FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
köszi! honnan szerzel ilyen nagy képeket?

http://topgearhungary.blogspot.com/

ugye mondom én tisztára ellentét a két ember!
Kimi szerény,balszerencsés-Hamilton kicsit beképzelt,és szerencsés😄
BaliBoy
Ezzel tökéletesen egyetértek. Nagyon örünék ha ismét összejönne a Ferrari-német páros Vettel-el.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

passatgt
költségcsökkentés van, ilyen nem lesz

NaNoKuTyA
ámen...csípem a srácot...és még csak 20!

\':..:\'

NaNoKuTyA
ezért kellene a FIA-nak kifejleszteni egy f1 autót, amivel minden évadban futnának a versenyzõk egy pár futamot...lehet meglepõdnénk!

lac coo
Szvsz tehetség és képességek terén Vettel mindent visz !
Páratlan versenyzõ lesz belõle !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
én nem tudtam felállni a székbõl
Bandee1987
Igen, tehetséges, de egybõl az egyik legjobb kocsit kapta a segge alá. Még Alonsó is (pedig rühellem õt) egy szar Minardiban kezdett.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár
És Burdé, Button, Webber, Trulli, Glock meg akárki😊 is lehet h hozza a dobogókat, de az megint más hogy valaki Vbért küzd... Massa hiába csücsül a top autóban ha nem Vb tipus, ellenben Kimi, Hami, Alonso, már bizonyították.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NaNoKuTyA
felért egy havi sexel!😄

DannyL
Hihetetlen is volt bármelyik szemszögbõl is nézted. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

NaNoKuTyA
hát lehet hogy szerencsésebb, de a tavalyi évadzárón bepótolta az egész évet, alig akartam elhinni!😄

DannyL
Mikával is ez volt, aztán fordult a kocka. Ez egy finn átok. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

azért mikor a motorsportok versenyzõi, szakértõi, tervezõi egységesen kiemelkedõnek tartanak egy pilótát, akkor nem hiszem, hogy nagyon van mit megkérdõjelezni a tudásán...

szerintem

http://gaborszantai.co.uk/

bordy
na igen, vettel is hozná ezt a mercivel tuti, talán rosberg és kubica is.
jó verdával jó hogy majdnem vb-t nyert elsõ évében már.
de télleg el kell ismerni hogy stabill a srác is ügyes is. ha idén õ lenne a vb-s azért könnyebben kibékülök most már vele. szerintem újonc ne nyejen vb-t 😄
ja és mult évben kezdtem el drukkolni alonsonak is emiatt XD
most is drukkoltam neki hogy kovit maga mögött tartsa (szépen is tartotta, nem egy szint a 2 kocsi) 😄

abba meg télleg van valami hogy, hamilton az kimi ellentétje. eddig nem is gondoltam erre így. mindig minden kijönn neki általában és ki is marad a balhékból. kiminél meg van valami, akármit csinál akárhol.

NaNoKuTyA
semmi bajom azzal, hogy õ most egy mercibe ül...ami nem tetszik, az az ahogyan futtatják! A legtõbb "nagy" pilóta végigjárta szamárlétrát mire beülhetett egy ütõképes kocsiba, számtalan olyan versenyzõ van és volt az f1-ben aki tudta volna hozni az õ eredményeit újoncként egy ilyen kocsiban! Vettel-t pl kapásból nagyobb tehetségnek tartom. Persze ez csak magánvélemény!😉

Istencsászár
Kova egy Rönóba kezdte, egy dobogót kapart össze az esõben, most átült a Mekibe egybõl simán hozta volna a 2. helyet... rossz autóval nem lehet gyõzni, jó autóval lehet... marha nehéz megérteni. Nekünk mivel lenne jobb ha nem a Mekinél kezdett volna? amugy GP2ben is látszott h kivételes tehetség nemértem mire fel a nagy csodálkozás, a Mclaren pé ezért szetzõdtette illetve kísérte a pályafutását mivel látták benne a tehetséget és h vele is Vbk lehetnek a jövõben.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
pontosan
bardocz
õ baszta el a vb-jét,csak õ tehet róla
NaNoKuTyA
mindenki sztárolja a hamiltonT (elismerem tehetséges), de nem nagyon emlékszem olyan újoncra, aki elsõ évében a mezõny egyik legjobb autójába ültették volna...szóval az igazi szerencs itt kezdõdik! Ha nem a mercinél kezdett volna, õ is csak pntokat próbálna kis szerencsével elcsípni...

ladarevolution
"Ostoba ez a Massa, milyen jogon beszél a maganevében az egész csapatról, ugyanis nem mindenkinek Malajziában kezdõdött a 2007es idény... Mintha róla szólna a Ferrari... "

Szerintem ezt: "A mi bajnokságunk ismét Malajziában fog kezdõdni" úgy értette h Õ és az Õ szerelõi.

Nem azért, de képletesen róla szólna a Ferrari, csak a tavalyi év elején peches volt, ezért aztán Kimi lett a VB. És most Kimi az isten sok embernek. Pedig Kimi egy tök átlagos tudású pilóta hosszú távon nézve, ugyan úgy mint Massa is. Semmivel nem jobb egyik a másiknál.
De ez csak magánvélemény...<#vigyor2>

Viszont az utolsó futamon azt csak magának köszönhette, viszonh asszem egész évben azon kívül 1-szer esett ki,míg a ferrari akkor is kicsit megbízhatatlan volt.
top 1.
Egyetértek(énse bírom,nagyon nem) el kell ismerni tud a srác valamit.
Nekem elég lenne,ha fele olyan tehetséges lennék is😄
Istencsászár
Teljesen nyert helyzetbõl bukott el egy Vbt ha neked az szerencse volt akkor mást néztél... tavaly Kiminek volt szerencséje, meg is lett a Vb... ez igy mûködik hogy ha kiélezett a harc, pár hiba az ellenféltõl és már a másik gyõz... de ezt az érintettek is elmondták, persze ahhoz h a hibákat ki használhassa valaki ott kell lennie tûzközelbe.

