FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Attól még hogy adatlopûs történt, nem feltétlen egy súlycsoport a kettõ.
Ezt csak azok tudják megítélni akik a döntést hozták.

A McLaren még jól megúszta, köszönhetõen annak hogy a versenyzõikkel megállapodott az FIA...mert az a cirkuszt amit ebben az évben összehoztak,
az tényleg rombolja a sportág értékét.
Azt meg felesleges hangsúlyozni hogy a Ferka embere adta át az adatokat, az az igazság hogy sztem bizonyos összegért bárki megvehetõ...ahogy Garga bá' mondta...ha nem tudod megoldani egy kis pénzzel, akkor old meg sok pénzzel..
Az hogy egy Ferka ember lófrál a Ferka adataival, az még a Ferka belügye, ha viszont egy rivális csapat embere átveszi töle...az már az FIA ügye.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
mert Alonso egy szar? ezt akarod hallani<#vigyor3>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hasonló - ez érdekes szó...

igaz, a Renaultnál senki nem bizonyított semmit, míg a McLaren pilótája és tesztpilótája beismerte, hogy...

amúgy miért mindig ott van sz*rszag, amerre Aloso jár?

http://gaborszantai.co.uk/

A McLaren hasonló bûnre elsõre mit is kapott? Pontosan ugyanezt. De ezt már lejjebb is írtam kétszer, és azért írtam harmadszor is, mert harmadszor is ugyanezt hozzátok fel. Kell még többször is? Esetleg van más érv, vagy lehet tovább lépni?
Istencsászár
Lényegtelen, ennek fejében kell kiszabni a pénz büntetése, nem 100 milla hanem 50.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

csak még volt egy kis e-mailezgetés meg szimulátorozás

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
annyi derült ki mint a mekinél, erre semmi... kijelentik és semmi... a rónõra irt lightos bünti vagyis semmi

bardocz
hát kicsit veszélyesebb mint f1,ezek meg már most sírnak😄
Lényegében ezekre is céloztam. Hasonló helyzetben a McLarent sem büntették volna meg utólag, ahogyan elsõre év közben sem. Erkölcsös, igazságos döntéseket pedig sajnos hiba az FIA-tõl kell várnunk.
Istencsászár
Olyan ködbe h fél métert alig látok, szakad az esõ és trutyis az út => évadzáró brit rally... valami kegyetlen körmülmények mellet kellett nekik száguldozni!

bardocz
😄
Istencsászár
Nem büntetik mer, komolyan kilépnek a sorozatból => mózli, börni sírna a pénze miatt
Miért büntessenek meg egy olyan csapatot akik totál esélytelen helyen állnak => lásd Toyota adatlopás és FELHASZNÁLÁS.

Count Adyn
Amugymeg ez a mérnök se volt olyan marha elégedett a munkaadóival ha átment a rönóhoz^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jól mondod, a kiindulópont. A McLaren a büntetését azonban nem Stepney, hanem a saját hozzáállása miatt kapta.

Vajon miért nem kapott büntetést a Renault?

1. Kevésbé egyedi, általánosabb - de elítélendõ - esetrõl van szó, amikor is egy távozó alkalmazott lop.

2. Vége egy botrányokkal teli idénynek, nem akar senki még egy balhét, utólag kizárni egy csapatot.

3. Senkinek nem állt érdekében megbüntetni a Renault-t (mely ugye mégis csak egy komoly gyár, fölöslegesen kár összebalhézni velük), különösebb haszna senkinek nem származott volna ebbõl. Ugyankkor sem a média, sem a rajongók, sem egyéb irányból nem volt komoly nyomás rajtuk - egy ilyen döntés sajnos lobbi kérdése is. Maga a McLaren sem tiltakozott a döntés ellen - azámukra ez az ügy annak demonstrálására kellett: nem csak õk sárosok, sõt õk is sértettek egyúttal.

4. Elsõre - holott a birtoklás ténye akkor is bizonyított volt - a McLarent is felmentették idén. Tehát akár még következetesnek is nevezhetnénk a döntést.

Személy szerint megbüntettem volna a Reanult-t, egy pénzbírság legalább kijárt volna. Persze ennek is csak akkor lenne értelme, ha tényleg rendet is tudna tartani az FIA, és leleplezni, következetesen büntetni az ehhez hasonló esetekben. Körülbelül azzal tudok egyetérteni, aki azt nyilatkozta, addig tolerálható két csapat közötti információáramlás, amíg azt fejben viszi át az egykori alkalmazott, ha iratokat, szoftvereket lop, az már elítélendõ büntetendõ. (Talán Theissen véleménye volt ezt, nem emlékszem biztosan.)
Meki meg adta alá a lovat, ugyanaz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Nem mind1, mert az ügynek a kémkedéshez vajmi kevés köze volt... egy elégedtelen alkalmazott magánakciója a kiindulópont.

