FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

webibebi
az újabb fényesebb 😄😄

msn:[email protected] bárki felvehet

Istencsászár
F2007

F2008

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Jót fog tenni ezeknek az autóknak az aero pucolás, ujra formásak lesznek...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
váá de szééép<#szeret>
N o N a m e
Ez olyan mint a tavalyi...
Kit--Kat
volt már szebb is ennél:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár

Istencsászár

bardocz
inkább liuzzi maradna F1-ben mint fisichella :S
N o N a m e
Fisichella a Force Indiánál lesz 2008ban 😄
bardocz
majd végigver mindenkit<#vigyor3>
Nem ismrem MS-t, de van egy sejtésem, hogy gyúrni fog az eseményre...

http://gaborszantai.co.uk/

BaliBoy
3 verseny alatt behozhatatlan elõnyre tesz szert. <#vigyor3>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Sumi fan vagyok én is, nyugi már... De nem kötelezõ isteníteni mindig.

Szmájlival a végén megjegyeztem viccesen, hogy azért olyan módon nem uralja a motort, mint a MotoGP-ben, de nem is kell. Pedig állítólag 3 versenyre meghívták (!), hát én nem engedném 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Délután 15:00-kor kezdõdik a hivatalos bemutató.

N o N a m e
Semmi hir az új autóról?
Istencsászár
árnyék

A tetején a kameránál az árnyék, vagy esetleg megtetszett nekik az a feketés festés, amit az a török gyerek rajzolt, és olyasmi lesz? 😊

(Vagy ez még nem is az új autó a képen?)
Bandee1987
Jó lenne eljutni arra a bemutatóra 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
mflex
Jól nyomta,ahhoz képest,hogy nem ez volt a "szakmája"..

What about the forests?

Count Adyn
De hogy jött össze Bourdais-nak a jobb rajtszám?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bardocz
najó,de azért profi versenyzõjöz is😊 najó,az anyira nem bátor tett mint az enyém:-)
Istencsászár
Mivel versenyzõ... azért egy utcai motoroshoz hasonlítani bátor tett😊, nem most kezdte a motorozást látszik, volt alkalma versenypályán csapatni ahhoz h ilyen szintre jusson.

bardocz
de egy utcai motorshoz képest nagyon ott van,és nem egy motorversenyzõ😊
nearo
két Sebestyén egy csapatban... 😮

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

14. Sebastien Bourdais
15. Sebastian Vettel

Nagy páros sztem 😊

bardocz
liuzzit csak én nem látom?:S nakajima hány versenyt fog,mire kirugják?😄
gordon 24
#60151 én is erre tippelek.
Ez az elsõ dolog. A másik az hogy ez egy nemzeti sorozat. Tehát Amerikai autok amerikai piloták stb.. Már az is nagy dolog, hogy Kolumbiai, canadai van egy japán vesrenyzõ egyátalán mehet ott. A toyota csak azért indulhat mert amerikában sorozatban gyártanak autót.

Downhill!!

mert az amerikaik rosszul lennének, ha japán autó nyerne a nemzeti sportjukban😊

így is nehéz lenyelni nekik, hogy jobbak a japán autók, nagyobb számban vásárolják õket, mint eddig és mellette megbízhatóbbak😊

Istencsászár
Miért baj? több márka, több autó?!

b-type
Lexus révén van keresnivalójuk mégis. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Ezzel is egyet értek😄 És nem csak mi.. Tudod milyen ellenszenvet váltott ki? Mennyire nem akarták a surkolok? De hát ugye a pénz beszél az embereke ugatnak.. Szóval sajna bejöttek...

Downhill!!

Kit--Kat
Szerintem a Toyotanak semmi keresnivalója a Nascarban.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gordon 24
Igazából nem értem mi bajod. Még majdenm összefüggések is vannak a két sport között. Montoya és Villeneuve is ott van. És szerintem 3 db hsz-be nem halsz bele!

Downhill!!

gordon 24
Hát mennyire eredményes? Aszthiszem egy futamot nyert vele Brian Wickesr.De álltalában a top 10-nél jobb helyezést nem nyujtottak a nextelben. Kb a Dodge szintjén van. A cHevy és a ford viszi a primet. Viszont Craftsman Truck ban már több bajnokságot nyertek. Szóval az jobban megy nekik.

Downhill!!

Istencsászár
Toyota mennyire eredményes?

Amugy nemrossz az uj kocsi, persze nem is szebb.

