182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #84116 Legenda -
Ne puffogj, mert érdekes lesz a szitu, ugyanis a Piquet óta nem volt egyenrangú csapattársa Schumachernek. Pls, gondolkodj el ezen, és úgy értékeld Angel hozzászólását ... -
Azért gratulálok, hogy 1 futam alapján ezt így ki tudod jelenteni...Igen, a Magyar Nagydíjat megnyerte Lewis...azon kívül hol volt egész évben? Sehol! (Nem mintha mi olyan jók lettünk volna, de jobbak voltunk nála) -
sKeezo #84113 igen, ezzel tisztában van minden sumi fan, és szerintem nem is várnak csodá tőle. örülnek hogy látják még a f1-ben. -
Armstrong is 4 évet kihagyott és 3. lett a Touron :)
Zanardi is jól megy a visszatérése óta :)
Én azt mondom, hogy kb azt a szintet fogja hozni mint Kimi(vagy gyengébbet). -
G_ArchAngel #84111 Vagy Gandalf es Harry Potter... -
Hamilton alatt igen, de egy Massa Kimi menne Hamival, csak Kova képtelen rá... ha olyan jó lenne a kocsi akkor Kovának dobogóra kellett volna állnia vagy leglább Kimi mögött lennie -
sKeezo #84109 nem bizonyítani akar szerintem... csak beugrik. meg a hírek úgy szólnak hogy valenciában.. -
Vagy fordítva, és akkor sírva fogok röhögni :)
Egyébként ez tényleg szenzáció, hogy vajon két és fél év kihagyás után mire lesz képes Schumi. Mert hiába hétszeres világbajnok, azért két és fél év az mégiscsak hosszú idő. -
Ahogy olvasom, még rá kell bólintania az orvosoknak is, de valóban érdekes szitu lesz.
(A végén repül Massa és Raikkonen is, és jön Schumi és Alonso. :) ) -
sKeezo #84106 nem, mert a mclaren fényévekkel jobb most mint a ferrari -
És tessék! #84099 -
madmanic #84104 innentől folyamatos orgazmus.... -
és még te írtad a #84029-et?
haha -
Hamilton év eleje óta bíztatta a csapatát, már ha olvastad a mondatait, egy rossz szava nem volt senkihez, és csak a kemény kifizetődő munkára ösztökélte a csapatát, és azt hiszem nélküle nem jött volna össze a győzelem, a szarból visszajött a csapat és ez a mérnököknek és neki köszönhető, mert hitt benne, a kocsi meg még messze nem jó, a realitás az amit Kova csinált, és ennyivel jobb Hamilton nála -
sKeezo #84101 ha nem lesz jó, ráfogjuk a kocsira. mindenesetre tapasztaltabb mint a tesztpilóták -
Nem örülök ennek a hírnek. Mondom ezt úgy, hogy mióta F1-et nézek azóta szurkoltam neki a visszavonulásáig. Akárhogy lesz, akárhogy fog teljesíteni, csak a sz@rt fogja kapni. (Már most elkezdték (#84083)) Neki már nem kell bizonyítania. A régi rajongók csodát várnak, amit ha nem tud hozni nagy lesz a csalódás. Ellen oldalon meg a gúnyolódás. Amit már most le lehet szögezni, hogy hülyeség. Ellenkező esetben jön majd a csalózás (#84083) meg a sár dobálás. Nem lesz ennek jó vége. :( -
Vicces lesz ahogy Hamilton beszopatja a hétszeres VB-t :D -
Ezazz ;)
Még mindig nem hiszem el -
Remélem jó lesz a Ferrari Valenciában és láthatunk egy jó kis Kimi-Michael csatát! -
A LEGENDA VISSZATÉR, YEAAAAH!

-
madmanic #84095 előző 2 futamon jónak tűnt..
illetve egy versenyen, egy időmérőn +1 kör
-
G_ArchAngel #84094 ezzel jelenleg 18 pilota van igy...
(bocs, Massa korhazban, Piquet meg...) -
hamilton akkor tud alkotni, ha jó kocsit tolnak a segge alá. nem biztos, hogy valenciában is sikerül ugyanez... -
ldavid #84092 :DD -
Laceee #84091 Schumi még nemis versenyzett ezen a pályán/autóval sokat nem lehet várni. -
G_ArchAngel #84090 szar dolog a kisse pesszimista realizmus, de segit talpon maradni ebben a szar vilagban... -
G_ArchAngel #84089 Boxutcaban a futam utan biztos...:) -
valszeg kap majd egy új egyhétvégés motort, ferkának már ugyis mindegy, nem oszt nem szoroz ő meg kitolhatja belőle a szart is -

Nem is vártam tőled mást.... -
madmanic #84086 Hamilton álma valóra válik 
Kíváncsi leszek meg tudja e verni -
ldavid #84085 gyááááá na erre nem igazán számítottam -
WNW #84084 Azert ne varjatok tul sokat... Azert ha nem csinal valamit, kopik az ember fizikalisan, reflexileg, stb... Plusz az idei kocsit nem ismeri, es tesztelni se tud, csak a hivatalos edzeseken... Kijohet nagyon jol is, meg szarul is a dolog... Persze, ha egyaltalan valos a hir.. Mondjuk Kimi helyeben nem lennek, ha valos................. -
G_ArchAngel #84083 nem is MS-t feltem, inkabb Kimit - lehet bemegy a boxba es senki nem fogja varni, mert az osszes szerelo MS autojan akarja cserelni a kereket... 
(kivancsi leszek Kimi autoja mennyire lesz lefojtva, hogy MS nimbusza veletlenul se seruljon, de ha Fisico lekorozi, akkor az tobb, mint gyanus lesz...) -
mivel nem felejtett el vezetni és 7szeres VB pár óra alatt visszarázódik -
Link
I was meeting this afternoon with Stefano Domenicali and Luca di Montezemolo and together we decided that I will prepare myself to take the place of Felipe. -
HUmanHunter #84080 azt írták formula.hu n hogy a német Bild írta meg és onnan fordította a többi nép. -
YEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAHHHHHHHH! -
Nekem nem jön be a honlapja :D -
Kíváncsi vagyok rá hogy fog teljesíteni.