182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gyönyörű szépen kivirágzott itt a nemzeti folklor. Igazi gerinc tépdeső, magyar topik lett. :D -
pauly #84433 pont az ilyenek #84429 miatt hagytam inkább :)) -
Laceee #84432 Meg lehet nézni az idei évet is hol kullog a wörld csempiön, még ígyis, hogy Massa nem vett részt a magyar nagydíjon egyéb elfoglaltság miatt.
ime -
pauly #84431 Na akkor nem csak én gondolom így :P -
Gabor_(HSF) #84430 Kérheted nyugodtan,a tényen ez nem változtat semmit -
Max a magad nevében beszélj, lehet ilyen vagy és még jó páran itthon, de kikérem magamnak, hogy ezt az egész országgal azonosítod. -
G_ArchAngel #84428 Szerintem csak 2. helyre vagyunk jok...
Vagy a harmadikra a franciak utan:) -
Mekkora egy irritáló görcs vagy. Évek óta vezeted a gusztustalan Kimi ellenes hadjáratod és még van a pofádon bőr másokat elvakultnak nevezni.
Érdekes módon csak a tavalyi eredményekkel arcozol, de 2008-tól visszafele már kussolsz mélyen.
Jó lenne ha eltakarodnál a topikból. -
Gabor_(HSF) #84426 Dehogynem..itt vannak (gyunk)pl.a Magyarok -
Én vicces vagyok, de te ezt nem mondhatod el magadról. ;) -
sKeezo #84424 nem érted te idióta... -
Azért Kimi sem mindig a két szép szeméért esett ki. Ja, és ringen eldobott Massa pontokat nem Hamilton gyűjtötte be ... -
"De nem tépem a számat, elvakul drukkerekkel semmit nem lehet kezdeni ! :))))"
Pontosan így gondoljuk jópáran veled kapcsolatban is!
Ja, amúgy mindig előkerülsz szartkavarni. Olyankor is amikor nem kéne. Részemről azért nem küldelek el a ..., mert Massa még sérült. De kiérdemled szinte mindig. -
Hehe, az indexen milyen 3-6hónap gyógyulási időt írnak? :)
Massa orvosa azt nyilatkozta h akár 60 nap alatt is rendbejöhet ha olyan ütemben gyógyul mint eddig. -
SzocsA #84420 de nem olyan lehetetlen!
mert most ott vannak ugye a top 3 ban?? majd kap mindig büntit!! -
Nézd már meg, hogy ebből hányszor volt nehezebb Massánál! -
Tavaly Pole 6-2 . No comment, de tudom,tudom...! Ez az arány is csak a csapat taktika miatt ilyen rossz , mert Kimit szánt szándékkal szívatják mindig ! :))))
De nem tépem a számat, elvakul drukkerekkel semmit nem lehet kezdeni ! :))))
Pá ! -
sKeezo #84417 hülyeség, mert akkor ki kéne esnie buttonnak mindig -
sKeezo #84416 persze... massanak is volt pár eldobott pontja. pl hungaroring 10 pont helyett 0... -
SzocsA #84415 mondta már valaki hogy 70 pontja van buttonnak és 7 futam van hátra mindet megnyeri schumi 8× VB -
Ahogy Kimi vébécíme is a két marhán múlt, és a McLaren vezetőjén, Ron Dennisen. Ennek ellenére nyert ... -
Milyen számok? A Hamiltontól elvett pontok, hogy a végén egy kanyar döntsön? Állj már le! A tavalyi vébécím ha nem vonnak le Hamiltontól x mennyiségű pontot, már legalább három futammal a vége előtt eldölt volna ... -
gyepesjoint #84412 ha meg mégis kiesnek annyian,úgyis elfüstöl alattuk az autó :) de majd sumit megtolják a pályamunkások :) -
Baszki, most linkeljek be neked egy képet Kimivel, amint átveszi Monacoban a VB trófeát és mellé Massa apját?
Hagyd már abba lsz, ne nyomasd a anti-Kimi baromságaidat, bírd ki, míg Massa visszajön! Ha visszajött, mehet tovább a fika, de addig bírd ki. Ok? -
G_ArchAngel #84410 mi van???