N o N a m e
be lehet fejezni az offot!
gordon 24
Hát kb.. 😄 Nagyon csuf gépek, de viszont ezekktõl sokkal jobb versenyeket várnak. Ráadásul nem kell 4 fajta kasztni mint eddig (short pályákra, superspeedwyekre, Road pályákra stb) henem egy fajtával megoldható minden tipusu pálya. Szóval költség csökkentés is benne van. Meg állitólag a más Aero dinamika miatt könnebb lesz elõzni velük. Szóval elvileg jobb autok. De hát rondák mint a bün😄

Downhill!!

Kit--Kat
Hát ez szörnyû...

gordon 24
Igen! Most ujra 4 gyártó van.. : Toyota, Dodge, Chevy, Ford.

Igy nézett ki a 2007-es Dale Jarrett alatt.

A sima:

És a car Of tomorow. 2008-tól igy néz ki a király kategória. Innentõl csak ezt a kasztnit használják. 2007-ben pár versenyen mentek ezekkel a teszt miatt, de most már végleges.

Downhill!!

Kit--Kat
Nemár Toyota is van?!:S:S:S

Istencsászár
babona miatt😊

Punker
ez a 13-as kimarad mindig megzavar, miért marad ki? én tuti fekete festéssel 13-assal szeretnék menni, ruletten is az a kedvencem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
A Nemzetközi Automobil Szövetség nyilvánosságra hozta a 2008-as nevezési listát.

A dokumentum alapján a Super Aguri változatlan felállásban indul, míg a Force India továbbra sem döntött arról, ki lesz Adrian Sutil csapattársa.

Scuderia Ferrari Marlboro

1. Kimi Raikkonen
2. Felipe Massa

BMW Sauber F1 Team

3. Nick Heidfeld
4. Robert Kubica

ING Renault F1 Team

5. Fernando Alonso
6. Nelson Piquet

AT&T Williams

7. Nico Rosberg
8. Kazuki Nakajima

Red Bull Racing

9. David Coulthard
10. Mark Webber

Panasonic Toyota Racing

11. Jarno Trulli
12. Timo Glock

Scuderia Toro Rosso

14. Sebastien Bourdais
15. Sebastian Vettel

Honda Racing F1 Team

16. Jenson Button
17. Rubens Barrichello

Super Aguri F1 Team

18. Takuma Sato
19. Anthony Davidson

Force India Formula One Team

20. Adrian Sutil
21. nevezés késõbb

Vodafone McLaren Mercedes

22. Lewis Hamilton
23. Heikki Kovalainen
Punker
szerintem fölösleges így hasonlítgatni, mert az F1-esrõl az elsõ széllökéstõl ami nincs tervezve már potyognak le az alkatrészek, és ha nincs rajtuk az az istenverte karácsonyfa szárny erdõ akkor már használhatatlan a cucc.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Shiwo
"Képzeljék csak el a legszélsõségesebb idõjárási körülményt, hogy mondjuk Silverstone-ban a Brit Nagydíjat havas pályán rendezik. Senki sem sérülne meg, mert egyik pilóta sem menne annyira gyorsan, hogy a sebesség miatt esetleg kárt tegyen valamelyik versenyzõtársában"- folytatta Mosley.

hát persze...biztos nem fogják nyomni annyira a gázt..max a mazsolák..de szerintem lesz jópár olyan pilóta, aki nem fogja visszafogni magát és inkább kockáztat...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

A helyzet problematikája abban rejlik, hogy korábban TC nélkül teljesen más aerodninamikai szabályok voltak érvényben, mint most. Nem tudom, hogy milyen döntés született ez ügyben, de az idei szabályok polírozásával (és nekem az jön le, hogy errõl van szó) talán TC-vel is csak annyival lesz könnyebb az elõzés, hogy könnyebben kicsúsznak az ember elõl, könnyebb hibázni, akár hiba nélkül is. Nem véletlenül mondta Schumacher sem, hogy sokkal rosszabb most TC nélkül vezetni, mint régen.

Ettõl függetlenül inkább izgalom legyen, mint sétaautókázás, úgyis túl sokan fejezik a futamot mostanában 😊 De épeszûbb szabályalkotással elõrébb járhatna a széria. Mondjuk a motorfejlesztések 10 éves befagyasztása - vagy akár az elmúlt 10 év gyakorlata - alapján ilyet várni is balgaságnak tûnik...
félreértettek, én külön két dologról beszéltem: vmikor õsszel belett linkelve egy videó, ahogy egy autó elhagyta a pályát, visszacsapódott és keresztben találták el, a pilóta meghalt...

biztos van aki emlékszik rá, nem DTM, nem WTCC, nem TOCA, nem NASCAR, de tuti vmi latin futam volt...