182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ugyan miért baj, ha mi ennyire drukkolunk neki és dicsőítjük, az téged miért zavar? Ha még más pilótát fikáztunk volna, akkor érteném mi a bajod, de így nem.... -
Na sikerült kiböknöd,hogy mi nyomja a lelkedet.:)
Ennyire lettem volna kíváncsi.Talán az "elborult drukkerek" rájönnek majd,hogy aki igazán jó drukker az nem örjöng és kapálódzik mint egy elmebeteg hanem visszafogottan örül,hogy most éppen MS visszatért.
Nem az SC nem Safety Car hanem SChumacher akart lenni:) -
Szép volt és kockáztathatott, kitaposta az autót, a többiek meg mentek a tutira, MSnek már nem számított hogy kiesik vagy nem esik, a többieknek igen. -
Persze, hogy kellett profi háttér, de ez mindenhol így van. Ettől függetlenül óriási tehetség, emlékezz csak vissza pl. az utolsó versenyére, parádésat alkotott, úgy, hogy közben defektet kapott, stb. Hideg gumival és telitankolt autóval futotta akkor a verseny leggyorsabb körét... -
HUmanHunter #84232 az lessz ha indulhat ;) -
G_ArchAngel #84231 Oke, ki az a SC? Safety Car?
Nem esik, sajnos, pedig szeretem az esot...
Nem MS-t utalom, nagyszeru pilota es szerintem ember is (a karitativ tevekenysegei elismeresre meltoak), csak az agyatlan, elborult drukkereket utalom, akik olyan szavakkal es jelzokkel dobaloznak, amire semmi szukseg, raadasul nemilyiknek szerintem az alsonadragja is nedves lett, amitol vegkepp forog a gyomrom. -
Az a 2006-os bajnokság is amiatt a rohadt Japán Nagydíj miatt úszott el, amikor sok év után először pont akkor füstölt el a Ferrari. -
Nem érdekelnek a külföldi fórumok a saját szememnek hiszek.
Lehet,hogy nincs annyi előzés de végre nem azt kell bámulnom,hogy a Ferrari minden versenyt megnyer végig taktikázva egy pilótát segítve.
Elítélem ha egy pilótát köpködnek.Mindenki szurkoljon annak akit szeret.
Schumi valóban páratlan pilóta de ahhoz,hogy ő ezt véghez vigyek kellett mellé mindig egy balek másodhegedűs pilóta és kellett profi háttér (JT,RB) csak ezt már senki sem emlegeti.
Nem te vagy divatdrukker hanem aki mindig az éppen aktuális VB győztest isteníti persze évenként változtatva.
-
Talán az én emlékeim kopottak, de mintha nem úgy vonult volna vissza hogy ő ül a trónon hanem volt egy Alonso aki 1:1ben legyőzte 2006ban ( 2005ben is, de akkor a ferrari gyenge volt ), szóval volt Suminak sok sok szép éve, de Hakkinen után Alonsóbal méltó ellenfélre lelet, de Kimit is ide lehet sorolni aki 2003ban nagyon ott volt a seggében és csak a szerencsén múlott hogy Sumi nyert. Most meg pont Kimi lesz mellette a mezőnyben pedig ott van egy Hamilton és Alonso, de a rönó nem ütőképes. -
Gabor_(HSF) #84227 Itt Sumi-ról van szó,nem a Ferrari-ról..
Én Sumi drukker vagyok 91 SPA óta,(akkoriban Prost mellett).
A Ferkát csak miatta szerettem -
Ja megvan igaz a hír :)
http://www.f1hirek.hu/hir/Michael_Schumacher_visszater_200908291909 -
Angyalkám...[bocs a kifejezésért.:D]
Mi a baj?Amióta bejelentették,hogy SC váltja MS-át a spanyol nagydíjra megkergültél?Ennyire nem szereted SC vagy csak rossz napod van és "bunkó" vagy mindenkivel aki SC visszatérését "bálványozza".Az utóbbira tippelek.Nem vagyok SC rajongó mert nem is láttam soha mert én pont 2007-től nézek F1-et.
Ha megkérhetlek ne rajtunk töltsd ki a dühödet és az SC utálatodat vagy azt,hogy mindenki SC-nek örül mint a mérgezett egér.Röviden utálod vagy eggyátalán nem szereted azért amikért elért az életben.Elnézést,hogy raboltam az idődet!További szép esős napot!
-
BIZ0906 #84224 Végre nem lesz olyan monotón unalom az egész verseny. Fel kell majd készülniük a többieknek, hogy ne csak kocsikázzanak a pályán xD. Remélem több "izgalom" lesz és verseny mint eddig volt. -
Laceee #84223 És akkor eljössz egy másik fórumra kérdezőskődni, az helyett, hogy megnéznél egy hírportált ? lol -
Igaz, amúgy nézz körül akármelyik hír, sportportálon vagy akár külföldi híroldalakon. -
G_ArchAngel #84221 Nem indulok Valenciaban, nem jelent konkurenciat... -
Én a tv előtt ülök, amikor edzés vagy verseny van, nem pedig a gép előtt... -
Hello!
Állítólag SUMI lesz a pilóta?
Ez igaz vagy kamu?
Tudom hogy vólt róla szó de most vagdalóznak párán más fórumokon ezzel a hírrel és nem tudom hogy mi igaz belőle. -
G_ArchAngel #84218 93-ban pontosan melyik Ferrariban ult?
regen volt, nem emlekszem... -
Talán mert unalmas az idény?
Több külföldi fórumon is ezt írogatták állandóan, és mi kellett hozzá?