" az a dolog, hogy renault is tisztességtelenül jutott adatokhoz már mentesítené a meklárent a bûne alól."

Hol olvasdad?? Hol írtam én olyat, hogy bárki mentesítse a mekit??

"Annyi, hogy mind a kettõ 1 kutya."

Pontosan! Hol a Renault 100 millás büntije????

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

BaliBoy
Te meg azt értsd meg, hogy teljesen mind1, hogy személyesen a mekláren lopott vagy sem, lényeg, hogy lopott adatok voltak náluk. Én nem azon lovagolok, hogy a "mekláren lopott" hanem azon, hogy úgy csinálsz mintha az a dolog, hogy renault is tisztességtelenül jutott adatokhoz már mentesítené a meklárent a bûne alól. Pedig semmit nem jelent. Annyi, hogy mind a kettõ 1 kutya.
Kioktatósdit meg tartsd meg szépen magadnak, a kiabálással együtt!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ezt te most direkt csinálod ugye? <#szomoru2>

Olvasd el mégegyszer az 59802 est.

Értsd meg.

Ha nem megy olvasd el mégyegyszer.

Aztán ismerd fel a hasonlóságot a két eset közt.

Ezt követõen oszd meg velem hol van benne a csûrés, hogy a csavarást már meg se említsem...

Úgy viselkedsz mint egy ötéves a dackorszakában, komolyan...

AKKORISAMEKLÁREEENLOPÓÓÓÓÓTTT!!!! BEBEEEEEEEE

BaliBoy
Teljesen mind1, hogy csûröd-csavarod. Lopott adatok voltak a birtokukban amit fel is használtak, minimum teszteknél.

A FERRARI SZERELÕJE lopott.

McLarent megbüntették, mert birtokolák a FERRARI SZERELÕJE ÁLTAL ELLOPOTT adatokat.

Itt a McLaren szerelõje lopott.

A Renault-t nem büntették meg az adatok birtoklásáért.

Ennyi.

BaliBoy
Miért is? Ettõl függetlenül a mekláren lopott! Az, hogy a renault is illegálisan jutott infóhoz (amirõl egyébként nem tudjuk mit tartalmazott) még nem mentesíti a mekláren féle bûnt!

Istencsászár
Mózly megmondta már multkor h nemtaláltak semmit😊

Count Adyn
heh
Nem fognak a mekiben sem találni semmit, ügyek lezárva, levan ez zsírozva😄 De legalább ezzel vége a cirkusznak😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
A Tele5 televíziós csatorna szerint - amely általában megbízható forrás - Alonso két évre írt alá 25-30 millió dolláros éves fizetésért. A Cadena SER szerint a szerzõdésben van egy opció, amely szerint Alonso egy év után elhagyhatja a csapatot bizonyos feltételek nem teljesülése esetén.

A Renault valószínûleg a jövõ hét elején jelenti be hivatalosan Alonso visszatérését.

Istencsászár
Loeb gondolkozik h ezek a gyíkok zárt pályán, minden biztonsági kütyüvel, sóderággyal h fosnak, amikor én 200+al száguldozok 1 sávos úton ahol mind két felén syakadék vagy fák vannak😄

,,majd 2006. õszén a Renault-hoz igazolt, új munkahelyére azonban több floppy-lemezen titkos dokumentumokat, és tervrajzokat vitt magával."

Jézus, mi ez a 90-es évek? 😄 2006 õszén floppy egy ilyen helyen, mi a rák fér már rá néhány floppyra? 😊

Akkor innentõl kezdve a sok tolvajmclarenezõ nagyon mélyen hallgat.

Nagyon várom az indoklást...

Szánalom FIA....

Istencsászár
Jah, ugyan az uj néven, más festéssel.

desigo
közben megkerestem...
Spyker utódja
Istencsászár
Mit kellene?

desigo
Force India-Ferrariról mit lehet tudni?
Count Adyn
xD a mekinél is ez volt elsõre😄 mondjuk ez más. Így tényleg megvan Alo helye.

Istencsászár
A Renault bûnös, de nem kap büntetést

Ha megbüntetik akkor lehet kiszállnak, igy nem lett büntetés, na akkor Alonso tatyót fel és csüccs a kocsiba...