Istencsászár
Ha nemjött még volna le Hamilton kivételes tehetség, persze nem Sumi mint ahogy senki sem ( ezzel sem azt mondom h jobb mint Sumi, vagy roszabb mint Sumi mert nem lehet tudni... ), de a jelenlegi mezõny egyik ha nem a legjobb pilótája... és nem vagyok Hamilton szurkoló, de be kell látni...

Hamilton tehetsége vitathatatlan,de azér szerencséje is van...
igen, mázlija volt, de csak két dologban:
- McLarenben ült
- nem szívta meg a SC-t, mint Heikki

Szerintem Hamilton-t aztán ne hasonlítsuk Schumacher-hez!!!
Lehet most jól megy a szekere,de azér még nagyon messze van egy olyan karriertõl,mint amit a forma1 királya elért😄
Istencsászár
Na pár kép:

Hondásoknak

A jómadarak

Nénik

Ráadás😊))))))

Punker
hány 100%-os futamot láttunk MS-tõl? az is mind mázli volt? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Igen, mázlival nyerte 100%osan a hétvégét.

Hamilton pont ellentéte Kiminek.
Szerintem nagyképû,és piszok mázlis.Kimit üldözi a balszerencse!
Istencsászár
"16 dik helyrõl 25 kör alatt a 3-dikon állt. Szeretném megnézni hogy a mezõnybõl ki csinálta volna ezt még meg."

Ilyet már csinált Alonso is és Kimi is a multban, Hamilton is csinált volna de neki eközben is közbejött a jóból... tehát ez a 3 pilóta minden kép kées rá, persze csak egy olyan autóval ami fél-1 vagy több mpvel jobb mint a többi mint ahogy ma láttuk.

Szerintem az összes pilótát dícséret illeti szerintem elképzelni se tudja semelyikünk,hogy milyen nehéz lehet a szétkopott gumikkal,kipörgésgátló nélkül elõzgetni!!!
Kit--Kat
Tudom rám gondoltok, hidegen hagy.

Nyilván nem lenne ennyire ellenszenves, ha nem lenne ekkora arca és nem hinne ilyen sokat magáról.

Amúgy meg nem érdekel mit gondoltok.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bandee1987
A hétvégérõl: Hát, ezt bizony felejteni kell miharamabb...kocsi megbízhatóságát kéne rendbetenni, ha már egyszer errõl vagyunk híresek. Hamiltonnak grat, Rosbergnek meg külön grat, örülök a jó eredményének, tehetséges srác.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

<#mf1><#taps><#mf2>

gordon 24
Jahh! Aztán örülne akármelyik ha a fél kisuja tehetségét megörökölné😄

Downhill!!

> Ezért hívják motorsportnak. Emberek hibáznak, de ez nem jelenti azt
> hogy bénák stb..

Hahaha, kiveve Massat, mert beleje minden nyikhaj belerughat itt az SG-n...<#levele>

gordon 24
Az utolsó az autó miatt volt! Nem hinném hogyha meglett volna benne az az erõ mint adig igy lenyomják.

Amit neki fel lehet róni az a két elmért féktáv.
1 kovi-nál és a 2 Glocknál.

Jól ment.. Hibázott ennyi.. Pontosan igy van Schumacher is csapta oda elsõ helyrõl canadában pl a Ferrarit senkitõl nem zavartatva.. Ezért hívják motorsportnak. Emberek hibáznak, de ez nem jelenti azt hogy bénák stb..

Downhill!!

Nem, ez nem teljesen igaz..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kit--Kat
Én nekem is a nagy kedvencem Schumi, de õ is dobta el a Ferrarit idénnyitón Ausztráliában.
1. futam, semmit nem jelent, mellesleg én nagyon élveztem a futamot, Kimi nagyot versenyzett, jó volt nézni. Azt is, hogy esett-kelt, és ennek ellenére, minden csapás után ugyanakkora hévvel tette oda magát. Nagy harcos, mint Schumi volt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
azóta tényleg nem olyan jó😊
Én egy egyszerû kis tudatlan senki vagyok,de azért még tudok külömbséget tenni,a csuszkálás(ami elsõsorban a rossz autóbeállitáson alapszik) és a rosszul megválasztott gáz adagolás között...
És itt nem elsõsorban a Kovival való elmért fékpontra gondoltam,inkább a fûvön tett amatõr kipörgésrõl,vagy akár a kovi alfonz kettõs elõzésrõl,bár utobbit nem láttuk tisztán...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

gordon 24
Tudom, azért tetem hozzá hogy tudom hogy ért hozzá. Csak furcsa kicsit amit ir.

Downhill!!

semmi baj Gáborral, csak mióta nincs Schumi, azóta nem tud megbékélni az egész F1-gyel😊

Punker
amúgy a megszokott SG-s effekt mûködik még, mindig a jelenlegi VB-t fikázza a nép <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Cicaaa
még bármi lehet...😊 sztem sem lesz ott a reanult az elsõ 3-ban( tekintve az uj pilota mai tejesitményét) de azért reménykedem😊

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)