FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Sutil egész évben ment, Vettel hamar a mélyvízbe került... Vettel olyan körülmények közt vezetett kiválóan ahol sokan a elszálltak és szenvedtek... magyarul szakadó esõben. Nagyon nagy tehetség a srác, amint beült egy F1es versenyre pontot szerzett, majd egy jóval gyengébb autóval mint a BMW több futamon is remekül ott volt erõsen a pontszerzõk közt... volt 1-2 hibája pl a Safety car mögött, de ez is kellett neki h ilyet ne tegyen legközelebb.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kellettek hozzá a körülmények is. Tehetséges nagyon a srác, d etavaly még elég zöldfülû volt, hibázott elég sokat. A szintén ügyes Sutilra még inkább igaz, tiszta köre szinte - vigyázat túlzok, bár nem is olyan sokat - egész idényben alig volt.
Istencsászár
De Kimivel nem vitatkozol pedig õ is köztük volt, Monty val se mert õ is.. -.-

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
azét az a 4. hely báhogy is történt eléggé nagy szám volt egy torro rosso-ban
desigo
Vettel sokat nem bizonyított...
nincs még rutinja
bardocz
2 legjobb pilóta,azért ezzel veszekednék😊
Hamilton tehetség,de sztem nem a legjobb,ALonso is nagyon jó pilóta,de õt sem tartom a legjobbnak,akkor már hamarabb Vettel,rosz kocsiból nehezebb bizonyítani,de neki mégis sikerült
a kémsztorinál nem voltál ilyen kritikus velük 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Persze a McLaren... nekik kell mindig a két legjobb pilóta a mezõnybõl, ott volt 2005ben, 2007ben, SEMMIT sem tudtak vele kezdeni, mert elcseszték... nem jöttek rá h ez igy nem megy, és vbket buknak emiatt sorba sorba... most kellett nekik Kova, még ebbe is simán belebukhatnak, ha nem teszik azt amit a Rönó vagy a Ferrari.

Istencsászár
hát persze hogy nemvolt, õ az ördög maga abból csak egyvan😄DDDD

hú mit kapsz majd ezért 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Bandee1987
Egyetértek.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gordon 24
Hidd el azt ha ez megtörténik a Ferrari népszerüsége ugy fog zuhani mint egy boeing szárnyak nélkül. Alonso egy unszimpatikus ember. Talán ennyire unszimpatikus világbajnoka sose volt az f1-nek mint õ. A Mclaren Merci is alig élte túl Alonsot. Szóval isten óvja a ferrarit Alonsotól!

Downhill!!

Bandee1987
Te kurvára kiforgattad a szavaimat. Nekem az baszná fel az agyam, ha Alonso hozzánk jönne.

te meg továbbra sem hiszed el, hogy lehet miért utálni...

Pl. Kimi is már nyert is, versenyzik is, mégsincs ilyen utálótábora, nem érdekes? Ja biztos szegény Alonsot pont kipécézte sok ember csak úgy ok nélkül 😄

Az Index bulvárcikkeivel/címeivel nem is áll szándékomban foglalkozni, nem érdemlik meg.
Jó, én elsõsorban a saját érdekeimet nézem és nem az övét 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Istencsászár
😊))

Count Adyn
A fejére kéne szigszallagozni egy hangszigetelt bukósisakot amit nem vehet le sose és akkor nem lenne baj vele😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Oh a szívem megszakad, milyen már ha egy jó pilóta egy jó csapatba megy, aki a pályán versenyez is... szörnyû...

Istencsászár
Talán, de lehet más is, habár a cím olyan amilyen, mint minden indexes cikknél, a tartlma lényege ugyan az, csak nem azt mondja h akarja most hanem h szeretné ha lehetõség lesz rá.

Nem, hanem aki kicsit is komálja a ferkát annak felbassza az agyát, hogy a .........(jelzõk helye) Alonso oda kerül, akkor kénytelen más csapatot keresni akinek szoríthat a bajnokságban.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Szerintem nyilvánvaló, hogy mire gondolt, kár kiforgatni a szavait.
Istencsászár
Tehát Kimi felbassza az agyad, mert õk lehet nem vernék szét egymást, hanem tisztelik s tudják hogy amig egyforma kocsiban nem fognak ülni, addig sose lesz 100%osan egyenlõ feltétel? omg.

