FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerinted nem vizsgálták meg alaposan?
Ha bármi gyanús lenne vele menne egybõl a kukába...
XDD
de ez télleg mekkora hülyeség már. biztos jobb ha ott áll a box bejáratnál a kocsi.
Csak valamiért a hatalommal rendelkezõ emberek az igazságosság szó hallatán is összeszarják magukat.
Mostmár komolyan ideje lenne, ha bûnhõdnének a bûnösök, nem pedig az ártatlanok szenvednének továbbra is.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Amúgy hang az van, meg csíkos-szemcsés feketefehér kép antennával.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
mondjuk én is ideg lennék különben...
mondjuk a szomszédban van a fõhadiszállásuk.
bocs de ezen jot nevettem. De azért együttérzek veled<#sir>#sir>
Itt egyszerûen nincs adás.
Itt még nincs adás.
3:42, azt még nincs adás...
Közben meg 3:40-re írták.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
van elvileg ez,nem tudom jó-e,valami más alternatíva is kéne,ha ez nem menne
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"