FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván el kellett volna engednie, természetesen, mindenki ezt tette volna. Jó az a második hely, csak ne legyen büntetés...

tulajdonképpen tényleg nem éri meg nézni ezt a redvás szart, amit autóverseny címén próbálnak eladni.

Nem kellett volna hibazni csokolom. Vettel csak ezt tudja mostanaban. Nyomas alatt volt megint es belehibazott. Utana meg nyilvan reflexbol mentette amit lehetett.
Vettel maga is megmondta, tokeletes verseny kell a gyozelemhez. Ha balfasz akkor nem kell csodalkozni hogy elbukjak.

Master91
meg is dobta az autót valami, nem bírt más ívre vissza jönni, levegőbe volt az eleje
Master91
hát én pár percig azt éreztem hogy Vettel is fogja magát és kiáll, és meg is értettem volna

ez erős volt
Hogy a mocskos kurva anyját ennek a feka majomnak, meg a mercis FIAnak. Ennyit er hamilton. Ha nem megy jön a segítség. Mi volt ebben a szabalytalan?
szép vett vb

AnuluWork
Hamiltont ki fogják fütyülni.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ebben a szituban nem kellett volna büntizni, mert ennél KOMOLYABBAKAT nem büntiznek.

AnuluWork
Ez is tény.

AnuluWork
Lauda anno fogta magát, és kiszállt a Brabhamből egy ilyen verseny után ...

oneal1
bazdmeg komolyan nem hiszem el.

Az nem bünti amikor perez úgy előz, hogy két kerékkel kanyar közben meglök valakit és ezzel megy el mellette.
Vettel úgy csúszott vissza a pályára, semmi kontakt és így döntenek el egy versenyt.

kalap szart nem ér az egész

!Forza Ferrari!

lac coo
Ezek mit szivtak, Vettel mar javaban gyorsitott mikor leszoritotta, nem odacsuszott....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

adam46
Hamilton biztos nem kapott volna semmit, ez 100%.
AnuluWork
Hihetetlen, hogy a 10. kör előtt kiment a boxba. Rossz gumiválasztás. 😞

Egyébként beragadt a startnál. Nem indul jól közepesekkel. Idén ez a második volt. 😞
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.06.09. 21:27:52

Master91
ezt nem hiszem el

végre kis verseny van, esélyes a győzelemre, jó a bajnokságra hogy pontokat hoz

erre +5 sec. hát tényleg elmegy az egész év a francba mercistől meg FIAstól
AnuluWork
Közben bünti. Nos, ez van ... Csodák nincsenek.

AnuluWork
Én nem büntetném Vettelt. Megcsúszott, örült, hogy nem a falban kötött ki. Hamiltonra nem volt ideje.

lac coo
Erre nagy penzt raktam volna, hogy Vettel eldobja...Meg a falba is belemegy szerintem... Amugy meg ez sima bunti.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.06.09. 21:20:00

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

adam46
Újabb kiváló taktika Leclerc esetében. Ennek mi értelme volt?
Master91
hihetetlen hogy az autója nincs top 3ba
Hihetetlen hogy beszürkült a jégember.Kb a Kubicával bohockodnak <#nemtudom>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Papa01
A kaminos versenyző srác szerintem nem kommentátornak való. Affektál, hadar, és a hangszine is gáz.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

adam46
Dehogy. 😄DDDD
mcmoha
Hamiltonnak a rajt előtt éppen bütykölik a kocsiját, hidraulika folyás miatt. Lehet, hogy izgalmasabb lesz a futam?

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

adam46
Lemaradtam az időmérőről, szóltak a Mercinak, hogy húzzák 50%-ra a motort, mert elmennek a nézők?
Hogy megemelte a hangját (olyanszujosan) a kedves Wéber Gábor(akinemrészrehajlomüsorvezető) 😄DDDD

Gratula a szoprán rágádzi rágádzi 1 ujjnak <#taps> Ha nem lesz idén vizes(esős) verseny még esélyes is a VB címre 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hiába fog esetleg jó előre kerülni Vertappen, ezen a pályán leelőzik mint a sz*t a gyorsabb Ferrarik, Mercedesek. Nem úgy néz ki, hogy itt egy kerékcsere a jó taktika, vsz. még azoknak sem, akik közepesen indulnak.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

AnuluWork
Ha tényleg annyira kopnak a lágy gumik, akkor aki médiumon van, annak nagy esélye lehet. A Ferrarik, a Mercik, Verstappen, Perez, Raikkonen. Nekik - jelenlegi helyezéstől függetlenül - van esélyük jó szereplésre, csak a rajtot kell túlélni. A pályából fakad, hogy lesz SC is. A középmezőny 1-3 tizedre van egymástól. A medium gumikon indulóknak bármire van sansza. Aki lágyon indul, az lehet, hogy két kerékcsere ...