Mai eredmények, Schumacher slicken a nyolcadik:

Pos Driver Team Time Laps
1. Kubica BMW-Sauber (😎 1:19.157 87
2. Hamilton McLaren-Mercedes (😎 1:19.331 64
3. Massa Ferrari (😎 1:19.333 68
4. Webber Red Bull-Renault (😎 1:19.605 63
5. Glock Toyota (😎 1:19.687 40
6. de la Rosa McLaren-Mercedes (😎 1:19.787 75
7. Piquet Renault (😎 1:19.834 90
8. M.Schumacher Ferrari (😎 1:19.885 67
9. Barrichello Honda (😎 1:19.905 89
10. Heidfeld BMW-Sauber (😎 1:20.125 87
11. Rosberg Williams-Toyota (😎 1:20.301 65
12. Vettel Toro Rosso-Ferrari (😎 1:20.339 56
13. Bourdais Toro Rosso-Ferrari (😎 1:20.507 55
14. Trulli Toyota (😎 1:20.775 99
15. Nakajima Williams-Toyota (😎 1:20.802 39
16. Filippi Super Aguri-Honda (😎 1:20.915 83
17. Coulthard Red Bull-Renault (😎 1:21.055 62
18. Sato Super Aguri-Honda (😎 1:21.093 79
19. Liuzzi Force India-Ferrari (😎 1:21.194 76
20. R.Schumacher Force India-Ferrari (😎 1:21.853 71
Count Adyn
"Riporter: De valami nem stimmel ezzel. Úgy nyerted meg a világbajnokságot, hogy arra az embereknek még hosszú idõ után is emlékeznie kellene. Ehelyett mindig Hamiltonról, az emelkedõ csillagról beszélnek, vagy Schumacherrõl, hogy vissza fog-e térni versenyezni, vagy Alonsóról, aki még mindig nem talált új csapatot. Ez rendben van a te számodra?

KR: Számomra nagyon rendben van. Így mindig a többiek vannak a rivaldafényben, míg én csendes és szórakoztató életet élek. Tudod mit? Én vagyok a világbajnok és ezt már senki nem veheti el tõlem. Az egyetlen dolog, ami érdekel az a világbajnoki trófea, amiért pénteken Monacóba utazok. Örömmel átadom a többi kitüntetést másoknak, mint amilyenek azok az év versenyzõje díjak és társaik."

Nekem ez tetszett😊

bardocz
ha valakinek megvan a videó,valami olyasmi volt a címe hogy schumacher drift school az linkelje be plz
hát még 95-ben... Annyit csúszáltak az úton, mégis tudtak menni.

Istencsászár
Jah, meg kell nézni a képeket, 1szerûen a mindenféle ronda terelõszárnyakat levették, máris szar a kocsi... nagyon hozzászoktak ebben a max 3 évben ezekhez a dolgokhoz... 2004ben még nemvolt semmi ilyen, vagyis akkor is szar volt? pedig akkor v10el mentek... nemértem, mert nem értek hozzá, de nekem csak ez a fura.

bardocz
azért remélem több hiba lesz majd<#idiota>
a kasztni így is csúcstechnika...

Nem az van, hogy egyszerre F1 kasztniból túraautó lett, nem olyan drasztikus ez

Szerintem igaza van, rakj egy trabantba Ferrari motort, aztan probald ki... Ha ilyen mertekben legyongitik a kasznit, de marad a motorteljesitmeny, abbol lesz jonehany nagy galiba... A lassulas meg viszonylagos, a hibaszazalek meg valoszinuleg extremen noni fog...

bardocz
2. nagyon jó😄
Istencsászár
Most Nicknek az a baja hogy a többek gyorsabbak voltak a mostani cuccal vagy õ nem tudott olyan gyorsan menni ezzel a cuccal mint a többiek... 2009be ugyis mindenki ezzel meny tehát mindenki azonosan belassul akkormeg nem mind1? hozzá kell szokni, az meg természtes h nem tud ugy menni vele mint ahogy az idei konfoggal... kicsit olyan bugyuta a nyilatkozata vagy kilett forgatva, de õ tudja.

Heidfeld izgul

Na ezt hívják kihívásnak, aki gyorsan akar menni, hibázhat. De ezért verseny nem? Ezt várjuk. Biztonságilag nem lehet veszélyesebb, hiszen lassabban fognak menni

Kit--Kat
A másodikon én is visítottam😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Riporter: A kapcsolatod Ron Dennisszel feszült volt?

KR: Ó, volt néhány érdekes beszélgetésünk. De nem e-maileztünk egymással.

Riporter: Megkérdezhetlek arról az állítólagos szerelmi történetrõl egy olasz lánnyal, amely megjelent a lapokban?

KR: Természetesen megkérdezhetsz és természetesen én nem fogok rá válaszolni.

Jó arc a srác, és nagyon örülök, hogy Ferraris 😊

desigo
Riporter: Állítólag a gyõzelmed utáni éjszakán meglehetõsen féktelen módon ünnepeltél.

KR: Hehe... tartottunk egy remek kis bulit, ez minden.

Reméljük lesznek képek 😊
Räikkönen: "Ezt a világbajnoki címet már nem vehetik el tõlem!"

Kész ez a srác, messze a legemberibb arc a mezõnyben😊))

http://gaborszantai.co.uk/