FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tiszta 70' es évek....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Bandee1987
Kell mindennapra egy hír 😮)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
hát ha mondjuk a kamera mögött állt volna 😊 Akkor legalább nem látszana 😊

Alonso is az lehetett volna, ha támogatják...

de ez majd a holnapi cikkben lesz😊

http://gaborszantai.co.uk/

melyikbõl nincs?😊

Bandee1987
ebbõl a szögbõl de nyomi feje van.

Mercedes SLR után õszinte ez a mosoly? 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Bandee1987

Sada01

Na én is egyet mert õ a kedvenc 😊

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
jól néz ki szvsz
bardocz
olvastam jópár nyilatkozatát tavaly neki is meg mindenkinek,és az hogy megvádolja asaját csapatát,hogy nem akarják hogy vb legyen,és ezért romlik el a kocsija eléggé szánalmas
shad0w
haha, hát ez jó. tehát ha alonso bunkó módon nyilatkozik vagy nyilvánul meg, akkor azt ne vegyéták ám komolyan, "ne tévesszen meg", hisz õ nem olyan ám. hanem bezzeg mikor éppen jól érzi magát, õ a jobb és eredményesebb pilóta a csapatban és kinyalják a seggét akkor már majdnem úgy nyilatkozik mint ahogy máskor is kéne. ha nem megy, vagy megy, de másnak jobban akkor meg vállalhatatlanul bunkó köcsög módon nyilatkozik, de az nem baj, mert az igazából nem is õ, csak éppen rossz kedve van szegénynek 😞

alonso remek pilóta, aki ezt nem ismeri el azzal kár is vitázni, de senki ne akarja már úgy beállítani mintha nem õ lenne az egyik ha nem a legbunkóbb világbajnoka a forma1-nek. van akinek csak a tehetség, az eredmények számítanak, és van aki más tulajdonságokat is figyelembe vesz mikor példaképet/kedvencet választ magának egy sportban (is).

don't give a fuck

Vannak korrektebb nyilatkozatai is, de eddig mindig nyilatkozott valami vállalhatatlant - vagy visszaszívta a normálisat -, ha megdícsértem, így a továbbiakban az õ érdekében ezeket nem is kommentálom 😊

Komolyra fordítva a szót, majd hiszem, ha azt látom, hogy nem kezd el mást okolni, ha nem megy a szekér, illetve szezon közben is viselkedik.

Amúgy MS-t természetesen tisztelem és bírom a nyilatkozataival együtt, de ezen a téren õ már-már túl unalmas (mégha hozzá passzolt is), Kimit élvezetesebb hallgatni. Bár nem feltétlenül közvetlenül a futamok után sziporkázik 😊
Sada01
Igen egyszerûen ámulatba ejtett a mostani szine is

Bandee1987
hát szvsz jobb mint a tavalyi

Istencsászár
Ha olvasod a nyilakozatait ( kétlem ) akkor láthatod hogy teljesen normálisan beszél, már már Ms magasságokba... ( mikor a rönóhoz került vissza csomo ilyen hosszabb nyilatkozata volt ), az ne tévesszen meg hogy ha nem érzi magát jól, ideges vagy valami akkor ugy is beszél, ez egy dolog, ahogy a rönónál mondták, utálja ha valaki jobb nála.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

De legalább ennyire igaza van Massának is, összességében helytállt ebben az évben, a többi élpilóta is úgy emlegette, hoyg a szerencse dolga is, hogy kiamrdt versenyben négyük közül a címért. Az más kérdés, hogy Massához képest Kimi jobban is vezetett, nem csak szerencsésebb volt.

Ellenben DC nyilatkozatából kissé átjött a sértõdöttség és az önfuttatás, pedig akkoriban is esett már ki saját hibájából, vagy éppenséggel kapott ki Webbertõl. (Arról már nem is beszélve, hogy volt ám neki is volt lehetõsége világbajnok kocsival harcolni a címért.) Hamiltont pedig nem kell szeretnie, de a hasonló nyialtkozataiban mindig hivatkozik - a nem skót - Buttonra is.

Ettõl függetlenül ezek tipikus sablonos, "öreg róka megmondós", világbajnok csapattársához illõ nyilatkozatok, fölösleges túlzásba vinni a szétcincálásukat. A show-t inkább Alonso szokta produkálni ezen a téren, illetve más szempontból - frappáns, életszagú megjegyzések - Räikkönen.
bardocz
egy bizonyos 2x világbaknok meg még annál is
Istencsászár
Abban minden pilótának igaza van h lehetne jobb is ha a kocsija jobb lenne mint a másiké... DC egy uriember, a lazábbik fajtából, amugy neki nem kötelezõ imádni Hamiltont mert õ skót, Hami meg angol.