Talán lesz még valami ebből a szezonbol. Amúgy meg, Stroll autóján az új Merci motor füstölt el. Bottas meg ? Talán északi létére nem bírja a meleget, s azért kezd gyenge lenni a nyár kezdetén <#nevetes1>
Persze, várjuk meg a versenyt - Vettelt mint 4-es bajnokot nagyon szereti az a fal <#worship>

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Hogy is van ez akkor? Nagy okosokat kérdezném az 50%-ra letekert merciről meg a 2 mp-es előnyről?
AnuluWork
- Nos, akkor, uraim, halljuk a javaslatokat!
- A közvélemény Grabovskit követeli ...
- Martinez?
- Á, Grabovski kész. Kilépett, meghasonlott. Torót olvas és nyerskoszton él.
- Ugyan, nála mindig ez van. A King Kong-i eset után azt hirdette magáról, hogy ő Mickey egér 13. reinkarnációja. Akkor állandóan meditált és telefüstölte a lakást.
- Mindenki röhögött rajta. Viszont azon a nyáron csak őt nem kínozták a szúnyogok.
- Grabovskinál sosem lehet tudni. Viszont ezt az ügyet csak ő tudja elintézni ...

mcmoha

mcmoha

Alexease
A nemet (talan eredeti) hir alapjan ez csak az alkatreszekre vonatkozik. Pl. egy pentek reggel atvett szarnnyal kell majd futni az idomeron es a versenyen is, de a teszteken hasznalhatnak mast is. Jelenleg a 3 teszten ossze-vissza cserelgethetik pl. a szarnyakat es egyebeket, es azzal "veglegesitik" az autot, amivel a legjobbnak latjat. Igy az aktualis versenyre teszteles megszunne.

Az auto beallitas az mas, azt az idomero elott kell leadni, az marad.
b-type
Ez kötélhúzás ami most megy, és amit kiengednek a médiának az általában céllal teszik, lehet rajta fellázadni meg hülyézni, de az egész egy 'húzd meg ereszd el' játék, azt nagyjából sejteni lehet hogy a csapatokat nem könnyű bármire is rávenni, úgy általában sem..még pozitív dolgokban sem, mert ne egyformán legyen pozitív...ha lehet akkor az egyiknek pozitívabb.
Ez pedig ami most megy egy cseppet sem egyszerű kötélhúzás, költségplafont hozni nem egyszerű döntés, sok munkahelyet érinthet, nem csak néző szempontok játszanak, de ugyanakkor mégis kell. a szabványosítás detto...mennek koncok és lényegi dolgok a közösbe és megy a játék.
A lényeg hogy a végén mi lesz, és azt nem most fogjuk megtudni, ez kb. egy autóvásárlásnál az a rész amikor az autó alját vizslatod, de úgy egészében meg akarod venni a kocsit, csak hát...olcsóbban,

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Magnum PI
A következő az lesz hogy 6 futamot ugyanazzal a beállítással kell lenyomni 😉

WTF ?
Az Idiocrácia már nagyban itt van ... Nem lehet változtatni a beállításokon majd az első pályára menéstől ? Ezek az amerikaiak mind ágykárosultak lettek a sok drogtól ?
És ki lesz a legjobb - akinek a legjobb szimulátora lesz - ami megint pénz kérdés főleg. Kiváncsi vagyok mit mondanak a versenyzők ... Valami olyasmit hogy: Formula E, vagy karosszék ...
Nem volt elég az a néhány évvel ezelőtti kvali blamázs. Aki lutrit akar menjen a lottózóba.

mcmoha
Benéztem vaze. <#idiota>

Hamiltonnak lesz bőven gumija a versenyre, úgy néz ki. Talán még valami nagyon puhány taktikát is kipróbálnak <#nevetes2>

Alexease
FP2-őt kérünk, please !

mcmoha

adam46
Eleg szanalom már ez a sok rinya.
Magnum PI
Annyi remény van hogy a Ferka meg a RB nem ment lágyon csak közepesen. Szóval az az 1mp simán lehet a gumi csak.

Magnum PI
Nem tudom mi ez a fétis most a Mercinél, hogy minden futam előtt elmondják mennyivel erősebb a Ferrari 😞.

mcmoha

Bottas: Hiába az új motor, a Ferrari gyorsabb az egyenesekben
Hahahaha<#banplz><#eplus2><#eplus2>

Hamilton az élen az első kanadai edzésen
1 másodperces előnyük van úgy, hogy 50% mennek, időmérőre meglesz a két másodperc is a fejlesztéseknek köszönhetően!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2019.06.07. 17:47:45
adam46
Mobilról egy élmény volt. 😄 <#eljen>
Felőlem még ennél is rosszabb lehetne akkor is érdekelne, nem egy borulásos jeleneten fogja meghatározni a filmet. Most néztem a HBO Chernobylt és a robbanásos jelent elég gyenge volt de mégis sikerült a célt elérni vele így nem volt probléma, bemutatta amit kellett, felesleges szőrszált hasogatni ilyenek miatt.

racingarena.hu | gokartsopron.hu