FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kimi szerény,balszerencsés-Hamilton kicsit beképzelt,és szerencsés😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\':..:\'
Páratlan versenyzõ lesz belõle !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
szerintem
http://gaborszantai.co.uk/
jó verdával jó hogy majdnem vb-t nyert elsõ évében már.
de télleg el kell ismerni hogy stabill a srác is ügyes is. ha idén õ lenne a vb-s azért könnyebben kibékülök most már vele. szerintem újonc ne nyejen vb-t 😄
ja és mult évben kezdtem el drukkolni alonsonak is emiatt XD
most is drukkoltam neki hogy kovit maga mögött tartsa (szépen is tartotta, nem egy szint a 2 kocsi) 😄
abba meg télleg van valami hogy, hamilton az kimi ellentétje. eddig nem is gondoltam erre így. mindig minden kijönn neki általában és ki is marad a balhékból. kiminél meg van valami, akármit csinál akárhol.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerintem ezt: "A mi bajnokságunk ismét Malajziában fog kezdõdni" úgy értette h Õ és az Õ szerelõi.
Nem azért, de képletesen róla szólna a Ferrari, csak a tavalyi év elején peches volt, ezért aztán Kimi lett a VB. És most Kimi az isten sok embernek. Pedig Kimi egy tök átlagos tudású pilóta hosszú távon nézve, ugyan úgy mint Massa is. Semmivel nem jobb egyik a másiknál.
De ez csak magánvélemény...<#vigyor2>#vigyor2>
Nekem elég lenne,ha fele olyan tehetséges lennék is😄
- McLarenben ült
- nem szívta meg a SC-t, mint Heikki
Lehet most jól megy a szekere,de azér még nagyon messze van egy olyan karriertõl,mint amit a forma1 királya elért😄
Hondásoknak
A jómadarak
Nénik
Ráadás😊))))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerintem nagyképû,és piszok mázlis.Kimit üldözi a balszerencse!
Ilyet már csinált Alonso is és Kimi is a multban, Hamilton is csinált volna de neki eközben is közbejött a jóból... tehát ez a 3 pilóta minden kép kées rá, persze csak egy olyan autóval ami fél-1 vagy több mpvel jobb mint a többi mint ahogy ma láttuk.
Nyilván nem lenne ennyire ellenszenves, ha nem lenne ekkora arca és nem hinne ilyen sokat magáról.
Amúgy meg nem érdekel mit gondoltok.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
> hogy bénák stb..
Hahaha, kiveve Massat, mert beleje minden nyikhaj belerughat itt az SG-n...<#levele>#levele>
Amit neki fel lehet róni az a két elmért féktáv.
1 kovi-nál és a 2 Glocknál.
Jól ment.. Hibázott ennyi.. Pontosan igy van Schumacher is csapta oda elsõ helyrõl canadában pl a Ferrarit senkitõl nem zavartatva.. Ezért hívják motorsportnak. Emberek hibáznak, de ez nem jelenti azt hogy bénák stb..
Downhill!!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
1. futam, semmit nem jelent, mellesleg én nagyon élveztem a futamot, Kimi nagyot versenyzett, jó volt nézni. Azt is, hogy esett-kelt, és ennek ellenére, minden csapás után ugyanakkora hévvel tette oda magát. Nagy harcos, mint Schumi volt.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
És itt nem elsõsorban a Kovival való elmért fékpontra gondoltam,inkább a fûvön tett amatõr kipörgésrõl,vagy akár a kovi alfonz kettõs elõzésrõl,bár utobbit nem láttuk tisztán...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"