Irvine is majdnem az lett '99-ben - pedig hol volt Schumacherhez képest? Ha nem esik ki akkor kétszer (ami a többiekhez képest végülsi mázli lett volna), akkor lehet, hogy õ nyer. De mindegy, szerintem is jobbik pilótánk nyert.
Annak idején a legtöbb tematikus oldalon olvasható volt, de így fél év távlatából nehéz lenen elõkeresnem.
Még a szezon felénél nyilatkozta, hogy õ is van olyan jó formában, mint Hamilton, csak a kocsija gyengébb. De többször nyilvánult meg hasonlóan, kifogásolva, hogy Hamiltont mennyire ajnározza a brit média (persze a sajtó már csak iylen, tényleg túlzásba viszik a felhajtást), bezzeg õ és Jenson már régi motorosok.
Istencsászár
Engem az elsõ légterelõ izgat h mennyire lesz jó nekik, marha sok levegõt benyom alá akkora hely van ott...gondolom nekik is lesz kiegészítõ szárnyuk nemsokára.

Sada01
Nem semmi 1 szine van már megint

b-type
érdekesek ezek a sarkos élek,...lehet nem gyors, de a radar ne nem fogja 😊.
Szal biztos ki van találva,..vagy csak design, de elvileg minden ilyen él légörvényt kelt.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár

Istencsászár

b-type
Lehet hogy nem lehetett volna bajnok, de mindenesetre az hogy Kimi bajnok lett az Massa-nak köszönhetõ.
..és úgye ha akkor nem engedi át az elsõséget, akkor 6:5 a gyõzelmek aránya Kimi-nek, ami azért nem lehengerlõ fölény.
Kimi full megérdemelte szvsz a címet, de Massa-ra nem hinném hogy mondhatna rosszat.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Sehol sem lehetett volna vb, köze sem volt hozzá.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
A Kocka hol nyilatkozik ugy??

Kár Massa nyilatkozatával ennyit foglalkozni (mit várnánk egy latin vérû sportolótól? én tudok nagyobb arcút is 😊), abban pedig végülis igaza van, hogy akár világbajnok is lehetett volna, ha...

Egy bizonyos David Coulthard nyilatkozatai pedig 10x nagyképûbbek.

Sada01
Oks köszi

Istencsászár
Igen.

Kimit olyannak látod, akit érdekelnek dolgok annyira, hogy ideges legyen? 😄

Max. félig ittasan unottan kimondja ,,Massa? Who?"

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Sada01
Ma van a hondának a bemutatója ?

Kit--Kat
Én mindíg is utáltam ezt a kis mitugrászt. Irritáló, a nagy pofája már a sauberes tökutolsó idõszakában is járt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
na ez igaz😊
Bandee1987
Ja, de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért ne süllyedjünk már le a Mclaren szintjére ilyen nyilatkozatokkal 😊

Kit--Kat
Szerintem Kimi oda rakja Massa fontoskodását ahova Massa való, nem kell ettõl félni😊

bardocz
szerintem kimi max körberöhögi,és leszarja mit mond,mindenki véleményét leszarja😄
Bandee1987
Ne kezdjük má el az ilyen nyilatkozatokat, nem kéne ilyenek miatt a pilótáknak neadjisten összekapni, mert az nem vezet jóra. (lásd Mclaren versenyzõit 2007-ben)

oneal1
pffffffffffffff.................😄

!Forza Ferrari!

részben igaza van, nem volt meggyõzõ Kimi fölénye, de emlékeim szerint Kimi 2× esett ki futamon, míg Massa inkább saját bénázásainak köszönheti a pontvesztéseket...

Kit--Kat
Massa: Csak szerencsében maradtam alul Kimvel szemben<#nevetes2>

„Rubensnek különösen nehéz dolga volt. Nagy nyomás nehezedett rá. Egy kicsit én is érzem most ugyanezt, azonban azt is tudom, hogy az enyéim tisztában vannak vele, hogy világbajnok lehettem volna, ha az autóm megbízhatóbban mûködött volna." -fejti ki véleményét Massa.

Nem tudom mit képzel magáról ez a kis majom... Kínai nagydíjon pl. hol volt a kis világbajnokunk?????

Istencsászár
F3-at figyeltem ( már amennyire lehet... ), hiába ajnározták már ott is, engem pl ott nemgyõzött meg, F1es futamain már igen.

b-type
Ahoz az egy ponthoz kellett Heidfeld motorhibája, gyébként az ideje alapján nem lett volna pontszerzõ.
Ettõl függetlenül sztem is jó anyag a srác, érdekes módon engem a RoC-n gyõzõtt meg 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Egyetértek, csak arra akartam célozni, hogy tavalyi negyedik helye ide vagy oda, sok esélye nem lett volna Hamilton vagy Alonso ellen azonos kocsiban. Most már talán több lenne, de Alonsót legyalázónak nem állítanám be a srácot, meglátjuk idén mennyivel lesz rutinosabb. Az elsõ futamon való pontszerzése természetesen dicséretes, de azzal a kocsival kötelezõ is volt, igazi bravúr az lett volna, ha 2-3 hellyel elõrébb végez.

(A második mondatom pedig Sutilra vonatkozott, mivel õ jutott eszembe a témáról.)
bardocz
<#eljen>
bardocz
igen,mert szerintem Kimi a legjobb😊 vagy talán legjobb(Schumaher a valaha volt legjobb😊