182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #84394 Kimi meg azzal a szerencsevel vesztette el a VB-t, amivel Alonso vagy MS megnyerte, mikor a finn 2. lett...
Lehetne 3x VB, de lehetne egyszeres sem... -
*2007 -
Ez tény de kb azzal a szerencsével nyerte Kimi a Vbt 2006ban ( vagy nagyobb ), mint Massa tavaly elveszítette, persze csak a cím számít a 2. helyezés nem. -
"Massa sok munkával fölé kerekedett"
Mivel dolgozott ő többet?
Kimi egy világbajnok Massa meg már nyert futamot
nem kerekedett Massa sehova max a palánkra... -
sosemt #84390 Nah mindenki elvan élvezve sumitól :S jó nagy pofára esés lesz srácok. -
madmanic #84389 megnyugtatlak, ő lobbizott a legkeményebben ezért...
kell kenyérre meg farhátra az a kis apró amit ez hoz.. -
Massa az első számú pilóta a Ferrarinál, talán kicsivel jobban átláthatják a helyzetet, pilóták teljesítményét mint mi. Lehet Kimi-nek szurkolni, de tény, hogy Massa sok munkával fölé kerekedett, Ez tény, nincs mit vitázni róla .
Időmérőn kb ott veri ahol akarja ...:)))
De nem reagálnék a fanok fröcsögéseire, mindenki tudja , hogy Kimi egy kutyaütő, és repül a Ferraritól ! -
Tegnap hallottam a rádióban a favoritom visszatérését! Asszem megint f1 rajongó leszek. Amióta cipész visszavonult, csak néző voltam:)
Remélem sikerül pontot szereznie. (ha edzésbe hozza magát, simán mennifog neki) -
No comment vagy szokás szerint.
Simán mikor verte? Amikor 2x annyi benzinnel küldték ki, vagy amikor belerongyoltak hátulról a boxban, esetleg amikotr a kipufogója szakadt le?! -
Azért 2000 év távlatából bátor dolog ítélkezni:D Általánosítani népeket meg alapból értelmetlen:) -
Hm...Vettel vagy Kubica, nem is tudom melyik lenne a jobb választás, mindkettő szimpatikus versenyző. Talán Vettel. -
G_ArchAngel #84383 Nekem van egy olyan sejtesem, hogy Alonso jon Kimi helyere iden, jovore pedig Vettel vagy Kubica Massa helyett... -
Gyógyuljon meg, aztán majd ha ép és egészséges, folytassuk! :D -
WNW #84381 Ha vagy ezert, vagy azert nem tudja hozni az elvart sebesseget, Massat is kirakhatjak.. Ez ko kemeny uzlet.. Annyiban fairek ezen a szinten azert mar, hogy a kivarjak, hogy kepes-e visszaterni, megadjak a lehetoseget neki, de ha valamilyen okbol nem tudja hozni az elvartakat, szepen elbucsuznak.. -
G_ArchAngel #84380 Azert nagy parasztok voltak azok is, csaladon belul is barmikor hatbatamadtak barkit egy kis hatalomert es szexert (nemtol fuggetlenul...). -
Ugyanaz a szerző (vagy a tesója?), mint aki azt a borzasztó LGs blogot erölteti ... -
A csúcs, még mindig ez:
"már a kevésbé fontos csapattagok is tudják"
LOL! :D Mert valamelyik jól értesült (gondolom, kb. annyira profik, mint a Lichtenstein fazon a VBn, amelyik még a nevét - Liechtenstein - sem tudta helyesen leírni) még mindig a "sajtós idegenvezetőt" (hostess?) tekinti főforrásnak?
Csak tripla pofáraesés ne legyen! :D
PS: A rómaiaknak minimális köze van a mostani olaszokhoz, szerencsére ... -
SzocsA #84377 mit mit mit?
amiről itt beszéltek!
tegnap este nem néztem tvt, ma se délutánig!
benne van a zalában is de nem a címlapon ezt pedig nem értem meg hogy nem a címlapra került!
reggel benéztem a fórumra de nem ebbe a topikba láttam ugyan hogy 200 valahány üzenet érkezett gondoltam hát hogy valami történt, mert ennyi üzi 1 nap alatt verseny után pár nappal nem létezik! de nem néztem meg
hát nagyon kíváncsi leszek rá! hamiltonnak is valóra válhat az álma!
kíváncsi leszek mit tud! -
G_ArchAngel #84376 Indexen mar temetik Raikkonent...
Vegulis csak ket csapat VB-t szerzett Massaval es egy egyenit...
Ezert is "szeretem" en az olaszokat es a Ferrarit - naluk alantasabb erdekembereket meg nem hordott a hatan a Fold, kezdve az Romai Birodalomtol...
Mert ugye, ha a Brawn-nal targyalt Kimi, akkor marhara nem akar visszavonulni vagy rallyzni...
Persze, ha mindez igaz... -
Előrehozott választások a "FIA" élén? :D -
ja, hogy Lac coo írta. Akkor nc! -
"simán" ja ... Ha Massa visszajön, erre térjünk vissza. Amíg sérült, részemről erre nem reagálnék ... -
Ha nem lehetne futam közben tankolni, akkor reálisabb lehetne a kép.
Schumacher - Alonso módjára - tutira alig benyával fog rajthoz állni, Kimit - mint edig szinte mindig - meg +50kg-mal többel engedik ki ... -
Biztos, hogy megy a Ferraritól. Próbálná valaki is a történtek után Massát félre állítani ... -
Mit? -
SzocsA #84369 beszarok mit hallok a TVben! -
akkor nemtom, de sztem marad év végéig. -
G_ArchAngel #84367 jah, mondjuk a divatbol benezegetoknek tenyleg zero informaciot jelent... -
G_ArchAngel #84366 volt aram es villany a hazunkban, korulotte beton jarda.., tudok viselkedni:) -
sKeezo #84365 ő.. ki nem szarja le? -
wc illatosítónak fogod-e használni? -
G_ArchAngel #84363 OFF
kedvesem most jott meg Regents Street-i Ferrari boltbol es kaptam egy parfumot, ez mekkora buntetes nekem? :)))
ON -
Nem sokat érnek ezek a szerződések... -
...ez csúnya túlzás volt... -
G_ArchAngel #84360 Mikor verte siman, mikor a technika meghalt alatta vagy mikor kiloktek?
Szerintem akkor nekem is ment volna...
Vagy '76 elott volt? Akkor meg nem eltem...
(teny, hogy volt, hogy Massa volt a jobb, de a "siman" koltoi tulzas...) -
Itt nincs mostani Schumi ! :))))A Schumi van ! :)
Ha Massa aimán verte Kimit talán ő is összehozza ....De ne felejtsd szavad ...;) -
G_ArchAngel #84358 Annyian nem fognak kiesni, hogy Ferrari nyerjen... -
Laceee #84357 Raikonnen 12x Schumi 9x szorzó
-

-
neked semmi se jó? :DD