182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ha neked nem akkor ott lehet a hajlamokkal van a probléma;) -
Amíg egyszerű kérdésekre nem tudsz válaszolni amiket feltettem, addig nekem ne osztogasd az okosságaid. -
Én is jelentkezem, nekem is :)))) -
madmanic #84471 nekem is.. és? ÉS??
-
madmanic #84470 bezony! de várnék egy jó Hami Schumacher csatát versenyképes gépekkel
-
Ok, de vannak egyesek akiknek mindenről a pina jut eszébe ... -
madmanic #84468 nyilvános fórum, mindenki leírhatja a véleményét, ellenvéleményét, de itt inkább csak a flém megy.. -
Én sosem gondolkodtam ilyenben, a Ferrariba Kimi is beletartozik, tehát nem fogok hasonlítgati, meg elemezni házon belül. Házon kívül viszont annál szivesebben, tehát ha mondjuk Schumi megverné pl. Lewist, annak baromira örülnék. -
+Nem indult tőlünk SEMMI Massa fika, a Schumi fikáról már nem is beszélve. -
Gondolj bele Massa kórházban!!!, de minden anti-kimi drukker már arra ..., hogy: jön Schumi, és megalázza Kimit, valamint Kimi "tutira" repül a Ferkától, plusz minden korábbi felemlegetése. -
Laceee #84464 óriási tévedésben vagy, mint az életbe általában... -
Gyanúsan az.
Előbb észre sem vettem, hogy nem ugyanaz írt először mint aki másodjára.
A stílus hasonlóan igényes és a mondanivaló is.
Érdekes módon váltották egymást. -
madmanic #84462 úúúúbazz mi van itt...
nyugi urak, ne barmoljátok már szét a topikot inkább
-
Laceee #84461 nem te leszel az aki megmondja hol és mikor fórumozok, te is eltakarodhatsz, nem kötelező elolvasni minden hszt -
Most Lacee meg Lacoo az ugyanaz? Vagy csak merő véletlen? -
akkor önmagadra nézve elég igénytelen ember lehetsz -
gyepesjoint #84458 nem vagyok kimi fan,mert szerintem tényleg túl laza,és "leszarom" magatartású ember,de aki azt hiszi,hogy nem tud vezetni,vagy megkérdőjelezi,az nézze meg a yutubon mit művelt havas rally pályán egy s2000-es abarth-al...és azért a rallyhoz több éberség kell mint az f1-hez...mondom,énse vagyok kimifan,de az idegei tisztelendőek -
Szvsz takarodj tényleg mert amgí nem jöttél nem volt szétkúrva a topic. Értem én, hogy Kimi fikázára van neked erekciód, de ezt máshol folytasd, mert a szánalmasságod melelt idegesítő is. -
FEJEZZÉTEK MÁR BE!!! -
Honnan veszed, hogy nincs meg?! Jelenleg egy Button sem tud szar helyről előrejönni, pedig nem kevéssel vezeti a vébét. Akkor meg? Megint teletankolták Kimit, holott várható volt, hogy Massa NEM INDUL, aztán elqurták a kerékcseréjét. A hétvégén a legtöbbet hozta ki a ferkából. Tökös volt a startnál, erre vizsgálgatni kezdték. Amikor Massa ellen harcolt, akkor azonnal patkány módnak tituáltátok. Egyébként meg kiégett, megcsömörlött, meg negatív a hozzáállása. De mihez?
Ahhoz, hogy kétversenyenként valami mindig balul üt ki? Pedig abban az évben, amikor nem volt igazi problémája akkor a vébécímért küzdött és nyert is. (Persze ehhez kellettek összejátszások, mint pl. az általad nagyra tartott és vasfegyelmet tartó Dennis, aki két farokrángatás között sem tudta elfogadni, hogy Alonso - ha már millákért leszerződtették - megnyerje a vébét, ha már esélye van rá, nem is kevés, és Lewis őt támogassa. A csapatot más miatt, az egyénit saját maguk miatt bukták. No Kimi nyert.) -
Laceee #84454 patkányokkal nem foglalkozom -
Laceee #84453 olvasd vissza a hsz-edet..., vagy az nem fröcsögés, meg leoltás... -
de azt a torkodnak -
Laceee #84451 ki vagy te ? kinek vezényelsz ? a kutyádnak legfeljebb... -
Egyedül itt te fröcsögsz.
Ki jött ide Kimit pocskondiázni, ki kezdte el?
Bár megint nem tudsz majd válaszolni erre azt garantálom. -
G_ArchAngel #84449 Akkor erted, hogy mit erzek Vettel (semmit nem mutatott meg), Massa (nem VB) eseteben...?
Alonso-t meg csak azert utalom, mert anno nagy arca volt es kesobb jelentos reszt vallalt a McLaren lejaratasaban... -
tünnymár. -
Laceee #84447 Erről van szó, hogy Kimi semmivel sem több Massanál. -
Ti tiszta hülyék vagytok mindannyian. Mit fikázzátok egymást? Nem tökmindegy, hogy Massa vagy Kimi a jobb pilóta? Én mindkettőnek drukkolok, nem teszek köztük különbséget. -
Laceee #84445 Fröcsögj cuncimókus... -
Laceee #84444 Bocsás meg, de ki a kedvencem ? a jelenlegi mezőnyben senki, csapatnak szurkolok, csak ez a hype ami Kimi körül megy ez már szánalom. -
Miért nem a kérdésre válaszolsz?
Sorold csak te objektivitás gyöngye.
Amióta ide jársz csak undorító Kimi fikázás ömlik a szádból.
Válaszolj a kérdéseimre. -
Laceee #84442 Hol van Kimi hozzáállása a mekiben mutatottakhoz képest? sehol, miért? mert a ferkánál hadják tivornyázni, nincs egy Ron dennis aki fegyelemre utasítaná. -
Mutass már egy ilyet, hogy hol csápoltunk vasárnap! Mert ti mindig összegyűltök a szarra, ahelyett, és olyankor is képesek vagytok fikázni valakit, amikor a ti kedvencetek éppen a kórházban lábadozik. Nem vagytok ti normálisak! -
Laceee #84440 Még az a szerencse, hogy a Kimi rajongók mennyire objektívek, minden szar csak Kimi nem, ha estleg valami jól sül el (jó az autó, mák) az csak Kimi érdeme, ébresztő ! azért álljunk már meg. -
F1 topik offline!
-
Ne személyeskedj paraszt! -
Ja igen ki szerezte az első pontokat?
Ki szerezte az első dobogót?
Ki szerezte az idei legjobb helyezést?
És ki szerezte az idei legjobb rajt helyet?
És kinek robbant le legtöbbször az autója?
És hogy állt az időmérő edzés a 2 pilóta között a Hungaroring előtt?
Válaszolj csak te szerencsétlen.
Bár amit megszokhattunk amit ilyenkor válaszolsz: Elvakultak vagytok, vagy nem számít,vagy kit érdekel. És lapítasz egy hetet mint a szar a fűben.
-
gyepesjoint #84436 meg azt is,hogy a 2007-es :) oké,mindjárt jön,hogy szerzett 2(??) dobogót,oks,csak Hamilton egy viszonylag gané mekivel ért el majdhogynem rajt-cél győzelmet... -
Ööö,aki nem divatból jár be ide,az is leszarja.