Bandee1987
Hja, nem kéne bedõlnöm az indexnek, de az ilyen hír akaratlanul is felb*ssza az agyam 😊

Count Adyn
Index+ Marca😄
Így képzelem el kb:
-Versenyeznél egy istállóban Alonsoval?
-Persze, legalább kiderülne ki a jobb.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Bandee1987
arról csak most hallottam, hogy Kimi õt szeretné csapattársnak. Lehet véletlen lemaradtam múltkor a hírrõl.

régi

http://gaborszantai.co.uk/

Bandee1987

shad0w
sztem tök vicces volt, hogy a boxban mikor beállt a versenyzõ ugyan úgy kintvoltak a kerékcserés emberkék is, megnézegették a gumit, aztán a versenyzõ továbbment õk meg ültek vissza 😊

don't give a fuck

meg az a baj, ha ezt a rendszert viszahoznák, még unamasabb versenyt eredményezne mai viszoyok között. Láthattuk gumicsere nélkül mi volt, talán még nagyobb unalom. Ez inkább a 24 órás versenyre hasonlító rendszer lenne

,,Amikor
kitalálták a kötelezõ utántöltést azt gondoltam érdekes lesz, de
sokkal rosszabb lett, "

Mostanában sz*r, de nem ezért, ez jó izgalmakat hozott anno

DjDano
Egy fórumon írta valaki:

"Én akkor kezdtem a forma-1-et nézni, amikor még a szabály nem
engedett utántöltést a futam alatt. Volt idõmérõ pénteken és
szombaton, a két nap legjobb eredménye alapján kapta mindenki a
helyét a rajtrácson. Természetes volt, hogy mindenki a lehetõ
legkevesebb benzinnel igyekezett gyors kört menni. A futamra
pedig annyi benzint vitt amennyi az autóba fért, az pedig
maximálva volt. Aki tudott takarékosan vezetni az kevesebbet. A
lényeg, hogy a verseny alatt csak kereket lehetett cserélni, de
az sem volt kötelezõ, így a jobbak meg tudták oldani kiállás
nélkül. Akkor mindent a versenyzõnek kellet megoldani a pályán.
Nem volt taktika, és számolgatás, legfeljebb fejben. Aki tudott
gyors lenni a legkisebb fogyasztással és tudott vigyázni a
gumikra az nyert, aki sokat fogyasztott az az utolsó körben
megállt, és aki nem tudott óvatosan bánni a gázzal annak
elfogytak a gumijai ezért cserére kényszerült, ami idõ és pozició
vesztéssel járt. Akkor még volt elõzés, volt fej-fej melleti
küzdelem, mert a versenyzõ tudta, csak a pályán gyõzhet. Amikor
kitalálták a kötelezõ utántöltést azt gondoltam érdekes lesz, de
sokkal rosszabb lett, azóta sem volt olyan egyértelmû hogy ki a
legjobb, mert minden eredményben ott van az is, hogy vajon
taktikázás nélkül, csak tudás alapján ki lenne a jobb."

Meszzemenõkig egyetértek vele. <#eljen>

,, leglaább nem az lesz kvalik után h ez meg az azért nyert mert kevesebb volt e benzine, az meg az azért nem mert több volt... "

Ki nem tojja le? 😊

Mert különben még unalmasabb lenne a verseny, hiszen még ritkábban fordulna elõ, hogy legalább a nehéz kocsival indulva valakinek elõzgetni kelljen, illetve a kevesebb tankolásos taktikák lennének a nyerõk. Emellett kisebb az esély arra, hogy valaki hirtelen megtankolva feltartsa a fél mezõnyt olyan pályán, ahol nehéz elõzni, mondjuk Monacóban.

Ettõl függetlenül én is az üres tankos idõmérõk híve vagyok, de amíg a kocsikat nem elõzésre tervezik, hanem karácsonyfadíszekkel teóliaggatott szélíránymérõnek, addig még van racionális alapja isa mostani szabályozásnak.
Istencsászár
Ó dehogynem kiváló 5let, leglaább nem az lesz kvalik után h ez meg az azért nyert mert kevesebb volt e benzine, az meg az azért nem mert több volt... tökéletes, de ezt az egészet el lehetne intézni h nem tankolnak semmit, egyátalán minek kell versenyre tankolni??????