Lacika, Te egy ev alapjan hasonlitasz ossze ket pilotat?
Egy olyan ev alapjan, ahol Raikkonen a legtobb pontot a csapat es mas hibajabol vesztette el?
Te tudsz olvasni es ha tudsz, akkor tudod ertelmezni?
-
Félre beszéd ...TAVALY UGYANEZT akartátok megmagyarázni, hogy Kimi ezért és ezért sokkal jobb mint Massa .... Ott vannak a számok, nem nagy dolog értelmezni őket .Idén (mint mindig )ugyan ott tartotok mint pl. tavaly ...) És talán egy autóban ülve tisztességes összehasonlítani két pilótát .... Nem fikázok senkit, és nem vagyok a kőkemény Massa drukker sem, szvsz Alonso jelenleg a legjobb technikailag a mezőnyben ... -
Azt honnan veszed h senki se látja szivesen??? Mert én szívesen látom. Ja és Kimi így is sokat dolgozik és nem kutyaütő. Arról nem ő tehet h szar a kocsi és a csapat sorra hibázik. El kell ismerni Massa is nagyon jó versenyző de Kimi semmivel se rosszabb. Mikor jó kocsi volt Kimi alatt világbajnok lett. Ennyi nem kell megmagyarázni. És idén is mindent megtesz, amit a kocsiból kilehet préselni. 3. és 2. helye is van. sőt ha nem szarakodik a kipufgó a magyar nagydíjon kitudja lehet h még nyert is volna. Te meg ha nem szereted legalább ne fikázd. -
G_ArchAngel #84407 jah, hogy parhuzamos palyafutasuk alatt egy evben jobb volt Massa...?
uristen, a ZTE a legjobb csapat, mert egyszer megverte a MU-t!
ZTE fan leszek azonnyomban! -
Ugye, ugye, most nincs nagy szád ! :)))))))))))))))) 
-
G_ArchAngel #84405 Szerintem lac coo Massa alregje, sajnos meg tartanak az utohatasok...
-
Kis olvasni valaó tavalyról, beszéljenek a számok ... De lehet én látom rosszul és van táblázat ahol Kimi van előrébb ? :)))
Tartok tőle idén is valami hasonló dolog születne, ha Massa nem jár ilyen szerencsétlenül . -
jobb pilótát?
hullafos gyenge az autó és még a csapat is folyamatosan hibázik
lol -
madmanic #84402 Végleg visszavonulok.. Nincs az a pénz, hogy.. pill, telefon: szeva Bernie! Mennyi? értem.. Csövi! -Szóval természetesen kisegítem volt csapatomat és jó barátomat Felipét.. -
G_ArchAngel #84401 Mondjuk az en szemszogembol minden pilota jobb csapatot erdemel, mint a digoke... -
Nézzük inkább az elmúlt két évet ....
DE nekem nyóc kinek szurkoltok, repül és kész, senki nem látja már szívesen egy Ferrari ülésében, felőlem mehet ahová akar, az a csapat jobb pilótát érdemel ... -
G_ArchAngel #84399 Jol van, trollocska, eleg nedves a naci?
Ha eleget elveztel, akkor talan ALT+F4... -
G_ArchAngel #84398 Ha az utolso hetveget nem nezzuk, akkor is 5-4 Kiminek, de sebaj, Tobias... -
akkor a lényeg az,hogy Kimi hiába van ott folyamatosan minden versenyen
tehetségtelen és csak szenvedget
De Schumi aki visszavonult nem felejtett el semmit
sőt ő lesz magasan a legjobb... -
Én nem raknám Kimit egy lapra Alonsolval és MS-el. Mindkét pilóta ragadozó a pályán Kimi meg egy bamba , unott lajhár ! :)))) ...
Na off, vége . -
Inkább nagyobb ....:)))
Valamikor én is jó versenyzőnek tartottam Kimit, de ez már a múlté, jelenleg egy kutyaütő ....Ha minden zsír körülötte akkor megyeget a szekér, ha már kicsit dolgozni kéne érte leszarja hol autózgat ....