182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #84794 kisPiquet kirugtak -> apuci megveszi neki a BMW-t -
jefferson83 #84793 Schumit megbüntették nálunk, mert telefonált vezetés közben
-
WNW #84792 Nem ismerik.. Valamikor januar/februar kornyeken ultek benne normal teszten utoljara, meg volt egy egyenesfutasos teszt Genevel, azt hiszem.. Ez a kocsi, mar nagyon mesze van attol a januaritol.. Azonkivul ok se versenyeznek allando jelleggel, es versenyhez szukseges kepessegekben mesze vannak Schumitol.. -
gyepesjoint #84791 igen,rohadt profik,végülis egy olyan pilótát ültetnek be,aki 3 éve nem ment futamon,ellenben azzal a Badoer-rel,vagy Gene-vel akik az idei autót is úgy ismerik mint a tenyerüket,még a teszttilalom ellenére is...ez a profizmus! meg is látszik az idei autón :) -
WNW #84790 Azert nem tudom, Ti hol eltek.. Majd a Ferrari kirugott pilotat fog igazolni... Aki mashol se kell, olyat... Jaj..
Meg Kimi beult egy Rally autoba.. Pesze, amit 100%, hogy tesztelt elotte, meg mar versenyezgetett iden is, ha jol emlekszem, csak nem VB futamon...
Schumi, meg a Ferrari is csak unalmaban kuncsorgott a tobbi csapatnal egy tesztlehetosegert, amivel lekotelezettjeive valtak volna a tobbieknek.. Nem kerem, Ok profik, tudjak mire lenne szukseg egy rendes felkeszuleshez.. -
"Egy kis bizonytalankodas, es a startnal elszallhat a fel mezony..."
Nem Sato tér vissza! Azért ehh ezt te se gondoltad komolyan.
-
madmanic #84788 Börnibát kihagytad a kis tárcájával.. 
*mad ma genya* -
dav1d #84787 De a Ferrarinek Schumacher kellett. Meg a rajongóknak a nézőknek az izgalmaknak a médiának meg ugy nem utolsó sorban az egész Forma-1nek ugyhogy ülj le szépen
-
jó hallani, hogy a pöszesége megmaradt :)) -
"Egy kis bizonytalankodas, es a startnal elszallhat a fel mezony..."
Volt ráérő, éppen kirúgott aktív F1es pilóta. De a Ferrarinek Schumacher kellett. Ez van! -
"a szabályok szerint a FIAT szimulátorát sem használhatja"
Persze, ott áll Bernie és Max egész nap, vagy valamelyik csicskásuk és nézi, hogy beül-e valaki, vagy mi? -
Azért jó látni,hogy mosolyogva nyilatkozik
szeme kapott durván :/ -
szerintem topikot tévesztettél -.- -
gyepesjoint #84781 ez ki? -
ldavid #84780 van videó is
hát a szeme még elég szarul néz ki -
Hajrá Felipe:) -
Ahogy Kimi is F1 után beült egy Rally autóba és szaggatta az utakat, úgy Sumi vagy bárki más beülhet bármibe és elvezti azt versenyzői szinten, ezt nem lehet elfelejteni. Sumi már tesztelt egyet kettőt és érez mindent, a pályát 1 szabadedzésen begyakrolja és megismeri az autót, a 2.on már minden rendben lesz, nekik ez nem probléma. -
WNW #84777 A motor mas.. Es elotte eleg sokat tesztelt ra.. -
Szerinted a motorozáshoz nem edzett, nem készült, nem volt rendben mentálisan, nem érte versenyszituáció? legalábbis addig amig nem taknyolt egy nagyot, de az nem volt olyan régen. -
Massa nyilatkozott -
WNW #84774 Egy gond van.. Augersuari aktivan versenyez, azaz az alap keszsegek edzesben vannak nala, neki a kocsit kellett megszoknia.. Schumi tobb mint 2 eve nem volt versenyszituacioban, plusz a kocsit se ismeri.. Egy kis bizonytalankodas, es a startnal elszallhat a fel mezony...
Amugy kulonben a teszttilalom bevezetesenel erre nem gondoltak.. Marmint, hogy esetleg menetkozben versenyzot kell cserelni.. A tesztpilotak, tartalekpilotak a tilalom miatt egesz evben nem mehetnek
a kocsikkal.. Aztan uljenek be, ha megis kell, de egybol a surujebe.. Minden a biztosnsag, de erre nem gondoltak.. En igazsag szerint minden csere pilotanak az elso versenye elott, eloirnek egy kotelezo XX koros tesztet, a kocsi utolso futamon hasznalt verziojaval...
