182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
én is igy látom!:) -
Tuti. Sőt egyáltalában nem lepődnék meg ha pontszerző helyen végezne. -
Rescpect mflex! :)
Én is mennék Valenciába, de anyagi helyzetem erre nem ad lehetőséget :( -
Engem rohadtul nem érdekel, hogy Sumi hol fog végezni, ő már letett az asztalra annyit, amiről más csak álmodhat!
Mivel amióta versenyzik ő volt a favoritom, egyszerűen hihetetlen, hogy visszatér, holnap már intézkedni is fogok ennek fejében, én ott leszek 4 hét múlva, mert élőben akarom látni és leszarom hányadik lesz, de egy biztos ő mindig a végéig küzdött, ritkán volt olyan, hogy bepunnyadt volna egy versenyen.
És, hogy LEGENDA vagy sem, ebben az esetben tökmindegy a szó jelentése, nekem ő AZ!
Meg másnak is és pszichológiai értelemben lehetne boncolgatni a szó jelentését, jelen esetben szart sem ér.
Respect Bandee! :DDD
-
viizo #84192 ide a bökőt, hogy a köv futamon legalább másfélszeresére ugrik az amúgy sem kicsi nézettség MS miatt :) -
Egy versenyre tér csak vissza, szóval megnyugodhatsz
-
ez aztán a hozzászólás! -
Gabor_(HSF) #84189 Szerintem is jó lesz neked az a ping-pong..
-
nem is azért tér vissza, hogy világbajnok legyen, és futamgyőzelmeket szerezzen... -
egy ilyen komment után hogy "alig várom hogy hamilton alázhassa". már ne is haragudj, hamilton Schumihoz képest még SEMMIT nem tett le az asztalra -
Schumacher miatt utáltam az F1-et azelött, erre visszahozzák! most akk addig nézek ping-pongot vagy nem tudom, de remélem a Massa csávó hamar felépül. Schumi meg befog égni, mer a csúcson abbahagyta, visszajön egy szar Ferrarihoz és nulla lesz. -
Gabor_(HSF) #84185 Hát amikor Sumi még ment,akkor igen aktiv voltam itt én is,ill.elég aktivan ment a veszekedés az ellendrukkerekkel..De bocsi,mert akkor én nem figyeltem,hogy nem vettelek észre -
Schumi a legjobb!! 
-
ahham, néha benézek én is, de akkor voltam még aktívabb mikor ment Schumi.
Most újra az leszek kicsit:D -
Gabor_(HSF) #84182 Én vagyok,bár csak ebben a topicban,meg 1-2 éve még a TDU-ban -
Hali! na igen, kicsit leálltam a témával...:)
Te? -
Gabor_(HSF) #84180 Na téged se hallotalak a Raven óta,az meg már legalább 5 éve -
Áááá most olvasom!!!!
Ez az, végre megint lehet látni pályán!!!:) -
azt ki lehet szerelni a kocsiból, nem? xd -
Mer?:D -
Most hallom Sumi lesz Massa helyett! De állat! :D
És azt is hallom, hpgy a látásával nincs semmi baj, így tovább versenyezhet Massa! :) -
Biztos csak ezért lefojtják Kimi kocsiját
-
-
Gabor_(HSF) #84173 Nem,de ez lémyegtelen is,1 gombal több vagy kevesebb,nem számit..
Persze én sem gyözelmet várok tőle,de egy erőss pontszerzés benne van -
LOL, hamilton arra sem méltó, hogy kezet fogjon Schumival -

peace neked is. -
sztem nem kunszt... bele fog ő tanulni. nagyon remélem. -
Gabor_(HSF) #84169 Ennél jobbak már csak az esős versenyei voltak,ahól az egész mezőnyt lekörözte -
ez igaz -
Egyáltalán vezetett valaha KERSes autót? -
Azért még várjátok meg, hogy bólintsanak rá az orvosok. Mert az, hogy eldöntötték, még nem bizti, hogy azonnal zöld utat kap. Egy biztos: teszteni NEM FOG TUDNI! -
pauly #84165 Na akkor mindent feltekerni azon a ferrarin és jöhet még egy
utolsó futam
-
Jól van kezd el felsorolni ez évben ki előzött meg a pályán és kit?
Várom a felsorolást.
Nekem 2 Button és egy Hamilton előzés jut eszembe.
Ja és persze az ilyen tele tankost megelőzi az éppen boxba hajtós körén lévő az nem érdekel.
És nézd vissza pl. a bracelonai nagydíjat ott is midnent megpróbált Kimi, de ha nem lehet előzni nem tud csodát tenni. Mondjuk ott a KERS-e sem működött.
