót építeni, ehelyett megint a béka segge alatt vannak.
Kimi is jó pilóta lenne, ha nem szarna bele a versenyek 70-80%-ban az egészbe, na ez már Massa-ról nem mondható el, kb ő is Alonso szinten van, sokkal többször próbálja meg lehetetlent mint Kimi, aki elvileg jobb pilóta, bár már ezt is kétlem.
Nagyon sajnálnám, ha egy kibaszott rúgó miatt esetleg ketté törne a karrierje.
Szóval ne általánosíts a saját önnön szolipszizmusoddal itt senkit.
-
Hátha jön a Prodrive.Mondjuk Aston Martin motorokkal. -
Abba meg nem gondoltal bele, hogy valoban el van cseszve a sorozat a BMW tavozasatol fuggetlenul ?
Pedig de :D -
Laceee #84030 Remélem Sauber marad vagy estleg egy kimaradt csapat indul helyettük. -
Miért van az ha valaki kedvence elmegy a forma1-ből akkor egyből megy a "nembaj úgyis elvan cseszve ez a sorozat?"
Tiszta szánalom amit műveltek , a BMW-vel és most Kimivel is.Kénytelenek vagytok belátni hogy a "nagy" kedvencetek szarik az egészbe és vártnál alacsonyabban szerepel. Ezt kellene mondani hogy nembaj kimi voltak évek amikor ment a szekér de maradj a rallynál (bár ott is szar szal tök mind1 hol van.)
Persze ha Hamilton menne akkor rögtön jönne hogy "beszart a nigger" és hasonló mondatok.
Ti itt egy megrögzött ferka buzik vagytok. Olvassatok csak vissza amikor Alonso nyert (Mclaren és Renault) akkor ő volt CSALonso, most hogy át fog menni a ferkához egyből szeressük mi? EGY SZÁNALMAS FOSTENGER VAGYTOK MIND. -
Borg #84028 Kubicát már a Ferrarihoz rebesgetik Massa helyére. Persze oda ennél nagyobb fasságokat is emlegettek már :) -
5m0k3sh0w #84027 kubicáék majd nennek valamelyik új csapathoz -
hirtelen jött, de komolynak tűnik. -
Borg #84025 Kiszáll a BMW is a Forma1-ből -
Egy ilyen autóval persze, hogy nem akarnak.. Totálisan szétesett az egész csapat. Idén már komoly eredményeket kellett volna felmutatniuk. Főleg a tavalyi sikeresnek mondható év után. Sajnálom őket, de kínos nagyon ez a vergődés :( -
G_ArchAngel #84023 Kar ertuk, de megertem, hogy nem akarnak ebben a szetcseszett szeriaban versenyezni... -
NS : "Formula-1: a BMW jövőre kiszáll a száguldó cirkuszból" -
G_ArchAngel #84021 Unom a Formula-1-et -
G_ArchAngel #84020 A BMW-Sauber istálló szerda délelőtt tíz órakor sajtótájékoztatót tart müncheni főhadiszállásán, hogy beszámoljon az autósportban történő legújabb változtatásokról. A sajtórendezvényen a BMW AG elnöke Norbert Reithofer, a fejlesztési vezető Klaus Draeger és a BMW Motorsport igazgatója Mario Theissen is jelen lesz. A feltételezések szerint a csapat bejelentheti Formula-1-es visszavonulását, ugyanis a tervek szerint napokon belül aláírásra kész lesz a Concorde Egyezmény, amely 2012-ig kötelezi a csapatokat a maradásra.
A részletekről természetesen beszámolunk.
(formula.hu) -
az hogy meghallom a hangját és okádnom kell. egyszerűen nem bírom. Mindíg némítva nézem ha ő van -
én nemtudom ki a kedvence és hogy kiket utál, ezt szvsz ti mesélitek be magatoknak és ezt akarjátok és ezt is halljátok minden szavában... -
-
hidd el, nekem sem ezzel van gondom, el mosolyog rajt az ember, meg tényleg ad az egésznek egy kis pluszt, de ma már ebből is, mint ahogy ilyen izgalmas szituációkból is egyre kevesebb van.
