FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
😄DDDDD LOOOOL. Hát ez kõkemény. 😄D
'Schumacher's taxi'

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jövõre majd fikázhat mindenkit a pálya mellõl...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Ralf Sumi leoltotta a Force Indiát, ennyi volt a pályafutása ott(is).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
vagyis van biztos, de ugytudom h Brawn ül a helyén már, elvégre Fry volt a csapatvezetõ és Brawn van abban a posztban már

hááát, valahogy ez is bizonyítja, hogy újabban ennyire érdekel az F1😊

Istencsászár
Fry már nincs😄

miért lennének többen?
semmilyen hivatalos felmérés nincs errõl, csak tények - a pályákon a szurkolók nagyrésze tifosi, a Forma1-hez köthetõ tárgyak nagyrésze Ferrari logóval lesz eladva...
ha én Londonban bemegyek a Pole Position nevû üzletbe, akkor a ruhák fele ferraris, a másik fele pedig a maradék motorsport...

arról nem is beszélve, hogy Kimi-vel tartott a rajongók nagyrésze - én továbbra sem drukkolok a Ferrarinak, de Kimi ott van, így közvetve mégiscsak kénytelen vagyok...

Kovalainen-nek is fogok, pedig már nem szeretem a McLarent, Rosbergnek is fogok, pedig soha nem kedveltem a Williams-et...
Embereknek könnyebb szorítani, mint egy üres névnek, ami mögött Dennisek, Biatorek, Fryok vannak...

azok akik lehet hogy többen vannak mint a ferrari fanok...

csak belefáradtak, hogy a sok vörös ködös habzó szájú tolvajmeklárenezõ mókussal vitatkozzanak...

és sanos az a tendencia, hogy minden fórumot ellepnek a nevezettek...

kár...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

minimize
melyik "szurkerek" ?
a mekisek örülhetnek, hogy jövõre is versenybe szállhatnak.

No one can stop Death!

Kit--Kat
Szerintem ezután a maradék 10 drukkerétõl is búcsútinthet a meki.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

"Mik a benyomásaid az után, hogy elsõ alkalommal látogattad meg a
McLaren Technology Centert?"

"Filmeket és fényképeket már láttam róla..."

Akkor megvan mi volt a floppykon, amit a renegát McLaren-mérnök
vitt a Renaulthoz😊))

gratula...
Ehhez képest még fel voltak háborodva a szurkerek a lópikula büntetés miatt.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

minimize
http://www.a5.hu/cikkek/2/23900.shtml
szánalom, hogy egy ilyen csapatnak helye lehet a mai forma1-ben.

No one can stop Death!

Kit--Kat
"az, amikor megkérdezik milyen az új csapatdonál"
Te is tudod mire gondolok, amikor Kimi leoltotta a McLarent és mondta, hogy mennyivel jobba ferrarinál, te is ezt mondtad.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Micsoda a kérdezz felet interju?

Kit--Kat
Ahogy te szoktad mondani.... sajtó szöveg<#hehe>

Kit--Kat
Én is... Remélem nem rontják el...

Istencsászár

BaliBoy
Szerencsétlen... nagyon sajnálom.

Istencsászár

Istencsászár
Nagyon jó!, most kiderül mit tud, remélem van olyan jó mint Hami, jó kis páros.

Punker
erre mondják azt hogy a becsületüket 1x játszák el.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Az a jó az egészben, hogy ha bármit is maguktól most kitalálnak és az egy kicsit is hasonlít a ferrari valamely alkatrészére akkor bukta van (jóhiszemûen gondolom maguktól is képesek lennének alkotni, bár...), de meg is érdemlik.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Punker
na a szokásos eltussolás megint meg lesz, õk bocsánatot kérnek és persze meg is bocsátják nekik, de ha te letöltesz egy mp3-at akkor menj a sittre, szép új világ......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Persze h nyomták hiszen x pontal vezett, 2 futammal a vége elõtt már Vb lehett volna ha bemasíroz.

CHEAPBOY
dehogy van, nyomták Hamiltont már a végén rendesen, nem kicsit...

jöhetnek az alszent egyenlõség szövegükkel, most is a kémügy lezárása során kiderulnek dolgok, amit szentul mondtak hogy õk ártatlanok a dolgokban...

Hopszala😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Istencsászár
Ez nem lényeg, hanem h elõtte van a Hamilton, alázás, lenyomás, megverés stb ugyan az szerintük.

CHEAPBOY
Azért az a pontegyenlõség a végére minden csak nem "lemosás".....

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

én sem látom életszerûnek, hogy a 100 millás bünti után, tudva azt, hogy át fogják vizsgálni az autót BÁRMIT is benne hagytak volna a ferraris cuccok közül, va lettek volna is....

BaliBoy
Pfuuu... erre mit lehet mondani?
Egyrészt, hogy lehetnek ilyen retardáltak, hogy miután kerek perec meg lett mondva, hogy alaposan át lesz vizsgálva az új fejlesztésü autó is mégis felhasználtak Ferraris infókat a fejlesztéshez.
Másrészt ha ezek a ha hírek szórul-szóra igaznak bizonyulnak, nincs más hátra mint az, hogy az egész csapatot úgy ahogy van eltiltani a versenyzéstõl egy idõre!