-
W-től valóban sok pontot rabolhat el Schumi, erre mondom, ha még az élmenők vitatnák az egészet. Ha attól félnek, hogy fejlesztenek a teszt közben a kocsin, akkor küldjenek oda ellenőröket, akik figyelik a külső módosításokat, az egyes beállítások próbálgatása lehet előny, de ha jól rémlik, a ferrari azt mondta, idére már nem fejleszt, esélyük nincs a jó eredményre.
Augersuari esete azért piciben más, mert az elődjét kirúgták, és most ő lett helyette a teljes értékű pilóta, ezzel vállalta a csapat, hogy év közben vált, mikor teszttilalom van, de azért Massa esetén más a szitu, váratlan eset, és Schumi egy, max két futamot fog menni szerintem, és visszatér Massa, legalábbis ő így tervezi, hogy a dokik mit mondanak majd, más kérdés. Azért teljesen a kettő nem ugyan az, mint ahogy gondolom Piquet utódja sem fog tesztelni. Mondjuk nekem tényleg mindegy, tesztel-e vagy sem, visszarázódni a régi kocsival is tud, az újjal meg ott lesznek a szabadedzések, amiket végig fog autókázni, az szerintem elég lesz neki így is. -
G_ArchAngel #84772 Bizonyara benne van a FOTA-affer is a dologban, de szerintem MS-nek, Loeb-nek vagy Rossi-nak nem is kell tesztelni, nekik ez igy (lenne) igazan kiihivas, ami masoknak szinte teljesithetetlen feladat:) -
szerintem jogos. -
A gond nem ebből van hogy Sumi teszteljen, mert miért ne, tök mindegy mert köze nincs a bajnoksághoz, bár pontokat rabolthat!, a fő érv és ebben egyetértek a Williamsel hogy ezzel a Ferka előnyre tehetne szert, ha az idei autóval tesztelhet Sumi, mert mégis csak egy teszt lenne, amiből nem csak Sumi profitálhat, szóval korrekt volt mindenki h nincs Sumi ellen, de korrektek azok is akik a Ferrari tesztje ellen vannak, és igaz Augersuari sem tesztelt, sőt ő tizedét sem töltötte eddig F1es autóban, ellenben Sumival. Amúgy Augersuari megnyerte a WSR versenyét a hétvégén, szépet ment!! -
Csapatszinten gondoltam, mivel a nyilatkozatot is csapat adta ki, döntést is a csapat hozta, pilóták nem tudom milyen véleményen vannak.
És csapatok szintjén a W. azért erős középmezőny, annak is inkább az alja, ennek fő oka ugyan Nakajima, aki kemény nulla pontot szerzett eddig, Rosberggel semmi gond, hisz ő gyűjtögeti szorgosan az eredményeket.
Csak a döntésük furcsa, mert ha egy éllovas RB, Brawn rábólint, sőt a Ferrarival pontversenyben viaskodó Toyota is, akkor miért fáj ez a Williamsnek? Egyedül ezt nem értem. -
G_ArchAngel #84768 Igaz, igy jogos a tiltas, bar en mindkettot engedtem volna tesztelni... -
G_ArchAngel #84767 Nekem azert Rosberg stabil pontszerzonek tunik, igy talan annyira nem minositenem le a Williams-t.
Egyelore hozzak onmaguk szintjet, ellenben a taljanok...? -
szerintem jogos, Augersuari sem tesztelhetett... -
Schumacher nem tesztelheti a Ferrari F60-as autóját
Hűűű de most, hogy visszavágott a Williams. Tökös gyerekek ezek.
Persze igazuk van, de ha már egyszer mindenki beleegyezett... gyerekes bosszúállás. -
tetszik hogy két ilyen közép/alsó mezőnybeli csapat kötekedik, nekik aztán olybá mindegy kellene hogy legyen az egész... -
NS: A Williams nem járul hozzá, hogy Schumacher tesztelje a Ferrarit -
Ejpazdet, deszÍnvak vagy: D
Am jah, valami van, de csak nagyon kicsi.Egyik sárga, másik zöld. -
G_ArchAngel #84761 zold tenyleg, iphone kijelzojen nem jol lattam, sry -
dav1d #84759 -
nade aranybarna?:D -
ez a hannspree színe, semmi köze brawn-éhoz -
szerintem ez szimplán zöld, világos fajtából -
G_ArchAngel #84755 ez nem a Te napod...
(ezenfelul barmely kepszerkesztovel pillanatok alatt meglehet nezni, hogy az adott szinterben (neten nagy esellyel sRGB) milyen szinnek felelnek meg...) -
lol, én színtévesztő vagyok, de látom hogy teljesen más a két szín :D