Ettől még rengetegszer félre beszélnek, főleg, akit kifejezetten utálok, gyuszi barátunk, aki az objektivitás legkisebb jelét sem mutatja, az őt nem ismerő ember is egy futam után megmondja, kik és melyik csapatok a kedvencei, és kiket utál. Lehet kedvence, de akkor ezt mint kommentátor tegye félre a képernyőn, és otthon a haverjai előtt szidja és nevessen a számára nem tetsző csapatokon, és szidja a kedvenc csapatának embereit, ha hibázik. -
5m0k3sh0w #84015 off -
Ban. -
Ban. -
5m0k3sh0w #84012 kurva anyádat te fogyatékos kis geci 
-
A zindex informátorai nagyon profik :)
már rég leközölték Jacko halálát amikor a BBC meg a CNN még csak találgatott -
Mingyárt kapsz egy BANánt innen
-
654321 #84009 Meghalt Massa -
-
-Belekap a telikerékbe a szél
-Na ezért nem használok én olyat a Margit-hídon
:D -
Hajdúbét, id. Knézyt sosem fikáztam, bár ebből csak Jenő közvetített F1-et.
Az index már megint kezdi ... -
HUmanHunter #84005 ordítva jah le kell halkítani a tv t mert úgy üvölt mint egy elmebeteg, még a motorok hangját is elnyomja onboard kamerában. -
Jaja. Feldobja Knézy meg Sipi a hangulatot mindig :D -
egyik kedvencem a hideg kiráz attól amit művelnek és Palik is tökéletesen visszaadja a hangulatát
http://www.youtube.com/watch?v=66YFpW022uM -
Szerintem is jó volt a közvetítés ott.A Tour-on is jókat szoktak beszélgetni,bár neveket nem tudok:D -
A Le Mans-i versenyt nagyon jól sikerült lekommentálniuk Várhegyiéknek ami nem kis munka volt. Jó kis csapat gyűlt össze. Kár, hogy Walter Csaba csak estefele volt :(
Olyan színtű közvetítés kéne az RTL-nek is leadnia. -
Azért az Eurosport kommentátorait sem kell magasztalni. Az tény hogy nagyon felkészültek szoktek lennei, de valami dög unalom ahogy közvetítenek. Palik viszont abban nagyon hogy hogy oda tudja pakolni magát amikor akció van a pályán os ordítva nyomja a dolgokat, amikor meg nincs történés akkor megy a semmittevés, de ezen mit kell kiakadni? érdekli a francot, ha nem bírod nézd más nyelven, ott biztos tökéletesek. -
azért kicsit más lenne a dolog, ha érdekességeket, IGAZI információkat mondanának. A 24 órás versenyt ES-en végig hallgattam, pedig ott sem volt minden percben történés, mégis sok érdekes dolgot mondtak, meséltek.
Ezek meg találgatnak, jósolgatnak, a pilótákat véletlenül sem ismerik fel, tipikus bulvárközvetítés az egész. És nem a tudományról van szó, nem kell nekem elemezni a fizikai vonzatait a dolgoknak, de azért a teljesen egyértelmű dolgokat sem kellene 10-15 percig mesélni, és egymást a földbe gyalázni, ugye palik lászló. -
pontosan, amúgy egy közvetítésnél pont lényegtelen hogy mit mondanak, mert én magam is látom mit történik és a verseny érdekel ahhoz meg kel kell kommentár... aki meg csak alkalmi néző annak meg olyan mindegy hogy mit mondanak, nem kell neki tudományosan magyarázni semmit mert úgy sem érti és nem is érdekli -
Ő legalább ért hozzá :D
Nem értem mit nem lehet rajta szeretni. Az igaz, hogy kicsit unalmas de ért hozzá.