182274
  • icemankimi
    nem kell majd csodát várni schumitól!!!
    szerintem pár pontot fog szerezni valenciában.
  • Bandee1987
    1-et garantálok, Valenciára megugrik a jegyeladás.
  • Gabor_(HSF)
    Én is tulozhatok egy picit néha,bár ez csak az év 2. felére igaz,a Magyar nagydij után,szinte nem is szerzett pontot
  • desigo
    1.-simán megkapja
    2.-csak nyerhet vele.Bárhogy teljesít a maximumot fogja kihozni az autóból.
    3.-a Ferrari ezt az évet már csúnyán bebukta

de a pólók,zászlók stb még hozhatnak sok raklap pénzt...
  • Máté94
    Elnézést......hölgyem!
    A számlát kérném.
  • a.carkey
    Csak pár dolog:
    1. Még nem kapta meg Schumacher az orvosi jóváhagyást,
    2. Egyelőre kijelenthetjük, hogy többet veszíthet, mint nyerhet a visszatérésen.
    3. Lehet, hogy - közvetett módon - a biztos bukás előtt megmenti Ecclestone-t és csapatát ...
  • [Jakuza]
    Uristen milyen balfaszsagokat irkal itt par elvakult Sumak gyulolo.
  • G_ArchAngel #84267
    Akkor hamar tanult a gzerek, mert kesobb a szoksava valt masok kilokdosese...
  • G_ArchAngel #84266
    Nem.

MS a nemet sajtotol Kaiser jelzot kapta, ami nem kiralyt jelent...
  • Gabor_(HSF)
    Mert ha láttad volna,nem írnál ilyeneket..
    94-ben Senna haláláig is vezette a vb-t,nyerte volna igy is ugy is..
    Már az előző évben is nagyon jól állt,még annak ellenére is,hogy Senna nem egyszer kilökte őt a pályáról..
    Valószinüleg azért kellett öt megbüntetni,nehogy egy "zöldfülü" túl hamar vb legyen
  • a.carkey
    Ha nem az lesz a helyzet a Ferrarinál, ami Schumacher visszavonulásának idényében volt - ... -, akkor várhatóan - ha nem lesz technikai probléma - egy nagyon felfokozott állapotban akarni vágyó Kimit, és egy "mindent megmutatok, mindent megmutatok" állagú Michaelt fogunk látni.

(Palik - ha lehet ezt mondani - szerintem éppen most veri a fejét a falba, hogy Schumacher nem a Ringen tért vissza ...) :D
  • Bandee1987
    Nem kell úgy tenni, mintha nem tudnád kiről beszélünk...
  • Totti5
    "és igy is harcba volt a vb-ért" ok, akkor minek írsz ekkora valótlanságot?
  • G_ArchAngel #84261
    jahogy Elvis volt a kiraly...igaz...
  • Gabor_(HSF)
    Mér kellene utánna néznem tudom mennyi pontja volt,neki is majdnem 2x annyi mint a csapattársának
  • a.carkey
    Azért Hamiltontól is elvettek pár pontot, amit hogyhogynem Massa zsebelt be.
  • desigo
    Nem értem,hogy miből feltételezed,hogy nem láttam?
    nem csak 14 évesek járnak ide
  • Totti5
    Hamilton meg egyedüliként vállán vitte az egész csapatot mert Kova képtelen volt bármit tenni. 2 az 1 ellen volt, de ez lényegtelen, minden évben voltak hibák mindenkinél amik ha nem lettek volna akkor a mérleg más fele dől.
  • a.carkey
    Főleg az a baj velük, hogy edzésen szarok. Meg lehet nézni a Brawnt, hogy ha edzésen szar, akkor mennyivel jobb egy Toyotánál.
  • Totti5
    dupla...

