182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
lehet csak valaki feltörte a weblapját, de mostmár muszáj neki mennie:D -
5m0k3sh0w #84075 f1 liveon is ezt írják -
Már megint? :D -
http://www.nemzetisport.hu/formula1/visszater-a-nemet-legenda-schumi-lesz-massa-helyettese-valenciaban-248842.html -
Forrás? -
Visszatér a német legenda: Schumi lesz Massa helyettese Valenciában! -
5m0k3sh0w #84070 lol massának még szobatársa is volt a korházba 1 napig :DD kíváncsi vagyok ki volt a "szerencsés" -
mas a ketto, azert az F1 is odabasz amikor 15-20 meterre nyelen elmennek meletted:) rally meg odabasz amikor Turi elrepult joforman a fejem felett:D forogva a levegoben:) corolla WRC-el anno:D -
jó ha önbizalma van egy verseny előtt és elhiszi h megfogja nyerni, de utolóag nem kell már ezen rágódnia, de nem lett volna esélye, mert Kimi is nagyot ment és annyival azért nem lett volna gyorsabb Massa, már ha gyorsabb lett volna -
G_ArchAngel #84067 szerintem is jobb, ha meg megfigyeles alatt tartjak... -
valami, azaz valaki, akit kiminek hívnak :D -
Sőt,nagyon jó versenyző,csak valami mindig közbejön neki:D -
WNW #84064 Ugytunik megis nagyot utott az a rugo...
-
Inkább maradj csöndbe. Sutil is van olyan jó versenyző mint akármelyik élmenő, csak a kocsija nem a legjobb. -
5m0k3sh0w #84062 mit értesz ezen hogy szurkolj sutilnak? lenézed őt? -
én értem:D -
#84058 -
5m0k3sh0w #84059 nem értitek a célzást...
-
elég gáz hozzáállás.. -
Jó hallani hogy nem adja fel, és ilyen elszánt, egy ideig azt hittem, nem akarja majd folytatni. Remélem tudja is majd folytatni.
Azért az picit túlzás, hogy megverte volna, bár nem tudjuk mi lett volna az időmérőn, majd a futamon, de most nagyon összejött minden a mekinek és vele együtt Hamiltonnak is, nehéz lett volna megverni őket. -
5m0k3sh0w #84056 ő nem jó mert szar kocsival megy. majd ha ő ül a legjobb kocsiban és ő fog nyerni akkor neki szurkolok, mert bénákkal nem foglalkozok, csak azokkal akik az elsők....
-
HUmanHunter #84055 de látjátok "amíg jó a mclaren" :DD -
Te inkább menj és szurkolj Sutilnak!-.- -
Egyetértek vele. :)) -
5m0k3sh0w #84052 hajrá hamilton!!!!!!!! amíg jó a mclaren neked szurkolok!!!!!!!!!!! -
Ez a hozzáállás az, ami egy igazi versenyzőt jellemez. -
*verted -
De!Nem vereted meg!:DDDDD
Bár mondjuk rég láttunk Ham-Mas csatát így biztos,hogy még látunk ilyen hozzáállással:D -
Massa: Megvertem volna Hamiltont
"A gazzetta.it úgy tudja, a koponyatöréssel operált sportoló felépülése a vártnál sokkal gyorsabban halad, feleségét már a versenyzésről kérdezgeti. Azt akarta tudni, hanyadik helyen állt, amikor a Hungaroringen eltalálta a rugó és gumifalnak ütközött, illetve hogy ki nyerte a versenyt.
Felesége közölte vele, Lewis Hamilton, mire a gazzetta.it szerint Massa azt mondta: "El sem hiszem, megvertem volna"."
Ezaz, ezt már szeretem hallani, hajrá Massa!
-
Pfff...mekkora szar már ez a gyerek hogy pont ő akarja kiosztani Brióst... -
Piquet: Briatore egyszerűen nem ért az F-1-hez
mégis ő távozik 24 évesen :) -
Sajnálom őket de botrány,hogy egy ilyen nagy gyári csapat a végén kullog... -
ááá, de BUTA vagy! :D
Én arról írtam, hogy amennyi pénzt elkúrtak már a fejlesztésekre ÉVEK ÓTA!, ahhoz képest ingadazó a teljesítményük és nem a 4-ik helyen kellene lenniük.
De végülis mindegy, leszarom, hogy a toyota hol végez, nem ez volt a lényege.
-
az F1 is odabasz :D -
viizo #84042 "a Toyota-nak meg már évekkel ezelőtt meg kellett volna lépnie ezt a kiszállást szerintem, mert egyszerűen hülyék hozzá, hogy az autójuk teljesítsen egy normál szintet."
ááá, de buta vagy Te :D - a normál szintet az esetek nagyrészében viszi a toyota, középmezőny eleje, ha nem tünt volna fel. dobogón álltak már jópárszor - biztos azért mert hülyék hozzá
-
és?
ez most, hogy jön ide?
Tökös volt, mert végre volt annyi a pucájában, hogy "odaverekdje" magát az élre a KERS segítségével, én nem erről írtam, hanem az évi teljesítményéről.
Az is igaz, hogy Ferrari szar, de akkor sem látom benne a mindenáron győzni akarást, ha valakit nem tud 2-3 körön belül megelőzni, akkor beletörődik és követi az előtte lévőt a box kiállásig, a "lesz ami lesz" felfogásban.
Én mindig drukkoltam neki Sumi után, de nem látom már benne, hogy ő világot megváltó dolgokat fog nekünk mutatni, ráadásul, ha el kezd esni az eső, akkor meg világvége van nála.
Írom mindezt úgy, hogy mindig neki és Massa-nak szurkolok... -
G_ArchAngel #84040 Sokkal, csak sajnos szar a marketingje... -
A rally látványosabb is. -
a feeling a lényeg:) F1en még nem voltam, de Rallyn igen, és odabasz:) -
5m0k3sh0w #84037 sok értelme van kimenni :Dd