FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké😊

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
ütközött, aztán hibázott, végül a motor, minden összejött és már sose tudjuk meg mi lett volna ha nem kap a rajtnál be 1 ütést, szal fölösleges filozofálni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tudtam,hogy szivenütlek a kedvenceddel....
de az,hogy megállt a végefelé,annak semmi köze ahoz,hogy ma képtelen volt uralni az autóját...
A sorozatos rossz kigyorsitás,nem a technika hibája!!!
Mivel te minimum annyira sznob vagy Kimi esetében,mint én Sumi-nál,ezért gyorsan le is zárnám ezt a részét.................

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

ha másik 21 olyan amatõr lenne, mint Kimi, akkor versenyek lettek volna az elmúlt években, nem vonatozás...

a finn elismerte, hogy hibázott, de ha nem próbálja meg, akkor nem autóversenyzõ, nem az Õ stílusa, hogy megvárja, hogy kiessenek elõle

az meg végképp mindegy, hogy 20× vagy 0× hibázik vki, ha az összes, ütközést elkerülõ Ferrari-motor szétesik, mielõtt a versenyt leintik...

gordon 24
Hátõõõ erre azért nem vennék mérget! Jó pilota (mondjuk én nagyon nem birom sõt) de neki sem lesz egyszerû egy "elavult" renaultal vb-t nyerni... Ha esetleg esélyes is lesz szerintem max egy-egy futam gyözelemre. És talán jövõre egy ujabb bajnoki cimre, persze ha marad a csapatnál.

Ebben az évben vagy Hamilton vagy Kovalainen, vagy a Raikonnen lesz a vb. A többiek meg szorithatják õket, de mint eddig ebben az évben is vagy a Ferrari vagy a Mclaren nyer.

Downhill!!

mflex
Örülök ha tetszett, azért remélem lesz jobb is😊
Nekem annyira nem jött be..izlések és pofonok.
Tényleg GYULA már haláláig közvetiteni fogja a baromságait?
ugye nem?<#vigyor5>

What about the forests?

bardocz
no majd meglátjuk😛
Cicaaa
Sztem pedg jó futam volt😊

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)

Cicaaa
4. nem lesz... az elsõ és a 3. hely között lesz😊😛

Alexease
Ez hianyzott eddig: pilota hiba, pilota taktika.😊 Azert izgalmasabb lesz, ha egy csucs csapat autojaban ulo pilotat, hibara tud kenyszeriteni egy nulla koltsegveteses csapatnal vezeto valszeg hasonloan jo versenyzo. Ez most NEM mostani konkret helyzet, hanem alltalanos - mielott meg valaki felkoncol😉

Persze, ahogy itt latni szoktam, itt eleg sok a tapasztalt F1 pilota, es sokaknak van kozvetlen kapcsolata a pilotakkal, csapatokkal, mert jobban tudnak sokegyebet, mint az aki ugyanazt a TV-adast nezi😊 <#idiota><#zavart1><#vigyor3>
mflex
Azért az évek alatt sok emberrel sikerült megutáltatnia magát.

What about the forests?

bardocz
Alonsoval már nincs is semmi bajm,így hogy nem mekiben ül😊
mflex
Van akinek ez jó és van akinek nem,mindenesetre az év elején kár bármilyen következtetést is levonni,attól független, hogy a verseny alatt kiesett több mint a fele mezõny ,szerintem ez unalmas futam volt.
Nem beszélve arról, hogy a "csaló" mclarennek még a pálya közelébe sem szabadott volna szagolni,nemhogy versenyezhessen és itt nem a pilótákkal van a bajom, hanem a mclaren-nel. Talán jobb lesz és nem vagyok Alonso fun, sõt utálom ,mint a xart,de kihozta a maximumot abból a xar renaultból. Massa és Kimi, mint az újonc hülyegyerekek,igazábol nem is értem eme "lenyügözõ" bemutatkozásukat.Rosberg volt a legjobb!

What about the forests?

Alexease
Legalabb vege a padlogazas, droid versenyeknek😉 Legalabb, mar nem csak 2-4 versenyzo fog kuzdeni a jobb helyezesekert. Mert XY vilagbajnok lett, nagyon jo, de igazabol hany versenyzot vert meg? 2-3-at a 21 versenyzobol?!😊
Istencsászár
😊 simán elbénázta... Kovának semmi köze nemvolt hozzá, Massa elõzni akart és olyan hibát vétett ami a hogy nem szabad menni tc nélkül kézikönyv elsõ oldalán van kiemelt betükkel😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Na igen..Végre egy hullámhosszon..
ennek a versenynek a szinvonala,mint kb.a formula 3000 20 újjonc elsõre a pályán...
Azt tiszta és világos,a meki magasan a legjobb verda,viszont elég érdekes,hogy nagyon elmarad a versenytempó a tavalyihoz képest..
Massa és Kimi mint 2 amatõr,szinte elsem akarom hinni,hogy a mezõny 2 leggyengébb pilotái voltak ma...
Hát nemtom hogyan alakulnak a dolgok,de ha ez lesz a trend,a mezõny 2/3-át,le kell cserélni...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kit--Kat
Szerintem meg ezeket tartsd meg magadnak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
tudod ugye ebben az évben mikor lesz újra negyedik alonso xP
bardocz
ahoz képest hogy rallyzott Kimi kurva jót ment😊 meg amúgyis
Ha Rosberg egy Ferrariban vagy egy Mekiben ülne, akkor VB esélyes lenne

