FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs adás a kábelen, nézhetem a fekete-fehér szemcsés adást, a legjobb versenyzõt csalással kizárják minden értelmes indok nélküli szabályok alapján, és folytathatnám.
Bánom, hogy ezért fent maradtam...
Ilyenek az emberek. Csak nem mindegy, hogy személyes cél érdekében követnek el csúnya dolgokat(mint pl én is), vagy pedig a pénz, és hatalom, meg hírnév érdekében.
De szent ember nincs, erre már rájöttem. Sõt talán jó ember sincs.
Talán a váltókapcsoló lett kontakthibás, vagy mi?
szerinted nem vizsgálták meg alaposan?
Ha bármi gyanús lenne vele menne egybõl a kukába...
XDD
de ez télleg mekkora hülyeség már. biztos jobb ha ott áll a box bejáratnál a kocsi.
Csak valamiért a hatalommal rendelkezõ emberek az igazságosság szó hallatán is összeszarják magukat.
Mostmár komolyan ideje lenne, ha bûnhõdnének a bûnösök, nem pedig az ártatlanok szenvednének továbbra is.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Amúgy hang az van, meg csíkos-szemcsés feketefehér kép antennával.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
mondjuk én is ideg lennék különben...
mondjuk a szomszédban van a fõhadiszállásuk.
bocs de ezen jot nevettem. De azért együttérzek veled<#sir>#sir>
Itt egyszerûen nincs adás.
Itt még nincs adás.
3:42, azt még nincs adás...
Közben meg 3:40-re írták.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"