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Istencsászár
Ha két egyforma tehetséges ember ül egy csapatba annak ez a vége.. Kimi-t Massa már nem veszélyzeteti van némi különbség kettejük közt, de eért sem lesz Kimi-Alono-Hami egy csapatba egymással, h még rajtuk kívül ki képes ilyen gyorsnak lenni, azt nehéz megtudni hisz csak élcsapatban jönnek ezek ki.

Ja😊
Csak elfelejted, hogy egy csapatban általában team munka folyik és nem a folytonos haragszom rád meg egyebek. Alonso-nak ilyen a stílusa, ezt kell elviselni vagy szeretni. Gondolom az elején még azt hitte õ(FA) is, hogy Hami-t hátvédnek szerzõdtették, csak Monaco(vagy lehet, hogy korábban) után kellett rájönnie, hogy nem errõl fog szólni az évad.
Hmm: féreg - más pilóta sokkal durvábbakat játszott el.(Miért nem egybõl a halálát kívánod?)
Massa(bár nem hiszem. hogy lesz belõle VB1) se köszönte meg volna, hogy eligazolt.
Jöjjön inkább a 2008-s idény tiszta(?) lapokkal és botránymentesfutamokkal .

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Punker
amúgy az új pontrendszerben szerintem még fontosabb a 2 pilóta összhangja mert lásd idei év nem elég legtöbbször gyõzni ha biztosra akarsz menni az kell hogy a csapat társad legyen a 2.

Punker
addigra jött rá hogy ha 100%-ot nyújt az kevés, mert Hamilton is majd 100%-ot hoz kezdõ létére, végig 110%-on meg nem tudott menni jöttek a hibák rögtön, senki nem lesz többszörös VB ha a csapattársával is folyton vívnia kell, nem kell ehhez nagypofájúság csak 1 kis logika.

Magic Boy
Biztos, de ha mégegy újonc elverné akkor biztos rájönne, hogy hol a helye.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

évvége felé szerintem rendesen visszavett az arcából, biztos vannak a háttérben olyan dolgok, amirõl soha nem fog senki, semmit megtudni...

Magic Boy
Alonso-t nem tartom elsõszámú ellenfélnek (nem írtam ilyet), de egy olyan féreg,mint õ megérdemelné, hogy még egy újonc elverje.
Akkor talán magábaszálna.

sajnos az sem biztos, hogy helye lesz az F-1-ben...

Istencsászár
Azt hogy Briós nem ugy kezelete Kovát mint saját nevelt az egész évben látszott, ha nem ment neki lehordta ha ment hátbaveregette... nemhiszem h õrá akart volna építeni... de õ tudja, eddig jól keverte a lapokat, Kovának meg még sok ideje van, mondom ugy h nagyon szorítok neki h a Mekibe ülhessen, és nyerhessen vagy küzdhessen futamokért.

bardocz
<#banplz>
Alonso és Biatore szerelme ennél erõsebb😊

bardocz
ha én csapatfõnök lennék és bárki odajönne hogy neki egy gyengébb csapattárs kell,hogy el tdja verni tutira rámutatnék az ajtóra
Az Autosport címû Forma 1-es szaklap értesülései szerint a finn pilótának azért kellett távoznia a Renault-tól, mert túl jó versenyzõ, és ezzel Fernando Alonso is tisztában volt.

A Renault Fernando Alonso szerzõdtetésével egy idõben jelentette be azt is, hogy Heikki Kovalainentõl megválik az istálló, helyette Nelsinho Piquet lesz a spanyol világbajnok csapattársa. Flavio Briatore nem indokolta a finn elbocsátását, sõt, utolsó nyilatkozatában azt mondta róla, Kovalainen remek pilóta, aki képes futamokat nyerni a közeljövõben. Ennek fényében érthetetlen lenne, hogy miért vált meg tõle a csapat, ha nem pont Alonso érkezett volna az istállóhoz.

Az Autosport szerint éppen a kétszeres világbajnok kérte, hogy ne Kovalainen legyen a csapattársa, mert a finn túl gyors, és nem szeretne hasonló kiélezett háziversenyt a következõ szezonban, mint amilyet az elõzõben vívott Hamiltonnal.

Érdekesség, hogy egy házzal arrébb, Lewis Hamilton éppen azért küzd, hogy Kovalainen legyen a csapattársa, mert úgy véli, egy igazi riválistól veszélyeztetve tudná kihozni a legtöbbet magától, az eddigi harmadik számú pilóta, Pedro de la Rosa azonban aligha lenne hasonló szinten, mint Alonso.

Istencsászár
Egésségedre, bár inkább törõdj azzal ha a Meki ne adjon Hamilton alá jó autót, mert lehet Kimi vagy Alonso a gyerek ott lesz a szeren, bár belegondolva jó évetek lesz, drukkoltok a Ferrarinak, és mindenki másnak h Alonsot gyõzze le😊, bár most Kimit kell legyõzni de jó látni h Alonsot elsõ számú ellenfélnek tartod.

Magic Boy
Gimis szívtipró szívathatja jövõre Alonsót

Azt hiszem sokan fogunk neki szurkolni, ha másért nem is azért, hogy õ is mossa le a pályáról Alonso-t ahogyan Lewis Hamilton tette.

bardocz
hát ez szörnyû hogy átlépte a megengedett sebességet,ha egyáltalán átlépte😄
még soha nem láttam ilyet,nemhogy részem volt benne😄