Kit--Kat
Ezzel egyetértek teljesen.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a rövidítés tetszik, de hogy elmondják, ez nem a sportra jellemzõ dolog...

Biztos érdekes amikor elmondják, a versenyen viszont kevesebb az érdekesség...

Count Adyn
"Az idei esztendõben tíz percre rövidül a kvalifikáció harmadik etapja, és megszûnik az elfogyasztott üzemanyag pótlása is. Brit lapértesülések szerint a csapatok nyilvánosságra hozzák a legjobb tíz versenyzõ autójában található üzemanyag mennyiséget is. Ezáltal a nézõk nagyobb betekintést nyernek a részletekbe."

Érdekesen hangzik😊

zmeor
kovának nincs üzemanyaga 😛

leszarom a konfigod...

Kit--Kat
Azt még úgy hallottam otthon is 0ába nézik, nem szeretik.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Faubelt osztotta a világsajtó rendesen, nem kellett ahhoz magyarnak lenni😊

b-type
off:
Mi se reagáltunk valami szépen Hector Faubel-re (a 'mi'-t csak mint én is magyar vagyok mondom)..fõleg azzal a gyatra és szvsz bunkó Faubel számmal.
De az a támadás se volt semmi amit az oldala ellen intéztek páran.
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bandee1987
Hát a Hondát én is sajnálom, emléxem még 2004-ben milyen marhajól álltak asszem 2.-ok voltak, Dave Richards csodát tett a teammel. Aztán miután elment nem voltak akkor sem olyan rosszak, de 2007-tõl a team maga volt a katasztrófa. Talán Brawn tud (ha valaki, akkor õ igen) csodát tenni, de ahhoz normális autó is kéne...

Kovalainen nyilatkozta, hogy tegnap porszáraz tankkal mente a legjobb idõt...

Istencsászár
Amugy Fisco is jól megy a Spykerrel, vagy Indiánnal😄, Hondát masszívan veri😄DDD

Istencsászár
Nemtudom milyen programon voltak a Mekik, de mésodik napja van Kova az élen ( ma csak Kimi verte meg épphogy ), de Hami szigoruan bõven fél mpn kívül...

Amugy ma mondta Bari "Biztos, hogy az autó jobb mint a 2007-es, hiszen nehéz lenne annál rosszabb autót építeni." de lehet😊

Finn henger, Honda szégyen...

nagyon sajnálom Jenson-t, hiába ment oda Ross Brawn, tudom, hogy 2 hónap alatt nem lehet csodát tenni, de ennyit visszaesni?😞((

Hamilton meg jobb lenne, ha az idei csapattársával foglalkozna, mert Ron nem csak az angolokat, de a finneket is kedveli😊

Hamiltont sem kell felteni, de spanyolok mer bizonyitottak a tortenelmben, labdarugasban, motorsportban, hogy valojaban milyen nep is az ovek...

Istencsászár
Hamilton: Alonso megmutatta hogyan nem szabad viselkedni

A szakértõk nagy része biztos volt abban, hogy a "Csillagok háborúja" véget ért azzal, hogy Fernando Alonso szerzõdést bontott a McLaren-Mercedesszel. Miután a spanyol rajongók kevésbé barátságos fogadtatásban részesítették Lewis Hamiltont, a brit pilóta bírálni kezdte egykori csapattársát.

"Megmutatta, hogy hogyan nem szabad viselkedni a Formula-1-ben." – idézi az AP Hamiltont.

"Eleinte abban a hitben volt, hogy õ a csapat elsõ számú versenyzõje. Én magam nem hiszem, hogy jóra vezet az, ha egyenlõtlenség van a csapatnál. Csapatként kellene együttmûködni. A versenyzõk azonos bánásmódot érdemelnek." – folytatta Hamilton, aki a spanyol sajtótól bizonyára hamarosan megkapja a 'választ' a kritikára.

/ hehe, valamit kell arra reagálnia h kifütyülték a spanyolok a teszten😊 /

b-type
Sztem tök igaza van, a csapatoknak nehéz megszabadulni a kipörgésgátló adta biztonságtól. Sztem is ziher hogy megpróbálják pótolni.
De ez már legalább nem elektronika lesz,...valhogy a mechanikai fejlesztések nekem személy szerint sokkal jobban bejönnek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type