182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Schumi bedob egy levél aszpirint aztán elindul Spa-ban, ez méltatlan volt a Vörös autóhoz, amit itt Badoer művelt, Minardival is jobban ment. -
brandd #85314 Vagy pusztán kapott egy jutalomjátékot. Csak egy picit berozsdásodott a versenyekhez(á'lá a tesztpilóták egyik hátránya). -
-
sKeezo #85312 ne makizz mert megy mátéka sírni a modiknak, és dádá lesz
-
Nem megjelent egyből csak már kimoderálták sKezzo elöző sötét kötözködő hozszólását.
Én sem vállalnék közösséget vele (sem meg a többi niggerezővel) semmilyen formában, így itt be is fejezem.
átszoktam más fórumba. -
ha számolgatsz egy kicsit akkor elég egyértelmű hogy elé jött volna vissza, a boxkiállás elötti 2 utolsó kör leggyorsabb kör volt szvl elé jött volna kb másfél mp vel, de még ha mögé is jött volna, a lágy keveréken sokkal gyorsabb lett volna és azért rubens több dolgot látott a pályán mint a maki -
És azt mondja Mr. Szőr Szál Ecclestone hogy közelebb akarja hozni az emberekhez az F1et. Ja...! Akkor az F1 legyen kurva nagy PR körözgetés :).
De Spa szar...töröljük. San Marino szar...töröltük. Valencia zsír, Szingapúr zsír...az autó a legmodernebb... Éljen a pénz a csillogás a gazdagság. Mi meg dögöljünk meg :).
Éljen az IndyCar :). -
sKeezo #85308 értsétek már meg. ha nincs ott a hiba, akkor 1 körrel tovább van kint bari, ami 1-2 mp. -
szerintem ha nincs a hiba, akkor szorosan, de épp hami mögé ért volna be bari, onnan pedig meg nem előzte volna, annyi nincs azé bariban... Ha esetleg fordítva van, és button van bari autójában, mikor még formában is van, akkor belőle előbb kinézem, hogy legalább megpróbálja megelőzni, az év során többet előzgetett button, mint társa..
pályán a egyáltalán volt most előzés? a rajtot követő pár kisebb koccanáson kívül? hihetetlenül, leírhatatlanul unalmas verseny volt, tele box előzéssel... -
Jó futam volt!
Kb a 7-9. körben elaludtam az izgalomtól, mire felébredtem Vettel sehol. De végül is ez így volt jó, mert a futam második felére jöttek a jobb pillanatok. Lásd Badoer...hát azon benyígtam :D
Bari volt a legjobb, grat neki és Kiminek is a 3. helyért. Igaza volt Palkóéknak, a srác kb egyszer sem volt képernyőn úgy jött fel 3.ba
Grat az egész meki csapatnak, elképzelni sem tudom mekkora erőfeszítés kellett ahhoz hogy hozzá segítsék Hamicsit a 2. helyhez...:DDD
Hozzá teszem, ha sima boxkiállás lett volna, szerintem akkor is elkapja Bari...
Na mindegy, beszopták :\ ;) -
hát nem mert akkor ment 2 olyan kört amivel +2-3 mp el több előnye let szvl mindenképp elötte lett volna még ha csak 1-2 mp vel is de a lágy gumi miatt elnyúlt volna -
Nem biztos az, de meccselhettek volna. Pont annyit bukott Hami a boxba, amennyivel Rubens elé került. -
Nem akarom bántani, de ez a Luca Badoer egy szerencsétlen hülye, aki még lassú is.
Nem ide való egyértelműen.
Barichello viszont óriási volt! -
sKeezo #85302 ezt mondom. egy körrel előbb hívták be, mert bénáztak a mekinél és így már nem veszíthetett semmit ha bejön előbb -
Hamilton aput vissza a gyapotföldre. egyébként meg Rubens megfogta volna a boxutcai hiba nélkül is, szóval jobb volt a taktika -
Az úgy van hogy a Dunába lőni, először is. Másodszor egy jót fürdik. Harmadszor nem ezért van ez a topic gondolom hogy kisgyerek módjára veszekedjetek olyan dolgokon amiről csak a képernyőn vagy neten keresztül látsz, hallasz, olvasol. Szerintem. -
sKeezo #85299 pff
-
Az ilyen tudatlan,buta emberek utálom és mindet a Duna löknám,kezdve vele! -
Nem, csak állandóan ezt csináljátok. -
Te megvéded!Ezt a leírhatatlan idiótát!
-
Sutil 10 
-
sKeezo #85294 jaja
-
GRAT BARICHELLO -
sKeezo #85292 te nem magyarázz, aki 2007 óta nézi a f1-et... szánalmas kisgyerek vagy -
Te meg megjelensz és egyből az a dolgod, hogy elkezded csesztetni.
-
Divat az egész F1 mióta Schumi elment. Nagy pénz kidobás nuku élvezet. Én egy jó versenynek szurkolok de alig van. -
Kuss legyen már!Divat drikker vagy látszik! -
sKeezo #85288 nem én tehetek róla hogy hamilton és a csapata egy nagy 0 -
Meg szerencse, hogy olyan izgalmas mai modern F1, hogy jokat tudok aludni alatta es nem kell latnom, hogy makolja ki maganak az "ostehetseg" Button a 7. helyet es orul allandoan versenyek ota, hogy akik versenyben lennenek a VB cimert allandoan kiesnek.
Ez am a nem semmi. -
Kussolj már!Te nagy adag ------ ember!Azt se tudod mit beszélsz fosod a szót.Tégy egy szivességet és kösd fel magad! -
button nagyon megy alonsora, de előzés úgyse lesz:) -
Amit Gyula beszél, az még igaz is, csakhogy miért csak Buttonra tudja ezt a képletet felállítani? Ez igaz a rajtrácson hátrébb helyet foglaló versenyzők nagy részére, mert alig van különbség az autók között és NEM LEHET előzni.
Amúgy dögunalmas verseny volt ... -
sKeezo #85283 kimi a 3. :D -
sKeezo #85282 akkor is meglett volna birkának -
Dupla ideig állt bent Hami, nagy hiba a csapat részéről. Sebaj nem oszt nem szoroz, nyomjad Bari! -
sKeezo #85280 hamilton apukát lőjje már le valaki. mit pattog, nagy senki az az ember -
sKeezo #85279 birka nyer! hamilton fail -
FAIL
-
SzocsA #85277 barichllo!!! nyerhet!!!!
most hol van button! pedig azt mondta magáról hogy ő a király? -
nem tudom srácok, ti hogy vagytok vele, de szerintem a legtöbb pilóta TÓNUSTALANUL VEZET