Brawn tavaly nem volt a Ferrarinál mégis pariban voltak, s előző évben pedig Kimi nyert, de már tudták hogy menni fog, szóval kifele lógótt a lába akkor is már és ilyenkor már az utódkeresés illetve a tapasztalatok átadása volt a cél.
  • WuFraZselic
    a mostani Ferrariról nincs mit beszélni, szar. viszont tavaly azon múlt Massa vb-címe, hogy nevetséges hibákat követtek el (boxutcában emlékezetes 2 eset), elfüstölt pl a Hungaroringen is az autó...
  • Legend Killer
    epic fail
  • Gabor_(HSF)
    Nem mondod! tényleg.. ezt lehetett olvasni valahól?
    Legalább 1 versenyt láttál volna azokból az időkből,akkar talán még elfogadnám,hogy fröcsögöd a baromságaidat..
  • Totti5
    szerintem ennek nézz utána, Alonso dupla annyi pontal nyerte azt az évet Sumihoz képest, vagy ez harcban állás már nálad?
  • Pluskast
    A mostani Ferrari rossz szereplésének szerintem sok összetevője van. Legfőképpen a kiszolgáló háttérrel van gond és meglátszik, hogy elment Jean Todt és Ross Brawn is.
  • G_ArchAngel #84249
    Akkora baromsagot irtal, hogy szerintem mostanra mar Te is szegyenled magad miatta...
    (Legalabbis remelem, hogy van ennyi eszed...)
  • Gabor_(HSF)
    Tessék!! írd le magyarul mire gondolsz,mert én gyenge elméjü vagyok és nemigen értem miről beszélsz
  • bardocz
    És neki nem kéne megértenie?Sokkal szánalmasabb a fröcsögése,mint a szurkolók öröme.
  • Totti5
    Alonsot Hamilton egyből leiskolázta:) Én is neki drukkolok, ez egyik legjobb, de Hamilton is van olyan jó sőt... óriási tehetség és még nagyon sok éve és sikere van az F1ben.
  • desigo
    gratulálok igazán jól emlékszel...

94-ben amikor az első VB címét szerezte Senna pont meghalt
    komoly ellenfele volt akkor
  • Gabor_(HSF)
    2005 meg a gumik miatt és igy is harcba volt a vb-ért..azonos gumival látótávolságban sem volt senki
  • rucinho
    azért azt nem mondanám hogy kitaposta!!!!!!!
    teljesen biztonsági versenyt futott,abszolút nem erőltette sőt,a végén még be is pánikolt!!!
  • Máté94
    Ha nem tetszik el lehet menni.Szabad országban élünk, legalábbis azt hiszem.Ő csak kifejezte amit akart és ezt neked is megkellene értened:)
  • Pluskast
    Alonso
  • WuFraZselic
    a tavalyi bajnokság is azon ment el a Ferrarinak... 3-4x mondott csődöt Massa autója, ennyivel volt "jobb" hamilton. meg ugye az utolsó futamon is világbajnokhoz illő pozicióban vergődött be :D na mind1, ez eltér a témától
    és a nagy anti-MS arcoknak, persze hogy ekkora a hype, ez olyan mintha Zizou visszajönne focizni pl. a sportág ilyen ikonjának visszatérésének örülni kéne, akármilyen szimpatizáns az ember :D
  • mflex #84240
    Felesleges bárkit is győzködni, nála jobb nem volt és egy darabig nem is lesz, senki mögé nem állnak a profik, ha nem látják benne a jövőt.

Amit mondtak neki, azt ő megcsinálta pl 5 kurva gyors kör, hacsak a technika nem babrált ki vele.

Barichello megtudta ezt csinálni? Soha, örült, ha 2 gyors köre összejött, erre nem lehet építeni, ha ettől balek, akkor balek, nyilvánvalóan, hogy már semmi keresni valója neki sincs ott...

Na de ezt minek neked írom?
  • Totti5
    Hamilton szenvedett azon a versenyen, messze nem volt iedális az az autó azokra a körlményekre.

Ki az az 1 ha már felhoztad? (((Kimi?)))
  • bardocz
    És szerinted te nem vagy kurva szánalmas a folyamatos fröcsögéseddel?
  • Pluskast
    És? Nézd meg a tavalyi uccsó versenyt. Hamilton is kitaposta az autója "belét" mégsem sikerült mégcsak dobogós helyre sem kerűlnie. Azt meg ne feledd el, hogy egy defekt után hányadik azon a versenyen hányadik helyen végzett SC. Ezt hívják tehetségnek ami a mostani mezönyből 1 ember kivételével totálisan hiányzik....
  • Gabor_(HSF)
    A Benetton-nál nem volt segitője és saját erőből 2x vb lett(majdnem3x)ráadásul ilyen "úrvezetők" mellett,mint Senna,Prost, Mansel..
    A Ferkáhot azért ment,hogy csapatot épitsen és ebben is világklasszis volt..
    Ez az undoritó,amikor az utolsó pár éve alapján állitotok dolgokat,nem pedig a teljes karierje alapján..
    Persze annak ismeretében is lehet őt utálni,csak akkor már nem fér meg az az állitás,hogy unalmas versenyek voltak miatta..