182274
  • G_ArchAngel #84394
    Kimi meg azzal a szerencsevel vesztette el a VB-t, amivel Alonso vagy MS megnyerte, mikor a finn 2. lett...
    Lehetne 3x VB, de lehetne egyszeres sem...
  • Totti5
    *2007
  • Totti5
    Ez tény de kb azzal a szerencsével nyerte Kimi a Vbt 2006ban ( vagy nagyobb ), mint Massa tavaly elveszítette, persze csak a cím számít a 2. helyezés nem.
  • desigo
    "Massa sok munkával fölé kerekedett"

Mivel dolgozott ő többet?
    Kimi egy világbajnok Massa meg már nyert futamot

nem kerekedett Massa sehova max a palánkra...
  • sosemt
    Nah mindenki elvan élvezve sumitól :S jó nagy pofára esés lesz srácok.
  • madmanic
    megnyugtatlak, ő lobbizott a legkeményebben ezért...

kell kenyérre meg farhátra az a kis apró amit ez hoz..
  • lac coo
    Massa az első számú pilóta a Ferrarinál, talán kicsivel jobban átláthatják a helyzetet, pilóták teljesítményét mint mi. Lehet Kimi-nek szurkolni, de tény, hogy Massa sok munkával fölé kerekedett, Ez tény, nincs mit vitázni róla .

Időmérőn kb ott veri ahol akarja ...:)))

De nem reagálnék a fanok fröcsögéseire, mindenki tudja , hogy Kimi egy kutyaütő, és repül a Ferraritól !
  • matthias92
    Tegnap hallottam a rádióban a favoritom visszatérését! Asszem megint f1 rajongó leszek. Amióta cipész visszavonult, csak néző voltam:)
    Remélem sikerül pontot szereznie. (ha edzésbe hozza magát, simán mennifog neki)
  • Kit--Kat
    No comment vagy szokás szerint.
    Simán mikor verte? Amikor 2x annyi benzinnel küldték ki, vagy amikor belerongyoltak hátulról a boxban, esetleg amikotr a kipufogója szakadt le?!
  • Count Adyn
    Azért 2000 év távlatából bátor dolog ítélkezni:D Általánosítani népeket meg alapból értelmetlen:)
  • Bandee1987
    Hm...Vettel vagy Kubica, nem is tudom melyik lenne a jobb választás, mindkettő szimpatikus versenyző. Talán Vettel.
  • G_ArchAngel #84383
    Nekem van egy olyan sejtesem, hogy Alonso jon Kimi helyere iden, jovore pedig Vettel vagy Kubica Massa helyett...
  • a.carkey
    Gyógyuljon meg, aztán majd ha ép és egészséges, folytassuk! :D
  • WNW
    Ha vagy ezert, vagy azert nem tudja hozni az elvart sebesseget, Massat is kirakhatjak.. Ez ko kemeny uzlet.. Annyiban fairek ezen a szinten azert mar, hogy a kivarjak, hogy kepes-e visszaterni, megadjak a lehetoseget neki, de ha valamilyen okbol nem tudja hozni az elvartakat, szepen elbucsuznak..
  • G_ArchAngel #84380
    Azert nagy parasztok voltak azok is, csaladon belul is barmikor hatbatamadtak barkit egy kis hatalomert es szexert (nemtol fuggetlenul...).
  • a.carkey
    Ugyanaz a szerző (vagy a tesója?), mint aki azt a borzasztó LGs blogot erölteti ...
  • a.carkey
    A csúcs, még mindig ez:
    "már a kevésbé fontos csapattagok is tudják"

LOL! :D Mert valamelyik jól értesült (gondolom, kb. annyira profik, mint a Lichtenstein fazon a VBn, amelyik még a nevét - Liechtenstein - sem tudta helyesen leírni) még mindig a "sajtós idegenvezetőt" (hostess?) tekinti főforrásnak?

Csak tripla pofáraesés ne legyen! :D

PS: A rómaiaknak minimális köze van a mostani olaszokhoz, szerencsére ...
  • SzocsA
    mit mit mit?
    amiről itt beszéltek!
    tegnap este nem néztem tvt, ma se délutánig!
    benne van a zalában is de nem a címlapon ezt pedig nem értem meg hogy nem a címlapra került!

reggel benéztem a fórumra de nem ebbe a topikba láttam ugyan hogy 200 valahány üzenet érkezett gondoltam hát hogy valami történt, mert ennyi üzi 1 nap alatt verseny után pár nappal nem létezik! de nem néztem meg

hát nagyon kíváncsi leszek rá! hamiltonnak is valóra válhat az álma!
    kíváncsi leszek mit tud!
  • G_ArchAngel #84376
    Indexen mar temetik Raikkonent...

Vegulis csak ket csapat VB-t szerzett Massaval es egy egyenit...
    Ezert is "szeretem" en az olaszokat es a Ferrarit - naluk alantasabb erdekembereket meg nem hordott a hatan a Fold, kezdve az Romai Birodalomtol...

Mert ugye, ha a Brawn-nal targyalt Kimi, akkor marhara nem akar visszavonulni vagy rallyzni...

Persze, ha mindez igaz...
  • a.carkey
    Előrehozott választások a "FIA" élén? :D
  • a.carkey
    ja, hogy Lac coo írta. Akkor nc!
  • a.carkey
    "simán" ja ... Ha Massa visszajön, erre térjünk vissza. Amíg sérült, részemről erre nem reagálnék ...
  • a.carkey
    Ha nem lehetne futam közben tankolni, akkor reálisabb lehetne a kép.
    Schumacher - Alonso módjára - tutira alig benyával fog rajthoz állni, Kimit - mint edig szinte mindig - meg +50kg-mal többel engedik ki ...
  • a.carkey
    Biztos, hogy megy a Ferraritól. Próbálná valaki is a történtek után Massát félre állítani ...
  • gameplusz
    Mit?
  • SzocsA
    beszarok mit hallok a TVben!
  • Legend Killer
    akkor nemtom, de sztem marad év végéig.
  • G_ArchAngel #84367
    jah, mondjuk a divatbol benezegetoknek tenyleg zero informaciot jelent...
  • G_ArchAngel #84366
    volt aram es villany a hazunkban, korulotte beton jarda.., tudok viselkedni:)
  • sKeezo
    ő.. ki nem szarja le?
  • desigo
    wc illatosítónak fogod-e használni?
  • G_ArchAngel #84363
    OFF

kedvesem most jott meg Regents Street-i Ferrari boltbol es kaptam egy parfumot, ez mekkora buntetes nekem? :)))

ON
  • desigo
    Nem sokat érnek ezek a szerződések...
  • ÁjjLe BoBBi
    ...ez csúnya túlzás volt...
  • G_ArchAngel #84360
    Mikor verte siman, mikor a technika meghalt alatta vagy mikor kiloktek?
    Szerintem akkor nekem is ment volna...

Vagy '76 elott volt? Akkor meg nem eltem...

(teny, hogy volt, hogy Massa volt a jobb, de a "siman" koltoi tulzas...)
  • lac coo
    Itt nincs mostani Schumi ! :))))A Schumi van ! :)

Ha Massa aimán verte Kimit talán ő is összehozza ....De ne felejtsd szavad ...;)
  • G_ArchAngel #84358
    Annyian nem fognak kiesni, hogy Ferrari nyerjen...
  • Laceee
    Raikonnen 12x Schumi 9x szorzó
  • Banano

• Legend Killer
    neked semmi se jó? :DD