-
most értem haza és tudtam meg, hogy Michael Schumacher ismét visszaül a volán mögé! 

Ne haragudjatok rám, de nekem ő a legjobb, a király. Persze lehet ezen vitatkozni, meg minden, de nem akarom flémet kelteni, csak egyszerűen leakarom írni, hogy mennyire örülök neki :D.
mert én emlékeim szerint kb 96-97 óta nézem a Forma1t és azóta csak is Michael Schumachernek drukkolok. Erre büszke vagyok, mert ugye sok minden történt Michaellel addig, amíg visszavonult. De én tűzön-vízen át kitartottam mellette :D. és egyik legnagyobb versenyző sztem Forma1történetében... és... és... és most visszajööööööönnnnn! ismét láthatom! :D bár arra kíváncsi leszek, hogy mennyire tud régi fényében tündökölni.
Ám azt had szögezzem le, hogy sajnálom Felipe Massát. A legjobb természetesen mindannyiunk számára az lett volna, ha ilyesmi meg se történik! Mármint a baleset Massával. Massa is nagyon jó versenyző és Michael visszavonult, nem kellene lennie ismét, de ugye a szükség... és hát én örülök, ellenben Massának a legjobbakat kívánom és remélem, hogy pl köv szezonra ő áll ismét rajtrácshoz és akkor Michael megint a háttérben aszisztál. A legkevésbé se kívánom azt, hogy Michael kitúrja Massát a helyéről, mert mindenki tudja, hogy úgy szólván Michael felett eljárt az idő. Volt szép karrierje, sok mindent elért. De ennyi. Csak most erre a szezonra lesz és talán, ha nagyon jól passzol minden és rendkívül ügyes és a 100%nál is többet, pl. 150%-t hoz ki, mint régi sikeres évei alatt, akkor csillaga újra felragyoghat és megmutathatja a világnak, hogy miért lett hétszeres világbajnok!
Félre értés ne essék: tisztelem a McLaren csapatot, a szurkolóikat így titeket is és nincs bajom senkivel. Ellenben valljuk be: anno, amikor Hamilton bajnok lett és láttam faterja nyilatkozatát ott, hogy fogadott valakivel, hogy Hamilton is hétszeres világbajnok lesz, vagy több, mint Michael... az kicsit nagyképűség volt részéről. Persze lehet rosszul emlékszem és nem ezt mondta. És természetesen elhiszem és látom is, hogy a srácban megvan a képesség, hogy sok bajnoki címet szerezzen magának és aktuális csapatait is majd élre repítse, de... hát nem tudom. Lehet jó hosszú ideig nem lesz hétszeres, vagy többszörös világbajnoka a Forma1nek és Hamilton faternak ott és akkor tisztelnie kellett volna Michaelt... bár valszeg lehet tiszteli, csak ezzel a fogadtunk valakivel ,hogy Hamilton simán leveri féle szöveggel nem úgy tűnt.
És most Michael visszajön és nagyon remélem, hogy párszor megtáncoltatja piszkosul Hamiltont és akkor mindenki elismeri, hogy Michael nagy versenyző.
Szal nagyon boldog vagyok, roppant kíváncsi is, hogy mi lesz itt és várom nagyon a köv versenyt és régi kedvenc versenyzőmet!
Remélem eme hosszú beszámolóm alatt nem sértettem, nem bántottam meg senkit, mert én bár Michael Schumacher fan vok örökké az idők végezetéig és Ferrari drukker, ettől függetlenül tisztelem a többi csapatot és azok szurkoló táborát és a versenyzőknél is ugyanígy.
Szal peace.
-
Gabor_(HSF) #84162 Mind1 is..én imádtam az akkori LGT-t meg az Omegat is,tiniként rengeteg koncertein voltam,számolatlan sok szép emlékkel.. -
Szerintem tíz után már nem számolták. :D -
Gabor_(HSF) #84160 Jaja és milyen jó is volt..Felidézte az emberben a 0 70' es Tabános éveket -
Lekörözhetik, ha teszem azt elcseszik a boxkiállását, vagy kicsúszik, vagy hibázik, mert nagyon akar, vagy szar pozíciót kap el a rajtrácson, esetleg nem kerül be a legjobb 15 közé. -
Tudod hány LGT (meg egyéb öregfiúk) búcsúkoncert volt?
Így fogd fel, ne mérgelődj feleslegesen!
-
HUmanHunter #84157 ha a Renault indulhat akkor Alonsoról fog megint szólni szvsz az európa nagydíj, úgyis beválallják még egy párszor az üres tankos taktikát mert másképp nincs sok esély a dobogóra, Schumacher vs Alonso csatát az 1. helyért valenciában azért megnéznék :D