Majdnem Massa halála, hogy mindenki az F1-re figyeljen.
De most Sumi a téma és ő megérdemli, még ha annyian is utáljátok.
De áruld már el, mitől vagyok én ezért divatdrukker?
Épp ma írtam le du-án, hogy Sumi után- mivel a ferkában versenyzett- Kimi és Massa drukker "lettem", de az egyáltalán nem olyan, mint amikor 140-es átlagsebességet nyomtam ebben a kibaszott országban, hogy időre hazaérjek, csak, hogy láthassam őt!
Viszont "sumiantifanoknak" azt hiszem ez az egész teljesen értelmetlen karakter koptatás.
cöhh -
látom neked nagyon nem tetszik ,h visszatér..bárén se örülnék egy ekkora konkurenciának:) -
Én Hakkinent tisztelem azért, amit elért, ő méltó ellenfele volt Schuminak, remek versenyző volt. A Mclarenről már kicsit más a véleményem, de ezt most nem részletezném :) -
Gabor_(HSF) #84214 Ja tényleg..
93-ban agyon büntették,2 mm-es padlólemez miatt,98 ban az összes pontját törőlték, folytassam,mert van bőven -
persze! tudom én, de ez ellen tehetett volna akkor Ecclestone..de nem tett! sőt kőkemény pénzekkel támogatta a Ferrarit úgyanis az volt az egyetlen csapat, amelyik az akkor kirobbant, új versenyinditásos botrány miatt Ecclestone papa pártjára állt. (nem kis összegért hozzáteszem) -
Na én a Mclarent Hakinen miatt nem szerettem és azóta sem szeretem. Jó versenyző volt ez tagadthatatlan tény sőt még izgalmasak is voltak a schumival való csatái de én valahogy mint embert sosem szerettem. -
G_ArchAngel #84211 Zambo Jimmy el??? -
G_ArchAngel #84210 A nezettseg a beka segge alatt van, iden sorban doltek meg a negativ rekordok...
Teny sok nezot vesztett az F1 MS tavozasaval es a Ferrari gyengulesevel, de a futamok is rem unalmasak, egy vasarnapi kerti szunyokalas arnyekban sokkal tobb izgalmat jelent... -
hát kívánom neki ,h legalább olyan jól versenyezzen mint az utolsó futamán. a király visszatért..a legeslegjobb HAJRÁ SCHUMI:) -
Én kb. 90-es évek végén kezdtem neki drukkolni, amikor már korántsem volt rajtam pelenka (Amúgy az sztem már 1989-90 óta nem volt, de mind1).
A 90-es évek végefelé ahova én jártam ált suli, mindenki Hakkinenes és Mclarenes volt. Kivéve engem és 1 haveromat, akik Schumi és Ferrari drukkerek voltunk, és kitartottunk, amikor szarul ment a csapatnak. Úgyhogy divatdrukkernek sem mondanám magamat.
Most is ugyanúgy kitartok mellettük, amikor szintén nem áll jól a szénánk. -
Ez az érdekes, hogy az emberek Schumit utálják amiatt, hogy unalmas volt minden futam, mintha az ő hibája lenne, hogy akkora pilóta, és aktuálisan olyan kocsi volt alatta, ami verhetetlenné tette? Inkább kellene a sok ellendrukkernek a saját "fiát" szidni, hogy miért nem voltak képesek felnőni hozzá, és miért hagyták ellaposodni a futamokat...
Nehogy már ő ne menjen úgy, ahogy tud, csak hogy a NÉP élvezze? Federer is sokáig egyeduralmon volt, senkinek sem fájt az sem, pedig őt sem nagyon lehetett megverni akkoriban, sőt egy embert kivéve még most sem nagyon sikerült senkinek. -
ezt nem mondod komolyan?! -
jaja
-
Divatdrukker na ezt sem hallottam még :) -
"azért mert te elfogult Sumi fan vagy, még nem biztos h más szereti! én utáltam mert szar unalmas volt minden verseny miatta."
Nem őmiatta volt szar unalmas a verseny. Ő csak tette a dolgát, ahogy a Ferrari is. A többi istálló volt képtelen utolérni őket. És erről pedig ők tehetnek.
-
Gabor_(HSF) #84202 Hát persze.. Mert hogy hogyan jutott idáig azt nem látták,ill. pelenkával a fenekük alatt nehézkes is -
G_ArchAngel #84201 Nem mindenki volt a FIA kegyeltje...
Talan igazsagos korulmenyek kozott sikerult volna... -
Hirtelen de sok post van
bezzeg amikor szabadedzés van vagy időmérő netán verseny akkor meg sehol senki
de jó lesz majd megint olvasni a fikázásokat
sok divatdrukker
-
azért mert te elfogult Sumi fan vagy, még nem biztos h más szereti! én utáltam mert szar unalmas volt minden verseny miatta. És mindemellett tudom h jó pilóta volt, és első oldalon lesz az F1 történelem könyvében.
szóval ne arcoskodj! -
Gabor_(HSF) #84198 

Látod Tyler1! ilyen egy értelmes hozzászólás,bár erre nincs iskola -
Amúgy sokan a 2000-es évek elején azért utálták meg Schumit, merthogy mindig ő nyert, és ezáltal unalmasabbak voltak a futamok.
Az igaz, hogy unalmasabbak voltak a futamok, de erről nem ő tehetett, sokkal inkább a többi istálló és versenyző, akik képtelenek voltak 2000 és 2004 között megverni a Ferrarit, pár futamtól eltekintve. Erről ennyit.