182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #84156 lekörözik mi?
Azért ki ne röhögd saját magad 1 hónap múlva..
Bár tőleg ez a hsz. nem is olyan meglepő -
De szép is lesz amikor majd lekörözik Schumit :)
ennyit a nagy visszavonulásról
pénzért minden
az évszázad biznisze lesz
akármennyiért lehet eladni a jegyeket,relikviákat
szánalom -
G_ArchAngel #84154 Az nem megy, mert zsigerbol utalom...
Bar a 458 Italia, Ducati Streetfighter es Monica Bellucci miatt sokmindent elnezek a digoknak... -
Már ideje volt!
Jó érzés tudni, hogy meg lehet verni. Az olimpián kissé bizonytalan voltam, hogy ez most mi. Armstrong is hasonlóan reagálta le a dolgokat. De legalább látszik rajtuk, hogy náluk nem a részvétel a fontos. -
A Debrecen is nyert Tallinnban. Pozitív mérleget zár a mai nap számomra. -
Törvényszerűen a Ferrarinak kéne drukkolnod.
-
Gabor_(HSF) #84150 De meg ám.. már meg sem lepődöm,amilyen SUTTYÓ amerikai módon reagálta le -
G_ArchAngel #84149 Szerintem csak ellenem akart drukkolni...
Mikor O drukkolt a Ferrarinak, akkor en a McLaren-nek, most O drukkol a McLaren-nek en meg... senkinek sem? -
Jártam már így én is 93-ban ..., de a sors megoldotta ... :D -
Apropó, Phelpset megverték ... :D -
Gabor_(HSF) #84146 igy akkor már szivesen elbeszélgetnék vele -
sKeezo #84145 és akkor most annak fog szurkolni aki jobb pozícióban van?
-
madmanic #84144
-
G_ArchAngel #84143 Faterom nem, O MS drukker volt, utana lett Hamilton fan... -
Gabor_(HSF) #84142 Azt írta "nagyrésze"..
A kivételek amúgy is erősitik a szabályt,egyébbként meg a 60 éves faterodnak,a tévedéseit is könnyebben elnézi az ember -
Gyááá Schummmiii egy álmom vált valóra evvel, hogy visszatér akár csak egy futa erejéig.
GL. -
Egyetértek, és én sem tartom legendának, hősnek, de mindenki maga választhatja meg a saját kis hősét, és sokaknak Schumi, Senna, Rossi, McRae, Phelps, stb. az. -
sKeezo #84139 meg ott van a "nagy része", szóval attól még lehet hogy van 100 éves is.. -
Ha idén is nyeri akkor már nem lesznek rá jelzők:) igaz jelenleg csak a csapattársa az ellenfele. -
Nem tudom, hogy valóban tilos lesz-e verseny közben jövőre tankolni (mintha ez kikerült volna a jövő évi szabályokból), de idén még minden belefér ... -
sKeezo #84136 jó mert ő angol és ti is ott laktok.. -
G_ArchAngel #84135 koztuk a 60 eves faterom...O_o -
sKeezo #84134 hülyeség. suminak nem kiskorú rajongótábora van. ezzel szemben a hamilton fanok nagy része tizenéves, aki 1-2 éve nézi a f1-et -
Nem muszáj azt elintézni..valszeg úgyis valahol hátul lesz benne a lószarban,mint mindig
-
Örülnék ha Schumi beugrana, de félek, hogy a csapat elintézné, hogy Kimi semmiképp se végezhessen előtte, nehogy csorbuljon a legenda hírneve.... -
JÖN SCHUMIIIIIII WÁÁÁÁ FELVESZEM A FUTAMOT
-
madmanic #84130 ha nincs a defekt sztem tönkreveri a mezőnyt mint a hungaroringen.. már ott..
csak maradjon is így -
G_ArchAngel #84129 Viszont a filmcimet tovabb lehet gondolni, mivel Will Smith egy olyan embert szemelyesitett meg, akibol hos valt, vilagmegmentove lett...
Amugy akkor Rossi micsoda? Egy isten?
ON -
madmanic #84128 előző futam rajtjánál azért én éreztem egy hangyányi tehetséget Hamiltonnál, és egy picike fejlődést a mekinél
-
Egy Mansell nevü fazon visszavonult világbajnokként 1x már próbálkozott a McLaren nevü csodával 1995-ben, három évvel a visszavonulása után, és baromi nagy szopacs lett belőle. Egy Laudánál meg jól sült el, bár ő nem egy trágyába ült, mint Mansell, hanem egy vadi új McLarenbe 1982-ben.
Érdekes lesz! -
csak sajnos a szavak jelentése és használati köre is módosul idővel, és már messze nem csak a cikkben leírt fogalmak használjuk. de valamilyen tudatlan idióták még filmcímnek is beválasztották. -
Ayrton Sennára is sokan használják a legenda kifejezést, mégsem vallási célzatból teszik ezt.
Tényleg ennyire muszáj belekötni egy szóba? -
sKeezo #84124 mondjuk ja, azt mondják hogy a hungaroring mclaren pálya. de tavaly massa kocsija elfüstölt ezért nyert mclaren.. -
G_ArchAngel #84123 Koszonom.
Hosszu evekbe telt, de megtanultam, hogy nem erdemes olyan szavalat hasznalni, aminek nem vagyok biztos a jelenteseben.
Remelem masoknak is sikerul egyszer... -
Ja, csak ebből a mostból lehet hogy Valenciára semmi sem marad. Tudjuk, hogy a Magyar Nagydíj elég sokszor meglepetésgyőztesekkel szolgált, idén sem volt ez másképp. -
Jól ment!
Kint voltam ringen és a hátsó régióval tartotta simán a lépést! Sőt volt olyan, hogy majdnem előzött is. -
Ja, pedig Jaime előtte szintén alig tesztelt. -
sKeezo #84119 a most szó jelentését ismered? szerintem olvasd el újra mit írtam. -
Jólvan, gratulálok. -
Nézzük csak meg az újoncot a Toronál, most ült autóba szinte először, és jól ment, namost akkor Sumi hogy fog egy Ferkával? :)