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Szerintem meg Te menj el Rosberghez cipopucolonak, es akkor mindenkinek jo lesz..<#eplus2>

Kit--Kat
Massa az menjen el zászlót lengetni, Rosberget meg a helyére😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ja, gyak. az volt.. Elkapta a razokovet, picit instabil lett a kocsi a koszos oldalon, tartott tole, hogy racsuszik Kovara, es reflexszeruen a gazra lepett, ahogy a kiporgesgatlos idoszakban volt szokas ilyen helyzetben.. Ennyi eleg volt, hogy elszalljon.. Viszont utanna jol nyomta.. Ha nem fol meg a motor, lehet, hogy meg O is pontot szerez...😊
Ma mondjuk Kimi vezetett a hogy repuljunk a kavicsba minel tobbszor versenyben.. Kicsit tulfutottek voltak a fiuk..😊)))))

Cicaaa
4. lett Alonso!!! A szöszike meg kiesett...ennél jobb nem is lehetne...😊 Bár Massa igazán alakithatott volna, de majd legközelebb😄

Cicaaa
😄

Alexease
Ez jo futam volt;P
Fabio Capello
azért volt ott a tán 😊 nem vagyok mûszaki zseni, de a Barichello féle eset azért elég amatõr baki volt

Istencsászár
Egyetlen kipörgésgátlós malõrt láttam, Massát a rajtnál, marha nagy amatõr hiba, a többiek nem pont emiatt estek ki...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Fabio Capello
Véget ért az ismétlés, õszinte leszek, a bokám lefostam olyan futam volt ez, nagyon látszik hogy nincs kipörgésgátló tán ez is közrejátszott ahhoz, hogy a 22 indulóból heten értek be (utoljára ilyen a gumibotránynál volt USA-ban), mindenesetre nagyon jó futam volt. Kimit sajnáltam, és a két újoncot is (Bourdais és Glock), õk nagyon jól mentek, ha nem jön a balszerencse, akkor tényleg nagyot alakítottak volna.

Ez olyan mint az 5 koros valto.. Az se sporolas.. Most arra koltik a penzt, hogy az a valtoteljesitmeny, amit eddig 1 verseny alatt csiholtak ki a valtobol, 5 kor alatt is rendelkezesre alljon.. Plusz extra anyagok, plusz egy kupac tervezo, es igy tovabb... Eljen...😊)))

Alonso és Palik rajongó egyszemélyben?
Látom szeretsz veszélyesen élni...

Cicaaa
Én az egész versenyben a kommentátorokat birom a legjobban😄

Akkor a Force Indiának már van egy pontja, õk ma csak 9 körig szennyezték a levegõt...

Cicaaa
xD

Shiwo
<#guluszem1><#csodalk><#wow3><#help>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Cicaaa
♥Alonso♥

Shiwo
az viszont nem lenne rossz, hogy amelyik csapat a legkörnyezet-kímélõbb, az plusz pontot kapjon vagy valami engedményt, jutalmat 😊

Errol beszeltem.. A nagyok hoznak 10 kocsit darabokban, es ha kell oszzelegozzak par ora alatt.. A kicsiknek meg se extra mennyisegu szerelore, se annyi alkatreszre nem telik, szoval minden marad a regiben, csak latszatintezkedes...

Cicaaa
Tudom hogy ism. nem volt lelki erõm felkelni...😄 Ne is mond el..😄

amit nézel, az ismétlés - a fanatikusok és a rosszul alvók megnézték hajnalban, de nem mondom el, hogy ki nyert, ok?

bardocz
tényleg szánalmas a pénzel való spórolás F1-ben,legyen +1-2 verseny 1 évben,és mindegyik csapat költsön anyit,amenyit bír,esetleg a FIA segítse ki a kis csapatokat némi pénzel,de ne ez legyen már hogy nem lehet pótautó,a virtuális pénz biztos kurvára szenyezi a környezetet
Cicaaa
végülis õ vezet xD

Cicaaa
Az se rossz😄

Shiwo
safety car

Cicaaa
hh?

Shiwo
nah ezaz..tiszta idióták.. ha annyira akarnak "spórolni" akkor maximalizálni kellene a rászánható pénzt, nem ilyen baromságokon törni az agyukat

bardocz
M.Schumaher
...de rosszul végzõdik

Cicaaa
Kinek drukkoltok?😊

Hat igen, az osszes versenyzo akkor megy ki... Dogoljon meg mind, amiert ilyen hulyek...<#mf1>